Gość: renatka IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.10.01, 14:44 Pomyślałam, że skoro są tacy w W. i K. to w Poznaniu też ktoś się odezwie:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegus Re: hej,single z Poznania 20.10.01, 21:34 Tak jak myślałam Poznań jest pełen szczęśliwych par(?!), albo singli zbyt zapracowanych, by dać o sobie znać. Pozdrawiam, zapracowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renatka Re: hej,single z Poznania IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.10.01, 10:42 piegus napisał(a): > Tak jak myślałam Poznań jest pełen szczęśliwych par(?!), albo singli zbyt > zapracowanych, by dać o sobie znać. > Pozdrawiam, zapracowana Chyba masz rację:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: hej,single z Poznania IP: 217.8.178.* 22.10.01, 13:07 Niestety w Poznaniu, jak zauważyłam, panuje drętwota towarzyska. A panowie w ogóle są bez fantazji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: hej,single z Poznania IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 22:33 Poznan jest pełen singli. studia się kończą a tu nic. ja tam sobie jakoś radze (tak sobie wmawiam :) ale mam takich kolesi co sidzą i piją z tej rozpaczy. proponuję wycieczkę po pubach, jak siedzi paru kolesi razem to tak średnio 80% z nich to single. oni przynajmniej coś robią by można ich było spotkać :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
piegus Re: hej,single z Poznania 29.10.01, 11:51 Może umówilibyśmy się na taki spacer o pubach. Z przewodnikiem zawsze lepiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegus Re: hej,single z Poznania IP: *.syberia.pl 29.10.01, 12:31 Może umówilibyśmy się na taki spacer o pubach. Z przewodnikiem zawsze lepiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
piegus Re: hej,single z Poznania 29.10.01, 12:58 Naprawdę nie mam pojęcia skąd się bierze to echo ???!!!!! pozdrawiam, piegus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marten Re: hej,single z Poznania IP: 217.8.167.* 06.11.01, 09:11 gratuluje spostrzegawczosci, naleze do tego grona od paru ladnych lat Odpowiedz Link Zgłoś
diana5 Re: hej,single z Poznania 06.11.01, 12:45 Gość portalu: marten napisał(a): > gratuluje spostrzegawczosci, naleze do tego grona od paru ladnych lat Witaj w klubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marten Re: hej,single z Poznania IP: 217.8.167.* 07.11.01, 14:56 diana5 napisał(a): > Gość portalu: marten napisał(a): > > > gratuluje spostrzegawczosci, naleze do tego grona od paru ladnych lat > > Witaj w klubie:) nie ma sprawy, ale z drugiej strony night clubbing troche mnie juz zmeczyl, ale ciagle nie mam pomyslu na inne zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gsn Re: hej,single z Poznania IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 14:23 Gość portalu: fiona napisał(a): > Niestety w Poznaniu, jak zauważyłam, panuje drętwota towarzyska. A panowie w > ogóle są bez fantazji. "Odwróc twarz od kwitnącego świata i spójrz tam gdzie wszystko zdaje się zimne i jałowe"... Odpowiedz Link Zgłoś
triss Re: hej,single z Poznania 06.11.01, 14:48 no to gdzie i kiedy sie spotykamy?! tak jak warszawiacy w piatek, czy w inny dzien? i gdzie? rzuccie swoje propozycje, w koncu jestesmy po wielkopolsku przedsiebiorczy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
diana5 Re: hej,single z Poznania 06.11.01, 16:48 triss napisał(a): > no to gdzie i kiedy sie spotykamy?! > tak jak warszawiacy w piatek, czy w inny dzien? > i gdzie? > rzuccie swoje propozycje, w koncu jestesmy po wielkopolsku przedsiebiorczy ;)) Cześć Triss właśnie czekałam kto będzie odważny i coś takiego zaproponuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marten Re: hej,single z Poznania IP: 217.8.167.* 07.11.01, 15:02 diana5 napisał(a): > triss napisał(a): > > > no to gdzie i kiedy sie spotykamy?! > > tak jak warszawiacy w piatek, czy w inny dzien? > > i gdzie? > > rzuccie swoje propozycje, w koncu jestesmy po wielkopolsku przedsiebiorczy > ;)) > > > > Cześć Triss właśnie czekałam kto będzie odważny i coś takiego zaproponuje:) no i co? bedzie z tego emeryten party, zartuje, ale dziwnie to widze Odpowiedz Link Zgłoś
diana5 Re: hej,single z Poznania 07.11.01, 19:36 Może być i emeryten:) ale ważne, że party. Też sobie tego nie umiem wyobrazić, ale z tego co widziałam single warszawskie coś takiego organizują. Tylko że tam albo jest ich więcej albo są odważniejsi.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
triss Re: hej,single z Poznania 08.11.01, 14:57 jakie znow "emeryten", ja wygladam na licealistke! ;-) i duzego rozeznania w poznanskich pubach nie mam, moze wiec odezwie sie ktos bardziej zorientowany... Odpowiedz Link Zgłoś
diana5 Re: hej,single z Poznania 08.11.01, 18:17 triss napisał(a): > jakie znow "emeryten", ja wygladam na licealistke! ;-) > i duzego rozeznania w poznanskich pubach nie mam, moze wiec odezwie sie ktos > bardziej zorientowany... > Cześć Triss. Może niedługo coś się z tego wykluje, chociaż niektórzy nie wierzą.Pozdr dla Martena. Odpowiedz Link Zgłoś
alll27 Re: hej,single z Poznania 13.11.01, 21:47 czesc co tak mizernie ?? przeciez pomysl jest swietny rozmawia ze soba kilku singli i nie moze sie umowic na piwo do pubu nie rozumiem ? poznan . czwartek . godz. 20.00 . londoner. moge byc "kaowcem" :-))) stawiam piwo no i wymyslmy jakis znak "identyfikacyjny" jesli choc jedna osoba potwierdzi .. ja bede napewno pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
camouflage Re: hej,single z Poznania 13.11.01, 22:27 Tu singel z Poznania - zgłaszam akces. Odpowiedz Link Zgłoś
alll27 Re: hej,single z Poznania 13.11.01, 23:23 londoner mi wpadl akurat do glowy , cokolwiek innego muchos potatos,czarna owca,ratuszowa , obojetnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegus Re: hej,single z Poznania IP: *.syberia.pl 13.11.01, 23:50 chętnie dołączę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
triss Re: hej,single z Poznania 14.11.01, 15:11 a gdzie jest ten londoner? jak sie dowiem, to tez przyjde. a znak rozpoznawczy - najlepiej Gazeta. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alll27 Re: hej,single z Poznania 14.11.01, 19:05 czesc londoner jest na starym, obok harrys pub a moze spotkamy sie "pod aniolem" ? gazeta jako znak rozponawczy to dobry pomysl - ustalone . no to gdzie sie spotkamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
triss Re: hej,single z Poznania 14.11.01, 19:20 najlepiej pod mocnym aniolem. w takim razie - londoner, jutro o 20.00 Odpowiedz Link Zgłoś
diana5 Re: hej,single z Poznania 14.11.01, 20:02 Też bym chętnie przyszła, ale niestety cały miesiąc jestem poza Poznaniem. Mam nadzieję, że spotkanie się uda i pochwalicie się na forum jak było:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alll27 Re: hej,single z Poznania 14.11.01, 20:09 ok , londoner , 20 (najwyzej przejdziemy do aniola - dla spoznialskich) pamietajcie o gazecie .. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegus Re: hej,single z Poznania IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 23:45 więc do zobaczenia jutro Odpowiedz Link Zgłoś
couleur3 Re: hej,single z Poznania 15.11.01, 00:16 W sumie i tak nie mam czasu.. Odpowiedz Link Zgłoś
couleur3 Re: hej,single z Poznania 15.11.01, 00:19 .. i nawet nie wiem dokładnie gdzie to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
alll27 Re: hej,single z Poznania 15.11.01, 23:52 Przepraszam , najmocniej przepraszam Prosze o wybaczenie , przedluzyl mi sie pobyt w warszawie i nie moglem dojechac Jesli jeszcze macie ochote sie spotkac to tym razem dojade . sorka Odpowiedz Link Zgłoś