Dodaj do ulubionych

Naprawdę kocham śnieg

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:09
a Wy?
Obserwuj wątek
    • caruzzo Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 10:30
      my raczej Królewnę Snieżkę.;)))
    • arogancka_agrafka Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 10:58
      Kocham wszystko, co się topi, pod moim dotykiem ;)
      • caruzzo Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 11:08
        mogę się zapisać, bo mi jest trochę zimno;))))))))
        • arogancka_agrafka Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 11:12
          Myślisz, że to spowoduje, iż rozgrzejesz się, od środka ? ;)
          • caruzzo Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 11:17
            jestem wielkim optymistą i owarty na wszelkie
            inowacje;))
            • arogancka_agrafka Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 11:28
              We mnie również drzemią pokłady optymizmu.
              Ale widzisz, czasem tak bywa, że trzeba im
              krzyknąć do ucha, aby się przebudziły ze snu.
              Wtedy zrywają się na równe nogi i wprowadzają
              mnie na właściwe tory ;))
              • caruzzo Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 12:01
                zgadza się, małe wstrząsy są w zyciu pomocne;))
                • arogancka_agrafka Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 12:22
                  Po nich czuję się jak nowonarodzona.:))
                  Ty też odczuwasz taką świeżość ?
                  • caruzzo Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 12:23
                    oczywiscie,tak....samopoczucie jak
                    zycie po zyciu;))))))))
                    • arogancka_agrafka Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 12:30
                      Zobacz jak to szybko można przejść od kwestii
                      opadów atmosferycznych do mistycznych,
                      niepoznanych sfer życia ludzkiego ;))))
                      • caruzzo Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 12:34
                        zycie jest nieprzewidywalne;)
                        Niebawem zabieram się za studiowanie
                        ksiazki "Samoleczenie metodą BSM"..moze
                        sobie cos pomogę;)) cos w rodzaju "zrób
                        to sam"...Słodowego;))))))))))
                        • arogancka_agrafka Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 12:38
                          Od razu powiem Ci, że duszy tą metodą nie uleczysz.
                          A jeśli chodzi o ciało....próbuj....próbuj...;))))
                          • caruzzo Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 12:39
                            Odnosnie duszy to koniecznie trzeba kobietę
                            przykładac;))Metoda skuteczna i pewna;))))
                            • arogancka_agrafka Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 12:43
                              Ale w takim razie musi być ona elastyczna
                              i układać zgodnie z kształtem miejsca,
                              do którego jest przykładana.
                              Ponieważ okład zawsze musi ściśle przylegać ;))))
                              • caruzzo Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 12:47
                                Oczywiście ..wszystko jest do opanowania ;))
                                a czego nie robi się dla zrowia,w koncu
                                mozna się tez cokolwiek powyginac;))
                                Przyjemne z pozytecznym;)
                                • arogancka_agrafka Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 12:51
                                  A tu takie zimno i mróz, wszelkie członki ciał skostniałe...;)))
                                  i powiedz, jak tu je nagiąć ?....pod płomieniem świecy ?
                                  • caruzzo Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 12:53
                                    eee. na samą myśl powinno poprawić
                                    się krążenie;)))...ale można też
                                    posiedzieć przy kaloryferku;))
                                    • arogancka_agrafka Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 12:56
                                      Siedzę przy ośmiu żeberkach i nie za bardzo to
                                      przynosi efekty, chociaż na krążenie nie narzekam.
                                      No może troszeczkę, na obwodowe ;))
                                      • caruzzo Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 12:58
                                        ja tez wlasnie mam klopoty z obwodowym;)
                                        dlatego , jak mowią co dwie ręce to nie jedna;))))))))
                                        • Gość: lilijka Re: Naprawdę kocham śnieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 13:04
                                          I śnieg, i mróz, wiosnę, lato pachnace maciejką, i naszą miłość forumową też.
                                        • arogancka_agrafka Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 13:06
                                          Rozcieranie ponoć pomaga, a na dwie ręce, rzeczywiście
                                          przynosi, natychmiastowe efekty ;))))
                                          • caruzzo Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 13:09
                                            zapalona swieca,dwie ręce i wiatr w kominie;)
                                            to powinno wystarczyc .....;)
                                            • arogancka_agrafka Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 13:15
                                              Czyżbyś był, tak mało wymagający....? ;))
                                              • caruzzo Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 13:18
                                                z głosników ....dumka na dwa serca.;))
                                                a apetyt zawsze rosnie w trakcie jedzienia;)
                                                • arogancka_agrafka Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 13:20
                                                  I ślinianki przyuszne, intensywnie pracują...;))
                                                  • caruzzo Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 13:22
                                                    a anatomii jestem słaby;)
                                                    ale nie mam objawów slinienia...puki co;))
                                                  • arogancka_agrafka Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 13:25
                                                    A jeśli....to służę śliniaczkiem ;)))
                                                  • caruzzo Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 13:26
                                                    jesteś b. łaskawa.......;)
                                                  • arogancka_agrafka Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 13:27
                                                    Nie jest mi obojętny los bliźniego :)
                                                  • caruzzo Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 13:31
                                                    ale ja jeszcze samodzielnie funkcjonuję.....
                                                    ale sympatię strony przeciwnej,owszem cenię..;)
                                                  • arogancka_agrafka Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 13:37
                                                    Ależ nie miałam na myśli tego,
                                                    że widzę Cię jako niedołężnego dziadka ;))
                                                  • caruzzo Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 13:40
                                                    to mnie Pani pocieszyłas.....nie wiem czy
                                                    wiele,ale zawsze;)Na bezrybiu i piranię
                                                    mozna zagospodarować...;))
                                                  • arogancka_agrafka Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 13:42
                                                    Waść, chyba zbyt surowo się ocenia :)
                                                  • caruzzo Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 13:48
                                                    w zasadzie to nie...tak niezgrabnie nam
                                                    formuła dyskusji sboczyła.;)
                                                    Wszystko jest OKI;)
                                                  • arogancka_agrafka Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 13:54
                                                    Wiem, wiem....czasem wtrąci się jedno "koślawe"
                                                    słowo i burzy się chwilowo porządek konwersacji :)
                                                  • caruzzo Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 13:55
                                                    jest Pani jak mowisz.....ale juz wszystko
                                                    wrociło na dobre tory...;))))
                                                  • arogancka_agrafka Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 13:57
                                                    Bo najważniejsze, nie pielęgnować urazy :))
                                                    Każdemu zdarzyć się może, nieprawdaż ?

A teraz przerwa, na gorącą - gęstą, aromatyczną czekoladę :)
                                                  • caruzzo Re: Naprawdę kocham śnieg 04.11.06, 13:59
                                                    Oki...smacznego zyczę..i miłego spedzenia
                                                    reszty dnia;)
                                            • Gość: ? Re: Naprawdę kocham śnieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 13:16
                                              A śnieg ciągle pada, trzba go doktnąć aby cieszył oko i serce.
                                              Pa,pa.
    • Gość: YESSSSSSSSS Ten Wątek Jast Najstarszy z Dostępnych! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 15:04
      Do Góry!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka