Gość: dededed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 21:01 nigdy tego nie robiłem, a lada dzień trzeba bedzie :D możecie mi powiedzieć jak to robić, zeby nie wypasć źle , dzieki ., Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamea5 Re: jak się całować? 08.09.07, 21:52 najlepiej na lezaco,zawsze mozna sie na łokciach podeprzec;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezowate szczęście Re: jak się całować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 22:07 Namiętnie, z fantazją, bez zahamowań.Jednocześnie dziko i delikatnie. Pocałunek jest niewinniejszy od seksu,a jednak czasem wymaga sporo więcej odwagi, by się na niego zdobyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: jak się całować? 08.09.07, 22:18 przepraszam,ale nie mogłam sie opanowac...;)) samozdrowie.interia.pl/temat_tygodnia/news?inf=100083863 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: jak się całować? IP: *.hsd1.ma.comcast.net 09.09.07, 07:33 Co za czasy nastaly?????????????? Kiedys to sie szczelilo wybranke jakims nie kaleczacym kijem w glowe i po sprawie. Kilka wiecej takich i mozna bylo byc po slubie(moze nawet kscielnym?). Odpowiedz Link Zgłoś
anilana Re: jak się całować? 10.09.07, 16:21 Nie obslin jej a bedzie dobrze Nie rob tego zbyt natarczywie No i nie zawsze od razu trzeba uzywac jezyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yyy Re: jak się całować? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.09.07, 20:23 Aby druga osoba poczuła to coś ... www.3dwhite.pl/?click=a9170483f3be82ab1dc3427e605e144d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art69 Re: jak się całować? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 22:04 Nie zaczynaj od ust, skoro to takie wszystko stresujące dla ciebie. Niech to będą takie czułe cmoknięcia w policzek, szyję, okolice uszu. Zanim dotrzesz do ust możesz odkryć "po drodze" jakiś czuły punkt twojej dziewczyny. A w ogóle, co to znaczy "trzeba będzie"? Przymus jakiś, czy co? Ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cris7 Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 00:08 mam pytanie ostatni na gg ustawiłem opis nie pisać chyba że ty **** po chwili dziewczyna z którą pisałem napisała czyje imie mam w opisie poniewaz jaj sie nie zgadzało bo ma 5 liter. I nie wiem czy to z ciekawaści czy jej na mnie zależy ???????????? PROSZE POMUŻCIE Odpowiedz Link Zgłoś