ladyx 01.10.06, 18:45 dawno mnie nie było, więc przyszłam tak na moment spytać co nowego? Coś by się też zdało na ożywienie, bo jestem permanentnie zmęczona. Idę sobie, i tak nic mądrego dziś nie napiszę. Miłego tygodnia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KbS Re: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 19:06 no wiesz lady, ale z ta kropka to przesadzilas, kursorem trafic trudno, moglas chociaz wielokropek napisac... Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: . 01.10.06, 19:12 masz rację. Zmuszanie forumowiczów do wysiłku w niedzielny wieczór jest karygodne ;))) Ale ja dostałam właśnie mailem papiery do sprawdzenia i oddania jutro rano, więc się znęcam ;) Brrr. Strajkuję. Powiem, że mi net wysiadł. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: . 01.10.06, 19:16 lady sadystka? pewnie to x przy nicku jest zagadka ktora odgadlam :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mete0r Re: . 01.10.06, 19:54 niestety, nic ciekawego się tu nie dzieje, może teraz jak się pojawiłaś, to coś się zmieni! do dzieła, ladyx! Odpowiedz Link Zgłoś