Gość: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 13:05 . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrexx Re: Michauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuu 09.10.07, 13:12 cholera aż podskoczyłem tak się drzesz Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Michauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuu 09.10.07, 13:15 kuuuurcze.... taki głośny a taki maciupki jak kropeczka.... może przez l upę go szukaj?? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Michauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuu 09.10.07, 13:43 Eeeee, lepiej przez mikroskop -mogę użyczyć tylko mi się nie chce 2 piętra na dół schodzić, więc trza se wziąć samemu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Michauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu 09.10.07, 13:52 To ja mogę teleskopem służyć po znajomości, :)) 35-centymetrowym teleskopem Maksutowa-Cassegreina :)) starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Michauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuu 09.10.07, 14:14 Ty... a Ty go w chałupie trzymasz??? Przywieź do mnie, ja znam miejsce gdzie ciemno jak w d... u Murzyna i można sobie w niebo popatrzeć :-))) Że też ludzie takie zabawki po domach trzymają, a ja nic o tym nie wiem :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Michal 09.10.07, 13:38 nie krzycz...bo wszyscy ogluchniemy tutaj....zal mi Ciebie ale Michaly sa bardzo dumne i nie wracaja.....to chyba daremny zal .....znajdz sobie jakiegos MARKA...Ci sa naprawde fajni i bardzo sexy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Sulpicjusz 09.10.07, 13:45 Bonifacego to się jeszcze może znajdzie. Znajdź Sulpicjusza, o!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Sulpicjusz 09.10.07, 13:55 Rany...dziewczyny, ale sie usmiałam:)))) Sulpicjusza to chyba za kilka lat trza byłoby szukać:)) teraz moda na takie dziwactwa;) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Dezydery 09.10.07, 14:09 Nieee, mają być rodzime, polskie imiona, nie jakieś takie pikne, zamorskie ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Only ................................. ..Marek :))) 09.10.07, 14:09 mam z nimi tylko pozytywne....... doswiadczenie:PPP Ale kazdej pasuje cos innego...wiem:) ....bo swiat jest taki kolorowy...:) ...tylko jednego nie rozumiem, jak mozna byc tak nachalnym jak ta dama co tak wola tego Michala?????? Zaczynam powoli wspolczuc temu nieszczesnemu Michalowi... Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Co do Marka 09.10.07, 14:55 Mark Dacascos -moja miłość :-DDDDDDDDDDDDDDDDD www.dacascos.com/actorf.html Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki No i jeszcze trochę tego Marka... 09.10.07, 15:06 bo to ładny facet :-)))))) www.wojownik.pl/teksty/projector.php?id=1185349554 Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Michauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuu 09.10.07, 13:54 w pierwszym odruchu przeczytałam "miau" Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Michauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuu 09.10.07, 13:55 "głodnemu chleb na mysli";)) pomiziać by sie chciało:) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy miziam... mziziania mi trzeba..tralala...miuuu... 09.10.07, 13:57 Kingha, jutro środa, pamiętaj o Gotowaniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: miziam... mziziania mi trzeba..tralala...miuu 09.10.07, 13:58 o przepraszam Khinga "h" znowu nie tam gdzie trzeba :)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: miziam... mziziania mi trzeba..tralala...miuu 09.10.07, 13:59 dwausmiechy napisała: > Kingha, jutro środa, pamiętaj o Gotowaniu :)) :DDDDDD to bedzie chyba poźne gotowanie...poźnym wieczorem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś