dozakochania1krok 27.09.06, 23:08 czarne,rozgwieżdżone niebo, księżyc w pełni, deszcz delikatnie pukający w okna, cichy szelest liści muskanych przez wiatr, tylko nie lubię chłodnego łóżka i moich myśli czarniejszych niż noc :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dozakochania1krok Re: a ja wolę noc 27.09.06, 23:13 mój nawias nadal w prawo patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: a ja wolę noc 27.09.06, 23:15 A moją ulubioną porą dnia jest od świtu do 12 w południe. Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: a ja wolę noc 27.09.06, 23:25 wiarusik napisał: > A moją ulubioną porą dnia jest od świtu do 12 w południe. ............................... bo smacznie śpisz wtedy wiarusiku zapewne Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: a ja wolę noc 27.09.06, 23:29 Teraz śpię do 13;) Ale na poważnie-lubię tą porę dnia za jej specyficzne światło,za to że słońce tylko i wyłącznie idzie do góry oraz za to,że to początek dnia i będzie trwał długo.Zachody słońca przygnębiają mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brydzia Re: a ja wolę noc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 23:35 Lubię każdą porę, gdy tylko czuję obecność............ Odpowiedz Link Zgłoś
dali5 Re: a ja wolę noc 27.09.06, 23:20 dozakochania1krok napisała: > mój nawias nadal w prawo patrzy uśmiechnij się i pomyśl że choć tak daleko ,to tak blisko jestem ciebie i choć wirtualnie, to moje myśli o tobie niech ogrzeją cię :) Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: a ja wolę noc 27.09.06, 23:24 otuliły mnie Twoje ciepłe myśli i noc nie bedzie dziś tak chłodna jak wczoraj :) Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: a ja wolę noc 27.09.06, 23:43 a ja kocham zachód słońca nad morzem,siedząc na piasku,słucham szumu fal i patrzę na kładącą się do snu ciepłą pomarańczę, szkoda tylko,że bez swojej połówki pomarańczy Odpowiedz Link Zgłoś
pluton30 Re: a ja wolę noc 27.09.06, 23:25 a ja przed zaśnięciem próbuje sobie wyobrazic coś przyjemnego, to czasem pomaga :) hmm dziś : smukła długowosa, mulatka w moim łóżku , :))) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: a ja wolę noc 27.09.06, 23:44 Lubię noc tak jak i Ty :), ale w przeciwieństwie do Ciebie, lubię też chłód kołderki, która mnie otula....szczególnie wtedy gdy... trawi mnie gorączka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: a ja wolę noc 27.09.06, 23:49 chłodna kołderka + gorączka = dreszcze Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: a ja wolę noc 28.09.06, 00:12 milosc.info/wiersze/James-Joyce/Zasnij-juz-zasnij.php Odpowiedz Link Zgłoś
wild.romance Re: a ja wolę noc 28.09.06, 00:25 dozakochania1krok napisała: > czarne,rozgwieżdżone niebo, > księżyc w pełni, > deszcz delikatnie pukający w okna, > cichy szelest liści muskanych przez wiatr, > tylko nie lubię chłodnego łóżka i moich myśli czarniejszych niż noc > :( nie lubisz...hmmm...sprawdź @....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu.puchatek Re: a ja wolę noc 31.10.06, 04:09 wild.romance napisał: > dozakochania1krok napisała: > > > czarne,rozgwieżdżone niebo, > > księżyc w pełni, > > deszcz delikatnie pukający w okna, > > cichy szelest liści muskanych przez wiatr, > > tylko nie lubię chłodnego łóżka i moich myśli czarniejszych niż noc > > :( > > nie lubisz...hmmm...sprawdź @....:))) Ja wole dzien... Odpowiedz Link Zgłoś