elzbieta28 05.07.03, 04:05 Mówię wszystkim dzień dobry.Nie wiem co to za noc, nie mogę spać!!!Na FR nie ma nikogo. Śpijcie dobrze, a jutro niech będzie najmilszym dniem waszego życia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krawatko Re: Nie mogę spać 05.07.03, 04:14 elzbieta28 napisała: > Mówię wszystkim dzień dobry.Nie wiem co to za noc, nie mogę spać!!!Na FR nie > ma nikogo. Śpijcie dobrze, a jutro niech będzie najmilszym dniem waszego > życia. > Pozdrawiam ja jestem ululany po imprezce. Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta28 Re: Nie mogę spać 05.07.03, 06:51 No i pomyliłam się, to ma być dzisiejszy dzień tym najmilszym:)))) Krawatko To nie będzie dobry dzień dla Ciebie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re:hm....sprawa wyglądać poważna być IP: *.protonet.pl 05.07.03, 07:09 elzbieta28 napisała: > Mówię wszystkim dzień dobry.Nie wiem co to za noc, nie mogę spać!!!Na FR nie > ma nikogo. Śpijcie dobrze, a jutro niech będzie najmilszym dniem waszego > życia. w noc ty nie móc spac.od rana siedziec przy komp.depresja czy nerwica ty miec? "jutro to dziś,które jutro być" Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta28 Re:hm....sprawa wyglądać poważna być 05.07.03, 08:46 Masz rację, jutro to jest dziś, a ja nie wiem co ja mam najpewniej depresja, bo bardzo chcę nad morze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś