auralia 25.09.07, 15:48 Miłości moja pozwól mi w pieszczocie dłoni dotknąć warg i mgły zalotne z oczu spłoszyć by dojrzeć twą kochaną twarz... ( kto chętny?:) ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: volume Re: Romans.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 16:11 a żeby to tak facet napisał... Odpowiedz Link Zgłoś
auralia Re: Romans.... 25.09.07, 18:14 Tak mi przykro, że w niespełnienie wędruje Wasze pragnienie.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Filemon Re: Romans.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 19:54 to jedna z ładniejszych wymian myśli, powleczonych smutkiem i tęsknotą, jaką czytałem ostatnio, pomimo tego "niespełnienia" i żalu jest w tym coś, co sprawiło,że uśmiechnąłem się w środku siebie, wyjątkowo niezłośliwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Romans.... 25.09.07, 17:28 I po co Auralia przepisuje wierszyki ze sztambucha Pani Dobrodziejki ? Odpowiedz Link Zgłoś
auralia Re: Romans.... 25.09.07, 18:12 Forum moim sztambuchem :). Z Dobrodziejką nie miałam przyjemności. A jakiś Dobrodziej sie znajdzie na wyciągnięcie ręki? Odpowiedz Link Zgłoś
auralia Re: Romans.... 26.09.07, 15:58 "nie wiadomo skąd zjawiają się zakatarzone wyproszą łzę i żalu łut posiedzą podumają i jak gość nieproszony nim się rozwidni znikną już małe tęsknoty krótkie tęsknoty znaczące prawie tyle co nic nagłe i szybkie serca łopoty kto by nie znał ich małe tęsknoty ciche marzenia zwiewne jak obłok kruche jak dym nieodgadnione w nas duszy westchnienia kto by tam nie znał ich ... " Odpowiedz Link Zgłoś
auralia Re: Romans.... 26.09.07, 16:05 Miłości moja znak mi daj, że iskra w tobie wciąż się tli i gdy zalotnie skrywasz twarz to - by gorętszy płomień był... Odpowiedz Link Zgłoś