red_rose8 19.09.07, 18:24 Podoba mi sie jeden chłopak, jest Węgrem, interesuje mnie czy ktoś coś wie na temat jacy są Węgrzy, chciałabym się czegoś dowiedzieć zanim zaangażuję się w ten związek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanapony Re: Węgrzy - jacy są? 20.09.07, 01:04 czekasz na stereotypy, aby na nich oprzec swój ewentualny związek?? nie uważasz że to troszkę jest... pokręcone? może lepiej zapytaj znajomych chłopaka jakim on jest człowiekiem, a nie przypadkowych ludzi na Forum jacy są ogólnie Węgrzy tu większośc wciśnie swoje trzy groszę, nawet jeśli nie było w promieniu kilometra od Węgra załóżmy drastycznie: wyobraź sobie, że ten chłopak pyta kogoś - jakie są Polki i słyszy opinię: złodziejki, dziwki, oszustki, brudasy... zgodzisz się, że są i takie Polki, ale czy Ty taka jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś
red_rose8 Re: Węgrzy - jacy są? 25.09.07, 21:50 dzięki za odpowiedz, rzeczywiście nie powinnam oceniać tego chłopaka na podstawie stereotypów ale słysząm opinię że "parę setek tureckiej okupacji zrobiło swoje", czyli to miało znaczyć że dla nich naturalne jest że kobieta musi sie im podporządkować. A sam chłopak jest wspaniały jak na razie, znamy się krótko i tylko z pracy, więc nie znam go jeszcze zbyt dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kanapony Re: Węgrzy - jacy są? 27.09.07, 01:31 ale te "parę setek" to też stereotypy! a pozatym to oni już kolejnych parę nie są pod tą okupacją - a w obecnych czasach - zmiany w stronę zachodniego trybu życia dzieją się błyskawicznie nas też kiedyś okupowano i co? jednego tylko jestem pewna co do Węgrów - i to jest święta prawda za chiny nie da się dogadac jeśli facet zna tylko węgierski ;) powodzenia, wierzę że Ci się uda, tylko bądź otwarta i myśl! Odpowiedz Link Zgłoś
kanapony Re: Węgrzy - jacy są? 27.09.07, 01:33 acha, w latach 70-80 jeździło się przecież do Bułgarii i na Węgry to były kraje, które uważaliśmy za pełne dobroibytu, luksusu, wygody... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Węgrzy - jacy są? 20.09.07, 08:38 Polak Węgier dwa bratanki, nie mów, że tego nie znałaś :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volume Re: Węgrzy - jacy są? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 09:48 Fajni są,i ten ich język...szybki...nie powtórzysz ani słowa.Pzdr;D Odpowiedz Link Zgłoś