15.06.07, 08:48
:) piatek, piatek, piatek :) a od jutra dwa dni lenistwa. oj jak dobrze :)
Obserwuj wątek
    • Gość: art69 Re: piatek:) IP: 212.244.155.* 15.06.07, 08:54
      Właśnie w ten piątek
      Miałem założyć wątek.
      Ubiegła mnie Aga
      Fajna dżaga.

Pozdrowienia dla wszystkich leniuchów.
      • aga77ti Re: piatek:) 15.06.07, 08:56
        co jak co, ale talent to Ty masz moj drogi :) i juz usmiech od ucha do ucha sie
        pojawil na mej twarzy. az kolezanka z biurka obok dziwnie na mnie patrzy
        a gdzie nasze Kochane Tygryska i Gabi?
        • Gość: atr69 Re: piatek:) IP: 212.244.155.* 15.06.07, 09:03
          Gabi skreśliła mi kilka słów
          Pisze, że tyra i tyra jak wół.

Tygryska pieska pewnie szczotkuje
          A jak to kotka - pieska miłuje.
          • tygryska_28 Re: piatek:) 15.06.07, 09:17
            wrrr :)
            Tygrysy leniwe dziś są i bawić sę klawiaturą nie chcą :PPP

Oczywiście, że nie dorównam żadnym poetom, ale mi się udzieliło :))

Miłego dnia :))
            • Gość: art69 Re: piatek:) IP: 212.244.155.* 15.06.07, 09:30
              Eee, takim poetom biurowym jak ja to nietrudno dorównać.
              Czy Gabi nas czyta?
              • analityczka Re: piatek:) 15.06.07, 09:33
                Gan=bi nie wiem,ale ja tak:)
                • tygryska_28 ooo :) 15.06.07, 09:37
                  Hej Maleńka :)
                  wyurlopowana forumowiczka :) ładnie to tak nie powiedzieć, że się zmyka na
                  urlop? się niektórzy martwią :PP ja wiem, wiem, masz swojego Rycerza, który cię
                  nie da skrzywdzić, ale te ulewy nad Twoim miastem ostatnio niepokojące są...

Spotkanko w lipcu dla mnie super :)
                  • analityczka Re: ooo :) 15.06.07, 09:50
                    Hej,hej
                    Wyurlopowana tak że aż mnie cieszy powrót do pracy,bo sobie odpocznę:)
                    Nie wspominałam nic?Ups!Soreczki,zapomniałam.Miałam niezły kocioł przed tym
                    urlopem.
                    Mój Rycerz najukochańszy też się martwi bo aktualnie jest u siebie.Ale udaje
                    się do niego więc będzie mógł chronić:)A burze?Oj tam zaraz.Kapuśniaczek a nie
                    deszcz;)

No to super.Ciekawe jak reszta.
              • tygryska_28 Re: piatek:) 15.06.07, 09:35
                Uwierz mi, że wielu chciałoby pisać chociaż tak biurowo jak Ty :)
                Więc proszę mi tu skromnością nie mydlić oczu tylko pisać :PP

Nie wiem czy nas czyta, zapracowana mocno...

A Ty? Jak się trzymasz? Weekend idzie, wyłącz telefon żeby Cię smsy nie kusiły i
                zajmij się propozycją żony :DD To będzie najlepszy weekend :)
                • Gość: art69 Re: piatek:) IP: 212.244.155.* 15.06.07, 09:54
                  Posłuchałem Waszej rady i wziąłem trochę pracy papierkowej od kolegi, który ma
                  dzień wolnego. Zyskałem dodatkowo jego wdzięczność. Pogoda ładna, więc dzień
                  zapowiada się dobrze.
                  Analityczko witaj w klubie!
                • aga77ti Re: piatek:) 15.06.07, 10:07
                  wlasnie, wlasnie, wlasnie Artur - Tygryska ma racje.najlepiej zostaw telefon
                  przez pomylke w pracy, albo schowaj gleboko w szafie
                  • Gość: art69 Re: piatek:) IP: 212.244.155.* 15.06.07, 10:42
                    Tyle, że ten gadżet nie odgrywa w tej historii żadnej roli. Owszem, zerkam czy
                    nie ma tam jakiegos sesemesa (a od dawna nie było żadnego), ale sam już nie
                    piszę.
                    Tak, intensywna praca umysłowa absorbuje uwagę skutecznie. Z jednym wszak sobie
                    nie radzi - z głodem. Ten daje o sobie znać, więc zrobię sobie przerwę
                    śniadaniową.
                    • tygryska_28 Re: piatek:) 15.06.07, 10:55
                      Smacznego :))

Właśnie chodzi o to żebyś nawet nie zerkał!! Bo to rozprasza i odsuwa Twoją
                      uwagę od rzeczy domowych czyli ważnych. Myśli biegną tam gdzie nie trzeba.
                      Poświęć ten czas całkowicie Rodzinie i zobacz co masz cennego :))
                      Wymyśl na ten weekend coś czego nie robicie na co dzień, żeby mieć nowe pole do
                      działania, żeby zająć myśli przygotowaniami :) Jak już sugerowałam wykop basen w
                      ogródku :DDD zimą będzie lodowisko :DDD a wtedy na pewno Was odwiedzę :)

Sam widzisz, że jak sie ma dużo na głowie to myśli o tym co Cię ciągnie są
                      uśpione :)
                      Powodzenia życzę :)
                      • Gość: art69 Re: piatek:) IP: 212.244.155.* 15.06.07, 12:08
                        Odstawiłem papierki na chwilę. Sobota już zaplanowana. Jedziemy na zakupy przed
                        wycieczką zagraniczną. Już od czwartku będziemy podbijać stolice naszych
                        południowych sąsiadów.
                        • aga77ti Re: piatek:) 15.06.07, 12:29
                          super, super, super.... jesli bedziecie w Pradze, pozdrowcie ja ode mnie. a co
                          do lodowiska w zimie, to Anula ma bardzo dobry pomysl. bedzie takie dwa w
                          jednym, a jak zacznie woda parowac, to jeszcze nawilzacz powietrza miec
                          bedziecie
                          • Gość: art69 Re: piatek:) IP: 212.244.155.* 15.06.07, 12:41
                            W Pradze nie będziemy :-(
                            Za to Bratysława, Wiedeń i Budapeszt nasze!
                            Z tym basenem, to chyba jakaś babska intuicja zadziałała, bo moja ślubna
                            zamarzyła wczoraj o basenie dmuchanym. Gdybym nie wiedział, że od komputera
                            trzyma się z daleka, to bym pomyślał o jakimś spisku :P
                            • tygryska_28 Re: piatek:) 15.06.07, 13:23
                              hehe, bo my sobie taki prywatny kanał z nią załozyłyśmy i podsuwamy pomysły :))

fajnie, że jedziecie :)
                              Południowi sąsiedzi są super :)))
                              W żadnym z tych miast jeszcze nie byłam, ale wszystko przede mną :))

Poprosimy o zdjęcia po powrocie :)

Miłego weekendu :)
                              • Gość: art69 Re: piatek:) IP: 212.244.155.* 15.06.07, 13:31
                                Nie wiem jeszcze, jak przepchnę te megabajty zdjęć, które zamierzam wykonać,
                                ale będą na pewno.
                                Ja też tam jeszcze nigdy nie byłem, ale cieszę się prawie jak dziecko.
                              • gabriella7 Re: piatek:) 15.06.07, 13:33
                                cześć dziewuchy i młody :)

Dziękuje Wam, że pamiętacie o mnie. Jeszcze półtorej godzinki i ... kurczę -
                                znów impreza, bo dzis imieniny Joli. A ja taka menciona. Trudno - nikt nie
                                obiecał, że będzie lekko. Miłego weekendu i słodkiego wypoczynku niniejszym
                                zycze.G.
                                • Gość: art69 Re: piatek:) IP: 212.244.155.* 15.06.07, 13:45
                                  No, wreszcie wyrwałaś sie ze szponów pracy. Myślałem, ze Cię wciągnęło na amen.
                                  Gabi, zajrzyj do wątku "Ja cie kocham...", bo są tam nowości. Meee prowokuje do
                                  dalszych przygód owieczki.
                                  • gabriella7 Re: piatek:) 15.06.07, 15:14
                                    he he :))
                                    Szkoda, że już Cie nie ma w pracusi młody.
                                    • aga77ti Re: piatek:) 15.06.07, 15:50
                                      a TY Gabi jeszcze jestes?
                                      • gabriella7 Re: piatek:) 18.06.07, 15:00
                                        ba ... ale w poniedziałek he he :)
                                        Juz poszłabym sobie stąd. Kto idzie połazić po kałużach ?
                                        • Gość: art69 Re: piatek:) IP: 212.244.155.* 18.06.07, 15:07
                                          Nie ma po czym - u mnie nie pada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka