Gość: Gombay Dance Band IP: 89.174.8.* 29.06.07, 18:20 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka.turystyki Re: tygryska i fanka - kpią z nas !!! 29.06.07, 18:51 Z Was??? Wasza Wysokość, ja osobiście nie miałam przyjemności Was poznać... Może Wasza Wysokość zechce dokonać mi prezentacji swej osoby, zanim pójdę na urlop??? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: tygryska i fanka - kpią z nas !!! 29.06.07, 23:47 o, proszę, o kpiny jeszcze publicznie posądzana nie byłam. Ale chętnie posłucham, kiedy wrócę z wypoczynku weekendowego :) Niestety, sama prawda, przykre ale prawdziwe... Przyznaję się bez bicia, że koresponduję prywatnie z wieloma osobami jednocześnie, z mężczyznami, z kobietami... To zbrodnia?? No cóż, żeby tylko takie przestępstwa ludzie popełniali... Pozdrawiam tajemniczą postać :) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: tygryska i fanka - kpią z nas !!! 30.06.07, 00:05 :)) Jak dajecie panowie ciała to tak bywa Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: tygryska i fanka - kpią z nas !!! 30.06.07, 07:23 x_adam napisał: > :)) > Jak dajecie panowie ciała to tak bywa -------- dokladnie tak,uwaga bardzo celna;;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaf Re: tygryska i fanka - kpią z nas !!! 30.06.07, 08:56 Wprost przeciwnie. Panowie własnie nie chcą dać ciała. Ja tak to zrozumiałam. Interesuje ich tylko kontakt wirtualny. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: tygryska i fanka - kpią z nas !!! 30.06.07, 08:59 Jaki ten swiat jest dziwny;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaf Re: tygryska i fanka - kpią z nas !!! 30.06.07, 16:15 Kiedy przeczytałam to po raz pierwszy, to myslałam, że Ona jest w ciązy i została porzucona, a kiedy wszystko sie dla mnie wyjaśniło, to przestałam rozumiec skąd ta rozpacz. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: tygryska i fanka - kpią z nas !!! 30.06.07, 20:32 Chyba nie tyle rozpacz, Ewelinaf. Tygrysce zrobiło się strasznie przykro, że jacyś korespondenci z tego forum z nią umówili się i nie przychodzili na spotkania, a potem wzięli i obgadali ją za jej plecami, przypisując jej wszystko co tylko możliwe i zwalając na nią winę za to, że... nie przyszli. Mogę się mylić, ale tak odczytałam to. Postąpili wstrętnie, więc w moim odczuciu tylko się cieszyć, że Tygryska z takim byle kim nie spotkała się, ale Tygryskę zabolało to, że osobnicy, z którymi korespondowała przez dłuższy czas, zrobili jej takie świństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaf Re: tygryska i fanka - kpią z nas !!! 01.07.07, 07:42 Jacyś, nawet nie jest to przestrogą, bo nie wiadomo o kogo chodzi? W takiej sytuacji można to odebrać jako ostrzeżenie przed wszystkimi ewentualnymi znajomościami z forum, to nie jest w porządku. W przypadku Fanki, to z prezentowanej na forum wymiany postów między nimi wynika, ze ten pan, który przyjechał z Australii nie bardzo chce mieć z nią cokolwiek wspólnego, a tym bardziej spędzić z nią urlop w Polsce. Generalnie, to w jednym i w drugim przypadku takie narzucanie się mężczyzną jest raczej przykre. Próba wyładowania się na płci brzydszej? Dziewczyny miejcie więcej szacunku dla samych siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: tygryska i fanka - kpią z nas !!! 01.07.07, 13:19 Ja tam palcem pokazywać nie będę, bo to sprawa Tygryski, czy tych Panów chce nazwać z nicka, czy nie, ale większość z forumowiczów Romantici po lekturze niektórych wątków wie, o kogo chodzi. To akurat nie jest przestrzeganie przed zawieraniem znajomości na forum, bo wielu z nas zna się dobrze i spotyka się w realnym swiecie, tylko reakcja Tygryski na to, że Ci osobnicy zamiast jak ludzie - przyjść na spotkanie - postapili po świńsku. To, że nie przyszli po prowadzeniu wielomiesięcznej korespondencji - pal licho, można przeboleć, ale obgadali na forum, robiąc z Tygryski kobietę fatalną w najgorszym wydaniu. O to już jest świństwo. Akurat historia Fanki to inna para kaloszy i też większość z forumowiczów jest w temacie. A by poznać wielomiesięczną, a raczej wieloletnią historię Fanki i Australijczyka trzeba przejrzeć archiwum, bo też w dużej mierze toczyła się na forum. Uważasz, że chodzi o narzucanie się? Mylisz się - chodzi o wywiązywanie się z obietnic, które Ci Panowie złożyli, a chodziło o spotkania w realnym świecie. Zapewne Tobie też nie chciałoby się tracić czas, przychodząc na umówione spotkanie i nie zastając tam nikogo i nawet nie otrzymując informacji, dlaczego tak się stało. Już pomijam fakt zrobienia później świństwa - jak Tygrysce. Nawołujesz do szacunku? Ależ dziewczyny ten szacunek mają, za nikim ani jedna, ani druga nie biegały i nie narzucały się i jak znaczna większość ludzi - szanują innych ludzi i wypadałoby i do dobrego tonu należałoby, by inni też szanowali inne osoby i cudzy czas. To powinno działać w dwie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Sokółka 02.07.07, 12:31 jak zawsze niezastąpiona :) Nic dodać nic ująć :) Nie nazwę Panów z imienia bo może imiona nie są tak naprawdę prawdziwe? Nick zawsze można zmienić więc co to zmieni, że wytknę ich palcami? Ale odpoczęłam w czasie weekendu na łonie natury i jest dobrze :) Nabrałam sił do napisania w końcu pracy i to jest priorytetem w tej chwili a nie jakieś niespełnione wirtualne obietnice. Co miałam do powiedzenia już napisałam w moim wątku i innych. Można się ze mną zgodzić, można mnie potępić, obrzucić błotem, ale żeby mnie ocenić i sytuację należy najpierw poznać mnie osobiście i nie przez pięć minut... Sokółko miłego dnia :) A. PS Oczywiście, że się narzucam!! Każdemu i o każdej porze :PPP Nie tak łatwo ode mnie uciec :PP Potrafię zamęczyć ale tylko osobiście wiec Panowie mają jeszcze szansę na przeżycie bo się nie odważyli na nic :)) Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 No to mamy tu dwie fatalne kobiety? 03.07.07, 18:05 Widac ze i Fanka i Tygryska maja podobne problemy? Mam nadzije ze to nie ten sam facet? No wiec moze Tygryska dolaczy do Fanki na jej urlopie Odpowiedz Link Zgłoś
bigee Re:A wiesz? Chyba masz rację?! Ja... 03.07.07, 19:02 ..dorzuciłbym jeszcze kogoś, ale ponieważ jestem tu nowy, nie powiem kogo. Nie chcę podpaść :-) chociaż pewnie i tak to się stało :-). Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re:A wiesz? Chyba masz rację?! Ja... 03.07.07, 20:07 Dorzucaj, co Ci szkodzi? :-) Polam5, nie w sprawach Tygryski i Fanki występują rózni Panowie, choć bywający na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re:A wiesz? Chyba masz rację?! Ja... 03.07.07, 20:30 Fanki fan pozostał reszta się ukrywa albo się zmyła :) odwaga ich opuściła? :)) Kobieta fatalna, pięknie :) Co jeszcze? Dorzuć kolego, dorzuć :) Im więcej tym weselej :) Ja bardzo chętnie do Fanki bym dołączyła ale urlopu na urlop brak :( A zapewniam Was, że bawiłybyśmy się setnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Polamku 03.07.07, 20:42 ja już nie mam żadnego problemu :)) Przynajmniej tego co ostatnio :)) Było, minęło. :)) A Ty co? Myślisz, że my tak za jednym? Mój drogi, jesli nie czytasz uważnie to ja latałam jednocześnie za trzema Panami z Forum a i innych miejscach w necie nie wspomnę :PPP Na jednym mam się zatrzymać?? No co Ty :))) Nie dołączę bo piszę :( i tylko tydzień mam urlopu, a szkoda... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Polamku 06.07.07, 00:34 No wiec w takim razie moja droga dostals to na co zasluzylas - skoro zawracals glowe kilku na raz to Cie sie w koncu dostalo..... OK, Ok.. moge przytulic i pocieszyc ale prosze tego wiecej nie robic, zalowac za grzechy i poprosic o pokute... bo inaczej wstep do nieba zamkniety na amen..... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Polamku 06.07.07, 11:59 wstępu do nieba nie mam od dawna... nie zawracałam głowy nikomu, a już tym bardziej kilku Panom jednocześnie w takim sensie w jakim Oni to odczytali. Poznawanie ludzi nie wiąże się chyba od razu ze stałym związkiem, miłością i pójściem do łóżka? No. Koniec. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 NIE??????? 06.07.07, 19:48 no tu juz sobie wyeliminowals 50% adoratorow......hhahaha Milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: NIE??????? 06.07.07, 20:01 ale że co NIE?? bo tam było wiele nie :PP no cóż, pozostaną najwytrwalsi :)) mięczaków nie potrzebuję :PP poza tym taki wirtualny adorator, który nie chce się ujawnić... phi... niech się eliminują :) Odpowiedz Link Zgłoś