Gość: maria.magdalena IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 09.05.03, 03:01 A wiecie, ze prostytucja jest lepsza od nierzadu? Bo to jest tak - ona pracuje za pieniądze, natomiast nierządnica oprócz ciała i pieniędzy kradnie duszę.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyczliw ????? 09.05.03, 04:09 Gość portalu: maria.magdalena napisał(a): > A wiecie, ze prostytucja jest lepsza od nierzadu? > Bo to jest tak - ona pracuje za pieniądze, > natomiast nierządnica oprócz ciała i pieniędzy kradnie duszę.... ???? Coz to takiego? A teraz, tak z ciekawosci powiedz w jakim celu zalozylas ten watek. I czemu wlasnie na Tym forum ktorego tematem jest Romantica Odpowiedz Link Zgłoś
maria.magdalena A co to jakaś nowość? 09.05.03, 04:17 no proste - rozbijanie czyiś małżeństw. zyskiwanie sobie czyjegoś męża, żony, - to kradzież, nawet, jeśli pokocha się kogoś kto już dawno nie żyje w związku, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
zyczliw Re: A co to jakaś nowość? 09.05.03, 04:19 maria.magdalena napisała: > no proste - rozbijanie czyiś małżeństw. > zyskiwanie sobie czyjegoś męża, żony, - to kradzież, nawet, jeśli > pokocha się kogoś kto już dawno nie żyje w związku, prawda? Mowisz o robiciu zwiazku zalozonego przez prawo cywilne czy Boze? Bo w oczach Boga, nawet rozwiedzione osoby sa nadal malzenstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
maria.magdalena oczywiście, że Boże 09.05.03, 04:23 a i ślub kościelny da się unieważnić, to nie jest aż taki problem Odpowiedz Link Zgłoś
zyczliw Re: oczywiście, że Boże 09.05.03, 04:26 maria.magdalena napisała: > a i ślub kościelny da się unieważnić, > to nie jest aż taki problem Niestety mylisz sie Odpowiedz Link Zgłoś
maria.magdalena a może mam wtyki? 09.05.03, 04:30 z ciekawosci tak? Wiec tak sobie otworzylam strone 715: "Cudzołożna kobieta jest gorsza od nierządnicy, której wystarczy wynagrodzenie, podczas gdy tamta poluje na życie. Potępione są jednak obydwie formy grzechu" Odpowiedz Link Zgłoś
zyczliw Re: a może mam wtyki? 09.05.03, 04:36 maria.magdalena napisała: > z ciekawosci tak? > Wiec tak sobie otworzylam strone 715: > "Cudzołożna kobieta jest gorsza od nierządnicy, której wystarczy wynagrodzenie, > > podczas gdy tamta poluje na życie. Potępione są jednak obydwie formy grzechu" Koscielnego slubu nie mozna rozwiazac: "Co Bog zlaczyl, czlowiek nie rozlaczy" (Biblia) P.S. Chyba jestes dobry material do Zakonu, no wiec co sie przejmujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.magdalena to jak jest w końcu? IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 09.05.03, 04:50 tzn wg Ciebie lepiej jest komus wykradac połówke niż pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.magdalena no i po co Ci to wiedzieć było? IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 09.05.03, 04:56 > Koscielnego slubu nie mozna rozwiazac: "Co Bog zlaczyl, czlowiek nie rozlaczy" (Biblia) jeszcze zalezy jaka wiara......... i czy zwiazek byl naprawde zwiazkiem czy tylko fikcją Odpowiedz Link Zgłoś
zyczliw Re: no i po co Ci to wiedzieć było? 09.05.03, 05:00 Gość portalu: maria.magdalena napisał(a): > > Koscielnego slubu nie mozna rozwiazac: "Co Bog zlaczyl, czlowiek nie > rozlaczy" (Biblia) > > jeszcze zalezy jaka wiara......... > i czy zwiazek byl naprawde zwiazkiem czy tylko fikcją Dla Boga nie ma fikcji! Slub Koscielny jest w wyniku prawa Bozego. Nie mozna wyciagac z Bibli to co Tobie wygodne a wyrzucac inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.magdalena dzieki, zakonnica nie bede IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 09.05.03, 05:12 No nie mozna.Koniec. a teraz ja - tak tylko z ciekawosci - na jakim mieszkasz kontynencie? Odpowiedz Link Zgłoś
zyczliw Palant? 09.05.03, 05:23 Palant? Przeciez nic obrazliwego z mojej strony nei wyszlo :( Czysta argumentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.magdalena Akurat IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 09.05.03, 05:27 czemu mnie sledzisz? Udzielilam Ci informacji - to teraz wybieraj - ja, (odpowiedz na pytanie skad jestes) albo kasa (zwykle placi sie za informacje....... Odpowiedz Link Zgłoś
zyczliw Re: Akurat 10.05.03, 02:56 Gość portalu: maria.magdalena napisał(a): > czemu mnie sledzisz? Udzielilam Ci informacji - to teraz wybieraj - ja, > (odpowiedz na pytanie skad jestes) > albo kasa > (zwykle placi sie za informacje....... Sledzisz? Jezeli ktos pisze cos na forum publicznym, to kazdy ma prawo wpisu. Zaskoczylo mnie ze prawisz kazanie "grzesznym". Chyba nie Twoja sprawa potepiac innych: "Nie sadz bo bedziesz sadzony" Jak juz kierujesz sie tak Biblia, wiec ja w tym temacie uzywam argumentacji. A wyzywaniem tylko o sobie zle mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.magdalena Posłuchaj IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 10.05.03, 13:40 Nie prawie kazan grzesznym i nie zamierzalam przytaczac tych slow z biblii. Jedynie chcialam sie dowiedziec co na ten temat sadzicie. - ze istnieje jeszcze cos gorszego od prostytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
szaaa Re: Posłuchaj 11.05.03, 11:54 Gość portalu: maria.magdalena napisał(a): > Nie prawie kazan grzesznym i nie zamierzalam przytaczac tych slow z biblii. > Jedynie chcialam sie dowiedziec co na ten temat sadzicie. > - ze istnieje jeszcze cos gorszego od prostytucji. Zaciekawil mnie Twoj wybor wlasnie takiego nicka w tym kontekscie maria.magdalen Zastanowilo mnie to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.magdalena Taka sobie smutna historia IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 11.05.03, 14:28 Maria.magdalena to osoba ktora cale zycie szukala milosci. W koncu ja odnalazla w Jezusie i byla w nim szalenie zakochana ale on nie mogl z nia zostac..........mimo ze ja kochal. Odpowiedz Link Zgłoś
izatora Re: Taka sobie smutna historia 12.05.03, 01:34 Gość portalu: maria.magdalena napisał(a): > Maria.magdalena to osoba ktora cale zycie szukala milosci. > W koncu ja odnalazla w Jezusie i byla w nim szalenie zakochana > ale on nie mogl z nia zostac..........mimo ze ja kochal. Jezeli mowimy o tej samej kobiecie, to Pan Jezus nie kochal jej miloscia mezczyzny, to byla milosc blizniego, dlatego jej wybaczyl. Czyzbys wyniosla mezczyzne w swoim zyciu do rangi Jezusa? Czy to nie moze jego przerazic? Bo jak by mi facet oswiadczyl ze przypominam mu Maria Swieta to ja bym uciekala gdzie pieprz rosnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.magdalena Tak to bylo..... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 12.05.03, 09:24 Widzialam fajny film o Marii Magdalenie pokazujacy jej zycie od troche innej strony. Nie ujeto tam tego co myslisz, a raczej jej cierpienie, nieszczescie w szukaniu milosci, spotkala Jezusa, pewnie ze nie miloscia mazczyzny ja kochal, ale ona sie w nim zakochala na serio. Ps. A jaki nick mi proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zyczliw Re: dzieki, zakonnica nie bede 09.05.03, 05:17 Co ma do rzeczy pytanie gdzie ja mieszkam? Zupelnie nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.magdalena a Twoje pytanie jest na temat? IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 09.05.03, 05:23 kolor wlosów w takim razie Odpowiedz Link Zgłoś
zyczliw Re: a Twoje pytanie jest na temat? 10.05.03, 03:02 Gość portalu: maria.magdalena napisał(a): > kolor wlosów w takim razie Moje pytanie bylo scisle na temat watku ktory zalozylas. Jezeli sie zaklada watek na publicznym forum, to chyba jest on otwarty dla wszystkich, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.magdalena A idź... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 10.05.03, 13:55 Wszystko zepsułeś. Miało być fajnie i co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
izatora Re: A co to jakaś nowość? 12.05.03, 01:00 maria.magdalena napisała: > no proste - rozbijanie czyiś małżeństw. > zyskiwanie sobie czyjegoś męża, żony, - to kradzież, nawet, jeśli > pokocha się kogoś kto już dawno nie żyje w związku, prawda? No zgadzam sie z Toba. Mozna nie zyc w zwiazku, ale tak naprawde zwiazek nadal trwa, nawet jak fizycznie nie jestesmy blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kredo0 Re: A co to jakaś nowość? 27.05.03, 01:45 maria.magdalena napisała: > no proste - rozbijanie czyiś małżeństw. > zyskiwanie sobie czyjegoś męża, żony, - to kradzież, nawet, jeśli > pokocha się kogoś kto już dawno nie żyje w związku, prawda? Logiczne jest to co mowisz. Prostytutki oddaja dobra przysluge tym nienasyconym Panom. I ida w sina dal. A ta inna zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
robertoniro Re: dynastia 25.05.03, 04:36 Gość portalu: maria.magdalena napisał(a): > A wiecie, ze prostytucja jest lepsza od nierzadu? > Bo to jest tak - ona pracuje za pieniądze, > natomiast nierządnica oprócz ciała i pieniędzy kradnie duszę.... Prostutki sa super. Ona nie kradnie pieniedzy! NIkt faceta nie zmusza do korzystania z jej tylka. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: dynastia 25.05.03, 17:37 Mater deter!!!! Czy tu powstaje jakieś Forum kościelne???? Ja tam nie wiem, ale brakuje tylko imama, rabina, popa i jeszcze paru duchownych innych wyznań. Nie bądźmy monotematyczni(teistyczni). Odpowiedz Link Zgłoś
kochaniontko Re: dynastia 26.05.03, 00:57 white.falcon napisała: > Mater deter!!!! Czy tu powstaje jakieś Forum kościelne???? Ja tam nie wiem, ale > > brakuje tylko imama, rabina, popa i jeszcze paru duchownych innych wyznań. Nie > bądźmy monotematyczni(teistyczni). Mi tez to forum obrzydlo wlasnie przez takie wywody :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś