Dodaj do ulubionych

tygryska i fanka - kpią z nas !!!

IP: 89.174.8.* 29.06.07, 18:20
Obserwuj wątek
    • fanka.turystyki Re: tygryska i fanka - kpią z nas !!! 29.06.07, 18:51
      Z Was??? Wasza Wysokość, ja osobiście nie miałam przyjemności Was poznać...
      Może Wasza Wysokość zechce dokonać mi prezentacji swej osoby, zanim pójdę na
      urlop???
      • tygryska_28 Re: tygryska i fanka - kpią z nas !!! 29.06.07, 23:47
        o, proszę, o kpiny jeszcze publicznie posądzana nie byłam. Ale chętnie
        posłucham, kiedy wrócę z wypoczynku weekendowego :)

Niestety, sama prawda, przykre ale prawdziwe... Przyznaję się bez bicia, że
        koresponduję prywatnie z wieloma osobami jednocześnie, z mężczyznami, z
        kobietami... To zbrodnia?? No cóż, żeby tylko takie przestępstwa ludzie
        popełniali...

Pozdrawiam tajemniczą postać :)
    • x_adam Re: tygryska i fanka - kpią z nas !!! 30.06.07, 00:05
      :))
      Jak dajecie panowie ciała to tak bywa
      • caruzzo Re: tygryska i fanka - kpią z nas !!! 30.06.07, 07:23
        x_adam napisał:

> :))
        > Jak dajecie panowie ciała to tak bywa
        --------
        dokladnie tak,uwaga bardzo celna;;)
        • ewelinaf Re: tygryska i fanka - kpią z nas !!! 30.06.07, 08:56
          Wprost przeciwnie. Panowie własnie nie chcą dać ciała. Ja tak to zrozumiałam.
          Interesuje ich tylko kontakt wirtualny.
          • caruzzo Re: tygryska i fanka - kpią z nas !!! 30.06.07, 08:59
            Jaki ten swiat jest dziwny;)))
            • ewelinaf Re: tygryska i fanka - kpią z nas !!! 30.06.07, 16:15
              Kiedy przeczytałam to po raz pierwszy, to myslałam, że Ona jest w ciązy i
              została porzucona, a kiedy wszystko sie dla mnie wyjaśniło, to przestałam
              rozumiec skąd ta rozpacz.
              • white.falcon Re: tygryska i fanka - kpią z nas !!! 30.06.07, 20:32
                Chyba nie tyle rozpacz, Ewelinaf. Tygrysce zrobiło się strasznie przykro, że
                jacyś korespondenci z tego forum z nią umówili się i nie przychodzili na
                spotkania, a potem wzięli i obgadali ją za jej plecami, przypisując jej
                wszystko co tylko możliwe i zwalając na nią winę za to, że... nie przyszli.
                Mogę się mylić, ale tak odczytałam to. Postąpili wstrętnie, więc w moim
                odczuciu tylko się cieszyć, że Tygryska z takim byle kim nie spotkała się, ale
                Tygryskę zabolało to, że osobnicy, z którymi korespondowała przez dłuższy czas,
                zrobili jej takie świństwo.
                • ewelinaf Re: tygryska i fanka - kpią z nas !!! 01.07.07, 07:42
                  Jacyś, nawet nie jest to przestrogą, bo nie wiadomo o kogo chodzi?
                  W takiej sytuacji można to odebrać jako ostrzeżenie przed wszystkimi
                  ewentualnymi znajomościami z forum, to nie jest w porządku.
                  W przypadku Fanki, to z prezentowanej na forum wymiany postów między nimi
                  wynika, ze ten pan, który przyjechał z Australii nie bardzo chce mieć z nią
                  cokolwiek wspólnego, a tym bardziej spędzić z nią urlop w Polsce. Generalnie, to
                  w jednym i w drugim przypadku takie narzucanie się mężczyzną jest raczej
                  przykre. Próba wyładowania się na płci brzydszej? Dziewczyny miejcie więcej
                  szacunku dla samych siebie.
                  • white.falcon Re: tygryska i fanka - kpią z nas !!! 01.07.07, 13:19
                    Ja tam palcem pokazywać nie będę, bo to sprawa Tygryski, czy tych Panów chce
                    nazwać z nicka, czy nie, ale większość z forumowiczów Romantici po lekturze
                    niektórych wątków wie, o kogo chodzi. To akurat nie jest przestrzeganie przed
                    zawieraniem znajomości na forum, bo wielu z nas zna się dobrze i spotyka się w
                    realnym swiecie, tylko reakcja Tygryski na to, że Ci osobnicy zamiast jak
                    ludzie - przyjść na spotkanie - postapili po świńsku. To, że nie przyszli po
                    prowadzeniu wielomiesięcznej korespondencji - pal licho, można przeboleć, ale
                    obgadali na forum, robiąc z Tygryski kobietę fatalną w najgorszym wydaniu. O to
                    już jest świństwo.

Akurat historia Fanki to inna para kaloszy i też większość z forumowiczów jest
                    w temacie. A by poznać wielomiesięczną, a raczej wieloletnią historię Fanki i
                    Australijczyka trzeba przejrzeć archiwum, bo też w dużej mierze toczyła się na
                    forum.

Uważasz, że chodzi o narzucanie się? Mylisz się - chodzi o wywiązywanie się z
                    obietnic, które Ci Panowie złożyli, a chodziło o spotkania w realnym świecie.
                    Zapewne Tobie też nie chciałoby się tracić czas, przychodząc na umówione
                    spotkanie i nie zastając tam nikogo i nawet nie otrzymując informacji, dlaczego
                    tak się stało. Już pomijam fakt zrobienia później świństwa - jak Tygrysce.

Nawołujesz do szacunku? Ależ dziewczyny ten szacunek mają, za nikim ani jedna,
                    ani druga nie biegały i nie narzucały się i jak znaczna większość ludzi -
                    szanują innych ludzi i wypadałoby i do dobrego tonu należałoby, by inni też
                    szanowali inne osoby i cudzy czas. To powinno działać w dwie strony.
                    • tygryska_28 Sokółka 02.07.07, 12:31
                      jak zawsze niezastąpiona :)

Nic dodać nic ująć :)

Nie nazwę Panów z imienia bo może imiona nie są tak naprawdę prawdziwe? Nick
                      zawsze można zmienić więc co to zmieni, że wytknę ich palcami?

Ale odpoczęłam w czasie weekendu na łonie natury i jest dobrze :)
                      Nabrałam sił do napisania w końcu pracy i to jest priorytetem w tej chwili a nie
                      jakieś niespełnione wirtualne obietnice. Co miałam do powiedzenia już napisałam
                      w moim wątku i innych.

Można się ze mną zgodzić, można mnie potępić, obrzucić błotem, ale żeby mnie
                      ocenić i sytuację należy najpierw poznać mnie osobiście i nie przez pięć minut...

Sokółko miłego dnia :)
                      A.

PS Oczywiście, że się narzucam!! Każdemu i o każdej porze :PPP Nie tak łatwo ode
                      mnie uciec :PP Potrafię zamęczyć ale tylko osobiście wiec Panowie mają jeszcze
                      szansę na przeżycie bo się nie odważyli na nic :))
                    • polam5 No to mamy tu dwie fatalne kobiety? 03.07.07, 18:05
                      Widac ze i Fanka i Tygryska maja podobne problemy? Mam nadzije ze to nie ten sam facet? No wiec moze Tygryska dolaczy do Fanki na jej urlopie
                      • bigee Re:A wiesz? Chyba masz rację?! Ja... 03.07.07, 19:02
                        ..dorzuciłbym jeszcze kogoś, ale ponieważ jestem tu nowy, nie powiem kogo. Nie chcę podpaść :-) chociaż pewnie i tak to się stało :-).
                        • white.falcon Re:A wiesz? Chyba masz rację?! Ja... 03.07.07, 20:07
                          Dorzucaj, co Ci szkodzi? :-)

Polam5, nie w sprawach Tygryski i Fanki występują rózni Panowie, choć bywający
                          na tym forum.
                          • tygryska_28 Re:A wiesz? Chyba masz rację?! Ja... 03.07.07, 20:30
                            Fanki fan pozostał reszta się ukrywa albo się zmyła :) odwaga ich opuściła? :))

Kobieta fatalna, pięknie :) Co jeszcze?
                            Dorzuć kolego, dorzuć :) Im więcej tym weselej :)

Ja bardzo chętnie do Fanki bym dołączyła ale urlopu na urlop brak :( A zapewniam
                            Was, że bawiłybyśmy się setnie :))
                      • tygryska_28 Polamku 03.07.07, 20:42
                        ja już nie mam żadnego problemu :))
                        Przynajmniej tego co ostatnio :))

Było, minęło. :))

A Ty co? Myślisz, że my tak za jednym? Mój drogi, jesli nie czytasz uważnie to
                        ja latałam jednocześnie za trzema Panami z Forum a i innych miejscach w necie
                        nie wspomnę :PPP
                        Na jednym mam się zatrzymać?? No co Ty :)))

Nie dołączę bo piszę :( i tylko tydzień mam urlopu, a szkoda...

pozdr.
                        • polam5 Re: Polamku 06.07.07, 00:34
                          No wiec w takim razie moja droga dostals to na co zasluzylas - skoro zawracals glowe kilku na raz to Cie sie w koncu dostalo.....
                          OK, Ok.. moge przytulic i pocieszyc ale prosze tego wiecej nie robic, zalowac za grzechy i poprosic o pokute... bo inaczej wstep do nieba zamkniety na amen.....
                          • tygryska_28 Re: Polamku 06.07.07, 11:59
                            wstępu do nieba nie mam od dawna...

nie zawracałam głowy nikomu, a już tym bardziej kilku Panom jednocześnie w takim
                            sensie w jakim Oni to odczytali.
                            Poznawanie ludzi nie wiąże się chyba od razu ze stałym związkiem, miłością i
                            pójściem do łóżka? No. Koniec.
                            :))
                            • polam5 NIE??????? 06.07.07, 19:48
                              no tu juz sobie wyeliminowals 50% adoratorow......hhahaha Milego dnia
                              • tygryska_28 Re: NIE??????? 06.07.07, 20:01
                                ale że co NIE??
                                bo tam było wiele nie :PP

no cóż, pozostaną najwytrwalsi :)) mięczaków nie potrzebuję :PP

poza tym taki wirtualny adorator, który nie chce się ujawnić... phi... niech się
                                eliminują :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka