kaya_ja 26.07.06, 15:00 tzn znowu w pracy !!! urlop zaliczony i strasznie nie uśmiecha mi się znowu wciskać się w te trybiki pracy... tym którzy są przed urlopami życzę pogody :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: i co ja robię tu :) 26.07.06, 15:04 Łącze się z Tobą w bólu:) W poniedziałek też wróciłam z urlopu i jeszcze dziś nadrabiam zaległości:(( Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: i co ja robię tu :) 26.07.06, 15:07 jesteś zdecydowanie lepszym pracownikiem ja nadal się zbieram hihi i wiesz co przed kompem i tak wyglądasz jak wiecznie zapracowana więc uchodzi mi to na sucho :)) "Powinien był pamiętać, że jestem tylko kruchą kobietą, którą łatwo zranić." Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: i co ja robię tu :) 26.07.06, 15:10 A ja kobietki idę dopiero na urlop-w największe upały pracowalam a dopiero teraz mam zamiar się polenić troszkę:)Ale po ponad 2 tygodniach to będzie ciężko wracać pewnie w "tryby":) Łączę się w bólu;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: i co ja robię tu :) 26.07.06, 15:12 Analityczko, wyczytałam,że wybierasz sie nad morze:) Rewelacyjny wybór:) Ja już w piatek wyjeżdżam ponownie na weekend :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: i co ja robię tu :) 26.07.06, 15:15 Tak Khingo.Najpier nad morze a potem troszkę poszwędam się po kraju (Kraków,Toruń i...Wrocław;)) i jeśli czas pozwoli to Bratysława-a jeśli go braknie to przełożę to na kóryś weekend:) A Ty gdzie się wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: i co ja robię tu :) 26.07.06, 15:21 Ponownie morze:) Tym razem Dębki:))) wyjeżdżam w piątek i wracam w poniedziałek:) Zapowiada sie wspaniały weekend;) W sierpniu druga część urlopu:) Jakieś tam plany mam,ale jeszcze troszkę czasu zostało:) A u mnie to różnie bywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: i co ja robię tu :) 26.07.06, 15:24 A my będziemy w Karwii-czyli rzut berecikiem(ale nie moherowym):) Życzę by ten zapowiadający się stał się rzeczywistym wspaniały weekend:) Pozytywnie oczywiście ale troszkę Ci zazdroszczę że już ten weekend wyjazd:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: i co ja robię tu :) 26.07.06, 15:29 Dziękuję:) Plaża, słoneczko, opalanko, podziwianie widoków :DD A wieczorkiem całkowity "relaks" ;)) Jeszcze nie doszłam do siebie po poprzednim wyjeździe, a już muszę pakować się na następny:) Ale podoba mi się to:) Ty też niedługo zaczynasz urlopowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: i co ja robię tu :) 27.07.06, 00:29 ...Wrocław? :) analityczka napisała: > Tak Khingo.Najpier nad morze a potem troszkę poszwędam się po kraju > (Kraków,Toruń i...Wrocław;)) i jeśli czas pozwoli to Bratysława-a jeśli go > braknie to przełożę to na kóryś weekend:) > A Ty gdzie się wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: i co ja robię tu :) 27.07.06, 11:38 Mówiłam Ci że mam zamiar napić się piwa w Spiżu:) Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: i co ja robię tu :) 27.07.06, 11:57 To prawda, pamiętam:) Teraz mają swie nowości w Spiżu: piwo miodowe i piwo karmelowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: i co ja robię tu :) 27.07.06, 13:23 To ja już Kotuś jadę w takim razie-piwo karmelowe...to musi być jak balsam dla gardła:) Odpowiedz Link Zgłoś
pluton30 Re: i co ja robię tu :) 26.07.06, 15:13 jak boli to znaczy , że żyjecie tylko pewnie przydałby się ktoś kto rozmasuje bolące miejsce ... uciekam do domu pa dziewczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: i co ja robię tu :) 26.07.06, 20:10 a ja w pracy całe lato :(( co prawda pomagam przetrwać te upały innym..;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
her_bat_nick Re: i co ja robię tu :) 26.07.06, 21:15 ja przeżyję każdy upał aby zimy doczekać :P choć tym co na urlopach lub przed nimi slonecznej pogody życzę Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: i co ja robię tu :) 27.07.06, 09:11 miłego weekndu życzę ale tak serio z tą pogodą to nareszcie zaczynaja wracać pory roku: zima mroźna a lato upalne tak powinno być a nie szrówka cały rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 i co ja robię tu :) 27.07.06, 10:20 I co Ty robisz tu Kayu? :-) może czekasz na pyszną kawę w miłym towarzystwie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: i co ja robię tu :) 27.07.06, 10:30 ooo w samo sedno trafiłeś ale mrożoną poproszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 i co ja robię tu :) 27.07.06, 11:40 Proszę bardzo :-) mrożona jak się patrzy, co przyjemnie schłodzi w ten upał połoudniowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: i co ja robię tu :) 27.07.06, 11:48 co u Ciebie po urlopie czy przed ? i tak ogólnie co słychać:) Odpowiedz Link Zgłoś