Gość: RYSZARD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.10.07, 22:00 SZUKAM PANI..miłwj wesołej...no takiej do tańca i różańca...MIESZKAM SOBIE ...PRACUJę SOBIE...I MYśLę SOBIE...JAK TO BY BYłO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polam5 Re: SZUKAM PANI... 09.10.07, 22:08 Wolisz tanczaca zakonnice czy modlaca sie tancerke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondyneczka Re: SZUKAM PANI... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.10.07, 14:49 Witam Cię Ryszardzie. Może to mnie szukasz? Mieszkam w Twoim mieście i zapewniam Cię,że masz pewne szanse na znalezienie takiej osóbki. Blondyneczka wesoła,ponoć atrakcyjna,tak mówią inni. Ale życie daje mi porządnie w kość. Znam kogoś o tym imieniu być może to Ty.Daj jakieś namiary.Pozdrawiam blondyneczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondyneczka Re: SZUKAM PANI... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.10.07, 17:59 Rysiu odezwij się w końcu. Czekam na Ciebie.Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: SZUKAM PANI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 15:15 słuchaj chłopie jest chętna blondyneczka a ty co panika jak tak będziesz dalej się bał to będziesz szukał do us..j śmierci a czas leci pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondyneczka Re: SZUKAM PANI... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.10.07, 19:56 Też tak myślę.Rysiu chyba stchórzył.A może nie.Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
ekst-aza Re: SZUKAM PANI... 20.10.07, 01:23 Ty świnio nigdy już nie zadzwonie pod ten numer 506-541-858 Odpowiedz Link Zgłoś
szydlo13 Re: SZUKAM PANI... 20.10.07, 01:32 Nie stchorzyl. Spotyka sie ze mna wiec prosze mu nie zawracac glowy. Odpowiedz Link Zgłoś