jayne 29.03.03, 10:24 z tak pięknie rozpoczętym dniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunrise1 milion możliwości 29.03.03, 10:32 jayne napisała: > z tak pięknie rozpoczętym dniem? Ja o 14.00 ( jak już wczoraj wspominałam ) wyjeżdżam do Cracowa. Będę włóczyć się ze znajomymi po moim najwspanialszym Kazimierzu, słuchać jazzu, starych francuskich kawałków, jakieś piffo w Eszewerii, Singerze, kolacja w Alefie, pozniej jak zwykle Piwnica Pod Facetami z rodu Barana ( nie chciałam pisać że rogatymi :) itd aż do rana ( bo jutro też będzie pięknie- wiem o tym ) Cieszyć się każdym drobiazgiem i każdy dzień traktować jako ten jedyny i niepowtarzalny ( bo takk jest :)) pzdrw z ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: co można zrobić... 29.03.03, 10:37 jayne napisała: > z tak pięknie rozpoczętym dniem? chyba wyrzucę komputer przez okno i pójdę na spacer do parku. Odpowiedz Link Zgłoś
jayne Re: co można zrobić... 29.03.03, 10:56 apf napisał: > > chyba wyrzucę komputer przez okno i > pójdę na spacer do parku. skreśl "chyba" Odpowiedz Link Zgłoś
galdor Re: co można zrobić... 29.03.03, 14:29 jayne napisała: > z tak pięknie rozpoczętym dniem? Hmmm..... nawalić sie ??? Jakoś na nic innego nie mam ochoty .... Odpowiedz Link Zgłoś
debestofkropeczka Re: co można zrobić... 29.03.03, 16:05 Apf , może zrobisz sobie dłuższy spacer? Odpowiedz Link Zgłoś
jayne Re: co można zrobić... 29.03.03, 17:34 galdor napisał: > Hmmm..... nawalić sie ??? Jakoś na nic innego nie mam ochoty .... ochota, zamiar, chcieć, zachwyt, chwila, chcieć, chęć, chlać - właściwie, to dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś