poniatowski 04.05.03, 11:13 Jestem nowy ale kilka wątków wystarczyło mi za zdanie na temat jej osoby. Mało takich okropnych ludzi na świecie. Proponuję zasypać adminów z prośbą o zabanowanie jej na amen. Jak widze jej nicka to mi niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwasna_cytryna Re: Ban dla messji 04.05.03, 11:28 Pozwolę się z tym nie zgodzić. To jest nawoływanie do linczu, do palenia na stosie, a ja takich metod nie uznaję. Poza tym takie zachowanie świadczy tylko o bezsilności :-) Odpowiedz Link Zgłoś
odwazna Re: Ban dla messji 04.05.03, 12:29 ee tam odrazu zbanowac nich się kobiecina nadal wykazuje "antaligencją" co ci szkodzi, w koncu to tylko dowodzi jaka jest :))) a jak ci sie niedobrze robi to ja polecam nie czytac, albo czytac i sie smiac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: Ban dla messji 04.05.03, 13:54 a może by tak poprostu ignorować naszą wszechwiedzącą wyrocznię? nie odpowiadać na posty, totalny IGNOR Odpowiedz Link Zgłoś
messja podsumowanie:) 04.05.03, 17:00 ogolnie pomysl bardzo mi sie podobal. juz mialam nadzieje, ze cos z tego bedzie, tym bardziej, ze to takie "oczywiste" w kontekscie moich tu wypowiedzi, ze Poniatowski, nigdy dotad tu nie pisal i jego glos jest jedynie opinia obiektywnego przypadkowego przechodnia:) ale i tak wypowiedz ponizej wydala mi sie najzabwniejsza poniewaz odkad autor sie tu pojawil, pisze tylko i wylacznie na moj temat i ciagle bezsilnie probuje mnie sprowokowac do jakis beznadziejnych tlumaczen (np. gdzie mieszkam:) badz obrazic:) duze wyczucie absurdu:))) p.s. coraz bardziej mnie bawi to wasze towarzystwo do "nienawisci messji":) slodki_pierdzioszek napisała: > a może by tak poprostu ignorować naszą wszechwiedzącą wyrocznię? nie odpowiadać > > na posty, totalny IGNOR Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: podsumowanie ostateczne 04.05.03, 17:26 Myśl jak chcesz, i co chcesz. Nie zmienia to postaci rzeczy, że jestes chora. Nie muszę sie z niczego względem ciebie tłumaczyć. Czytac sobie mogę to forum a pisać nie muszę. P.S. Czasem jednak emocje biorą górę. bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
messja diagnoza:) 04.05.03, 17:37 slodki_pierdzioszek napisała: > > Myśl jak chcesz, i co chcesz. Nie zmienia to postaci rzeczy, że jestes chora. > Nie muszę sie z niczego względem ciebie tłumaczyć. Czytac sobie mogę to forum a > > pisać nie muszę. > > P.S. > Czasem jednak emocje biorą górę. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=5875882&a=5876883 teraz juz wiem na czym polega moja "choroba": objawia sie zawsze wtedy, kiedy , "pier.." nie moze poprostu sie wyprzec niekonsekwencji braku sensu w tym co glosi:) w dodatku te emocje! pewno sporo ich trzeba by wykazywac zwiazek miedzy inteligencja, a kolorem wlosow, badz robic dochodzenie pt"gdzie mieszka messja" :))))))))))))))))))))))))) juz sobie wyobrazam te porcje lekow potrzebnych "pier.." by sie uspokoic. w kazdym razie powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: niemyśląca messja 04.05.03, 17:54 brak konsekwencji to ty wykazujesz i zupełny brak ambicji, to widac po twoich feniksowych powrotach, hydra, tu utniesz tam odrasta. I tak tymi postami mnie nie zniechęcisz!:-)))))) przeczytaj jeszcze raz to zrozumiesz dlaczego:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: podsumowanie:) 04.05.03, 17:28 messja napisała: > mnie sprowokowac do jakis beznadziejnych tlumaczen (np. gdzie mieszkam:) ale boli, ty zakłamana messjo, sama do tego wracasz!!! no, nie loguj się przez tydzień, zobaczymy jaki jesteś pseudokryształ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
messja :)))))))) 04.05.03, 17:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=5875882&a=5876883 Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: przeczytaj raz jeszcze.............. 04.05.03, 17:55 to zrozumiesz o co chodzi:-))) Odpowiedz Link Zgłoś