Gość: lalka-mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 19:32 ... Z miłości do ciebie nauczyłem się czułości uwierzyłem w ciepło gwiazd i że można obłaskawić czas ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monnia3 [*] [*] [*] 04.03.07, 19:49 ,,czemu kwiaty zwiędły dziś tyle ścieżek,tyle dróg...,, Odpowiedz Link Zgłoś
lovebaby3 Re: Za Tadeuszem Nalepą... 04.03.07, 20:02 Daję ci próg T.Nalepa-B.Loebl W spadku ci daję W spadku ci daję mojej drogi kres Jeśli chcesz, spróbuj iść od nowa Rzekł do mnie ojciec dnia pewnego tak Zostawiam ci też próg Próg, na którym siada nocą blues W spadku ci daję W spadku ci daję prosto w oczy wiatr Weź także me niepewne jutro I jeśli umiesz, synu, coś z nim zrób Zostawiam ci też próg Próg, na którym siada nocą blues W spadku dostałem W spadku dostałem to, co teraz mam Niepewne jutro i wiatr w oczy Dla ciebie synku to dziedzictwo mam Zostawię ci też próg Próg, na którym siada nocą blues Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: Za Tadeuszem Nalepą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:57 Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem, hej Wziął mnie ojciec, wziął mnie ojciec i tak do mnie rzekł Najważniejsze co się czuje, słuchaj zawsze głosu serca, hej Kiedy byłem, kiedy byłem dużym chłopcem, hej Wziął mnie ojciec, wziął mnie ojciec i tak do mnie rzekł Głosem serca się nie kieruj, tylko forsa ważna w życiu jest Wicher wieje, wicher słabe drzewa łamie, hej Wicher wieje, wicher silne drzewa głaszcze, hej Najważniejsze to być silnym, wicher silne drzewa głaszcze, hej -- muzyka i slowa Tadeusz Nalepa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [i] Re: Za Tadeuszem Nalepą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 12:20 Z miłości do ciebie nauczyłem się zachwytu uwierzyłem w złoto gwiazd zachód słońca w zachwyt wprawiał mnie z miłości do ciebie nauczyłem się czułości uwierzyłem w ciepło gwiazd i że można obłaskawić czas teraz znowu świat jest błotem drzewa to są rzeźby z próchna i znów rankiem mą ciszę szarpie ptak z miłości do ciebie nauczyłem się niewiary chociaż tylko jeden Bóg tak z uczucia mego zakpić mógł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Łzą nie zyskasz nic........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 18:06 Przyklej do ust śmiech łzy to słaba broń przyklej do ust śmiech w pięść zaciśnij dłoń świat toczy się swoim torem łzą nie zyskasz nic Śmiej się, gdy na twojej drodze stanie wróg śmiej się głośno, śmiej się głośno, gdy go zwalisz z nóg świat toczy się swoim torem łzą nie zyskasz nic Przyklej do ust uśmiech ukryj gorzkie łzy uśmiech twoją tarczą broń to ostre kły świat toczy się swoim torem łzą nie zyskasz nic I chyba z tym nie sposób się nie zgodzić, że "łzy to słaba broń"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........... Zaprowadzić Ciebie muszę tam, o miłości moja IP: *.chello.pl 05.03.07, 19:30 O miłości moja wiem że muszą być gdzieś takie drzwi które można zamknąć które zatrzymają w drodze ich o miłości moja wiem że muszą być gdzieś takie drzwi o miłości moja zaprowadzić ciebie muszę tam zanim cię zabije jadem swoim miasta zimny płaz zanim cię zabije zaprowadzić ciebie muszę tam o miłości moja wiem że muszą być gdzieś takie drzwi musi być gdzieś okno w które nie zagląda obcy nikt o miłości moja gdzieś na pewno ciepła skrawek jest o miłości moja wiem że musi być gdzieś taki dom musi być gdzieś pole które tylko dla nas ciszę ma o miłości moja gdzieś na pewno ciepła skrawek jest Odpowiedz Link Zgłoś
nekry Re: Za Tadeuszem Nalepą... 05.03.07, 20:33 " Żegnaj mała Że mnie rzucisz dobrze wiem Żegnaj mała Może jutro jest tym dniem To nie było trudne, czuję chłód Już cię nie zobaczę, tu zostawiam list To mój blues Żegnaj mała Już odchodzę w otchłań snu Żegnaj mała To dla ciebie jest ten blues Nic nie mogłem dać ci prawie nic Pozostaną nasze smutne dawne dni I ten list Żegnaj mała Żegnaj mała jestem tam Żegnaj mała Z aniołami dzisiaj gram Cóż innego mogłem zrobić cóż Słuchaj, to dla ciebie z aniołami gram Ten swój blues " (*) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Za Tadeuszem Nalepą... 05.03.07, 21:03 No szkoda. Mial, a moze raczej pozostal jego cieply glos. Odpowiedz Link Zgłoś