Dodaj do ulubionych

Układanka;-)

18.06.06, 07:33
Życie składa się z wielu drobnych monet,
kto potrafi je podnosić, jest zamożny..;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: no...no...no... Re: Układanka;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 10:42
      Kto potrafi i komu się chce po nie schylić:)
      • grey_5 Re: Układanka;-) 18.06.06, 10:45
        wlasnie,lenistwo nigdy nie popłacało.;-DDD
        • Gość: no...no...no... Re: Układanka;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 10:52
          No nie popłacało,ale leżenie pod gruszą na dowolnie wybranym boku jest takie
          przyjemne...W tej chwili to tylko pomarzyć mogę...:(
          • grey_5 Re: Układanka;-) 18.06.06, 10:54
            wczasy pod gruszą....owszem i jeszcze
            płacą za za to...dobry pomysł....DDDDDD
            • Gość: no...no...no... Re: Układanka;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:02
              Ewentualnie mogę się przenieść pod jakąś palmę)))Czy płacą również wczasy pod
              palmą?:)))
              • grey_5 Re: Układanka;-) 18.06.06, 11:03
                świat idzie do przodu,nie widzę problemu.;-)
                • Gość: no...no...no... Re: Układanka;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:07
                  Obawiam się,ża te pieniądze tylko raz jakiś Murzynek machnie nade mną palmowym
                  liściem:)I co potem?Świat może i idzie do przodu,ale zapomniał nas zabrać ze
                  sobą:)))
                  • grey_5 Re: Układanka;-) 18.06.06, 11:09
                    nie bądź pesymistką,w koncu mozesz się
                    tak usadowić pod palmą aby był przewiew.;DDDDDDD
                    • Gość: no...no...no... Re: Układanka;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:13
                      Ja pesymistką- broń Boże- nie jestem,ale czasem zahaczam o realizm:)No powiedz
                      skąd w takiej,dajmy na to,Afryce wziąć ten przewiew?
                      • grey_5 Re: Układanka;-) 18.06.06, 11:14
                        nie przesadzaj....nieraz wielbłąd przeleci
                        w pobliżu.....;-DDD
                        • Gość: no...no...no... Re: Układanka;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:19
                          Lubię ten Twój optymizm i pomysłowość:)Chociaż powiem szczerze wielbłądy wloką
                          się noga za nogą,kopyto za kopytem.A ja w ogóle im się nie dziwię,ponieważ
                          te ,które widziałam ,były w pracy i musiały taszczyć na swych grzbietach
                          turystów:)))
                          Marne szanse na przewiew z powodu wielbłąda.Może raczej jakiś Pegaz?
                          • grey_5 Re: Układanka;-) 18.06.06, 11:21
                            pegaz to mitologia, nie slyszalem aby ktoś
                            widział zywego.;-))
                            ale pomarzyc mozna.;-))
                            wracając do wielbłądów to potrafią tez szybko biegać.
                            • Gość: no...no...no... Re: Układanka;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:26
                              Czy ktoś widział :)?Wiesz jakie rzeczy ludzie potrafią zobaczyć? I nie jet to
                              tylko kwestia wyobraźni;)))
                              Wielbłądy i owszem,ale ja mówię o tych ,które wloką się w turystycznych
                              karawanach:)Pędzące widziałam,oglądając"W pustyni i w puszczy":)
                              • grey_5 Re: Układanka;-) 18.06.06, 11:28
                                pewnie ze ludzie rozne rzeczy mogą widzieć,
                                najlepiej w czasie fatamorgany.;-)))))
                                a z wielbładami to jest roznie,nie będę
                                się upierał przy swojej opcji.;-DDD
                                • Gość: no...no...no... Re: Układanka;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:31
                                  Za bardzo upierać się nie musisz,ponieważ ja i tak dla zasady się z Tobą
                                  zgadzam:)))
                                  A co do fatamorgany,niektórych dopada w upale,innych na imprezie np.:)
                                  • grey_5 Re: Układanka;-) 18.06.06, 11:33
                                    własnie imprezy:
                                    syn pyta ojca jak poznac ze ktoś jest pijany.;))
                                    Ojciec tlumaczy mu w ten sposob...widzisz tam pasą
                                    się 4 owce a czlowiek pijany będzie widział ich 8.
                                    Ależ tata tam są tylko 2 owce........;DDDDDDD
                                    • Gość: no...no...no... Re: Układanka;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:40
                                      :)))
                                      Wprawdzie zaraz udaję się na łono natury,ale nie zobaczę podwójnej liczby owiec
                                      (w ogóle ich nie zobaczę)z żadnego z wyżej wymienionych powodów-nie ma nawet
                                      upału;)Za to powietrze rześkie,że chce się żyć:)))
                                      Pozdrawiam Cię Greyu niedzielnie i właśnie rześko****
                                      • grey_5 Re: Układanka;-) 18.06.06, 11:41
                                        miłego dnia,ja o 14,00 takze wybywam w plener.;DDDDDDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka