grey_5 18.06.06, 07:33 Życie składa się z wielu drobnych monet, kto potrafi je podnosić, jest zamożny..;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no...no...no... Re: Układanka;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 10:42 Kto potrafi i komu się chce po nie schylić:) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: Układanka;-) 18.06.06, 10:45 wlasnie,lenistwo nigdy nie popłacało.;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Układanka;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 10:52 No nie popłacało,ale leżenie pod gruszą na dowolnie wybranym boku jest takie przyjemne...W tej chwili to tylko pomarzyć mogę...:( Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: Układanka;-) 18.06.06, 10:54 wczasy pod gruszą....owszem i jeszcze płacą za za to...dobry pomysł....DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Układanka;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:02 Ewentualnie mogę się przenieść pod jakąś palmę)))Czy płacą również wczasy pod palmą?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: Układanka;-) 18.06.06, 11:03 świat idzie do przodu,nie widzę problemu.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Układanka;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:07 Obawiam się,ża te pieniądze tylko raz jakiś Murzynek machnie nade mną palmowym liściem:)I co potem?Świat może i idzie do przodu,ale zapomniał nas zabrać ze sobą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: Układanka;-) 18.06.06, 11:09 nie bądź pesymistką,w koncu mozesz się tak usadowić pod palmą aby był przewiew.;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Układanka;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:13 Ja pesymistką- broń Boże- nie jestem,ale czasem zahaczam o realizm:)No powiedz skąd w takiej,dajmy na to,Afryce wziąć ten przewiew? Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: Układanka;-) 18.06.06, 11:14 nie przesadzaj....nieraz wielbłąd przeleci w pobliżu.....;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Układanka;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:19 Lubię ten Twój optymizm i pomysłowość:)Chociaż powiem szczerze wielbłądy wloką się noga za nogą,kopyto za kopytem.A ja w ogóle im się nie dziwię,ponieważ te ,które widziałam ,były w pracy i musiały taszczyć na swych grzbietach turystów:))) Marne szanse na przewiew z powodu wielbłąda.Może raczej jakiś Pegaz? Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: Układanka;-) 18.06.06, 11:21 pegaz to mitologia, nie slyszalem aby ktoś widział zywego.;-)) ale pomarzyc mozna.;-)) wracając do wielbłądów to potrafią tez szybko biegać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Układanka;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:26 Czy ktoś widział :)?Wiesz jakie rzeczy ludzie potrafią zobaczyć? I nie jet to tylko kwestia wyobraźni;))) Wielbłądy i owszem,ale ja mówię o tych ,które wloką się w turystycznych karawanach:)Pędzące widziałam,oglądając"W pustyni i w puszczy":) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: Układanka;-) 18.06.06, 11:28 pewnie ze ludzie rozne rzeczy mogą widzieć, najlepiej w czasie fatamorgany.;-))))) a z wielbładami to jest roznie,nie będę się upierał przy swojej opcji.;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Układanka;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:31 Za bardzo upierać się nie musisz,ponieważ ja i tak dla zasady się z Tobą zgadzam:))) A co do fatamorgany,niektórych dopada w upale,innych na imprezie np.:) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: Układanka;-) 18.06.06, 11:33 własnie imprezy: syn pyta ojca jak poznac ze ktoś jest pijany.;)) Ojciec tlumaczy mu w ten sposob...widzisz tam pasą się 4 owce a czlowiek pijany będzie widział ich 8. Ależ tata tam są tylko 2 owce........;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Układanka;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:40 :))) Wprawdzie zaraz udaję się na łono natury,ale nie zobaczę podwójnej liczby owiec (w ogóle ich nie zobaczę)z żadnego z wyżej wymienionych powodów-nie ma nawet upału;)Za to powietrze rześkie,że chce się żyć:))) Pozdrawiam Cię Greyu niedzielnie i właśnie rześko**** Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: Układanka;-) 18.06.06, 11:41 miłego dnia,ja o 14,00 takze wybywam w plener.;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś