Dodaj do ulubionych

KANGURZYCO!!

04.07.03, 09:06
...jesteś już???;-)
Obserwuj wątek
    • sosnowa_igielka Re: KANGURZYCO!! 04.07.03, 09:09
      jest!! widziałam jak skakała nieopodal waląc ogonem o chodnik, pewnie do ciebie
      gnała ;-PP
      • tygrysek_ Re: KANGURZYCO!! 04.07.03, 09:43
        ale śmieszne! :-((
        • Gość: kanguzia mama Re: KANGURZYCO!! IP: *.acn.waw.pl 04.07.03, 09:48
          hooooplaa!! gdzie pędzimy potwory?
        • sosnowa_igielka Re: KANGURZYCO!! 04.07.03, 09:53
          Tygrysie nie chcę cię odzierać z marzeń i iluzji ale ... cóż się pocznie ze
          skrzyżowania tygrysa z kangurzycą?? Oto jest pytanie .... ;-)))
          • Gość: kanguzia mama Re: KANGURZYCO!! IP: *.acn.waw.pl 04.07.03, 09:55
            prosiaczek! to jasne!
          • tygrysek_ Re: KANGURZYCO!! 04.07.03, 10:00
            bez sensu,.. my sie nie chcemy krzyżować.
            • kohanek Re: KANGURZYCO!! 04.07.03, 10:36
              A be!!!!! tygrysku, a co tak wszystkich wyganiasz z tego watku???
              Nie podoba ci sie uczestnictwo innych, to zaloz dla swojej kangurzycy prywatny,
              ukryty, tak jak juz pewna Pani zrobila dla pewnego Pana z tego Forum.
              • tygrysek_ Re: KANGURZYCO!! 08.07.03, 07:17
                ja tam nikogo nie wyganiam,... tylko kangurzycy pwnej szukam...:)
                • delicatesca Re: KANGURZYCO!! 08.07.03, 07:20
                  tygrysek_ napisał:

> ja tam nikogo nie wyganiam,... tylko kangurzycy pwnej szukam...:)

Wiesz na tym Forum jest pare kangurzyc i kangurow z prawdziwego Kangurowa.
                  • tygrysek_ Re: KANGURZYCO!! 08.07.03, 08:54
                    no tak,.. może i jest,.. ale ja czekam na swoją Kangurzyce:)

a swoją drogą,.. fajny masz nick:))
                    • delicatesca Re: KANGURZYCO!! 08.07.03, 11:14
                      tygrysek_ napisał:

> no tak,.. może i jest,.. ale ja czekam na swoją Kangurzyce:)
                      >
                      >
                      > a swoją drogą,.. fajny masz nick:))

ty TEZ :)))) ale serio serio podoba Ci sie?.. czy tak na otarcie lez bo chcesz
                      ta specyficzna kangyrzyce? No doooooooobra, rozumiem. Bede ja miec na oku, jak
                      zauwaze bede krzyczec do Ciebie tak?
                      • tygrysek_ Re: KANGURZYCO!! 08.07.03, 12:32
                        na serio mi sie podoba:)), jakiś taki miły dla ucha i oka jezd:)
                        • Gość: Nina Re: KANGURZYCO!! IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 10.07.03, 20:06
                          Ahoj Tygrysku!
                          To ja prawdziwa kangurzyca.
                          Wcale nie podrobiona, zdrowa, pyszczek opalony, lapki tez.
                          Narazie nie podrozuje. Odpoczywam po dlugiej drodze. No i do
                          tego moj busz pozarastal i musze walczyc z wszechobecnymi lianami.
                          Cmok
                          • tygrysek_ Re: KANGURZYCO!! 11.07.03, 09:45
                            nareszcie Kangurzyca moja jedyna i prawdziwa wróciła!!!!;-)))
                            znowu będzie mozna przygody różne zaczynać!!;)

cmok cmok!;-))

PS> a przyślesz mi jakieś zdjęcie z Twym opalonym pyszczkiem??:))

• tygrysek_ Hej KANGURZYCO!!:-)) 14.07.03, 08:18
                              jesteś dziś?? zdjęcie wysłałaś???:)
                              • Gość: Nina Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 14.07.03, 11:24
                                Dzis jest swieto i wobec tego zaraz ide na basen.
                                Przpomnij mnie adres, tygrysku, to posle fotografie.
                                pa, pa ,pa
                                • tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 14.07.03, 14:13
                                  a jakie to święto??? :)

adres taki: tygrysek_@gazeta.pl

kiss.. :)

• Gość: Nina Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 14.07.03, 15:44
                                    Ano rocznica nie wiem ktora obalenia monarchii.
                                    Sztuczne ognie, defilada, a kangurzyca na basenie.
                                    Bylo fajnie, malo ludzi, bo byli wgapieni w telewizory.
                                    Jestem przerazona wiadomowscia z G.W. ze trzeba wytepiac kangury.
                                    Tygrysie na pomoc, nie chce byc wytepiona!!!
                                    Na foto poczekaj cierpliwie.
                                    Jutro bede nieobecna. Zapowiadaja 35°, trzeba bedzie zanurzyc sie
                                    w La Manche.
                                    Cmoki i pa, pa pa.....
                                    • tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 15.07.03, 07:27
                                      jak to "wytępiona"???? nie rozumiem?? kto chce cie wytępić????
                                      nie pozwole na to!!!!! ggrrrrrrrr!!!! niech go tylko dorwę!!

a więc będzziesz jutro???:))

PS> na zdj. czekam cierpliwie!;-))

kiss kiss kiss - Tygrysek.

• tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 16.07.03, 09:53
                                        jesteś sweet Kangur ??? :)))
                                        • Gość: Nina Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 17.07.03, 09:53
                                          Dzis kangurzyca jest obecna.
                                          Wypoczeta po podrozach chetnie rozpoczne nowa.
                                          Gdzie chcialys Tygrysku sie udac?
                                          Moze do srodka ziemi?
                                          • tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 18.07.03, 09:10
                                            oczywiście że chciałbym :))
                                            tylko że jest jeden problem... od Pon nie będzie mnie 2 tyg:(
                                            ale jak wrócę to obiecuję że wyruszamy na wyprawę:))
                                            zresztą może przez te 2 tyg wpadne tu na chwilkę :)

a co z foto??? nie wysłałaś:(

• Gość: Nina Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 18.07.03, 10:38
                                              Baw sie dobrze tygrysku przez 2 tyg. twojej
                                              nieobecnosci;
                                              poczekam.
                                              Foto nie wchodzi na podany adres
                                              • tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 18.07.03, 13:42
                                                wiesz co??? napisz na taki, napewno dojdzie! :)
                                                vai@gazeta.pl czekam!;-)))

do "zobaczenia" ! :))

kiss kiss :)

• tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 05.08.03, 12:26
                                    witaj Kangurzyco ma!;-))) jesteś?? Tygre nadciąga jak huragan!!!;-))

PS. a foto wysłałaś ???

• Gość: Nina Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 05.08.03, 12:49
                                      Swietnie ze jestes tiger!
                                      Jak tam holydays ?
                                      Masz sily na nowa podroz?

p.s.z foto to klopoty, bo automat jest tylko w supermarkecie
                                      • tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 06.08.03, 07:06
                                        witaj witaj!;-))
                                        jasne że chętnie wyruszę w podróż,;-))
                                        tylko jst jeden problem, ... od Pon prawdopodobnie nie będzie mnie jeszcze 2
                                        tyg.. więc może po powrocie ?????:-))

a c o do foto to przecież miałaś mi wysłać fotke z wakacji a nie z automatu!!:)

tygrysek...
                                        • Gość: Nina Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 06.08.03, 09:17
                                          zatem z podroza zaczekamy
                                          -ale na wakacjach nie bylo automatu
                                          • tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 06.08.03, 12:45
                                            kurcze, Ty mnie już tak od 2 m-cy w Tygrysa robisz z tyni zdjęciami..;(
                                            nie bawie sie tak!!!!
                                            najpierw powiedziałaś że adres nie ten, teraz że automatu nie było...
                                            wysyłaj natychmiast swoje fotki!:)
                                            adres: vai@gazeta.pl
                                            • Gość: Nina Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 06.08.03, 12:53
                                              Spoko, Tygrysku, spoko
                                              zdjecia z wakacji do albumu wkleilam
                                              jesli koniecznie chcesz to pojde do supermarketu,
                                              tylko jak bluzeczke nowa sobie kupie
                                              • tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 06.08.03, 12:57
                                                dobra oki:)
                                                a kiedy ją kupisz??
                                                mam nadzieje że jeszcze w tym tygodniu? :)

• Gość: Nina Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 06.08.03, 13:14
                                                  chiba tak
                                                  tylko nad kolorkiem sie zastanawiam
                                                  pomozesz?
                                                  • tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 06.08.03, 13:56
                                                    no pomoge!;-))

tylko sie opisz, kolor włosów, oczu, karnacja... a kolorek Ci w mig dobiore!:)

Paryż legnie u Twych łap!;))
                                                  • Gość: Nina Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 06.08.03, 15:30
                                                    wlosy rozwichrzone w kolorze teczy, oczy zadumane(pasuja pod kolor
                                                    wlosow), karnacja ciemna
                                                  • tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 07.08.03, 10:16
                                                    pytałem o kolor oczu a nie wyraz:))
                                                    ale co tam!, pomyslmy,.... hmmmmm....

do ciemnej karnacji to może bluzka w kolorze red lub black co ????;-))

• Gość: Ewa Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 07.08.03, 10:21
                                                    Ale wlosy sa w kolorze teczy-i tu zaczyna
                                                    sie problem
                                                    Oczy sa pod kolor wlosow, przeciez juz powidzialam
                                                  • tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 07.08.03, 12:12
                                                    już wiem!!! to kup bluzke w kolorze tęczy!!!!;-))
                                                  • Gość: ewa Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 07.08.03, 12:30
                                                    genialne, ze tez na to nie wpadlam!
                                                    ale czy znajde?
                                                  • tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 08.08.03, 07:13
                                                    na pewno znajdziesz!!! a jak nie to najwyżej sie domaluje pare pasków:))

kiedy idziesz te zdjęcia robić ??:)
                                                  • Gość: Ewa Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 12:06
                                                    wlasnie szukalam tej bluzeczki w teczowym
                                                    kolorze i kurcze, nie ma
                                                    zrobie jak radzisz, kupie biala i namaluje paski,
                                                    a potem pojde do supermarketu
                                                  • tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 08.08.03, 12:29
                                                    tak zrób!! sama sobie kolory dobierzesz!;-))))

no i idz do tego marketu bo juz za tym zdjęciem pazury dre!!;-))
                                                    w przyszłym tygodniu czekam na nie!;-))

kiss kiss:)
                                                  • Gość: ewa Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 12:49
                                                    Miales przciez znow jechac na wakacje???
                                                    Chcialam ci buziaka poslac na droge, ale jesli
                                                    nie jedziesz to nie posylam,
                                                    ale niech tam, cmok
                                                  • tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 08.08.03, 13:39
                                                    ależ Ewuniu!;) jade na wakacje! a maila moge na wakacjach przecież odebrać!;-))
                                                    tak więc ślij i nie zwlekaj!;-)

dzieki;) kiss kiss kiss ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka