caruzzo 20.05.07, 09:20 Nie żałuj czasu na rozglądanie się dookoła - dzień jest zbyt krótki na to, aby myśleć tylko o sobie. Nie żałuj czasu na śmiech - to muzyka duszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
devil.ka Re: Rada..;) 20.05.07, 10:06 Uśmiechnij się a świat uśmiechnie się do ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Rada..;) 20.05.07, 10:42 Smiechu trzeba uczyc sie od dzieci...: )) Powiniennes pobierac oplaty za dobre rady caruzzo ; )) Serdecznego, radosnego i beztroskiego smiechu zycze...Tobie i ...SWIATU ! : )) ..... i z usmiechem wypije moja poranna kawe : ) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Rada..;) 20.05.07, 10:45 osv napisała: > Smiechu trzeba uczyc sie od dzieci...: )) > > Powiniennes pobierac oplaty za dobre rady caruzzo ; )) > Serdecznego, radosnego i beztroskiego smiechu zycze...Tobie i ...SWIATU ! : )) > > ..... i z usmiechem wypije moja poranna kawe : ) ---- Smacznego Pani..ja kawę mam juz za sobą. co do opłat to nie..jestem wolontariuszem;) wzajemnie zyczę milego i spokojnego dnia;) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Rada..;) 20.05.07, 15:08 Nie żałuj usmiechu dla ukochanej osoby:) Ode mnie na dziś [smile] Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Rada..;) 20.05.07, 17:12 ode mnie tez i ja też ja też ja też-------------śmieje sie oj smieję ale z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Re: Rada..;) 20.05.07, 20:09 Ja sie smieje z moich przypowiastek, zycia namiastek, smieje sie z lez innych i moich czarnych dni, smiech mi sie sni i smieje sie na deszcz, nieprzemakalny dres, wichure i nadzieje... Tylko smiech ma ten uzdrawiajacy chrzest, lekarstwo na... wiem... Odpowiedz Link Zgłoś