18.06.07, 00:39
Szukam kogoś kto wybierze się ze mną na wakacje ?
Obserwuj wątek
    • Gość: art69 Re: wakacje IP: 212.244.155.* 18.06.07, 09:40
      Pytajnik na końcu sugeruje niepewność?
    • Gość: maniek Re: wakacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 09:41
      agar122 napisała:

> Szukam kogoś kto wybierze się ze mną na wakacje ?

za mało danych, tak w ciemno to nikt nie zaryzykuje.
      • aga77ti Re: wakacje 18.06.07, 09:45
        a gdzie sie wybierasz?
        • wertercom Re: wakacje 18.06.07, 09:52
          Na całe wakacje, czy dwa tygodnie wakacji?
          • fanka.turystyki Re: wakacje 18.06.07, 13:37
            No i w jakim terminie? Skąd dokąd? To chyba nie tak, że pisze się na forum "ja
            szukam" i od razu pojawia się las rąk...
            • tygryska_28 Re: wakacje 18.06.07, 13:41
              bo pewnie ten las rąk powinien już mieć plan na wakacje, zaproponować,
              zorganizować, itp...

Fanko, Ty się nigdzie nie wybieraj bo ja odwiedzę Ciebie :PP Zajmę się kiciami
              (chociaż nie lubię), pójdziemy na rybki, nad wodę ale najpierw spotkamy się u
              Ciebie w pracy :PPPP
              • fanka.turystyki Re: wakacje 18.06.07, 14:09
                tygryska_28 napisała:

> bo pewnie ten las rąk powinien już mieć plan na wakacje, zaproponować,
                > zorganizować, itp...

Chciałam dodać -zapłacić... ale w końcu od czego są karty VISA? Zapłaci się
                przecież kartą... albo się normalnie ściepę po ludzku zrobi i też będzie dobrze :-)

> Fanko, Ty się nigdzie nie wybieraj bo ja odwiedzę Ciebie :PP Zajmę się kiciami
                > (chociaż nie lubię), pójdziemy na rybki, nad wodę ale najpierw spotkamy się u
                > Ciebie w pracy :PPPP

Niedobrze... Ja miałam zamiar wybrać się i odwiedzić Ciebie... Ale nie w pracy.
                Najlepiej u Ciebie w domu... Przyjeżdżam dnia tego i tego a Ty mnie przenocuj.
                Jak Ci nie pasuje to już nie mój problem, weź sobie wolne w pracy czy jak ;-)))

Aaaaa, obiad ma być z trzech dań i do tego zapewnij mi jakieś rozrywki, na
                przykład zwiedzanie miasta... A jak nie... to wiesz co będzie??? Wiesz co
                będzie??? No po prostu się obrażę!!! ;-PPPPPPP
                • tygryska_28 Re: wakacje 18.06.07, 14:16
                  :))))

tak, zapłać tu dobrze brzmi :)

Że do mnie? Że nocleg? Że wolne mam sobie wziąć? Ależ oczywiście, no a jak można
                  inaczej? :PPP
                  Ja nie rozumiem jak można gościa a z daleka nie ugościć, nie poświęcić mu
                  swojego inaczej zaplanowanego czasu? :DD (Wytłumaczysz mnie w razie czego przed
                  wiesz kim, że to nie do niej piję bo ją baaaardzo lubię)

Hehe :)
                  • fanka.turystyki Re: wakacje 18.06.07, 14:36
                    No, to dobrze, że sobie weźmiesz wolne i że mnie przenocujesz. Inaczej
                    okazałabyś się osobą podłą, fałszywą, dwulicową, lecącą na kasę i niegodną
                    znajomości ze mną. A wiesz co ja takim osobom robię, które mi się sprzeciwiają?
                    No zgadnij? Mało, że znać nie chcę to jeszcze potem w najgorszych słowach
                    obsmarowuję za plecami, oooo!!! ;-PPP

No bo kto mi udowodni kłamstwo? Kto??? Ja jestem jak kryształ i to cały świat
                    się sprzysiągł aby zniszczyć moją reputację i pokalać moje dobre imię. Mnie
                    prześladuje zła karma, egipska klątwa i w ogóle siedem najgorszych plag na
                    świecie. A ludzie... Ludzie jacy są okropni i ile zła mi wyrządzili ;-))) I
                    niczemu ja nie jestem winna...

A przed wiesz kim to nawet nie muszę Cię usprawiedliwiać, bo wiesz komu poczucia
                    humoru nie brakuje i z całą pewnością rozumie nasze żarty zgodnie z naszymi
                    intencjami :-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka