agar122 18.06.07, 00:39 Szukam kogoś kto wybierze się ze mną na wakacje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: art69 Re: wakacje IP: 212.244.155.* 18.06.07, 09:40 Pytajnik na końcu sugeruje niepewność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: wakacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 09:41 agar122 napisała: > Szukam kogoś kto wybierze się ze mną na wakacje ? za mało danych, tak w ciemno to nikt nie zaryzykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: wakacje 18.06.07, 09:52 Na całe wakacje, czy dwa tygodnie wakacji? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: wakacje 18.06.07, 13:37 No i w jakim terminie? Skąd dokąd? To chyba nie tak, że pisze się na forum "ja szukam" i od razu pojawia się las rąk... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: wakacje 18.06.07, 13:41 bo pewnie ten las rąk powinien już mieć plan na wakacje, zaproponować, zorganizować, itp... Fanko, Ty się nigdzie nie wybieraj bo ja odwiedzę Ciebie :PP Zajmę się kiciami (chociaż nie lubię), pójdziemy na rybki, nad wodę ale najpierw spotkamy się u Ciebie w pracy :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: wakacje 18.06.07, 14:09 tygryska_28 napisała: > bo pewnie ten las rąk powinien już mieć plan na wakacje, zaproponować, > zorganizować, itp... Chciałam dodać -zapłacić... ale w końcu od czego są karty VISA? Zapłaci się przecież kartą... albo się normalnie ściepę po ludzku zrobi i też będzie dobrze :-) > Fanko, Ty się nigdzie nie wybieraj bo ja odwiedzę Ciebie :PP Zajmę się kiciami > (chociaż nie lubię), pójdziemy na rybki, nad wodę ale najpierw spotkamy się u > Ciebie w pracy :PPPP Niedobrze... Ja miałam zamiar wybrać się i odwiedzić Ciebie... Ale nie w pracy. Najlepiej u Ciebie w domu... Przyjeżdżam dnia tego i tego a Ty mnie przenocuj. Jak Ci nie pasuje to już nie mój problem, weź sobie wolne w pracy czy jak ;-))) Aaaaa, obiad ma być z trzech dań i do tego zapewnij mi jakieś rozrywki, na przykład zwiedzanie miasta... A jak nie... to wiesz co będzie??? Wiesz co będzie??? No po prostu się obrażę!!! ;-PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: wakacje 18.06.07, 14:16 :)))) tak, zapłać tu dobrze brzmi :) Że do mnie? Że nocleg? Że wolne mam sobie wziąć? Ależ oczywiście, no a jak można inaczej? :PPP Ja nie rozumiem jak można gościa a z daleka nie ugościć, nie poświęcić mu swojego inaczej zaplanowanego czasu? :DD (Wytłumaczysz mnie w razie czego przed wiesz kim, że to nie do niej piję bo ją baaaardzo lubię) Hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: wakacje 18.06.07, 14:36 No, to dobrze, że sobie weźmiesz wolne i że mnie przenocujesz. Inaczej okazałabyś się osobą podłą, fałszywą, dwulicową, lecącą na kasę i niegodną znajomości ze mną. A wiesz co ja takim osobom robię, które mi się sprzeciwiają? No zgadnij? Mało, że znać nie chcę to jeszcze potem w najgorszych słowach obsmarowuję za plecami, oooo!!! ;-PPP No bo kto mi udowodni kłamstwo? Kto??? Ja jestem jak kryształ i to cały świat się sprzysiągł aby zniszczyć moją reputację i pokalać moje dobre imię. Mnie prześladuje zła karma, egipska klątwa i w ogóle siedem najgorszych plag na świecie. A ludzie... Ludzie jacy są okropni i ile zła mi wyrządzili ;-))) I niczemu ja nie jestem winna... A przed wiesz kim to nawet nie muszę Cię usprawiedliwiać, bo wiesz komu poczucia humoru nie brakuje i z całą pewnością rozumie nasze żarty zgodnie z naszymi intencjami :-D Odpowiedz Link Zgłoś