17.06.06, 20:00
wizyty zawsze sprawiają przyjemność: jeśli nie wtedy, gdy się zaczynają,
to przynajmniej wtedy, gdy się kończą..;)))
Obserwuj wątek
    • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 20:14
      grey_5 napisał:

> wizyty zawsze sprawiają przyjemność: jeśli nie wtedy, gdy się zaczynają,
      > to przynajmniej wtedy, gdy się kończą..;)))
      dzis wlasnie bylam wizytowana... z samego rana, gdy tylko otworzylam ocyz z
      mysla ze dzis swiat mnie znow zauroczy, ze lato blisko ze sloneczny ranek ... a
      tu ma na progu "pulk kolezanek" i nie wiedzialam co z soba poczac... bo bardzo
      dzisiaj chcialam odpoczac....
      >
      • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 20:48
        dla odmiany .to ja dzisiaj wizytowałem.ale nie powiem
        gospodarze byli dumni.;)))))
        • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 20:50
          ej, czy powiedzialam, ze jako gospodyni bylam nie dumna?
          • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 20:51
            skadze.nawet tak nie pomyslałem.DDDDDDD
            • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 20:53
              grey_5 napisał:

> skadze.nawet tak nie pomyslałem.DDDDDDD
              >

dumnie ale goscinnie podalam lemoniade i orzeszki... piwa zabraklo
              • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 20:54
                ja biesiadowałem przy grilu.....a piwko
                teraz w domku degustuje.;DDDDDDD
                • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 20:57
                  rozumiem, ze odpoczywasz po grillowaniu, ktore bywa meczace - mnie otumiania dym
                  z kielbachy:(
                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 20:58
                    nie takie grilowanie straszne,ale trochę
                    zamieszania jest,przesadziłem trochę
                    z kiełbaskami,leniwy teraz jestem;DDDDDDDD
                    • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:01
                      ale syty przynajmniej
                      • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:02
                        oj tak,a zadowolenie nie zna
                        granic..DDDDDDDD
                      • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:02
                        kobietabezserca napisała:

> ale syty przynajmniej
                        choc przyznam sie ze nie przepadam za kielbaskami... wole pieczone kartofle...
                        niebo w gebie!;)
                        • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:04
                          masz rację ale będąc na statusie gościa
                          nie wypada marudzić.DDDDDDDD
                          • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:09
                            bo w polakach jest taka wielka naturalna goscinnosc: zastaw sie a postaw sie...a
                            ja o kartofle prosze i troche bialego sera! jakos mi nie odmawiaja;)
                            • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:11
                              to w sumie jestes tani gośc.....DDDDDDD
                              • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:12
                                ale znam swoja wrtosc, nie samymi kartoflami czlowiek zyje
                                • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:14
                                  oj nie miałem zamiaru ujmować Twojej
                                  wartości......;DDDDDDD
                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:16
                                    oj, mniemam ze nie miales zamiaru
                                    • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:17
                                      czytasz w moich myslach...DDDDDDDDD
                                      • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:19
                                        mysli napisane choc nieuczesane ;czyje? - ale odczytac mozna;)
                                        • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:21
                                          ciekawe,ciekawe co piszesz?
                                          • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:25
                                            kto wie,jako agent moze byłabys spalona.DDDDDDD
                                            • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:27
                                              lekture sie poczyta odpowiednia i agent jak malowana
                                            • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:28
                                              ;DDDDDDD
                                              • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:30
                                                nie masz wyjscia musisz zostac podwojnym agentem.;D
                                                proponuję psemudonim k5...DDDDDDDD
                                                • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:34
                                                  no tak K2 juz jest!
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:36
                                                    k2 ?...jeszczego nie zdekonspirowałem.DDDDDD
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:37
                                                    chyba ze o Himalaje zahaczasz?..DDDDDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:38
                                                    e, to jestes w tyle... a masz jeszcze k3 i k4 jesli zechcesz wizytowac!
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:41
                                                    nie za bardzo kumam....ale to chyba wina upałów.DDDDdd
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:46
                                                    k3 i k4 nie konspiruja sie az tak bardzo...powinienes kumac!:DDD ja moge byc k5
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:47
                                                    udam głupa. i nie wiem.DDDDDDDDd
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:49
                                                    ech te Twoja glupote to widzial slepy a slyszal gluchy;))))
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:51
                                                    nieraz wygodnie jest 'strugać głupa".DDDDDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:54
                                                    strugac hmmm wiory z glupoty - ach tak! trociny zamiast mozgu! ej grey hehehhe
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 21:55
                                                    nie trociny,tylko dym z grilla jeszcze mam
                                                    w glowie;DDDDDDDd
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 22:08
                                                    no i na moim zostalo, ja dzis nie grillowalam ... spokojnie bez dymu i ognia
                                                    ... z woda owszem
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 22:09
                                                    coz kazdy ma swoje zady i walety.DDDDDDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 22:11
                                                    kabalistow jest wielu, ale nie kazdy wywrozy taki sam stolek dla innego zada
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 22:13
                                                    ale zamotałaś tę mysl...ale jakos
                                                    ją złoże.DDDDDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 22:16
                                                    walet w kabale to mysli mezczyzny! a meskie siedzenia roznej wiekosci sa...
                                                    niektorym zadom trzeba odpowiednie siedzisko przygotowac - tego kabala nie powie
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 22:17
                                                    damskie siedzenia tez rozne bywają...;DDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 22:23
                                                    no walet kier mysli kobiece przedstawia! kazdy ma swoje zady i walety! ja mam
                                                    zadek;DDDD
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 22:25
                                                    wiem o tym.DDDDDDDDDDDd
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 17.06.06, 22:30
                                                    oj grey bylejakosc wyplywa z tej wizyty....
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 22:30
                                                    skadze znowu...przeciez nie omawiamy szczegołów....DDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 16:33
                                                    ad.wizyty;) na pierwszej rok temu w czasie kurtuazyjnej, bardzo oficjalnej
                                                    wizyty "zaiskrzylo.Dzis powiedzialam , ze zostane zona;)))))))
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 19:10
                                                    kobietabezserca napisała:

.Dzis powiedzialam , ze zostane zona;)))))))
                                                    -------
                                                    serdeczne gratulacje składam...;DDDDDDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 19:11

• grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 19:23
                                                    Co??? nie cieszysz się......?;DDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 19:35
                                                    nastepna wizyta w niedziele, nie placze
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 19:36
                                                    rozumiem,czyli trwają intensywne pertraktacje.;DD
                                                    będzie dobrze.DD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 19:40
                                                    skoro ja powiedzialam "tak".. to znaczy ze juz nie powiem odwrotnie!
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 19:42
                                                    podoba mi się,taka zdecydowana kobieta.;DDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 19:46
                                                    ja siebie tez lubie... mowia o mnie ze narcyzm ewidentny , ale jakos mi do
                                                    narcyza nie spieszno
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 19:55
                                                    nie martw się wyszstko będzie oki.DDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:02
                                                    ja sie nie martwie! bo z jakiego powodu? decyzje podejmowalam wzdychalam i
                                                    szlochalam, wizytowana bylam i wizytowalam. myslalam najpierw ze kochac umiem,
                                                    ze milosc znam i ja rozumiem! nieprawda jednak, milosc jest plocha i kocha tylko
                                                    gdy ja sie kocha . sie zakochalam wreszczie po wielu latach...
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:04
                                                    juz mi niosą suknię z welonem.........DDDDD
                                                    tak sobie zanuć......DDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:06
                                                    ale gosci tlum falszywie... spiewajacych! wole delikatne niech im gwiazdka
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:05
                                                    zaczynam wierszoklectwo... niedobrze ze mna!;DDDDD
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:07
                                                    to znaczy ze jesteś załatwiona na amen.DDD
                                                    stracona dla swiata.DDDDDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:08
                                                    kobieta nie moze isc przez zycie tak calkiem sama! sypna ryzem na szczescie no i
                                                    winda do nieba!!!!
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:11
                                                    pewnie,z samotnosc to nic dobrego....;DDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:13
                                                    pewien madry ktos powiedzial ze samotnosc jest niedobra, ale samotnosc w
                                                    pojedynke jest okrutna
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:15
                                                    tez ma taki punkt widzenia,dlatego tez
                                                    juz och-dzieści lat nie jestem sam..;DD
                                                    jestem takie stadne stworzenie.DDDDd
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:16
                                                    czlowiek n natury jest stworzeniem stadnym!
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:23
                                                    i łatwo sie przywiązuje.DDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:24
                                                    jak sie przywiazuje to potem odwiazac sie nie moze!
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:25
                                                    to są tzw. węzły...DDDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:27
                                                    chlona wszystko... i zle i dobre;))))))))))
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:33
                                                    tak ..niestety na dobre i na złe....DDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:37
                                                    no coz... jak sie powiedzialo A trza B rzec, ale zeby to "niestety" wtracic, to
                                                    juz przesadziles;(
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:39
                                                    nie bądź taka delikatna,to niestety jest
                                                    niestety potrzebne.;DDDD
                                                    zycie roznie się układa,jest dobrze i źle
                                                    wesoło i okresy smutne..;DDD
                                                    po rozach się ciągle nie chodzi.DDDDd
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:43
                                                    niestety!
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:46
                                                    pieknie powiedziane.DDDDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:48
                                                    och dzieki! pieknie nie pieknie, ale to zes dzentelmen widze na pierwszy rzut
                                                    oka!;)))))
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:49
                                                    jestem pełen podziwu dla Twojego oka.;DDDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 20:59
                                                    okiem sie nie zachlystuj, patrz na serce... hehhehe
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 21:01
                                                    puki co go nie masz,tak piszesz w nicku....DDDDD
                                                    a jak się okazało ze jednak je masz to jest juz stracone dla otoczenia.DDDd
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 21:04
                                                    przewrotnosc kobieca nie zna granic!
                                                    serce wlasnie dla otoczenia jest ... jesli sie je ma na dloni;))))
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 21:05
                                                    ja tam mam duszę na ramieniu.;DDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 21:07
                                                    strach ma wielkie oczy a dusza nie zajac nie wyskoczy... fantazjujesz:)
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 21:08
                                                    ja tam mam duze oczy bez strachu.DDDDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 21:09
                                                    ale nie widziales lagodnego swiatla moich oczu, he!;))))
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 21:10
                                                    oj pani zamierzasz mnie za nos wodzić??....DDD
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 21:11
                                                    i rzes o rzese trzepotanie....
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 21:12
                                                    nie wódź mnie na pokuszenie.DDDDdd
                                                  • kobietabezserca Re: Wizyty;-) 18.06.06, 21:17
                                                    i swiat sie zmienia w moich oczach -
                                                    mysli nieskladne, wlos nie uczesany . i jestem jaka jestem, ze zyje i tworze, ze
                                                    nago lubie chodzic o roznej dnia porze. ze lze czasem uronie i jak w deszczu
                                                    mokne... dzis juz posprzatane, gary pozmywane, katy omiecione, ja spokojna,
                                                    zasnuta w marzenia mowie dniowi co mija i Tobie grey - do milego widzenia! Pa!
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 18.06.06, 21:19
                                                    spokojnej nocy;DDDDd
                                                  • grey_5 Re: Wizyty;-) 17.06.06, 22:30
                                                    księzyc juz zaszedł,psy się uspiły...;DDD
                                                    sam tez myknę spać.....spokojnej nocy zycze;DDDDDDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka