nowinka28 21.05.07, 08:59 Pięknym słonecznym dniem rozpoczyna się kolejny tydzień:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monnia3 Re: Hej pszczółki moje kochane:)))) 21.05.07, 09:19 Witaj kochana:))) niezaprzeczalnie piekna pogoda:) szkoda tylko że weekend spedziłam w szkole;) a co u Ciebie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nowinka28 Re: Hej pszczółki moje kochane:)))) 21.05.07, 13:42 Witaj, Ja też byłam na edukacyjnym weekendzie:) a teraz tyram:) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Mordeczki:) 21.05.07, 09:30 Witam miłe Babeczki:) Śliczna pogoda,wczoraj bossko leniwy dzień a mnie głowa boli że aż mdli:( Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Mordeczki:) 21.05.07, 10:01 Boli głowa i mdli?;) oj Kochaniutka;) czyzby migrena? a mnie wczoraj tak bolała...może z nadmiaru wiedzy;) uffff ale duchota:( Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Mordeczki:) 21.05.07, 10:05 Jak zwał tak zwał a mnie boli niesamowicie.Chyba za dużo lenistwa;) Poszukam jakiś kawałek tabletki,może przejdzie.Bo tak to ja nie popracuję zbyt długo:( Duchota faktycznie.Na szczęście teraz jestem już w gabinecie a tu mam równą temparaturę. Odpoczęłaś wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Mordeczki:) 21.05.07, 10:10 Tiaaa odpoczęłam;) w szkole do 18ej :( a za dwa tyg. pierwsze egzaminy...:((( normalnie czuję ze musze odpocząć potem i sie wyciszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 hehe 21.05.07, 10:32 coś mi się za szybko kliknęło, moja powyższa wypowiedź z założenia miała być dłuższa :)) szkoła to fajna rzecz :) docenisz kiedy skończysz... ja już w najbliższą sobotę mam egzamin, wprawdzie zerówka, ale chciałabym już meić za sobą bo nigdy nie wiadomo co kobitka wymyśli, co dwa tygodnie zmieniała jej się kocepcja... No i ta praca nieszczęsna :( przez cztery godziny wczoraj napisałam pół strony, mówię Wam,w tym tempie to mnie emerytura zastanie :PP I do tego wszystkiego chyba mało na temat... Odpoczniesz kochana jak skończysz te studia :PP A teraz ćwiczyć szare komórki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Mordeczki:) 21.05.07, 10:55 Biedny Kurczaczku:( Współczuję Ci bo to brutlane patrzeć za okno z budynku jak taka śliczna pogoda.Ale pomyśl sobie że już niedługo:) Odpoczniesz,odreagujesz,wyciszysz się a potem stwierdzisz że nudno Ci bez tej szkoły;) Odpowiedz Link Zgłoś
nowinka28 Re: Mordeczki:) 21.05.07, 15:00 Cześć Maluchu:) Ja chce do domuuuuuuu:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Mordeczki:) 21.05.07, 15:15 a ja nad wodę, albo do lasu, albo w góry :((( widzę, że obie możemy tylko pomarzyć a i tak Twoje marzenie szybciej się spełni :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nowinka28 Re: Mordeczki:) 21.05.07, 15:18 Nie byłabym tego taka pewna. Jak narazie widoki na cokolwiek są marne:( Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Mordeczki:) 21.05.07, 15:23 no nie mów, że nie wrócisz dziś do domku??!! no, a ja w piekne miejsca moze jakoś pod koniec lata dopiero jeśli dobrze pójdzie :)) wytrzymamy :))) bo co innego możemy zrobić? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Mordeczki:) 21.05.07, 15:24 Ja chyba zaraz zwijam się do domu.Już nie mogę wytrzymać:( Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: Mordeczki:) 21.05.07, 15:34 a możeby tak przeczekać tu i nie wychodzić w taki gorąc ? No nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Mordeczki:) 21.05.07, 15:48 To będzie tylko chwila,bo zamochód mam klimatyzowany a w domu jest chłodno a jak coś to też można uruchomić. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Witajcie:))) 21.05.07, 15:38 Babeczki:)) Ale dziś piękna pogoda...27stopni! :))) Wreszcie:)) Po pracy od razu ruszam nad morze:DD Odpowiedz Link Zgłoś