Dodaj do ulubionych

jestem normalna kobieta:)))))

06.08.06, 13:24

Obserwuj wątek
    • kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 13:25
      jestem!!!!!!!
      • kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:24
        kobietabezserca napisała:

> jestem!!!!!!!
        i czy cos z tego wynika innego oprocz normalnosci!?
        • wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:25
          Dobra,wpiszę Ci się bo będziesz sama do siebie pisać.
          No więc już to zrobiłem:)
          • kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:28
            zamurowalo mnie!
            • kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:29
              powiedz od razu ze tez jestes normalnym facetem!;)
            • wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:30
              Wiem,że jestem dżentelmenem starej daty.Nie musisz nic mówić:)
              • kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:31
                stary wiarus, jednym slowem! w nim sie miesi slow dwadziescia! wazne zeby w
                jednym slowie zawrzec wiele tresci
                • kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:32
                  uwazasz ze upublicznianie emocji jest niewlasciwe?
                  • wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:40
                    Czemu?
                    Ja to robię cały czas:)
                    Gdybym się do kogoś przysiadł na ławkę w parku i mówił to co tu,pomyślałby że
                    jestem nienormalny i zacząłby wzywać straż miejską.
                    A tu mogę niewiadomo komu powiedzieć co myślę i mieć satysfakcję,że poszło
                    w świat.Taki mój mały,prywatny ekshibicjonizm.
                    • kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:41
                      :DDDD
                    • kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:46
                      mysle od dawna zeby sie wpisywac nie komustam! wlasnie dla siebie i o sobie!
                      pamietnik jest stara sprawdzona forma "wylewania"wlasnych przezyc! i tych
                      dobrych i tych mniej!
                      a z drugiej strony. w dobie doskonalych metod komunikacji czlowiek jednak
                      pozostaje samotnym palakiem wsrod sobie podobnych! i ani w te ani w inna strone
                      nie rusza do ogolu.woli tkwic i usychac dalej !
                      • wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:50
                        Forum to pamiętnik,który czasem do Ciebie mówi i może wytykać to co źle
                        robisz.Fajna sprawa.
                        • kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:53
                          tak powiadasz! fakt, tu rzeczywiscie znajduje sie konglomerat przezyc,
                          charakterow ludzkich
                          ale czy to aby nie namiastka li tylko wlasnych prganien
                          • wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:59
                            Jest to 50%.Pewnie,że lepiej by było gdyby ten pamiętnik miał ciało,wagę,
                            temperaturę,zapach,spojżenie,mimikę,gestykulację."Trochę" tego tu brakuje.
                            Ale co zrobić?Tylko pisać i tęsknić.
                            • kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:01
                              phi!!! pisac tesknic i dzialac zeby zrealizowac! to jest zwienczenie!
                              • wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:07
                                Tylko trzeba wyczuć ten moment.
                                Ja piszę od miesiąca i nie czuję się jeszcze gotów,by komuś złożyć wizytę.
                                I nie wiem kiedy to nastąpi.Co trzeba jeszcze napisać by tak było?
                                • kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:11
                                  wiesz, ludzie sie mijaja na ulicach w tlumie przechodniow.niekiedy ze zwykla
                                  uprzejmosc, usmiech, mile slowo zaowocuje blizsza znajomoscia!nie trzeba
                                  wielkich slow
                                  • wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:24
                                    A to co już na tym forum powiedziane kwalifikuje się już do takiej
                                    znajomości,czy jeszcze nie?Literki w internecie to nie za mało?
                                    • kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:27

• wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:33
                                        Na pewne pytania nie ma odpowiedzi,szkoda:(
                                        • Gość: kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.06, 16:36
                                          hmmm! wiarusiku, a powiedz >Ty sloneczko, czy chcialbys na jakie pytania nie
                                          znasz odpowiedzi?
                                          • wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:37
                                            Powtórz jeszcze raz,nie zrozumiałem.
                                        • Gość: kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.06, 16:39
                                          mowisz ze na pewne pytania nie ma odpowiedzi! ja pytam na jakie?
                                          • wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:43
                                            No na to co pytałem.
                                            Czy widząc to co piszę,warto jest się ze mną spotkać już na jakiejś herbatce?
                                            • kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:48
                                              a jaka herbatke lubisz najbardziej? ja earl grey z mlekiem i cukrem:)))))
                                              • wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:57
                                                Ja byle jaką.
                                                Tak,pijam czasem ze śmietaną.Smakuje wtedy tak inaczej-maślaniej:)
                                                Najbardziej lubię moment,w którym śmietana wpływa do herbaty.Robią się
                                                wtedy takie kłęby.
                                                • kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:59
                                                  mile doznanie wzrokowe, masz racje a wyobraznia i slinianki juz pracuja! niebo w
                                                  paszczy!!!!;))))) jade juz do zobaczenia
                                                  • wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 16:59
                                                    Pa:)
                                                  • kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 17:01
                                                    wiarusik napisał:

> Pa:)
                                                    pa:D
                                                  • wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 17:05
                                                    Idż wkońcu na ten rower bo Cię północ zastanie:)))))
            • kobietabezserca Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:30
              mam sklonnosc do wlasnych przemyslen sobie mysle piszac chocby! czy to anormal jest?
              • wiarusik Re: jestem normalna kobieta:))))) 06.08.06, 15:31
                Nie.Publiczny pamiętnik:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka