aga77ti 15.06.07, 08:48 :) piatek, piatek, piatek :) a od jutra dwa dni lenistwa. oj jak dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: art69 Re: piatek:) IP: 212.244.155.* 15.06.07, 08:54 Właśnie w ten piątek Miałem założyć wątek. Ubiegła mnie Aga Fajna dżaga. Pozdrowienia dla wszystkich leniuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
aga77ti Re: piatek:) 15.06.07, 08:56 co jak co, ale talent to Ty masz moj drogi :) i juz usmiech od ucha do ucha sie pojawil na mej twarzy. az kolezanka z biurka obok dziwnie na mnie patrzy a gdzie nasze Kochane Tygryska i Gabi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atr69 Re: piatek:) IP: 212.244.155.* 15.06.07, 09:03 Gabi skreśliła mi kilka słów Pisze, że tyra i tyra jak wół. Tygryska pieska pewnie szczotkuje A jak to kotka - pieska miłuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: piatek:) 15.06.07, 09:17 wrrr :) Tygrysy leniwe dziś są i bawić sę klawiaturą nie chcą :PPP Oczywiście, że nie dorównam żadnym poetom, ale mi się udzieliło :)) Miłego dnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art69 Re: piatek:) IP: 212.244.155.* 15.06.07, 09:30 Eee, takim poetom biurowym jak ja to nietrudno dorównać. Czy Gabi nas czyta? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 ooo :) 15.06.07, 09:37 Hej Maleńka :) wyurlopowana forumowiczka :) ładnie to tak nie powiedzieć, że się zmyka na urlop? się niektórzy martwią :PP ja wiem, wiem, masz swojego Rycerza, który cię nie da skrzywdzić, ale te ulewy nad Twoim miastem ostatnio niepokojące są... Spotkanko w lipcu dla mnie super :) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ooo :) 15.06.07, 09:50 Hej,hej Wyurlopowana tak że aż mnie cieszy powrót do pracy,bo sobie odpocznę:) Nie wspominałam nic?Ups!Soreczki,zapomniałam.Miałam niezły kocioł przed tym urlopem. Mój Rycerz najukochańszy też się martwi bo aktualnie jest u siebie.Ale udaje się do niego więc będzie mógł chronić:)A burze?Oj tam zaraz.Kapuśniaczek a nie deszcz;) No to super.Ciekawe jak reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: piatek:) 15.06.07, 09:35 Uwierz mi, że wielu chciałoby pisać chociaż tak biurowo jak Ty :) Więc proszę mi tu skromnością nie mydlić oczu tylko pisać :PP Nie wiem czy nas czyta, zapracowana mocno... A Ty? Jak się trzymasz? Weekend idzie, wyłącz telefon żeby Cię smsy nie kusiły i zajmij się propozycją żony :DD To będzie najlepszy weekend :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art69 Re: piatek:) IP: 212.244.155.* 15.06.07, 09:54 Posłuchałem Waszej rady i wziąłem trochę pracy papierkowej od kolegi, który ma dzień wolnego. Zyskałem dodatkowo jego wdzięczność. Pogoda ładna, więc dzień zapowiada się dobrze. Analityczko witaj w klubie! Odpowiedz Link Zgłoś
aga77ti Re: piatek:) 15.06.07, 10:07 wlasnie, wlasnie, wlasnie Artur - Tygryska ma racje.najlepiej zostaw telefon przez pomylke w pracy, albo schowaj gleboko w szafie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art69 Re: piatek:) IP: 212.244.155.* 15.06.07, 10:42 Tyle, że ten gadżet nie odgrywa w tej historii żadnej roli. Owszem, zerkam czy nie ma tam jakiegos sesemesa (a od dawna nie było żadnego), ale sam już nie piszę. Tak, intensywna praca umysłowa absorbuje uwagę skutecznie. Z jednym wszak sobie nie radzi - z głodem. Ten daje o sobie znać, więc zrobię sobie przerwę śniadaniową. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: piatek:) 15.06.07, 10:55 Smacznego :)) Właśnie chodzi o to żebyś nawet nie zerkał!! Bo to rozprasza i odsuwa Twoją uwagę od rzeczy domowych czyli ważnych. Myśli biegną tam gdzie nie trzeba. Poświęć ten czas całkowicie Rodzinie i zobacz co masz cennego :)) Wymyśl na ten weekend coś czego nie robicie na co dzień, żeby mieć nowe pole do działania, żeby zająć myśli przygotowaniami :) Jak już sugerowałam wykop basen w ogródku :DDD zimą będzie lodowisko :DDD a wtedy na pewno Was odwiedzę :) Sam widzisz, że jak sie ma dużo na głowie to myśli o tym co Cię ciągnie są uśpione :) Powodzenia życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art69 Re: piatek:) IP: 212.244.155.* 15.06.07, 12:08 Odstawiłem papierki na chwilę. Sobota już zaplanowana. Jedziemy na zakupy przed wycieczką zagraniczną. Już od czwartku będziemy podbijać stolice naszych południowych sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
aga77ti Re: piatek:) 15.06.07, 12:29 super, super, super.... jesli bedziecie w Pradze, pozdrowcie ja ode mnie. a co do lodowiska w zimie, to Anula ma bardzo dobry pomysl. bedzie takie dwa w jednym, a jak zacznie woda parowac, to jeszcze nawilzacz powietrza miec bedziecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art69 Re: piatek:) IP: 212.244.155.* 15.06.07, 12:41 W Pradze nie będziemy :-( Za to Bratysława, Wiedeń i Budapeszt nasze! Z tym basenem, to chyba jakaś babska intuicja zadziałała, bo moja ślubna zamarzyła wczoraj o basenie dmuchanym. Gdybym nie wiedział, że od komputera trzyma się z daleka, to bym pomyślał o jakimś spisku :P Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: piatek:) 15.06.07, 13:23 hehe, bo my sobie taki prywatny kanał z nią załozyłyśmy i podsuwamy pomysły :)) fajnie, że jedziecie :) Południowi sąsiedzi są super :))) W żadnym z tych miast jeszcze nie byłam, ale wszystko przede mną :)) Poprosimy o zdjęcia po powrocie :) Miłego weekendu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art69 Re: piatek:) IP: 212.244.155.* 15.06.07, 13:31 Nie wiem jeszcze, jak przepchnę te megabajty zdjęć, które zamierzam wykonać, ale będą na pewno. Ja też tam jeszcze nigdy nie byłem, ale cieszę się prawie jak dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: piatek:) 15.06.07, 13:33 cześć dziewuchy i młody :) Dziękuje Wam, że pamiętacie o mnie. Jeszcze półtorej godzinki i ... kurczę - znów impreza, bo dzis imieniny Joli. A ja taka menciona. Trudno - nikt nie obiecał, że będzie lekko. Miłego weekendu i słodkiego wypoczynku niniejszym zycze.G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art69 Re: piatek:) IP: 212.244.155.* 15.06.07, 13:45 No, wreszcie wyrwałaś sie ze szponów pracy. Myślałem, ze Cię wciągnęło na amen. Gabi, zajrzyj do wątku "Ja cie kocham...", bo są tam nowości. Meee prowokuje do dalszych przygód owieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: piatek:) 15.06.07, 15:14 he he :)) Szkoda, że już Cie nie ma w pracusi młody. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: piatek:) 18.06.07, 15:00 ba ... ale w poniedziałek he he :) Juz poszłabym sobie stąd. Kto idzie połazić po kałużach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art69 Re: piatek:) IP: 212.244.155.* 18.06.07, 15:07 Nie ma po czym - u mnie nie pada. Odpowiedz Link Zgłoś