Gość: drak Re: wolę pieprzenie od czytania IP: *.pg.com 12.06.03, 15:27 To widać, słychać i czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: wolę pieprzenie od czytania 12.06.03, 15:27 To widać. Tylko czemu akurat zaczęłaś 'pieprzyć' na tym forum? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 wolę pieprzenie od czytania 12.06.03, 15:28 Niektórym trudno jest się znależć ... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: wolę pieprzenie od czytania IP: *.pg.com 12.06.03, 15:31 ka_27 napisał: > Niektórym trudno jest się znależć ... :-))) To przez te pogodę i ogólne przegrzanie. Drugim etapem są zwidy, może jej się np. wydawać że jest rabarbarem. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: wolę pieprzenie od czytania 12.06.03, 15:32 Surowy rabarbar jest szkodliwy.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 wolę pieprzenie od czytania 12.06.03, 15:33 Przed spożyciem wszystko wyparz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: wolę pieprzenie od czytania 12.06.03, 15:29 to chyba nie masz teraz czego p..., bo " tworzysz " i " tworzysz " na Fr z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: wolę pieprzenie od czytania IP: *.net.autocom.pl 12.06.03, 15:32 Dziuńka...chlapnij sobie może jeszcze szklaneczke kompociku to pójdziesz lulu... :-) Może Ci się polepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 wyrazam nadzieję 12.06.03, 15:34 ze nie do mnie zostały skierowane te hasła z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: wyrazam nadzieję 12.06.03, 15:35 ...że nadciąga burza! Nareszcie będzie chłodniej.... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 wyrazam nadzieję 12.06.03, 15:36 Miłego popołudnia :-)) z burzą niedużą :-))))) > > ...że nadciąga burza! Nareszcie będzie chłodniej.... :-D > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: wyrazam nadzieję IP: *.net.autocom.pl 12.06.03, 15:36 eee,no co Ty...do założycielki wątku! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: wyrazam nadzieję IP: *.pg.com 12.06.03, 15:41 sunrise1 napisała: > ze nie do mnie zostały skierowane te hasła > > z:)) Ciągle omawiamy przypadek ale_kobitki która pod wpływem upału przemieniła się w ale_rabarbar:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 ja też się przemieniam 12.06.03, 15:44 Gość portalu: drak napisał(a): > > > Ciągle omawiamy przypadek ale_kobitki która pod wpływem > upału przemieniła się w ale_rabarbar:) I tak ma szczęscie. Ja po Twoim ostatnim ukąszeniu przemieniam się w drak_ulicę z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: wyrazam nadzieję 12.06.03, 15:45 Gość portalu: drak napisał(a): > Ciągle omawiamy przypadek ale_kobitki która pod wpływem > upału przemieniła się w ale_rabarbar:) ...a to wszystko wiemy od ale_draka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak ale_rabarbar IP: *.pg.com 12.06.03, 15:35 Gość portalu: M napisał(a): > Dziuńka...chlapnij sobie może jeszcze > szklaneczke kompociku to pójdziesz lulu... :-) > Może Ci się polepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: wolę pieprzenie od czytania IP: *.stacje.agora.pl 12.06.03, 15:35 Ale wy pruderyjni jestście. Założę się, że większość woli :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx ale_draka 12.06.03, 15:37 ... ;-))) "Pieprzyć - jak to łatwo powiedzieć... Pieprzyć - tylko to więcej nic..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: ale_draka IP: *.pg.com 12.06.03, 15:40 jmx napisała: > ... ;-))) > > "Pieprzyć - jak to łatwo powiedzieć... > Pieprzyć - tylko to więcej nic..." Do popieprzenia jeden krok Jeden jedyny krok nic więcej:) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: ale_draka IP: *.pg.com 12.06.03, 15:44 sunrise1 napisała: > > bo do pieprzenia trzeba dwojga > > z:) Pieprzenie ci wszystko wybaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: ale_draka 12.06.03, 15:46 Gość portalu: drak napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > > > bo do pieprzenia trzeba dwojga nas tu jest więcej... pieprz grupowy?! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: ale_draka 12.06.03, 15:49 Gość portalu: drak napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > > Pieprzenie ci wszystko wybaczy... oooo, dla Ciebie moge pieprzyć wszystko, dawne zwyczaje , imię i nazwisko z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: ale_draka IP: *.pg.com 12.06.03, 15:53 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > sunrise1 napisała: > > > > > > > Pieprzenie ci wszystko wybaczy... > > > oooo, dla Ciebie moge pieprzyć wszystko, dawne zwyczaje , imię i nazwisko > > z:))) Nie boisz się że możemy coś spieprzyć ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 kto nie ryzykuje..... 12.06.03, 15:54 Gość portalu: drak napisał(a): > > > > oooo, dla Ciebie moge pieprzyć wszystko, dawne zwyczaje , imię i nazwisko > > > > z:))) > > > Nie boisz się że możemy coś spieprzyć ?:) kto nie ryzykuje, ten nie spieprzy :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: kto nie ryzykuje..... IP: *.pg.com 12.06.03, 15:56 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > > oooo, dla Ciebie moge pieprzyć wszystko, dawne zwyczaje , imię i naz > wisko > > > > > > z:))) > > > > > > Nie boisz się że możemy coś spieprzyć ?:) > > > kto nie ryzykuje, ten nie spieprzy :) > > z:) Ktos musi pieprzyc aby nie pieprzyc mógł ktoś:) Kto pod kim dołki pieprzy ten sam w nie wpada:) Nie mów chop póki nie popieprzysz:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: kto nie ryzykuje..... 12.06.03, 15:58 Gość portalu: drak napisał(a): > > Ktos musi pieprzyc aby nie pieprzyc mógł ktoś:) > Kto pod kim dołki pieprzy ten sam w nie wpada:) > Nie mów chop póki nie popieprzysz:) O, te wszystkie przysłowia to pewnie z kalendarza dla rolników ? z:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: ale_draka 12.06.03, 15:43 Gość portalu: drak napisał(a): > jmx napisała: > > > ... ;-))) > > > > "Pieprzyć - jak to łatwo powiedzieć... > > Pieprzyć - tylko to więcej nic..." > > Do popieprzenia jeden krok > Jeden jedyny krok nic więcej:) "Pieprzy, pieprzy kulig, niczym błyskawica..." ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: ale_draka IP: *.pg.com 12.06.03, 15:47 jmx napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > jmx napisała: > > > > > ... ;-))) > > > > > > "Pieprzyć - jak to łatwo powiedzieć... > > > Pieprzyć - tylko to więcej nic..." > > > > Do popieprzenia jeden krok > > Jeden jedyny krok nic więcej:) > > "Pieprzy, pieprzy kulig, niczym błyskawica..." > ;-) Cała sala pieprzy z nami , pieprzą panie panowie parami .:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz o pieprzeniu IP: 213.17.172.* 12.06.03, 15:46 Ależ między jednym a drugim nie ma sprzeczności! Pieprząc w kuchni zupę można jednocześnie czytać jakieś czaspoiśmidło dla kucharek. MS. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: o pieprzeniu 12.06.03, 15:53 Gość portalu: Sergiusz napisał(a): > Ależ między jednym a drugim nie ma sprzeczności! Pieprząc w kuchni zupę można j > ednocześnie czytać jakieś czaspoiśmidło dla kucharek. > > MS. Ba ! Można pieprzyc zupę, czytać " Samo życie ", słuchać muzyki i drapac sie po... tylko do tego trzeba mieć podzielną uwagę z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: o pieprzeniu IP: *.pg.com 12.06.03, 15:59 I znów zrobiło się tak romantycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: o pieprzeniu 12.06.03, 16:01 Gość portalu: drak napisał(a): > I znów zrobiło się tak romantycznie:) Tak słodko i romantycznie, jak nigdy przedtem i nigdy potem z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: o pieprzeniu IP: 213.17.172.* 12.06.03, 16:02 Nie ma jak dobre pieprzenie... MS. Odpowiedz Link Zgłoś
ale_kobietka Ty mnie rozumiesz 12.06.03, 16:05 Gość portalu: Sergiusz napisał(a): > Nie ma jak dobre pieprzenie... > > MS. ach .................. Odpowiedz Link Zgłoś
ale_kobietka daj se siana.... 12.06.03, 16:03 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > I znów zrobiło się tak romantycznie:) > > Tak słodko i romantycznie, jak nigdy przedtem i nigdy potem > > z:) sunrise1 daj se siana- on nie ma jaj!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: daj se siana....Do ale_kobietki IP: *.pg.com 12.06.03, 16:06 ale_kobietka napisała: > sunrise1 napisała: > > > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > I znów zrobiło się tak romantycznie:) > > > > Tak słodko i romantycznie, jak nigdy przedtem i nigdy potem > > > > z:) > > > sunrise1 daj se siana- on nie ma jaj!!!!!!!!!!!!! Dla kogoś o sexapilu na poziomie rabarbaru nie sa mi potrzebne:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Wyrażam protest! 12.06.03, 16:11 Obrażanie rabarbaru jest niezgodne z prawem! "gajowa" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Wyrażam protest! 12.06.03, 16:14 jmx napisała: > Obrażanie rabarbaru jest niezgodne z prawem! > > "gajowa" > ;-) > > Ty " Gajowa " opuściłas wykład, na którym mówiono o pewnym szkodliwym kwasie - składniku rabarbaru !!!!!!!! Rabarbar tylko rabrabarowi nie szkodzi !!!!!! z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Wyrażam protest! 12.06.03, 16:18 sunrise1 napisała: > Ty " Gajowa " opuściłas wykład, na którym mówiono o pewnym > szkodliwym kwasie - składniku rabarbaru !!!!!!!! > Rabarbar tylko rabrabarowi nie szkodzi !!!!!! > > z:))) A nieprwda - trzeba było czytac posty wyżej ;-))))) Obrażaniu rabarbaru mówimy stanowcze nie!!!! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Wyrażam protest! 12.06.03, 16:20 jmx napisała: > sunrise1 napisała: > > > Ty " Gajowa " opuściłas wykład, na którym mówiono o pewnym > > szkodliwym kwasie - składniku rabarbaru !!!!!!!! > > Rabarbar tylko rabrabarowi nie szkodzi !!!!!! > > > > z:))) > > A nieprwda - trzeba było czytac posty wyżej ;-))))) > Obrażaniu rabarbaru mówimy stanowcze nie!!!! > ;-)))) > Właśnie, że prwda, szczera prwda kwas szczawiowy dla szczawi !!!! z:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Wyrażam protest! 12.06.03, 16:25 sunrise1 napisała: > Właśnie, że prwda, szczera prwda kwas szczawiowy dla szczawi !!!! > > z:))))) Pieprz pieprzowi oka nie wyp.... !!!! ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maarbela Re: Wyrażam protest! 12.06.03, 16:27 jmx napisała: > błagam, trochę soli, vegety, kucharka, czegokolwiek......:)))) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 to jest już przegięcie 12.06.03, 16:31 maarbela napisała: > jmx napisała: > > > błagam, trochę soli, vegety, kucharka, czegokolwiek......:)))) > > z:) Totalne. Ale ok. Z całą pewnością Ty maarbelo, nie używasz niczego, bo nic nie poprawi Tojego smaku. z:))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maarbela Re: to jest już przegięcie 12.06.03, 16:35 sunrise1 napisała: > maarbela napisała: > > ja nie muszę w sobie nic poprawiać, a wy z jmx wiele, ale pewnie już za późno :-) :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: to jest już przegięcie 12.06.03, 16:35 sunrise1 napisała: > Totalne. > Ale ok. Z całą pewnością Ty maarbelo, nie używasz niczego, bo nic > nie poprawi Tojego smaku. > > z:))))))))))))))))))))))))))) Na polepszenie smaku Maarbeli najlepszy jest f-ocet ;-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz to jest już przecięcie IP: 213.17.172.* 12.06.03, 16:37 Maarbela + f-ocet ---> antyzasada. Ten proces nazywamy maarbelizacją. ;-)) MS. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: to jest już przecięcie 12.06.03, 16:40 Maarbelizacja forum?? A co na to admin?? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 i co otrzymujemy 12.06.03, 16:40 Gość portalu: Sergiusz napisał(a): > Maarbela + f-ocet ---> antyzasada. > > Ten proces nazywamy maarbelizacją. > > ;-)) > > ???????????? z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: to jest już przegięcie 12.06.03, 16:38 jmx napisała: > > > Na polepszenie smaku Maarbeli najlepszy jest f-ocet ;-))))))))))))))) > > Nie wiem, czy ona wie co to jest f-ocet :))))) z:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: to jest już przegięcie 12.06.03, 16:41 Wie, wie, przecież ona jest doświadczona i nic jej nie brakuje.... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maarbela ubawiłaś mnie do łez zachodzie 12.06.03, 16:45 sunrise1 napisała: > > > > Nie wiem, czy ona wie co to jest f-ocet :))))) > > z:)))))) Pewnie kto ma lepiej wiedzieć od ciebie ty zdzi... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: ubawiłaś mnie do łez zachodzie IP: 213.17.172.* 12.06.03, 16:48 Maarbelko, złotko, klawiatura Ci się zacina. Powtarza Ci kropki. Nie płacz, to się da naprawić. :-)) MS Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: ubawiłaś mnie do łez zachodzie 12.06.03, 16:49 maarbela napisała: > Pewnie kto ma lepiej wiedzieć od ciebie ty zdzi... ? Maarbelo, a co to? nerwy puszczają? Może tak relanium zażyć? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: daj se siana.... 12.06.03, 16:08 ale_kobietka napisała: > sunrise1 napisała: > > > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > I znów zrobiło się tak romantycznie:) > > > > Tak słodko i romantycznie, jak nigdy przedtem i nigdy potem > > > > z:) > > > sunrise1 daj se siana- on nie ma jaj!!!!!!!!!!!!! ...on ma jajeczka... ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 chętnie bym..... 12.06.03, 16:08 ale_kobietka napisała: > sunrise1 napisała: > > > Tak słodko i romantycznie, jak nigdy przedtem i nigdy potem > > > > z:) > > > sunrise1 daj se siana- on nie ma jaj!!!!!!!!!!!!! chętnie bym poszła ....ale na siano....tylko, że jestem alergiczką :))) z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: chętnie bym..... 12.06.03, 16:09 sunrise1 napisała: > ale_kobietka napisała: > > > sunrise1 napisała: > > > > > Tak słodko i romantycznie, jak nigdy przedtem i nigdy potem > > > > > > z:) > > > > > > sunrise1 daj se siana- on nie ma jaj!!!!!!!!!!!!! > > > chętnie bym poszła ....ale na siano....tylko, że jestem alergiczką :))) > > z:))) ach, mała maseczka tlenowa i bedzie po problemie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: chętnie bym..... 12.06.03, 16:11 jmx napisała: > sunrise1 napisała: > > > > chętnie bym poszła ....ale na siano....tylko, że jestem alergiczką :))) > > > > z:))) > > ach, mała maseczka tlenowa i bedzie po problemie ;-))) Niestety nie będzie :((( Dostanę wtedy hiperwentylacji i pekną mi pęcherzyki płucne ;((( i po pieprzeniu....:)) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: chętnie bym..... 12.06.03, 16:13 sunrise1 napisała: > Dostanę wtedy hiperwentylacji i pekną mi pęcherzyki płucne ;((( > i po pieprzeniu....:)) > > z:) To może jakis gustowny knebel? To bedzie wtedy "przyjemne z pożytecznym" - nie będziesz wtedy wdychać alergenów ani ..... ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: chętnie bym..... 12.06.03, 16:15 jmx napisała: > sunrise1 napisała: > > To może jakis gustowny knebel? To bedzie wtedy "przyjemne z pożytecznym" - nie > będziesz wtedy wdychać alergenów ani ..... ;-))))))))))) > Hmmm, najwyraźniej jesteś w temacie, powiedz z czego wykonać ten " gustowny knebel", albo gdzie się takie zakupuje. Dziękuję z góry, Z :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: chętnie bym..... IP: *.pg.com 12.06.03, 16:20 sunrise1 napisała: > jmx napisała: > > > sunrise1 napisała: > > > To może jakis gustowny knebel? To bedzie wtedy "przyjemne z pożyteczn > ym" - > nie > > będziesz wtedy wdychać alergenów ani ..... ;-))))))))))) > > > Hmmm, najwyraźniej jesteś w temacie, powiedz z czego wykonać ten " gustowny > knebel", albo gdzie się takie zakupuje. > > Dziękuję z góry, Z :)))))) Najwyraźniej zaczynamy pieprzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: chętnie bym..... 12.06.03, 16:20 sunrise1 napisała: > Hmmm, najwyraźniej jesteś w temacie, powiedz z czego wykonać ten " gustowny > knebel", albo gdzie się takie zakupuje. > > Dziękuję z góry, Z :)))))) Hihihi, spytaj ale_kobietki, na pewno coś wyczytała w prasie kobiecej ;-D))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ale_kobietka czytam tylko AUTO-MOTO 12.06.03, 16:22 jmx napisała: > sunrise1 napisała: > > > Hmmm, najwyraźniej jesteś w temacie, powiedz z czego wykonać ten " gusto > wny > > knebel", albo gdzie się takie zakupuje. > > > > Dziękuję z góry, Z :)))))) > > Hihihi, spytaj ale_kobietki, na pewno coś wyczytała w prasie kobiecej ;-D))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: czytam tylko AUTO-MOTO 12.06.03, 16:26 To może idź na przegląd? Chyba trochę oleju Ci brakuje... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Spadaj głupia! 12.06.03, 16:32 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........ .... ....... .......... .... .......... ....już spadłam...... Ale pamiętaj - najlepszy olej z pierwszego tłoczenia! ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: Spadaj głupia! IP: 213.17.172.* 12.06.03, 16:39 Tu jest potrzebny olej do mechanizmów nieprecyzyjnych. MS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: czytam tylko AUTO-MOTO IP: 213.17.172.* 12.06.03, 16:58 To widać... MS. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: czytam tylko AUTO-MOTO 12.06.03, 16:59 ja też to w koncu moje ulubione forum z:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 czegoś nie rozumiem 12.06.03, 16:22 jmx napisała: Kto mi zaproponował knebel TY, czy kobitka ? z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: czegoś nie rozumiem 12.06.03, 16:30 sunrise1 napisała: > jmx napisała: > > Kto mi zaproponował knebel TY, czy kobitka ? Zwierzała mi się ostatnio, a informacje zawsze mieć lepiej z pierwszej ręki... ;-D))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: czegoś nie rozumiem 12.06.03, 17:16 Wystarczy Was zostawić, to wychodzi że chcecie tylko ..... przyprawiać się nawzajem, albo dopieszczać:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 po prostu 12.06.03, 17:17 ja_nek napisał: > Wystarczy Was zostawić, to wychodzi że chcecie tylko ..... > > przyprawiać się nawzajem, > > albo dopieszczać:) Nie można nas zaniedbywać :))) z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: JA_NEK !!!!!!!! Hura..............!!Jesteś!! 12.06.03, 17:22 Pozwolisz Sunrise, że zaniedbam ale_kobietkę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ale_kobietka Nie dam się zaniedbać!!!!!!!!! 12.06.03, 17:24 Dla Ciebie będę aniołem!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 czy chcesz tego ? 12.06.03, 17:24 ja_nek napisał: > Pozwolisz Sunrise, że zaniedbam ale_kobietkę?:) Jesteś pewien Janku, że nie wystąpiła tu pewna literówka ? z:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: JA_NEK !!!!!!!! Hura..............!!Jesteś!! 12.06.03, 17:25 ja_nek napisał: > Pozwolisz Sunrise, że zaniedbam ale_kobietkę?:) Ale_kobietka nie potrzebuje do_pieszczenia ale do_pieprzenia ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś