Dodaj do ulubionych

Dostałam kosza :((

IP: *.acn.pl 13.05.03, 02:17
i sie teraz dołuję. Uwielbiam się zakochiwać bez wzajemności :((
Niektórzy to chyba mają genetycznie wbudowane porażki w miłości.
Znaliżmy się krótko, ale zdązyłam sięzakochac. Aukład kumpelski + seks mi nie
odpowiada. I już. i teraz słucham dołujących kawałków, ryczę, ale jutro
będzie lepiej. Dopóki go nie zobaczę...
eh... życie
Obserwuj wątek
    • Gość: mariposa uuups I did It aggin: ZNALIŚMY miało być ! IP: *.acn.pl 13.05.03, 02:26
      Matko Boska pijana jestem...
      • otcoo Re: uuups I did It aggin: ZNALIŚMY miało być ! 13.05.03, 02:40
        Gość portalu: mariposa napisał(a):

> Matko Boska pijana jestem...

Posluchaj mnie! Czy Ty z nim mialas uklad seks tylko?
        • ja_nek Re: uuups I did It aggin: ZNALIŚMY miało być ! 13.05.03, 09:52
          Czasem wystarczy jeden wieczór by się zakochać.... coś wiem o tym.
          Odstaw butelkę, to nic nie pomaga, a zapomnieć, to jeszcze nie ten etap. Wyłącz
          tęą muzykę, omijaj Wasze miejsca, przestań myśleć o nim tylko uciekaj w pracę,
          niezałatwione sprawy, wyjdż ze znajomymi.
          Wieczorem i tak Cię dopadnie. Jak zawsze i każdego w takiej sytuacji. Serce nie
          sługa i domaga się swego, choćby niemożliwego. Zdołujesz się jeszcze nieraz, po
          czym za kilka miesięcy (jeśli to nie było nic supermocnego) odetchniesz z ulgą.
          Czego Ci szczerze życzę

Pozdrawiam
          janek
          • Gość: Lea Re: uuups... ja_nek IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 20:39
            ja_nek napisał:

Czasem wystarczy jeden wieczór by się zakochać.... coś wiem o tym.
            Odstaw butelkę, to nic nie pomaga, a zapomnieć, to jeszcze nie ten etap. Wyłącz
            tęą muzykę, omijaj Wasze miejsca, przestań myśleć o nim tylko uciekaj w pracę,
            niezałatwione sprawy, wyjdż ze znajomymi.
            Wieczorem i tak Cię dopadnie. Jak zawsze i każdego w takiej sytuacji. Serce nie
            sługa i domaga się swego, choćby niemożliwego. Zdołujesz się jeszcze nieraz, po
            czym za kilka miesięcy (jeśli to nie było nic supermocnego) odetchniesz z ulgą.
            Czego Ci szczerze życzę
            >
            > Pozdrawiam

Janku, bardzo ładnie to napisałeś, i bardzo prawdziwie. Mnie to także się
            przyda. Najgorsze jest słuchanie muzyki, muzyka to niebezpieczne zjawisko,
            najgorsze są skojarzenia ze wszystkim, najgorszy jest ból, żal, łzy, albo
            niemoc płaczu, czekanie na telefon, wpatrywanie się wen jak sęp, bo może, może,
            może. Najgorsza jest nadzieja, wyjście ze znajomymi, i ciągle myślisz o Nim,
            ech. Miłość ... byle nie o miłości - jak pisała Osiecka:-)

Lea :-)
            > janek
            • debestofkropeczka Re: uuups... ja_nek 13.05.03, 21:03
              A ja nie wierzę , że można zakochać się w jeden wieczór. Bo niby w kim?
              Przecież nie ma szans poznać drugiego ludka w tak krótkim czasie. No chyba , że
              jest w CZYM...
              • ja_nek Re: uuups... ja_nek 13.05.03, 22:56
                debestofkropeczka napisała:

> A ja nie wierzę , że można zakochać się w jeden wieczór. Bo niby w kim?
                > Przecież nie ma szans poznać drugiego ludka w tak krótkim czasie. No chyba ,
                że jest w CZYM...

Oczywiście, że najpierw jest zauroczenie, fascynacja, później zaś to może
                przerodzić si w coś Ważnego

• Gość: Natka Re: uuups... ja_nek IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 23:08
                  i pozniej jeszcze bardziej sie cierpi, bo sie poznalo tylko te dobre
                  strony drugiej osoby...oh, oto uroki platonicznej ...czy tez moze lepiej...
                  niespelnionej...milosci
    • Gość: Ann Re: a ja kopa IP: *.eltur.com.pl 16.05.03, 09:41
      Wyobraz sobie, ze zakochałam sie i myslałam,ze z wzajemnościa, bo chłopak
      spotykał sie ze mna i mielismy cudowne romantyczne radki, do czasu kiedy
      dowiedziałam się,ze on ma dziewczyne. Piotem to juz tylko były łzy,łzy,łzy.
      Spotykalismy sie dwa lata i w tym czasie byłysmy we dwie tylko on nie wiedział
      czy ona bedzie chciała z nim byc czy nie i w razie czego zawsze byłam ja.
      Pozostał mi żal, rozczarowanie, niechęc i ból. Dzisiaj minęło 4 miesiace jak
      skończylismy naszą znajomość. On biega sobie z laska, szczęśliwy i usmiechniety
      a ja czasami nie umiem przeżyc dnia bez rozpaczy. Staram sie zapomniec te
      nieodwzajemniona miłość i mysle,ze taki dzień przyjdzie juz niedługo. Tobie też
      życze abyś te wszytkie złe wspomnienia wyrzuciła na śmietnik.Pa
      • ja_nek Re: a ja kopa 16.05.03, 11:57
        Może Cię to nie pocieszy, ale robią to osoby spśród obu płci
      • taka_tam Re: a ja kopa 16.05.03, 14:18
        trzymaj się, ann! jeszcze trochę i niebo zacznie się przecierać, choć z
        powrotem zaufania do mężczyzn mogą być kłopoty. to rzeczywiście trudne
        doświadczenie. a takiemu chłopcu to ja bym osobiście kuku zrobiła!

Gość portalu: Ann napisał(a):

> Wyobraz sobie, ze zakochałam sie i myslałam,ze z wzajemnościa, bo chłopak
        > spotykał sie ze mna i mielismy cudowne romantyczne radki, do czasu kiedy
        > dowiedziałam się,ze on ma dziewczyne. Piotem to juz tylko były łzy,łzy,łzy.
        > Spotykalismy sie dwa lata i w tym czasie byłysmy we dwie tylko on nie
        wiedział
        > czy ona bedzie chciała z nim byc czy nie i w razie czego zawsze byłam ja.
        > Pozostał mi żal, rozczarowanie, niechęc i ból. Dzisiaj minęło 4 miesiace jak
        > skończylismy naszą znajomość. On biega sobie z laska, szczęśliwy i
        usmiechniety
        >
        > a ja czasami nie umiem przeżyc dnia bez rozpaczy. Staram sie zapomniec te
        > nieodwzajemniona miłość i mysle,ze taki dzień przyjdzie juz niedługo. Tobie
        też
        >
        > życze abyś te wszytkie złe wspomnienia wyrzuciła na śmietnik.Pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka