kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:24 kobietabezserca napisała: > jestem!!!!!!! i czy cos z tego wynika innego oprocz normalnosci!? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:25 Dobra,wpiszę Ci się bo będziesz sama do siebie pisać. No więc już to zrobiłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:28 zamurowalo mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:29 powiedz od razu ze tez jestes normalnym facetem!;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:30 Wiem,że jestem dżentelmenem starej daty.Nie musisz nic mówić:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:31 stary wiarus, jednym slowem! w nim sie miesi slow dwadziescia! wazne zeby w jednym slowie zawrzec wiele tresci Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:32 uwazasz ze upublicznianie emocji jest niewlasciwe? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:40 Czemu? Ja to robię cały czas:) Gdybym się do kogoś przysiadł na ławkę w parku i mówił to co tu,pomyślałby że jestem nienormalny i zacząłby wzywać straż miejską. A tu mogę niewiadomo komu powiedzieć co myślę i mieć satysfakcję,że poszło w świat.Taki mój mały,prywatny ekshibicjonizm. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:46 mysle od dawna zeby sie wpisywac nie komustam! wlasnie dla siebie i o sobie! pamietnik jest stara sprawdzona forma "wylewania"wlasnych przezyc! i tych dobrych i tych mniej! a z drugiej strony. w dobie doskonalych metod komunikacji czlowiek jednak pozostaje samotnym palakiem wsrod sobie podobnych! i ani w te ani w inna strone nie rusza do ogolu.woli tkwic i usychac dalej ! Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:50 Forum to pamiętnik,który czasem do Ciebie mówi i może wytykać to co źle robisz.Fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:53 tak powiadasz! fakt, tu rzeczywiscie znajduje sie konglomerat przezyc, charakterow ludzkich ale czy to aby nie namiastka li tylko wlasnych prganien Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:59 Jest to 50%.Pewnie,że lepiej by było gdyby ten pamiętnik miał ciało,wagę, temperaturę,zapach,spojżenie,mimikę,gestykulację."Trochę" tego tu brakuje. Ale co zrobić?Tylko pisać i tęsknić. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:01 phi!!! pisac tesknic i dzialac zeby zrealizowac! to jest zwienczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:07 Tylko trzeba wyczuć ten moment. Ja piszę od miesiąca i nie czuję się jeszcze gotów,by komuś złożyć wizytę. I nie wiem kiedy to nastąpi.Co trzeba jeszcze napisać by tak było? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:11 wiesz, ludzie sie mijaja na ulicach w tlumie przechodniow.niekiedy ze zwykla uprzejmosc, usmiech, mile slowo zaowocuje blizsza znajomoscia!nie trzeba wielkich slow Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:24 A to co już na tym forum powiedziane kwalifikuje się już do takiej znajomości,czy jeszcze nie?Literki w internecie to nie za mało? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:33 Na pewne pytania nie ma odpowiedzi,szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.06, 16:36 hmmm! wiarusiku, a powiedz >Ty sloneczko, czy chcialbys na jakie pytania nie znasz odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:37 Powtórz jeszcze raz,nie zrozumiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.06, 16:39 mowisz ze na pewne pytania nie ma odpowiedzi! ja pytam na jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:43 No na to co pytałem. Czy widząc to co piszę,warto jest się ze mną spotkać już na jakiejś herbatce? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:48 a jaka herbatke lubisz najbardziej? ja earl grey z mlekiem i cukrem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:57 Ja byle jaką. Tak,pijam czasem ze śmietaną.Smakuje wtedy tak inaczej-maślaniej:) Najbardziej lubię moment,w którym śmietana wpływa do herbaty.Robią się wtedy takie kłęby. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:59 mile doznanie wzrokowe, masz racje a wyobraznia i slinianki juz pracuja! niebo w paszczy!!!!;))))) jade juz do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 17:01 wiarusik napisał: > Pa:) pa:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 17:05 Idż wkońcu na ten rower bo Cię północ zastanie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:30 mam sklonnosc do wlasnych przemyslen sobie mysle piszac chocby! czy to anormal jest? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:31 Nie.Publiczny pamiętnik:))) Odpowiedz Link Zgłoś