cal-ineczka 05.12.02, 08:18 Na cmentarzu w Wołominie na jednym z grobów przeczytałam napis: "Szanuj zdrowie, bo jak nie to Cię spotka to, co mnie". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cal-ineczka Re: Rozmowy niekontrolowane 05.12.02, 08:23 Gryps nr 2: -o wicedyrektorze Seminarium Duchownego. Kiedy przychodzono do niego z problemami, odpowiadał chętnie, lecz nigdy nie był pewny swego zdania i do każdej odpowiedzi wtrącał słowa: "Z jednej strony tak, z drugiej strony nie". Przed wakacjami zapytał go kleryk czy może na dworcu witając się z dawną przyjaciółką pocałować ją. Usłyszał odpowiedź: "-Z jednej strony tak, z drugiej strony nie" teraz wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Rozmowy niekontrolowane IP: 62.8.156.* 05.12.02, 09:20 Jeszcze za komuny jechałem pociągiem, który niestety wykoleił się i nie mogłem dotrzeć w terminie w ważnej urzędowej sprawie. Poszedłem więc do zawiadowcy najbliższej stacji kolejowej, żeby wystawił mi usprawiedliwiające zaświadczenie. Zaświadczenie otrzymałem. Treść była następująca: "Niniejszym zaświadcza się, że obywatel Jerzy O. brał udział w wykolejeniu pociągu relacji Kraków - Przemyśl". Jura Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Rozmowy niekontrolowane 05.12.02, 09:29 Gryps nr 4 A mnie zapytał pewien lekarz: - "Jak zachowywał się zmarły przed śmiercią?" Kasłał- Odpowiedziałam _ "To dobrze, bardzo dobrze - ucieszył się lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Re: Rozmowy niekontrolowane 05.12.02, 15:05 kasiu-s, to pomyłka, już druga i ostatnia, naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Rozmowy niekontrolowane 05.12.02, 19:51 cal-ineczka napisała: > kasiu-s, to pomyłka, już druga i ostatnia, naprawde Przestaję Cię rozumieć mała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Re: Rozmowy niekontrolowane 09.12.02, 10:49 Nie! Wiec jeszcze raz: Quickly to quickly a ja to ja wytlumaczenie kjest na innym watku. specjalnie zmienilam nicka z lot-lot zeby mnie z facetem nie mylili i teraz znow ... ja to mam problemy...;-) kasia-s napisała: > > Przestaję Cię rozumieć mała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly To jest nieprawdopodobne! 06.12.02, 05:07 Nie wiem jak to jest mozliwe, ale ktos uzyczyl sobie mojego niku... Ktos zna moj password (haslo). Bardzo interesujace. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: To jest nieprawdopodobne! 06.12.02, 08:11 zmien hasło! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: To jest nieprawdopodobne! 06.12.02, 11:47 kasia-s napisała: > zmien hasło! > Pozdrawiam :) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Re: Rozmowy niekontrolowane 05.12.02, 15:22 nr 3 Mówiono mi też o innym nagrobku: "Tu leży mój mąż, co dręczył mnie wciąż. A teraz drogi mężu odpocznirmy sobie, ja w domu, a Ty w grobie" Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: Rozmowy niekontrolowane 05.12.02, 14:09 w czasch apogeum pogrzebów świckich słyszalem takie słowa " Taki jestem szczęśliwy ,bo naprawde miałem udany pogrzeb" Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Re: Rozmowy niekontrolowane 05.12.02, 15:29 nr 5 ;-) W Kościele na ślubie ksiądz odbierał przyrzeczenie od nowożeńców w języku angielskim i zamiast: "Do you want to take this Zofia for your LAWFUL wife" mówi: "Do you want to take this Zofia for your AWFUL wife" Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Rozmowy niekontrolowane 06.12.02, 01:34 rb13 napisał: > w czasch apogeum pogrzebów świckich słyszalem takie słowa > " Taki jestem szczęśliwy ,bo naprawde miałem udany pogrzeb" dosyc grobowy ten watek:) Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Rozmowy niekontrolowane 05.12.02, 21:20 Pan mlody przy oltarzu: "...i nie dopuszcze cie az do smierci". Odpowiedz Link Zgłoś