IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 07:27
Wygląda na to,że dziś wyjdzie słoneczko.
Pozdrawiam po raz pierwszy FR i życzę pięknego dnia!
Obserwuj wątek
    • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 07:35
      Skoro to debiut to ode mnie buziak na powitanie ;)
      • Gość: lalka Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 07:40
        Dziękuję,to miłe:-)
        Pozwól,że buziaka odwzajemnię.Słońca.słońca,słońca...w Twoim kapeluszu życzę
        CI:-)
      • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 07:47
        seweryn_makatka napisał:

> Skoro to debiut to ode mnie buziak na powitanie ;)

A co ty taki całuśny od rana?:)
        • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 08:13
          przecież całowanie wzmacnia umysł ;)
          duuuzy buuuziak i dla Ciebie ;)
          • iwanowna Re: :-) 02.06.06, 08:26
            i sprzyja dziąsłom...
            • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 08:29
              i zapopiega alergii...:) od razu przestałam kichać:)
              • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 09:02
                jak to miło być pożytecznym :D
                • analityczka Re: :-) 02.06.06, 09:13
                  A ja?:)

Oczywiście witam wszystkich i życzę miłego dnia.
                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 09:17
                    dla Ciebie mam w planie takiego buziaka - hmmm - tylko dla dorosłych ;)
                    • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 09:31
                      to ten dla mnie był taki dla dzieci? :D
                      • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 09:36
                        a skąd !! tak namiętnie to dzieciaki się nie całują :D:D:D
                        • analityczka Re: :-) 02.06.06, 09:37
                          No!:)Już lepiej:)
                          • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 09:44
                            a dawniej to mógłbym jedynie zanucić jak Fronczewski: "całuję twoją dłoń madame
                            śniąc, że to usta twe" ;)
                            • analityczka Re: :-) 02.06.06, 09:57
                              Fiu fiu jak miło:)Jak zwykle mnie roztapiasz;)
                              • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 10:00
                                eee, nie dowierzam choć Cię b. lubię :)
                                • analityczka Re: :-) 02.06.06, 10:02
                                  Tyle razy Ci to powtarzałam że powinieneś w to uwierzyć wreszcie:)
                                  Jakie plany na rozpoczynający się weekend?
                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 10:05
                                    Najchętniej wybrałbym jakąś uroczą rozpustę ale raczej się na to zanosi ;)
                                    Zanosi się za to na spokojny bardzo weekend, więc nadrobię zapewne braki w
                                    lekturze - na to zawsze brakuje mi czasu :)
                                    A Ty jakie masz plany ? praca ? rozpusta ? nałogi ?
                                    ;)
                                    • analityczka Re: :-) 02.06.06, 10:10
                                      Ja już nie tworzę planów by nie było co burzyć:)Zamierzam oddać się dość
                                      przyziemnym porządkom w szafie jutro i oglądactwu blaszanych maskotek zwanych
                                      samochodami,a w niedzielę podobniej jak Ty-ksiązka,spokój i cisza.Może jakiś
                                      spacer z przyjecielem.Nie wiem.Nałogowo bez,ekscesowo też bez:)
                                      • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 10:13
                                        Tak w ogóle to ma być zimno i deszczowo, brrrr...
                                        Chyba kupię sobie miodzik pitny albo grzańca :)
                                        • analityczka Re: :-) 02.06.06, 10:20
                                          Mam w barku i jedno i drugie-dobry pomysł:)Nawet jak będzie chłodno to mogę się
                                          okryć kocem,wziąć gorące winko i czytać na tarasie:)
                                          • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 10:24
                                            Test na stopień Twojej "romantyczności" : czy podczas deszczu tez bedziesz
                                            siedzieć na tarasie i kontemplować rzeczywistość czy też banalnie schronisz się
                                            w domku ??
                                            ;)
                                            • analityczka Re: :-) 02.06.06, 10:28
                                              Taras jest zadaszony a w trakcie deszczu szcazególnie miło się tam czlowiek
                                              relaksuje:)
                                              Zdałam?:)
                                              • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 10:31
                                                Jeszcze nie ;) Pytanie dodatkowe - co zrobisz jak deszcz będzie zacinał i
                                                daszek nie ochroni przed przemoknięciem ;)
                                                • analityczka Re: :-) 02.06.06, 10:34
                                                  Nie ma takiej mozliwości-takie sytuacje przewidzialam projektując go:)No chyba
                                                  że zacznie padać poziomo:)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 10:36
                                                    To inaczej zapytam spryciaro - jeśli wichura uszkodzi daszek to co zrobisz ?
                                                    Tylko nie pisz, że sama wykonałaś daszek i nie ma możliwości uszkodzenia go ;)
                                                  • analityczka Re: :-) 02.06.06, 10:40
                                                    Jak uszkodzi daszek to zmuszona będę udać się do domu i modlić by ten sam los
                                                    nie spotkał dachu domu;)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 10:43
                                                    czyli troska o dobra materialnie weźmie górę w sposobie Twojego myślenia, ech
                                                    cóż za materializm i przywiązanie do własności :D
                                                  • analityczka Re: :-) 02.06.06, 10:46
                                                    Błąd!Czyli...strach o własne zdrowie sceduję na jakość tago co mnie otacza:)
                                                    Materializm-obcy mi zupełnie,przywiązanie do własności zaś na poziomie całkiem
                                                    w normie;)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 12:33
                                                    hmmm, zatem uznajmy, że poziom Twej "romantycznosci" jest rozwinięty w stopniu
                                                    przyzwoitym ;)
                                                  • analityczka Re: :-) 02.06.06, 12:42
                                                    Dzięki;)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 12:45
                                                    Dla Ciebie wszystko :)
                                                  • analityczka Re: :-) 02.06.06, 12:54
                                                    Wszystko?Jesteś pewien?;)Moge to wykorzystać;)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 12:56
                                                    słówko "prawie" gdzieś się zgubiło ;)
                                                  • analityczka Re: :-) 02.06.06, 13:01
                                                    Za późno na aneksy;)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 13:04
                                                    to nie aneks, to sprostowanie "oczywistego błędu maszynowego" ;)
                                                  • analityczka Re: :-) 02.06.06, 13:08
                                                    Słowa padły,odwrotu nie ma:)No więc...marzy mi się teraz obiad-możesz coś z tym
                                                    zrobić?:)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 13:12
                                                    obawiam się że w tej materii na nadmierną finezję mnie nie stać ;)
                                                    Ale znam kilka uroczych (wizualnie i gastronomicznie) miejsc w Krakowie :)
                                                  • analityczka Re: :-) 02.06.06, 13:17
                                                    Ależ mnie do szczęścia wcale nie trzeba nadmiaru.Inwencja
                                                    Sewerynku...INWENCJA!:)Możesz sam coś upichcić i podrzucić:)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 13:36
                                                    umiem robić leczo :)
                                                  • analityczka Re: :-) 02.06.06, 13:38
                                                    Może być:)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 13:40
                                                    ostre czy łagodne ?
                                                    wegetariańskie czy niekoniecznie ?
                                                  • analityczka Re: :-) 02.06.06, 13:46
                                                    Łagodne,niekoniecznie wege:)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 13:49
                                                    a do picia dla łaskawej pani co podac ?
                                                  • analityczka Re: :-) 02.06.06, 13:54
                                                    Kochanie filiżankę aromatycznej kawy..:)Ale to po jedzeniu:)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 13:56
                                                    To ja różyczko droga pójdę od razu nastawic express abys później nie musiała
                                                    czekac ;)
                                                  • analityczka Re: :-) 02.06.06, 13:58
                                                    Na takie rarytasy to ja cierpliwie czekam:)
                                                    A tak z innej beczki-znów się chmurzy buuu!
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 14:00
                                                    nie patrz przez okno lecz w me oczęta próbujące odgadywać Twe życzenia :D
                                                  • analityczka Re: :-) 02.06.06, 14:06
                                                    Już patrzę:)Nawet okulary zdjęłam żeby szyby nie przeszkadzały;)
                                                    I co odgadłeś?:)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 14:09
                                                    patrzę, patrzę... i widzę pożądanie...
                                                    niestety nie mnie pożądasz lecz kawy, no cóż... ;)
                                                  • analityczka Re: :-) 02.06.06, 14:15
                                                    Może i matka natura dała Ci moc czytania z oczy,ale wiedzy o kobiecych
                                                    potrzebach to za grosz..oj za grosz...:)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 14:18
                                                    no, tak...ale gafa... jednak o herbacie marzyłaś ;)
                                                  • analityczka Re: :-) 02.06.06, 14:22
                                                    Po takim pysznym posiłku tylko emeryci piją herbatkę;)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 14:26
                                                    lecę po mrożoną herbatę i kostki lodu... hmmm, ale tych kostek to jednak nie
                                                    mam ochoty wrzucać do szklanek, tylko... - hmmmm... no właśnie ;)
                                                  • analityczka Re: :-) 02.06.06, 14:31
                                                    O!Nareszcie zaczynasz mówić jak facet;)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 14:37
                                                    alez cudownie to leczo działa ;)
                                                    i nawet dłoni mych śmiałych nie odtrącasz ;)
                                                  • analityczka Re: :-) 02.06.06, 14:40
                                                    Chyba dorzuciłeś coś do niego;)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 14:43
                                                    potrójną porcję lubczyku oczywiście ;)
                                                  • analityczka Re: :-) 02.06.06, 14:53
                                                    Myślisz że taka ze mnie skała że aż potrójnie trzeba było?;)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 14:56
                                                    tak bardzo zależało mi na sukcesie i Twoich względach, że wolałem dla pewności
                                                    przesadzić nieco ;)
                                                  • analityczka Re: :-) 02.06.06, 15:00
                                                    Wybaczam;)Nastepnym razem będziesz wiedział że po takiej ilości to spokoju i
                                                    snu to Ty nie zaznasz dłuuugo,oj dłuuugo;)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 15:04
                                                    skoro tak, to potrójną porcję zawsze bedę Ci dodawał! Jesteś po niej jeszcze
                                                    bardziej urocza niż zwykle, ;)
                                                  • analityczka Re: :-) 02.06.06, 15:08
                                                    A rób co chcesz tylko mi potem nie melduj że nie masz siły albo Cię...głowa
                                                    boli;)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 15:10
                                                    taka mozliwość nie wchodzi w grę ! nie przy Tobie !
                                                    dzięki za urocze pogaduchy Analityczko, na mnie już czas...
                                                    uroczego i pięknego weekendu Ci życzę, pa pa :))))
                                                  • analityczka Re: :-) 02.06.06, 15:17
                                                    Tobie również:)
                                                    Ja niedługo też uciekam odpoczywać.
                                                    Dużo słonka na niebie!
                                                    I do...napisania
                        • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 09:38
                          mam nadzieję:D nie chcę żeby wróciła mi alergia :)
                          • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 09:46
                            hmmmm, to Twoja odpowiedź na pytanie czy dokucza Ci alergia bedzie dodatkowo
                            odpowiedzią na inne pytanie. No, chyba, że nie tylko całowanie ma wpływ na tę
                            przypadłość ;)
                            • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 09:59
                              Nie tylko całowanie, istnieją i inne skuteczne metody..:DD
                              • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 10:01
                                nie bądź taka, podziel się wiedzą ;)
                                • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 10:05
                                  nie chcę odbierać pracy alergologom :)
                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 10:06
                                    no, chociaż powiedz co doraźnie robić jak alergologa nie bedzie w poblizu ;)
                                    • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 10:21
                                      te przyjemne sposoby pomagają mi co nie znaczy, że wszystkim, więc lepiej
                                      dzwonić do alergologa :))
                                      • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 10:25
                                        i domyślaj sie człowieku co to są te przyjemne sposoby ;)
                                        spacer ? skok na bungee ? przebiegnięcie maratonu ?
                                        ;)
                                        • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 10:43
                                          Coś słabo u ciebie z tą domyślnością :D
                                          • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 10:46
                                            oczywiście, bo nie znam się kompletnie na kobietach :D
                                            • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 10:47
                                              a ja myślałam, że jestes znawcą :D
                                              • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 12:34
                                                a może może po prostu się kryguję :D
                                                • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 12:49
                                                  nie masz co się krygować i ulegać fałszywym wstydom :))
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 12:55
                                                    to nie jest żaden fałszywy wstyd tylko element gry i figlarnego przekomarzania
                                                    się ;)

• agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 13:12
                                                    hmmm figlarne przekomarzanie brzmi niezwykle intrygująco:)a twój poranny
                                                    pocałunek był niesamowicie skuteczny alergia nie powróciła:)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 13:13
                                                    nooooo, to super !!! ale dla pewności zalecam wzmożone działania
                                                    profilaktyczne, ze sobą w roli głównej naturalnie;)
                                                  • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 13:36
                                                    ale zdajesz sobię sprawę, że będę potrzebowała dość dużych dawek i częstego
                                                    stosowania aby kuracja przyniosła efekty:D
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 13:39
                                                    z przyjemnością będę tez różnicował sposoby podawania owego antyalergicznego
                                                    antidotum, zeby "lekarstwo" nie spowszedniało :D
                                                  • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 13:43
                                                    tak w takiej kuracji potrzebna jest różnorodność, jak i właściwy sposób
                                                    podawania leku:D
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 13:46
                                                    no to pełna zgoda i harmonia między nami panuje, przynajmniej w tym względzie ;)
                                                    pierwszy raz podam Ci lek spokojnie, łągodnie i z uczuciem, ale i nie bez iskry
                                                    namietności mocnej :)
                                                  • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 13:49
                                                    ten sposób podawania leku ma najefektywniejsze działanie:D działa skuteczniej
                                                    niż 20 dawek bez iskry namiętności:D
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 13:50
                                                    nooo, z tego wynika, że w teorii jestem niezły ;)
                                                  • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 13:55
                                                    ciekawe tylko czy będziesz umiał wykorzystać tą teorię w praktyce:D
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 13:57
                                                    jeśli partnerka - pardon - pacjentka bedzie interesująca to z całą pewnością ;)
                                                  • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 14:00
                                                    wydaję mi się, że na mało intersującą pacjentkę lek ten by nie podziałał,
                                                    zabrakło by w nim iskry namiętności i szczypty słodyczy:) a bez tego jest on
                                                    nieskuteczny:)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 14:02
                                                    a zdradź jak bardzo lubisz ten lek i takie "kuracje" :D
                                                  • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 14:09
                                                    ciekawość to pierwszy stopień do piekła:)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 14:19
                                                    piekło w dobrym towarzystwie... to - hmmm - podniecająca perspektywa ;)
                                                  • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 14:22
                                                    raczej bardzo ognista perspektywa:D
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 14:27
                                                    perpektywa ognista, myśli lubieżne, zamiary niecne ;)
                                                  • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 14:36
                                                    hmm widzę że prowadzisz pełny zakres usług począwszy od zwykłych leków
                                                    skończywszy na antybiotykach:D
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 14:39
                                                    ale przyznasz, że "antybiotyki" (pod warunkiem, że "lekarz" jest interesujacy)
                                                    potrafią dać fenomenalne doznania ;)
                                                  • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 14:43
                                                    doznania w trakcie dozowania antybiotyków są zależne zarówno od lekarza jak i
                                                    samej pacjentki:D może się okazac, że lekarz będzie z niezwykłą rozkoszą
                                                    spełniał swoje zawodowe obowiązki:D
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 14:46
                                                    a może i pacjentka zna nieźle reguły tej gry zatem... niech sobie figlują ... ;)
                                                  • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 14:56
                                                    ciężko powiedzieć.. nie mam jeszcze tak silnej alergii żebym musiała stosować
                                                    na nią antybiotyki:) i to nie jest figlowanie tylko terapia antybiotykowa:)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 14:59
                                                    to moze po prostu nalezy oddac się figlom i nie myśleć o efekcie zdrowotnym ?
                                                    może przyjdzie sam ? jeśli figle będa udane to zadowolenie zaowocuje dobrym
                                                    zdrowiem ;)
                                                  • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 15:04
                                                    to już chyba kwestia indywidualnego wyboru pacjenta:)
                                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 15:06
                                                    trzymaj się Aga, miłego weekendu i ...miłego "leczenia", no i naturalnie
                                                    fascynującego "lekarza" zyczę na weekend ;)
                                                  • agniecha_k1 Re: :-) 02.06.06, 15:13
                                                    miłego weekendu i uroczej pacjentki:D
    • sweetchocolate Re: :-) 02.06.06, 09:22
      W Krakowie nie ma co liczyć na słoneczko, ale pozdrawiam wszystkich milutko :)
      • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 09:30
        nie ma tak źle, przebija się zza chmur :)
        • Gość: lalka Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 09:57
          Oooo:)Jak watek się ładnie rozwija.Słońce i pocałunki...Od siebie dodam jeszcze
          biedronki,margaretki i truskawki.
          Może jak pobędę tu dłużej ,to i mi się dostanie taki doroślejszy całus;)???
          • analityczka Re: :-) 02.06.06, 10:01
            My tutaj jesteśmy jak kochająca rodzina-bądź dłużej a Cię adoptujemy i
            pokochamy jak swoją:)
          • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 10:02
            a lubisz takie całusy "dorosłe" ?? :D
          • piotr_321 Re: :-) 02.06.06, 10:12

>
            > biedronki,margaretki i truskawki.
            > Może jak pobędę tu dłużej ,to i mi się dostanie taki doroślejszy całus;)???

Z jezyczkiem ? ;)
            • analityczka Re: :-) 02.06.06, 10:14
              Pierwszy pocałunek a Tobie już "perwersje" w głowie;)
              • piotr_321 Re: :-) 02.06.06, 10:21
                Ale mial byc dorosly, a nie jak z ciocia ;)
              • maly.jasio Re: :-) 02.06.06, 10:22
                analityczka napisała:
                > Pierwszy pocałunek a Tobie już "perwersje" w głowie;)

Pocalunek miedzy kobieta, mezczyzna "bez jezyczka"
                - to jest wlasnie chyba perwersja ? :)
                • analityczka Re: :-) 02.06.06, 10:31
                  Jasiu to w takim razie pocałunek kobiety męzczyznę w policzek
                  nazwiesz "hardcore'em"?:)
                  • piotr_321 Re: :-) 02.06.06, 10:33
                    analityczka napisała:

> Jasiu to w takim razie pocałunek kobiety męzczyznę w policzek
                    > nazwiesz "hardcore'em"?:)

Raczej brakiem wzajemnego zainteresowania ;)
        • sweetchocolate Re: :-) 02.06.06, 10:31
          ale powolutku, jak na mój gust jak wyjdzie to raczej nie na długo ;)
          • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 10:32
            ciesz się tym co jest Czekoladko, po południu i w nocy ma strasznie lać w
            Małopolsce niestety...
            • sweetchocolate Re: :-) 02.06.06, 10:34
              ciężko dzisiaj ;) noc nieprzespana :)
              mnie tam deszcz nie przeszkadza, jeżeli juz to moim włosom ;)
              • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 10:38
                Noc nieprzespana ? Czemuż ?
                Takie pomysły odnośnie przyczyny chodzą mi po głowie:

a) pracowałaś
                b) nie mogłaś zasnąc po prostu
                c) oddawałaś się wyszukanej rozpuście
                d) byłaś na imprezie

:)
                • sweetchocolate Re: :-) 02.06.06, 10:43
                  spotkanie ze znajomymi :)
                  ale trzymam się dzielnie, choć zamiast siedzieć w pracy z chęcią odsypiałabym w
                  domu ... ;)
                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 10:45
                    nie jest to precyzyjna odpowiedź ale co tam, dżentelmen jestem i nie wnikam co
                    porabiałaś :D
                    • sweetchocolate Re: :-) 02.06.06, 10:53
                      wiesz, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła ;)
                      • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 12:35
                        wiem, ale dawałem nieraz upust swej ciekawości i na stopniach do piekła
                        prowadzących nigdy się nie znalazłem więc sie nie boje ;)
                        • sweetchocolate Re: :-) 02.06.06, 12:40
                          zawsze musi być ten pierwszy raz ;)
                          • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 12:44
                            no cóż, na nowe doświadczenia zyciowe (zwłaszcza w dobrym towarzystwie) jestem
                            zawsze otwarty :)
                            • sweetchocolate Re: :-) 02.06.06, 12:58
                              czyli ryzykant ;)
                              • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 13:00
                                odrobina ryzyka... ale może w zamian mnóstwo fascynujących, nowych, nieznanych
                                mi jeszcze doznań :D
                                • sweetchocolate Re: :-) 02.06.06, 13:32
                                  żeby tylko same miłe były ;)
                                  • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 13:38
                                    na to licze, tego się spodziewam :)
                                    • sweetchocolate Re: :-) 02.06.06, 14:39
                                      to chyba nie jest dobre podejście, wtedy łatwiej się rozczarować :)
                                      • seweryn_makatka Re: :-) 02.06.06, 14:42
                                        ale element niepewności/ryzyka dodaje życiu niezbędnych emocji ;)
                                        • sweetchocolate Re: :-) 02.06.06, 15:14
                                          i tu się muszę z Tobą zgodzić :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka