duszka2 21.10.07, 20:44 "Samiec szukający samicy jest bardzo zirytowany i łatwo sie denerwuje" W czasie ciszy wyborczej ogladąłam film przyrodniczy...-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka.turystyki Re: szukający samiec;-) 25.10.07, 08:26 A ten film przyrodniczy to był o ludziach? ;-P To chyba o jakichś dzikusach z dżungli, bo o cywilizowanych ludziach robią filmy psychologiczne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: szukający samiec;-) 25.10.07, 13:52 Ale mamuty podobno wymarły tysiące lat temu :-( No tak, domyślam się -pobrali DNA ze słonia, wymieszali z genami owieczki Dolly (albo jakiejś czarnej owcy), sklonowali wielokrotnie, stworzyli potwora, który teraz zachowaniami godowymi przerósł Mistrza ;-PPP A ja kiedyś chciałam studiować biologię i zajmować się genetyką, tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: szukający samiec;-) 25.10.07, 14:12 czasami zaciera sie róznica pomiędzy samcami mamuta a małpy Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: szukający samiec;-) 25.10.07, 14:14 ja miałam co prawda zrobić implanty dla Dolly ale pomysł nie wypalił, a dla barana implant... no nie wiem czy bym sie podjęła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: szukający samiec;-) 25.10.07, 14:36 Eee, a ja tam potrafię zrobić coś z niczego, znaczy -zrobić samca choćby z kawałka patyka... I nie powiem jak! Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: szukający samiec;-) 25.10.07, 14:37 aaa... nie mów! bo będę się bała do lasu chodzić.. myślał by kto że patrzy na stertę patyków a to... stado krwiożerczych samców! łaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: szukający samiec;-) 25.10.07, 14:41 Nooo, to nie tak z tymi patykami jak myślisz... Ja tam umiem zrobić samca z patyka... po prostu... strugając wariata, hehe :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
greyblue Re: szukający samiec;-) 25.10.07, 14:43 Tylko uważajcie, bo wśród patyków można natrafić na patyczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: szukający samiec;-) 25.10.07, 14:44 znaczy- że chudy będzie? to nic, dożywimy go :)) Odpowiedz Link Zgłoś
greyblue Re: szukający samiec;-) 25.10.07, 14:47 Znaczy, że myślisz, że się nie będzie ruszał - a on - hyc :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: szukający samiec;-) 25.10.07, 14:49 Patyczak się u mnie w pracy znajdzie. Tak na oko będzie z 1,90 m wzrostu. Ale chudy, że aż prawie mu w stawach trzeszczy ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
greyblue Re: szukający samiec;-) 25.10.07, 14:51 Nie wzbudza w Tobie instynktów opiekuńczych - żeby się nim zaopiekować, dokarmić? Ja na ten przykład, jak widzę taką bardzo szczupłą kobietę, to od razu jakoś tak serce mi kwili, żeby ją troszkę dożywić, bidulkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: szukający samiec;-) 25.10.07, 14:59 Trzeszczy w stawach?? to go bierz! to romantyk :)) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: szukający samiec;-) 25.10.07, 14:37 różne są potrzeby ale samiec?...Dziewczyny facet przez duże F...samce dla suczek tylko;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: szukający samiec;-) 25.10.07, 14:42 W myśl tej koncepcji (faceta przez duże F) to każdy Florian, Fabian itd, może się czuć prawdziwym... samcem ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: szukający samiec;-) 25.10.07, 14:50 Ten Facet nie musi nawet miec imienia...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś