Gość: akwarysta84 IP: *.aerostrada.pl 17.12.07, 01:38 Moje ciepło bezwładnie ucieka w przestrzeń. Gdzie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka.turystyki Re: Ile starczy mi siły? 18.12.07, 09:37 Gość portalu: akwarysta84 napisał(a): > Moje ciepło bezwładnie ucieka w przestrzeń. To może jakieś dobre materiały termoizolacyjne coś na to zaradzą? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ile starczy mi siły? 18.12.07, 09:41 na wiele długich,długich lat:):) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Ile starczy mi siły? 18.12.07, 09:44 O rany, to jeszcze aktualną ofertę producentów będę musiała przejrzeć, żeby coś doradzić z długim okresem gwarancji :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Opamiętaj się! Lodowce topnieją! 18.12.07, 10:52 Jak można być takim egoistą, ludzie jednak widzą tylko czubek swojego nosa. Przez to Twoje uciekające ciepło światu grozi zagłada, lodowce topnieją, zaleją nas morza! Pomyśl o innych, nie tylko o sobie, zaizoluj się porządnie - dziewczyny powiedzą Ci czym najlepiej. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
szareoczymoje Re: Opamiętaj się! Lodowce topnieją! 18.12.07, 12:15 Nie! Ogrzewa zimne niebieskie przestrzenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Opamiętaj się! Lodowce topnieją! 18.12.07, 12:37 ginger43 napisała: > zaizoluj się porządnie - dziewczyny powiedzą Ci czym > najlepiej. Bo ja wiem czym najlepiej się zaizolować? Może... Unimil??? ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Lekarstwo na miłość... 18.12.07, 12:46 Moja droga koleżanko Ci dzisiaj potrzebne jak widzę :PPP ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Lekarstwo na miłość... IP: *.crowley.pl 18.12.07, 12:50 hej Gingi:):) pozdrawiam ciepło:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Czułości :) 18.12.07, 13:09 Witaj, witaj - miło Cię widzieć Viviene :) Też posyłam przedświąteczne cieplutkie tulinki (***) Gingi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Lekarstwo na miłość... 18.12.07, 12:53 Bo ja już wszystko pie... (o przepraszam) przed Świętami. Niby Bóg się rodzi, niby choinki kwitną, niby aniołowie śpiewają, niby coś tam jeszcze, a tu w pracy porobiły się pyskówki, przepychanki, łamanie pewnych norm i przepisów (na szczęście nie przeze mnie), dochodzenie własnych racji... więc tak sobie myślę o czymś przyjemniejszym... i CV do jakiejś dobrej firmy układam. Nie zdzierżę dłużej tego bajzlu :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Nadciąga nowe :) 18.12.07, 13:08 I dobrze, widzę, że to złość twórcza :) Nowy rok, zmiany na lepsze (czego Ci życzę) uśmiech na gębusi i wypnij się na ten cały bałagan. Tylko się nie złość zbytnio, bo jeszcze rózgę dostaniesz od Mikołaja! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Nadciąga nowe :) 18.12.07, 15:20 Eeee, rózgi to ja do tej pory cały czas od życia dostawałam :-( Odpowiedz Link Zgłoś