Gość: :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 12:15 Gdy do stadka samic zbliży się wypasiony samiec, te od razu zaczynają przymilnie gęgać do niego i o nim i kręcić na potęgę kuperkami... o mamma mija!:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exman Re: Gęsiowanie 21.09.07, 12:18 A później pasztet albo w najlepszym wypadku, poduszka. C'est la vie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Gęsiowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 12:24 u usmażeni we własnym zbyt gęstym sosie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Gęsiowanie 21.09.07, 12:26 Smażone gęsi ? Hmmm, nie jadłem :) Czy to jakiś afrodyzjak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Gęsiowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 12:33 poważnie? a ja jadłam :)) gąsiorka uduszonego upieczonego a resztę w poduszki upchanego, ma ciemne mięsko, tłuste i ciekawe, trochę inne niż z polowania na kaczki, bo w końcu kwa-kwa różni się od gę-gę i ten gęsi puch do tulenia się w nocy po kucharzeniu! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Gęsiowanie 21.09.07, 12:46 Za zdradę, to przed puchem, w smole Cię jeszcze wytarzają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Gęsiowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 12:52 "nie będę gęsią to mi nie pasujeee, nie będę gęsią nie ten czaaas" tralala :)) Odpowiedz Link Zgłoś