kobietabezserca 05.09.06, 19:22 oczywiscie, ze adorowac sie!!! szczegolnie ze to bardzo romantyczne zajecie:))) prowokacje ignorowac! ja milo wieczornie Was adoruje :))) KbS pindzie i juzka ignoruje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: adoracja 05.09.06, 19:23 zapomnialas mnie wymienic, bo ja tez podobno zaatakowalem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: adoracja 05.09.06, 19:30 wrrrrrr Konrado!!!! Porozmawiamy na privie. Adorujmy się milutko ;)) Miało mnie tu nie być, ale kiedy obrażają ludzi którzy mi pomogli jakoś nie potrafię się uczyć. Może nie pomogłam, ale starałam się... Tylko taka nieporadna jestem troszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: adoracja 05.09.06, 19:33 tygryska_28 napisała: > wrrrrrr Konrado!!!! Porozmawiamy na privie. no to teraz juz mam przechlapane :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: adoracja 05.09.06, 20:31 hmm, a jak sie ma adoracja do zazdrosci /? cos mi tu tak zapachnialo/ albo i nie zapachnialo:P Konrado, jestes pod lapka Tygryski? a czym ona chlapie?:PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: adoracja 05.09.06, 20:34 Węszek ci się zmylił ;)) Nikt nie jest pod łapką Tygryski ;)) I nie wiem czym mogłabym chlapać... ;))) Wodą, uwielbiam wodę... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: adoracja 05.09.06, 20:35 acha, a wiec woda, to to co Tygryski lubia najbardziej !:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: adoracja 05.09.06, 20:46 oprócz brykania :PPP oj tak... woda... plusk, plusk, uwielbiam adorować wodę ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: adoracja 05.09.06, 20:48 hehe, adoracja brykajaca!jakas nowosc nad nowosciami! Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: adoracja 05.09.06, 20:52 Tak, bo właśnie byłam na forum językowym, co tam ludzie wypisują... no a jak Tygrysy mają adorować?? Mrucząco? Drapiąco?? a tak wracając do tematu adoracji - jak Panowie adorują kobietki? Bo ja już chyba zapomniałam jak to w praktyce wygląda ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: adoracja 05.09.06, 21:06 no adoruja.. hmm powiedzmy dla porownania :jak woda gorskiego potoku glaszcze bose stopy swoim delikatnym dotykiem:) bardzo mile uczucie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: adoracja 05.09.06, 21:15 Ciebie adorują... a co im zrobiłaś?? zdradź tajemnicę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: adoracja 05.09.06, 21:17 nic zlego! duzo usmiechu i chyba zdrowego patrzenia troche w chmury, troche na gory ... ech! usmiech i zadowolenie!! to jest podstawa:) rady cioci kloci! Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: adoracja 05.09.06, 21:20 Ale to najlepsze rady Cioteczko ;))) Też się staram uśmiechać, ale wiesz jak jest, nie zawsze się da ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: adoracja 05.09.06, 21:21 smiech przez lzy - tez daje dobry rezultat - w kontekscie zainteresowania / czyt,adoracji Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: adoracja 05.09.06, 21:22 Hmm... Poćwiczę ;)) A teraz Mama chce mnie wyrzucić od kompika (chyba złożę sobie drugi ;)) Dobrej nocki i dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietabezserca Re: adoracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 21:26 Mame nalezy sie adoracja, chocby w postaci takiego malego uklonu : Prosze, dla Ciebie chwila w necie!:)))) dobranoc! miewaj sie dobrze! KbS Odpowiedz Link Zgłoś