sosnowa_igielka Re: KANGURZYCO!! 04.07.03, 09:09 jest!! widziałam jak skakała nieopodal waląc ogonem o chodnik, pewnie do ciebie gnała ;-PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanguzia mama Re: KANGURZYCO!! IP: *.acn.waw.pl 04.07.03, 09:48 hooooplaa!! gdzie pędzimy potwory? Odpowiedz Link Zgłoś
sosnowa_igielka Re: KANGURZYCO!! 04.07.03, 09:53 Tygrysie nie chcę cię odzierać z marzeń i iluzji ale ... cóż się pocznie ze skrzyżowania tygrysa z kangurzycą?? Oto jest pytanie .... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanguzia mama Re: KANGURZYCO!! IP: *.acn.waw.pl 04.07.03, 09:55 prosiaczek! to jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KANGURZYCO!! 04.07.03, 10:00 bez sensu,.. my sie nie chcemy krzyżować. Odpowiedz Link Zgłoś
kohanek Re: KANGURZYCO!! 04.07.03, 10:36 A be!!!!! tygrysku, a co tak wszystkich wyganiasz z tego watku??? Nie podoba ci sie uczestnictwo innych, to zaloz dla swojej kangurzycy prywatny, ukryty, tak jak juz pewna Pani zrobila dla pewnego Pana z tego Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KANGURZYCO!! 08.07.03, 07:17 ja tam nikogo nie wyganiam,... tylko kangurzycy pwnej szukam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
delicatesca Re: KANGURZYCO!! 08.07.03, 07:20 tygrysek_ napisał: > ja tam nikogo nie wyganiam,... tylko kangurzycy pwnej szukam...:) Wiesz na tym Forum jest pare kangurzyc i kangurow z prawdziwego Kangurowa. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KANGURZYCO!! 08.07.03, 08:54 no tak,.. może i jest,.. ale ja czekam na swoją Kangurzyce:) a swoją drogą,.. fajny masz nick:)) Odpowiedz Link Zgłoś
delicatesca Re: KANGURZYCO!! 08.07.03, 11:14 tygrysek_ napisał: > no tak,.. może i jest,.. ale ja czekam na swoją Kangurzyce:) > > > a swoją drogą,.. fajny masz nick:)) ty TEZ :)))) ale serio serio podoba Ci sie?.. czy tak na otarcie lez bo chcesz ta specyficzna kangyrzyce? No doooooooobra, rozumiem. Bede ja miec na oku, jak zauwaze bede krzyczec do Ciebie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KANGURZYCO!! 08.07.03, 12:32 na serio mi sie podoba:)), jakiś taki miły dla ucha i oka jezd:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: KANGURZYCO!! IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 10.07.03, 20:06 Ahoj Tygrysku! To ja prawdziwa kangurzyca. Wcale nie podrobiona, zdrowa, pyszczek opalony, lapki tez. Narazie nie podrozuje. Odpoczywam po dlugiej drodze. No i do tego moj busz pozarastal i musze walczyc z wszechobecnymi lianami. Cmok Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KANGURZYCO!! 11.07.03, 09:45 nareszcie Kangurzyca moja jedyna i prawdziwa wróciła!!!!;-))) znowu będzie mozna przygody różne zaczynać!!;) cmok cmok!;-)) PS> a przyślesz mi jakieś zdjęcie z Twym opalonym pyszczkiem??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Hej KANGURZYCO!!:-)) 14.07.03, 08:18 jesteś dziś?? zdjęcie wysłałaś???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 14.07.03, 11:24 Dzis jest swieto i wobec tego zaraz ide na basen. Przpomnij mnie adres, tygrysku, to posle fotografie. pa, pa ,pa Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 14.07.03, 14:13 a jakie to święto??? :) adres taki: tygrysek_@gazeta.pl kiss.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 14.07.03, 15:44 Ano rocznica nie wiem ktora obalenia monarchii. Sztuczne ognie, defilada, a kangurzyca na basenie. Bylo fajnie, malo ludzi, bo byli wgapieni w telewizory. Jestem przerazona wiadomowscia z G.W. ze trzeba wytepiac kangury. Tygrysie na pomoc, nie chce byc wytepiona!!! Na foto poczekaj cierpliwie. Jutro bede nieobecna. Zapowiadaja 35°, trzeba bedzie zanurzyc sie w La Manche. Cmoki i pa, pa pa..... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 15.07.03, 07:27 jak to "wytępiona"???? nie rozumiem?? kto chce cie wytępić???? nie pozwole na to!!!!! ggrrrrrrrr!!!! niech go tylko dorwę!! a więc będzziesz jutro???:)) PS> na zdj. czekam cierpliwie!;-)) kiss kiss kiss - Tygrysek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 17.07.03, 09:53 Dzis kangurzyca jest obecna. Wypoczeta po podrozach chetnie rozpoczne nowa. Gdzie chcialys Tygrysku sie udac? Moze do srodka ziemi? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 18.07.03, 09:10 oczywiście że chciałbym :)) tylko że jest jeden problem... od Pon nie będzie mnie 2 tyg:( ale jak wrócę to obiecuję że wyruszamy na wyprawę:)) zresztą może przez te 2 tyg wpadne tu na chwilkę :) a co z foto??? nie wysłałaś:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 18.07.03, 10:38 Baw sie dobrze tygrysku przez 2 tyg. twojej nieobecnosci; poczekam. Foto nie wchodzi na podany adres Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 18.07.03, 13:42 wiesz co??? napisz na taki, napewno dojdzie! :) vai@gazeta.pl czekam!;-))) do "zobaczenia" ! :)) kiss kiss :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 05.08.03, 12:26 witaj Kangurzyco ma!;-))) jesteś?? Tygre nadciąga jak huragan!!!;-)) PS. a foto wysłałaś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 05.08.03, 12:49 Swietnie ze jestes tiger! Jak tam holydays ? Masz sily na nowa podroz? p.s.z foto to klopoty, bo automat jest tylko w supermarkecie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 06.08.03, 07:06 witaj witaj!;-)) jasne że chętnie wyruszę w podróż,;-)) tylko jst jeden problem, ... od Pon prawdopodobnie nie będzie mnie jeszcze 2 tyg.. więc może po powrocie ?????:-)) a c o do foto to przecież miałaś mi wysłać fotke z wakacji a nie z automatu!!:) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 06.08.03, 09:17 zatem z podroza zaczekamy -ale na wakacjach nie bylo automatu Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 06.08.03, 12:45 kurcze, Ty mnie już tak od 2 m-cy w Tygrysa robisz z tyni zdjęciami..;( nie bawie sie tak!!!! najpierw powiedziałaś że adres nie ten, teraz że automatu nie było... wysyłaj natychmiast swoje fotki!:) adres: vai@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 06.08.03, 12:53 Spoko, Tygrysku, spoko zdjecia z wakacji do albumu wkleilam jesli koniecznie chcesz to pojde do supermarketu, tylko jak bluzeczke nowa sobie kupie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 06.08.03, 12:57 dobra oki:) a kiedy ją kupisz?? mam nadzieje że jeszcze w tym tygodniu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 06.08.03, 13:14 chiba tak tylko nad kolorkiem sie zastanawiam pomozesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 06.08.03, 13:56 no pomoge!;-)) tylko sie opisz, kolor włosów, oczu, karnacja... a kolorek Ci w mig dobiore!:) Paryż legnie u Twych łap!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 06.08.03, 15:30 wlosy rozwichrzone w kolorze teczy, oczy zadumane(pasuja pod kolor wlosow), karnacja ciemna Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 07.08.03, 10:16 pytałem o kolor oczu a nie wyraz:)) ale co tam!, pomyslmy,.... hmmmmm.... do ciemnej karnacji to może bluzka w kolorze red lub black co ????;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 07.08.03, 10:21 Ale wlosy sa w kolorze teczy-i tu zaczyna sie problem Oczy sa pod kolor wlosow, przeciez juz powidzialam Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 07.08.03, 12:12 już wiem!!! to kup bluzke w kolorze tęczy!!!!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 07.08.03, 12:30 genialne, ze tez na to nie wpadlam! ale czy znajde? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 08.08.03, 07:13 na pewno znajdziesz!!! a jak nie to najwyżej sie domaluje pare pasków:)) kiedy idziesz te zdjęcia robić ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 12:06 wlasnie szukalam tej bluzeczki w teczowym kolorze i kurcze, nie ma zrobie jak radzisz, kupie biala i namaluje paski, a potem pojde do supermarketu Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 08.08.03, 12:29 tak zrób!! sama sobie kolory dobierzesz!;-)))) no i idz do tego marketu bo juz za tym zdjęciem pazury dre!!;-)) w przyszłym tygodniu czekam na nie!;-)) kiss kiss:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 12:49 Miales przciez znow jechac na wakacje??? Chcialam ci buziaka poslac na droge, ale jesli nie jedziesz to nie posylam, ale niech tam, cmok Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Hej KANGURZYCO!!:-)) 08.08.03, 13:39 ależ Ewuniu!;) jade na wakacje! a maila moge na wakacjach przecież odebrać!;-)) tak więc ślij i nie zwlekaj!;-) dzieki;) kiss kiss kiss .. Odpowiedz Link Zgłoś