Dodaj do ulubionych

Obieket moja inkwizytorko...

07.08.03, 15:07
...zagladasz tu jeszcze?
Czy nie masz juz na to czasu?
A moze teraz wygrzewasz sie na sloncu w jakichs zamorskich krajach, albo...
albo zbierasz poziomki...
Lubisz zbierac poziomki?
Obserwuj wątek
    • salomonowe_gacie Re: Obieket moja inkwizytorko... 07.08.03, 15:27
      Obiekt napisala na ktoryms watku ze jest w Paryzu.Zostala zaproszona do Paryza
      przez jakiegos wspanialego faceta.
      • quickly Re: Obiekt moja inkwizytorko... 07.08.03, 15:38
        Dzieki Solomon. Nie jestes zadne "gacie". Lubie Cie...

Obiekt napewna teraz przezywa romans stulecia, gdzies tam nad jakas Sekwana. A
        kto wie, co jeszcze do tego oni tam we dwojke robia? Napewno wcinaja sobie
        bulki paryskie, na tych paryskich bulwarach, popijajac moselle.

Nawet jej teraz przez chwile malutka, malusienka mysl nie przejdzie, ze taki
        tam jeden o niej mysli i pamieta...

• Gość: zahedan Re: Obiekt moja inkwizytorko... IP: *.protonet.pl 07.08.03, 15:42
          quickly napisał:
          >
          > Nawet jej teraz przez chwile malutka, malusienka mysl nie przejdzie, ze taki
          > tam jeden o niej mysli i pamieta...

no a co z twoja calineczka byc ?ty juz o niej zapomniec :-DDDDDDDDDDDDDDD
          >
          • quickly Re: Obiekt moja inkwizytorko... 07.08.03, 15:54
            Cali-ineczka jest moim aniolkiem.
            I zazwsze nim bedzie.

Kocham mojego malego promyczka...

Jak to dobrze, ze Ona jest...

zahedan, a co u Ciebie slychac?
            Masz juz hmmm... powiedzmy swoja sympatie?
            • Gość: zahedan Re: I'm looking for a girl from papua & new guinea IP: *.protonet.pl 07.08.03, 16:09
              quickly napisał:

> Cali-ineczka jest moim aniolkiem.

>
              > Kocham mojego malego promyczka...
              >
              > Jak to dobrze, ze Ona jest...
              >
              > zahedan, a co u Ciebie slychac?
              > Masz juz hmmm... powiedzmy swoja sympatie?
              nobody wants me ;-(((((((((((((((((.by the way:ty nie znać jakas fajna
              papuaska dla zahedan????/
              • Gość: papuaska Re: I'm looking for a girl from papua & new g IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 07.08.03, 16:35
                Czy Ty mowic pidgin mélanésien?
                • Gość: zahedan Re: I'm looking for a girl from papua & new IP: *.protonet.pl 07.08.03, 16:39
                  Gość portalu: papuaska napisał(a):

> Czy Ty mowic pidgin mélanésien?
                  moja jezyk byc zblizona nieco do pidgin....no cóż nie być to mowa molier....EWO
                  • Gość: Eeetam Re: I'm looking for a girl from papua & new IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 07.08.03, 16:47
                    nie byc wielka roznica miedzy pidgin i molier'a jezyk
                    korzenie wspolne miec
                    • Gość: zahedan Re: I'm looking for a girl from papua & ne IP: *.protonet.pl 07.08.03, 16:51
                      Gość portalu: Eeetam napisał(a):

> nie byc wielka roznica miedzy pidgin i molier'a jezyk
                      > korzenie wspolne miec
                      pidgin to byc mieszanka angielski i melanezja jezyk.francuski to byc
                      indoeuropejska jezyk
                      my tez korzenie wspólne miec od adam & ewa.;-))))))))))))))))))
                      • Gość: Ewa Re: I'm looking for a girl from papua & n IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 07.08.03, 17:01
                        zahedan duzo wiedziec i rozumic sens ludzka mowa
                        • Gość: zahedan Re: I'm looking for a girl from papua & IP: *.protonet.pl 07.08.03, 17:04
                          Gość portalu: Ewa napisał(a):

> zahedan duzo wiedziec i rozumic sens ludzka mowa
                          a ewa miec mnóstwo różne nicki.:*-)
                          • Gość: Ewa Re: I'm looking for a girl from papua & IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 07.08.03, 17:19
                            zahedan, kilka to nie byc mnostwo, chyba ze jako zrodlosow przyjmiesz liczbe
                            mnoga( wiecej niz jeden)i wtedy mnostwo(podobnie jak w jezyku ros. mnogo)
                            bedzie znaczylo to samo co kilka, ale w jezyku potocznym przyjelo sie
                            okreslenie kilka na wiecej nie jeden; a pidgin byc tez indoeuropejski bo
                            pomieszany z angielskim,
                            angielski tez indoeuropejski byc
                            • messja mnostwo czyli wiele 07.08.03, 20:06

> zahedan, kilka to nie byc mnostwo,

to zalezy o czym mowimy. kiedy o palcach, to faktycznie, "kilka" to
                              nie "mnostwo".
                              kiedy natomiast komus nicki ciagle sie zmieniaja i w ciagu kilku dni ma ich 5,
                              6 a moze i wiecej, to moze sie wydawac "mnostwo" jak na potrzebe jednego forum.

reasumujac "mnostwo" w jezyku potocznym oznacza "duzo", "wiele". ale "kilka"
                              moze zarowno znaczyc "tylko kilka" albo "az kilka" czyli "wiele"...
                            • Gość: zahedan Re: I'm looking for a girl from papua & IP: *.protonet.pl 07.08.03, 20:55

> zahedan, kilka to nie byc mnostwo, chyba ze jako zrodlosow przyjmiesz liczbe
                              > mnoga( wiecej niz jeden)i wtedy mnostwo(podobnie jak w jezyku ros. mnogo)
                              > bedzie znaczylo to samo co kilka, ale w jezyku potocznym przyjelo sie
                              > okreslenie kilka na wiecej nie jeden; a pidgin byc tez indoeuropejski bo
                              > pomieszany z angielskim,
                              > angielski tez indoeuropejski byc

zahedan nie umiec dobrze liczyc.on znac tylko:jeden,dwa,mnóstwo
                              • Gość: Ewa Re: I'm looking for a girl from papua & IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 07.08.03, 23:25
                                Acha, to ja teraz rozumiec, trzy mnostwo byc
                                • Gość: zahedan Re: I'm looking for a girl from papua & IP: *.protonet.pl 07.08.03, 23:40

> Acha, to ja teraz rozumiec, trzy mnostwo byc
                                  niektóre luda prymitywne tak liczyc
                                  • Gość: Ewa Re: zahedan ja Ciebie prosic IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 07.08.03, 23:52
                                    zeby Ty posluchac piosenka co cezaria ewora spiewac-
                                    ona nie byc papuaska, tylko z zielonego przyladka byc
                                    • Gość: zahedan Re: zahedan ja Ciebie prosic IP: *.protonet.pl 08.08.03, 15:40

> zeby Ty posluchac piosenka co cezaria ewora spiewac-
                                      > ona nie byc papuaska, tylko z zielonego przyladka byc
                                      ja nie byc na biezaco ze współczesna muzyka rozrywkowa.gdzie ja ta cesaria
                                      znależć? wyspy zielona przylądek to afryka byc a przedtem do portugalia chyba
                                      należeć
                                      • Gość: Ewa Re: zahedan ja Ciebie prosic IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 16:02
                                        to nie byc dokladnie wspolczesna muzyka rozrywkowa,
                                        to byc tzw. muzyka swiata. zahedan znalezc w internet-
                                        cesaria znana byc, bo ona kochac zycie i cieszyc sie
                                        potrafic
                                        • Gość: zahedan Re: zahedan ja Ciebie prosic IP: *.protonet.pl 08.08.03, 16:08

> to nie byc dokladnie wspolczesna muzyka rozrywkowa,
                                          > to byc tzw. muzyka swiata. zahedan znalezc w internet-
                                          > cesaria znana byc, bo ona kochac zycie i cieszyc sie
                                          > potrafic
                                          ja znalezc jedna music jej.to byc pain of love.hm....słowa nie taka
                                          optymistyczna byc
                                          • Gość: ewa Re: zahedan ja Ciebie prosic IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 16:15
                                            jak zhedan dorze poszukac to znalezc jej mnostwo
                                            optymistycza muzyka bo ona czarna byc i wesola z natury byc
                                            • Gość: zahedan Re: zahedan ja Ciebie prosic IP: *.protonet.pl 08.08.03, 16:17
                                              Gość portalu: ewa napisał(a):

> jak zhedan dorze poszukac to znalezc jej mnostwo
                                              > optymistycza muzyka bo ona czarna byc i wesola z natury byc
                                              pewnie byc tak jak ty mówic ale co piernik do wiatrak mieć?
                                              • Gość: Ewa Re: zahedan ja Ciebie prosic IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 16:22
                                                bo dyskusja o prymitywna ludzia byc, a oni nie byc prymitywna
                                                bo sie smiac i dobra organizacja socjalna miec i sztuka tez
                                                mnostwo ciekawa miec
                                                • Gość: zahedan Re: zahedan ja Ciebie prosic IP: *.protonet.pl 08.08.03, 16:43

> bo dyskusja o prymitywna ludzia byc, a oni nie byc prymitywna
                                                  > bo sie smiac i dobra organizacja socjalna miec i sztuka tez
                                                  > mnostwo ciekawa miec
                                                  gdzie melanezja a gdzie cap verde byc?
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan ja Ciebie prosic IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 16:45
                                                    na mapie swiata byc
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan ja Ciebie prosic IP: *.protonet.pl 08.08.03, 16:56

> na mapie swiata byc
                                                    rzym i krym tez na mapie swiata byc
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ty uparty byc, IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 16:58
                                                    koniecznie papuaska chciec, a ja tobie mily prezent
                                                    z piosenka zrobic; zahedan wcale nie docenic moj prezent
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc, IP: *.protonet.pl 08.08.03, 17:11

> koniecznie papuaska chciec, a ja tobie mily prezent
                                                    > z piosenka zrobic; zahedan wcale nie docenic moj prezent
                                                    jak ja docenic jesli ja głosniki nie miec?

• Gość: Ewa Re: zahedan, ty uparty byc, IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 17:14
                                                    jak zahedan glosniki nie miec, to rzeczywiscie piosenka
                                                    docenic nie moc, ale dobra chec moc
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc, IP: *.protonet.pl 08.08.03, 17:44

> jak zahedan glosniki nie miec, to rzeczywiscie piosenka
                                                    > docenic nie moc, ale dobra chec moc
                                                    ty mnie rozszyfrowac szybko
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc, IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 17:49
                                                    ale troche udawac ze od razu nie rozszyfrowac,
                                                    zeby porozmawiac
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc, IP: *.protonet.pl 08.08.03, 18:10

> ale troche udawac ze od razu nie rozszyfrowac,
                                                    > zeby porozmawiac
                                                    no no zalotna i kokieteryjna osoba ty byc ;-)wiadomo :ewa...
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc, IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 19:04
                                                    we francja mowic-noblesse oblige, ale to banalne byc, ja wolec
                                                    inne przyslowie-femme rit quand elle peut
                                                    et pleure quand elle veut
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 08.08.03, 19:21

> we francja mowic-noblesse oblige,(to ty sie ze szlachta wywodzić ? olala) ja
                                                    wolec
                                                    > inne przyslowie-femme rit quand elle peut
                                                    > et pleure quand elle veut- francuski język znac ja nie :-((
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 20:43
                                                    ja byc potomek szlachta papuaska. moj pradziadek miec palac w Port Moresby
                                                    i zakochac sie w czasie podrozy w polska dziewczyna za wsi co byc skromna ale
                                                    piekna. historia dluga i bardzo romantyczna byc. ja krew papuasko-niebieska
                                                    troche miec
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 08.08.03, 21:39

> ja byc potomek szlachta papuaska. moj pradziadek miec palac w Port Moresby
                                                    > i zakochac sie w czasie podrozy w polska dziewczyna za wsi co byc skromna ale
                                                    > piekna. historia dluga i bardzo romantyczna byc. ja krew papuasko-niebieska
                                                    > troche miec
                                                    to pewnie ty miec spłaszczony nos od "przodków po mieczu " :-DDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 22:56
                                                    splaszczony nos po mieczu to moja problem byc. zahedan byc pierwsza menszczyzna
                                                    w moim zyciu co papuaska kobieta szukac
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 08.08.03, 23:40

> splaszczony nos po mieczu to moja problem byc. zahedan byc pierwsza
                                                    menszczyzna
                                                    >
                                                    > w moim zyciu co papuaska kobieta szukac
                                                    tak ja bardzo lubiec długa,mnóstwo wiszaca piersia.to do szalenstwa mnie
                                                    doprowadzac... ;-)

• Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 23:44
                                                    w moja papuaska rodzina to taka dluga wiszaca piersia
                                                    w rolek zwijac i wstazeczka zawiazywac. moja ciocia w Port
                                                    Moresby to nawet kina od turystow dostawac jak ta wstazeczka
                                                    pokazywac
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 09.08.03, 06:17

> w moja papuaska rodzina to taka dluga wiszaca piersia
                                                    > w rolek zwijac i wstazeczka zawiazywac. moja ciocia w Port
                                                    > Moresby to nawet kina od turystow dostawac jak ta wstazeczka
                                                    > pokazywac
                                                    ooooo !! skoro ty wiedziec jaka waluta w P&NG obowiązywać to chyba ta historia
                                                    prawdziwa być.a ty też pokazywać taka wstążeczka? to musiec mnóstwo ciekawa
                                                    sprawa byc...
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 09.08.03, 09:02
                                                    pewnie ze historia prawdziwa byc. wstazeczaka za kina to moja ciocia
                                                    pokazywac ,bo od niepodleglosci(75)okropny burdel ekonomiczny w kraju byc.
                                                    ty mnie zahedan intymna pytania nie zadawac.
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 09.08.03, 09:39

> ty mnie zahedan intymna pytania nie zadawac.
                                                    ok.tylko ostatnia pytanie ja dac:a może ty mieć w rodzina taka specjalna
                                                    futerał na/...../( ocenzurowano G.W.) dla panów
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 09.08.03, 09:51
                                                    miec, to z drewna byc. wujek szukac galaz, potem drazyc i o.k.
                                                    byc. jak ty bardzo potrzebowac, to moze wujek po znajomosci tobie
                                                    poslac
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 09.08.03, 09:57

> miec, to z drewna byc. wujek szukac galaz, potem drazyc i o.k.
                                                    > byc. jak ty bardzo potrzebowac, to moze wujek po znajomosci tobie
                                                    > poslac
                                                    tak ,ale ja obawiać,że ta futerał mnóstwo za duży rozmiar mieć :-((((((
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 09.08.03, 10:34
                                                    to zahedan szczegoly rozmiar futeral z wujkiem omowic.
                                                    papuaska kobieta nie moc sie mieszac w menska sprawa.
                                                    za to kara straszna byc; susza byc i dzieciow nie przybywac
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 09.08.03, 16:21

> to zahedan szczegoly rozmiar futeral z wujkiem omowic.
                                                    > papuaska kobieta nie moc sie mieszac w menska sprawa.
                                                    > za to kara straszna byc; susza byc i dzieciow nie przybywac

cóż ? futerał jaki byc-taki być.ani on sie zmniejszyc,ani ja sie powiększyć ;-)
                                                    susza to już chyba tam we francja być,ty czymś zgrzeszyć może we wczesniejsza
                                                    pora

• Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 09.08.03, 17:08
                                                    futeral to taki psychologiczny trick byc. standartowy wymiar on miec 45 x10,5
                                                    i na sznurku w pasie trzymac sie. kobieta i inna menska ludzia myslec ze on od
                                                    naturalna wymiar zalezec. jak zahedan w futeral sie ubrac to mnostwo powodzenia
                                                    miec, nawet szef klanu moc zostac . ja zdradzic wazna tajemnica i dlatego we
                                                    francja susza byc
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 09.08.03, 18:54
                                                    45x10 cm-nieeeeeeeeee to ja wysiadac...dobrze ,ze to tylko trik byc.ale jak jak
                                                    ubrac taka futerał i kuoic sobie mnóstwo,czarne,smaczne swinia to ja zdobyc
                                                    oełno papuaska kobieta :-)))))) a jesli inne papuasa mnie zjesc z zemsta
                                                    potem? :-OOOOOOOOOO
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 09.08.03, 19:18
                                                    zahedan spokojny byc. mnostwo czarna swinia kupic i mnostwo kobieta papuaska
                                                    zdobyc. inna papuaska ludzia zahadana nie zjesc. moja rodzina wplywowa w
                                                    papuasia§nowa gwinea byc. oni przepowiednia znac ze menszczyzna z polnocny kraj
                                                    przyjsc i futeral miec i krolem zostac i w papuasia wreszcie dobrobyt byc.
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 09.08.03, 19:27

. oni przepowiednia znac ze menszczyzna z polnocny kraj
                                                    >
                                                    > przyjsc i futeral miec i krolem zostac i w papuasia wreszcie dobrobyt byc.
                                                    ja im mnóstwo wielkie cargo sprowadzić:-))))) .a ty czemu wolec we francyja
                                                    byc i poezje na fr wypisywać?
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 09.08.03, 19:40
                                                    ja czekac na spelnienie wielka przepowiednia. do tej pory to ja
                                                    tylko kina moc wyciagac od moja ciocia co ona kokardka pokazywac
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 09.08.03, 19:47

> ja czekac na spelnienie wielka przepowiednia. do tej pory to ja
                                                    > tylko kina moc wyciagac od moja ciocia co ona kokardka pokazywac

ooooooooo to ty sie chyba nie doczekac:-(((((((
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 09.08.03, 22:48
                                                    to ja dalej wypisywac poezja na fr, bo w przepowiednia napisne
                                                    byc ze krol co lud papuaska § nowa guinea od burdel ekonomiczna
                                                    wybawic przez poezja znaleziony byc . ja sie poswiecic dla
                                                    lud z ktorego moje przodki wywodzic. jak ja krol znalezc to na papuasia
                                                    pojechac i czarna swinia pilowac.
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 09.08.03, 23:15

> to ja dalej wypisywac poezja na fr, bo w przepowiednia napisne
                                                    > byc ze krol co lud papuaska § nowa guinea od burdel ekonomiczna
                                                    > wybawic przez poezja znaleziony byc . ja sie poswiecic dla
                                                    > lud z ktorego moje przodki wywodzic. jak ja krol znalezc to na papuasia
                                                    > pojechac i czarna swinia pilowac.

no.... ja w twoja historia nie wierzyc;ale na etnografia to ty sie znac :-)))
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 09.08.03, 23:21
                                                    wierzyc, nie wierzyc....w moja historia watki prawdziwa byc
                                                    i troche mitomanstwa ja wsadzic
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 10.08.03, 07:21

> wierzyc, nie wierzyc....w moja historia watki prawdziwa byc
                                                    > i troche mitomanstwa ja wsadzic

bonjour:-) ja znać takie powiedzenie: "żadna kobieta nie powiedziała całej
                                                    prawdy o swoim życiu" .to co nieznane i tajemnicze zawsze pociągać ;-)
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 10.08.03, 08:43
                                                    bonjour, zahedan racja miec
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 10.08.03, 09:19

> bonjour, zahedan racja miec
                                                    to nie ja to isadora duncan powiedzieć.ooo..... ty wczesnie wstawać.jaka pogoda
                                                    we francyja być?
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 10.08.03, 09:34
                                                    isadora duncan madre zdanie powiedzic a co do reszty zahedan racja miec.
                                                    ja z pianiem kura wstawac, a we francja okropnie goraco byc, ludzia
                                                    tutaj takiego lata nie widziec od 1976
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 10.08.03, 09:39

> isadora duncan madre zdanie powiedzic a co do reszty zahedan racja miec.
                                                    > ja z pianiem kura wstawac, a we francja okropnie goraco byc, ludzia
                                                    > tutaj takiego lata nie widziec od 1976
                                                    a w jaka czescia ta francyja ty mieszkac? życzyć ja smaczny rogalik i kawa na
                                                    sniadanie.pozdrawiac ja ciebia
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 10.08.03, 09:45
                                                    ja mieszkac w czescia co sie nazywac île de france. rogalika ja juz zjesc i
                                                    kawa sie napic, ale i tak ja tobie podziekowac. pozdrawiac ciebie tez
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 10.08.03, 10:10

> ja mieszkac w czescia co sie nazywac île de france. rogalika ja juz zjesc i
                                                    > kawa sie napic, ale i tak ja tobie podziekowac. pozdrawiac ciebie tez
                                                    no to miłe dimanche czy jak tam u was to sie nazywac.francuski ja nie znac.ty
                                                    uwazac na słonce.adieu !!!
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 10.08.03, 10:58
                                                    ja ci dziekowac za dobra slowa. ja miec mnostwo dni w tygoniu mile.
                                                    dobrze sie bawic zwlaszcza ostatnio z zahedan.na basen w dimanche
                                                    odwaznie ja isc i tlumu ludzia sie nie bac. slonce mnie nic nie
                                                    zrobic bo ja prawie czarna byc.salut
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 10.08.03, 11:32

> ja ci dziekowac za dobra slowa. ja miec mnostwo dni w tygoniu mile.
                                                    > dobrze sie bawic zwlaszcza ostatnio z zahedan.na basen w dimanche
                                                    > odwaznie ja isc i tlumu ludzia sie nie bac. slonce mnie nic nie
                                                    > zrobic bo ja prawie czarna byc.salut
                                                    merci:-))))))))))

• Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 10.08.03, 11:49
                                                    je vous en prie)))
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 10.08.03, 20:21
                                                    na piscina dzisiaj. to dotyczyc afrykanska zurbanizowana ludzia.
                                                    jak ciebie to interesowac to ja résumé zrobic.
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 10.08.03, 20:37

> na piscina dzisiaj. to dotyczyc afrykanska zurbanizowana ludzia.
                                                    > jak ciebie to interesowac to ja résumé zrobic.
                                                    i co ty odkryc u tych ludzia na basen?
                                                    ja odkrycie nie zrobic ale widziec bocian i sarna w las
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 10.08.03, 22:35
                                                    ja siedziec na trawnik, a kolo mnie czarna ludzia zenska byc. ona byc
                                                    caly czas w slonce, do wody nie isc , ani do cienia sie nie schowac(upal
                                                    cholerny byc). w pewna chwila ramionczko jej od kostium kapielowa spasc
                                                    i piers na wierzch wyjsc. piers byc czarna, ale mniej niz reszta czarna
                                                    zenska ludzia. i je wtedy odkrycie etnologiczne zrobic ze afrykanska
                                                    zurbanizowana ludzia opalac sie przyjsc. ja pierwszy raz to widziec, a myslec
                                                    za znac afrykanska ludzia.i je tez potwierdzic ze czarna ludzia nie roznic sie
                                                    mnostwo od biala i zawsze wiecej chciec- czarna byc bardziej czarna itd.
                                                    p.s.ja tobie zazdroscic ze ty bocian i sarna widziec
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 11.08.03, 17:17

a ta pierś chociaż ładna być czy też taka jak w plemie masajów?
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 12.08.03, 11:49
                                                    taka sobie byc, w plemie masajow u mloda dziwczyna bardzo ladna piersia byc
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 12.08.03, 17:21

> taka sobie byc, w plemie masajow u mloda dziwczyna bardzo ladna piersia byc
                                                    u masaja młoda dziewczyna byc do 12-14 rok zycia
                                                    a ty jaka młoda byc? dobre pytanie ja zadac ;-)
                                                  • niepokorna_ Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna 12.08.03, 17:33
                                                    ...???
                                                    Zahedan Ty jedyny Ludz zostac :)))
                                                    Na wszystkich innych forach nikt nie zyc ;)
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 12.08.03, 17:39
                                                    niepokorna_ napisała:

> ...???
                                                    > Zahedan Ty jedyny Ludz zostac :)))
                                                    > Na wszystkich innych forach nikt nie zyc ;)
                                                    > Pozdrawiam
                                                    'niepokorna" ?????? ja taka osoba nie znac kto ty byC? :-oo
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 12.08.03, 19:17
                                                    ja byc jak masajka, czyli juz mloda dziewczyna nie byc
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 12.08.03, 20:11

> ja byc jak masajka, czyli juz mloda dziewczyna nie byc
                                                    ale nie stara takze-ja myslec.:-)
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 13.08.03, 12:14
                                                    nie stara byc.ludzia nie stara byc, pies stara byc, mowic moj wujek z Pekowic.
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 13.08.03, 15:36

> nie stara byc.ludzia nie stara byc, pies stara byc, mowic moj wujek z Pekowic.

czyli ty nie być wiekowa.;-) "jak sie zwać tak sie zwać byle sie tylko dobra
                                                    mieć" gdzie to te pekowice byc?też w ille de france czy tez w P&NG?
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 13.08.03, 16:05
                                                    right, wiekowa nie byc i dobra sie miec. pekowice
                                                    kolo krakowa byc, moja rodzina mnostwo po swiecie
                                                    rozrzucona byc
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 13.08.03, 19:54

EWA=archetyp wszelka kobieta być.:-)
                                                    elegancyja-francyja :-)
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 14.08.03, 10:34
                                                    ooo zahedan psychoanaliza nicka robic
                                                    argot we francyja nie byc elegancka;smieszna byc
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 14.08.03, 16:45

> ooo zahedan psychoanaliza nicka robic
                                                    > argot we francyja nie byc elegancka;smieszna byc
                                                    ja tam prosta ludz byc i dlatego argotowej mowy używać
                                                    jak tam kłopota z nieważny paszport.? OK już być?
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 14.08.03, 17:13
                                                    argotowa mowa dobra byc. we francyja specyjalna
                                                    sztuka taka mowa byc. z niewazna paszporta
                                                    to wymysl oszolomiona ludzia byc. na polska granica
                                                    nawet do srodka paszporta polycyja nie zagladac.
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 14.08.03, 17:26

> argotowa mowa dobra byc we francyja specyjalna
                                                    > sztuka taka mowa byc
                                                    no to cenic i elegantowac taka mowa we wrancyja;czy tez nie-bo ja już nie
                                                    rozumieć z
                                                    niewazna paszporta
                                                    > to wymysl oszolomiona ludzia byc. na polska granica
                                                    > nawet do srodka paszporta polycyja nie zagladac.
                                                    no widzisz:-) a ty tak martwić...

• Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 14.08.03, 17:39
                                                    argotowa mowa we francyja elegancka byc. ja dac przyklad.
                                                    francuska ludzia mowic" ty amputowany kijku od szczotki"
                                                    zamiast" ty .... zlamany". roznica byc-zahedan sie zgodzic.
                                                    skad zahedan wiedzic ze ja martiwic sie w sprawie niewazna
                                                    paszporta?
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 14.08.03, 17:45

> skad zahedan wiedzic ze ja martiwic sie w sprawie niewazna
                                                    > paszporta?
                                                    a wiedzieć,wiedzieć....bo ty pisać o tym ;-)
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 14.08.03, 17:56
                                                    zahedan wiedziec, ale ja nigdy nie pisac.
                                                    zahedan pomylic ludzia,kazdemu mozec sie to
                                                    przytrafic.
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 14.08.03, 18:03

> zahedan wiedziec, ale ja nigdy nie pisac.
                                                    > zahedan pomylic ludzia,kazdemu mozec sie to

> przytrafic.
                                                    eeeeeee ja nie pomylić chyba.a zresztą ty mnóstwo na różne foruma pisać.pozdr
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 14.08.03, 18:10
                                                    Salutations distingués
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 14.08.03, 18:20

> Salutations distingués
                                                    no...bez przesada ;-) Mon cheri :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 14.08.03, 18:28
                                                    zahedan byc très aimable. zahedan moc mnie od kapusta nazwac
                                                    n.p. cheri chou
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 14.08.03, 18:41

> zahedan byc très aimable. zahedan moc mnie od kapusta nazwac
                                                    > n.p. cheri chou
                                                    nieeeeeeee.chociaż w polska mówić ty głąbie kapuściany;-).podejrzewać ja że
                                                    francuska kucharz z kapusta umieć różna cuda zrobić -kiszona żabojada chyba
                                                    jednak nie znać.jak tam?dobra zabawa ty mieć w ogród luksemburski;-)
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 14.08.03, 18:52
                                                    zahedan byc loup blanc, a tymczasem ludzia z FR
                                                    o futeral zahedan martwic. kapusta kiszona brakowac
                                                    we francyja, a do ogrod luksemburski ja dzisiaj
                                                    nie dojsc, break w conversation byc.
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 14.08.03, 19:18

> zahedan byc loup blanc, a tymczasem ludzia z FR
                                                    > o futeral zahedan martwic. kapusta kiszona brakowac
                                                    > we francyja, a do ogrod luksemburski ja dzisiaj
                                                    > nie dojsc, break w conversation byc.
                                                    uff!!! dobrze ze ja dictionnaire francais-polonais mieć.ach paris- kiedy ja tam
                                                    trafić :-)))
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 14.08.03, 19:45
                                                    J. Chirac dobra prezent dla ludzia co do paris przyjezdzac "ufundowac".
                                                    On "kupic" mnostwo eksponata u prymitywna ludzia i muzeum zrobic.
                                                    Futeral byc.
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 14.08.03, 19:51

> J. Chirac dobra prezent dla ludzia co do paris przyjezdzac "ufundowac".
                                                    > On "kupic" mnostwo eksponata u prymitywna ludzia i muzeum zrobic.
                                                    > Futeral byc.
                                                    ooo..paris daleko od polska byc
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 14.08.03, 20:07
                                                    zahedan do paris nie musiec przyjezdzac.wizyta wirtualna muzeum od 04
                                                    byc. zahedan dobrze swoj futeral pilowac, bo mnostwo ludzia mnostwo
                                                    chciec wiedziec.
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 14.08.03, 21:18

> zahedan do paris nie musiec przyjezdzac.wizyta wirtualna muzeum od 04
                                                    > byc. zahedan dobrze swoj futeral pilowac, bo mnostwo ludzia mnostwo
                                                    > chciec wiedziec.
                                                    jak ja pilowac futerał to ja możeć jego zawartość uszkodzić.może ona sie
                                                    jeszcze przydać?
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 14.08.03, 22:20
                                                    cos zahedan sie mylic z przedmiot etnologiczna z papuazja.
                                                    futeral sluzyc do ochrony zawartosc co moc sie przydac.spisek
                                                    sie kroic na FR- ludzia moc ukrasc futeral-i co byc?
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 20:31
                                                    narazie to ja futerał nie mieć ,a więc chodzić bez.futerał bedzieć wtedy ja
                                                    martwić
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 15.08.03, 22:44
                                                    jesli zahedan nie martwic sie to ja zadowolona byc.
                                                    jaka pogoda w tarnowskich gorach?
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 08:48

> jesli zahedan nie martwic sie to ja zadowolona byc.
                                                    > jaka pogoda w tarnowskich gorach?
                                                    och "kika" !!!! ja nie wiedzieć ale jak ty chcciec to ja poszukac w net i
                                                    tobie napisac
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 12:59
                                                    zygus, ja w net spojrzec i znalezc ze tarnowskie gory na garbie
                                                    tarnowskim polozone byc. ladny ten garb byc?
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 14:54

> zygus, ja w net spojrzec i znalezc ze tarnowskie gory na garbie
                                                    > tarnowskim polozone byc. ladny ten garb byc?
                                                    no niezły być ale
                                                    quasimodo-ten z katedra notre dame ładniejszy mieć :-DDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 15:10
                                                    ale o pogoda ja nic nie wiedziec. czy zahedan miec nr. tel.
                                                    do Komenda Strazy Pozarnej w Tarnowskich Gorach?
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 15:23

> ale o pogoda ja nic nie wiedziec. czy zahedan miec nr. tel.
                                                    > do Komenda Strazy Pozarnej w Tarnowskich Gorach?

0048-32-285-42-21
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 15:31
                                                    ja serdecznie dziekowac. zaraz skorzystac, tylko dodac ze to chodzi
                                                    o komenda powiatowa s p w tarnowskich gorach
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 15:36

> ja serdecznie dziekowac. zaraz skorzystac, tylko dodac ze to chodzi
                                                    > o komenda powiatowa s p w tarnowskich gorach
                                                    i jak? ty dodzwonic do pompiers?
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 15:41
                                                    zadzwonic; pan bardzo uprzejmy byc. powiedziec ze pogoda nie
                                                    zagrazac niebezpieczenstwem pozarowym. ja podziekowac.
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 15:53

> zadzwonic; pan bardzo uprzejmy byc. powiedziec ze pogoda nie
                                                    > zagrazac niebezpieczenstwem pozarowym. ja podziekowac.
                                                    a więc? znać ty taka piosenka doorsów "come on baby light my fire" ;-)
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 16:00
                                                    ale ja nie chciec zapalac ognia w tarnowskich gorach. ja trzymac
                                                    z chlopcami za strazy pozarnej. acha ja zapomniec zapytac czy oni
                                                    dobre sikawki miec.
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 16:15

> ale ja nie chciec zapalac ognia w tarnowskich gorach. ja trzymac
                                                    > z chlopcami za strazy pozarnej. acha ja zapomniec zapytac czy oni
                                                    > dobre sikawki miec.
                                                    dobre,długie i grube
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 16:19
                                                    a czy oni cwiczenia z tymi sikawkami odpowiednio czesto robic?
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 16:22

> a czy oni cwiczenia z tymi sikawkami odpowiednio czesto robic?
                                                    zahedan tego nie wiedziec.ty bardzo wymagająca być.we francyja niedostatek
                                                    sikawek sie zrobić ?
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 16:27
                                                    to ty nie wiedziec ze susza okropna byc? 3000 ofiar smiertelnych
                                                    to nie pestka byc. a w portugalia co sie dziac?ja o ludzia myslec.
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 16:33

> to ty nie wiedziec ze susza okropna byc? 3000 ofiar smiertelnych
                                                    > to nie pestka byc. a w portugalia co sie dziac?ja o ludzia myslec.
                                                    wiedziec i słyszec ja.ty zaczekac.upała zelżeć i sikawki francuska pompier byc
                                                    do twoka dyspozycja.one pewnie mieć lepszy design i technika tez tam lepsza od
                                                    polska sikawka byc :-(((
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 16:40
                                                    ale to nie o moja dyspozycja chodzic; ja byc juz w kontakcie
                                                    z powiatowa komenda w tarnowskich gorach i ja chlopcy namowic zeby
                                                    oni na eksport sikawki z tytulu urgences wyslac.
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 16:41

> ale to nie o moja dyspozycja chodzic; ja byc juz w kontakcie
                                                    > z powiatowa komenda w tarnowskich gorach i ja chlopcy namowic zeby
                                                    > oni na eksport sikawki z tytulu urgences wyslac.
                                                    ale to urgences to kto miec? ewa czy MARIANNA
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 16:47
                                                    ja ci juz raz powiedziec zeby ty intymna pytania nie zadawac
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 16:59

> ja ci juz raz powiedziec zeby ty intymna pytania nie zadawac
                                                    hm.... ok.być-ja nie pytać
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 17:09
                                                    ja sie czuc bardzo zobowiazana zahedan za telefon;
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 17:17

> ja sie czuc bardzo zobowiazana zahedan za telefon;
                                                    ja polecac sie na przyszłos
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 17:35
                                                    to ja sobie pozwolic w przyszloscia z uprzejmosc zahedan skorzystac.
                                                    inne pytania o nr. tel. do instytucja w tarnowskie gory miec
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 21:30

> to ja sobie pozwolic w przyszloscia z uprzejmosc zahedan skorzystac.
                                                    > inne pytania o nr. tel. do instytucja w tarnowskie gory miec
                                                    OK-jesli ja bedzieć móć to ja informacja tobie dać
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 22:59
                                                    ja teraz pracowac nad projekt wspolpraca miedzy tarnowskie gory i ïle de france.
                                                    projekt nie byc ukonczony to ja dzisiaj tobie o telefony nie zawracac glowa.
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 17.08.03, 10:22
                                                    czy zeby otrzymac Montes Tarnovicensis wystarczy wyslac mail,
                                                    czy list pisac trzeba? Ja wprawdzie nie byc hr. A Henckel von
                                                    Donnersmarck ale wyspa francja reprezentowac.
                                                  • zahedan Re: zahedan nie wiedziec 17.08.03, 13:42

ja dokładna nie wiedziec ale możeć tak być,że osobiście ty musieć do nasza
                                                    merostwo sie pokazać
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 17.08.03, 14:07
                                                    jak trzeba bedzie to ja osobiscie sie stawic w wasze merostwo.
                                                    ale ja najpierw chciec wiedzie czy dr. Arkadiusz Kuzio-Podrucki
                                                    wiarygodna osoba byc.
                                                  • zahedan Re: zahedan nie wiedziec 17.08.03, 17:45
                                                    > ale ja najpierw chciec wiedzie czy dr. Arkadiusz Kuzio-Podrucki
                                                    > wiarygodna osoba byc.
                                                    chyba ja nie byc na bieżąco bo ja nie znać taki ludż,ty musieć dalej szukać
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 17.08.03, 19:45
                                                    ty byc za bardzo pochloniety wirtualna dyskusja.wspomniany ludz
                                                    miec kontakta z antypoda, a zahedan byc na miejscu i nawet tego
                                                    ludzia nie znac!
                                                  • zahedan Re: zahedan nie wiedziec 17.08.03, 21:25

> ty byc za bardzo pochloniety wirtualna dyskusja.wspomniany ludz
                                                    > miec kontakta z antypoda, a zahedan byc na miejscu i nawet tego
                                                    > ludzia nie znac!
                                                    no widziec ty ewa-mnie tak dyskusja z twoja osoba pochłonąć,że ja o cały boży
                                                    świat zapomnieć ;-)
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 17.08.03, 23:10
                                                    ty mnie dyrdymaly zahedan nie opowiadac, bo ja wlasnie
                                                    o bozy swiat ciebie pytac(antypoty w bozym swiecie byc)
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 18.08.03, 16:26

> ty mnie dyrdymaly zahedan nie opowiadac, bo ja wlasnie
                                                    > o bozy swiat ciebie pytac(antypoty w bozym swiecie byc)
                                                    ja na antypodach nie mieszkac-totez ich nie znać
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 18.08.03, 16:43
                                                    ty zahedan nie znac logika zenska ludzia. montes tarnovicensis na antypoda
                                                    dotrzec dzieki swoj konsultant co znac hr. A Henckel von Donnersmarck. ja teraz
                                                    szukac tego ludzia z antypoda. proste byc?
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 18.08.03, 17:08

> ty zahedan nie znac logika zenska ludzia.

znac,znac żenska ludzia zazwyczaj nie mieć żadna
                                                    logika.proste??????????????????????????????????? ;-)))))
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 18.08.03, 17:19
                                                    of course proste. ja przyklad dac.
                                                    je vous prie d'agréer mes sentiments les meilleurs
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 18.08.03, 17:24

> of course proste. ja przyklad dac.
                                                    > je vous prie d'agréer mes sentiments les meilleu
                                                    "wiem,że nic nie wiem" -kartezjusz ,ja zreszta też:-)
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 18.08.03, 17:37
                                                    kartezjusz tez napisac o interakcji miedzy rozumem a cialem.
                                                    czy zahedan wiedziec jak to jest u zenska ludzia?
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 18.08.03, 17:44

> kartezjusz tez napisac o interakcji miedzy rozumem a cialem.
                                                    > czy zahedan wiedziec jak to jest u zenska ludzia?
                                                    nie,ja byc prosta ludzia i na rozum zenska sie nie znac.a o ciało my nie mówic
                                                    bo znowu bedziec,że zahedan mnóstwo za intymna pytania mówić
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 18.08.03, 17:51
                                                    zahedan znac logika zenska ludzia to i rozum ta sama ludzia znac
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 18.08.03, 23:43

> zahedan znac logika zenska ludzia to i rozum ta sama ludzia znac
                                                    ech ewa ,a kto tam móc tak do końca żenska ludzia zrozumiec.twoja stanowczo
                                                    mnóstwo przeceniac moja
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 19.08.03, 10:37
                                                    ja myslec ze nie przeceniac twoja, tylko doceniac. a co tam rozum-
                                                    "miej serce i patrz w serce" powiedziec poeta
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 19.08.03, 16:13

> ja myslec ze nie przeceniac twoja, tylko doceniac. a co tam rozum-
                                                    > "miej serce i patrz w serce" powiedziec poeta
                                                    och ja sie zapłonic ze wzruszenie i niesmiałosc
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 19.08.03, 16:29
                                                    zahedan ladnie wygladac z tym zaczerwienionym licem
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 19.08.03, 18:08

> zahedan ladnie wygladac z tym zaczerwienionym licem
                                                    ale ja nie wiedziec jak ty wyglądać ;-)
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 19.08.03, 18:18
                                                    ni pies ni wydra, cos na ksztalt swidra. ja nie wiedziec jaka ja byc
                                                    bo samemu to trudno osadzic.
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 19.08.03, 18:38

> ni pies ni wydra, cos na ksztalt swidra.
                                                    i salomon bardziej "salomonowa"wypowiedz nie umiec byc zrobic
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 19.08.03, 18:54
                                                    no widziec ty zahedan, ja umiec tobie zaimponowac moja glowa(szatynka, wlosy
                                                    dosc dlugie)
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 19.08.03, 21:25

> no widziec ty zahedan, ja umiec tobie zaimponowac moja glowa(szatynka, wlosy
                                                    > dosc dlugie)
                                                    no dobre i tyle byc ty powiedzieć ;-)
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 19.08.03, 22:23
                                                    a zahedan jaki kolor oczu miec i ktory nr. obuwia nosic?
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 19.08.03, 22:37

> a zahedan jaki kolor oczu miec i ktory nr. obuwia nosic?
                                                    beer chyba on byc ale ja nie byc pewien,a lustro mi nie chciec zaglądać.ty
                                                    chciec mi buty sprezentować :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 19.08.03, 22:43
                                                    piwne swiadczyc o dobry XY. buty to ja zahedan moc sprezentowac, ale
                                                    pytanie sie dotyczc charakter zahedan
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 19.08.03, 23:20

> piwne swiadczyc o dobry XY. buty to ja zahedan moc sprezentowac, ale
                                                    > pytanie sie dotyczc charakter zahedan
                                                    charakter wredna moja byc niestety.co miec buta wielkosc do charakter?
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 20.08.03, 09:31
                                                    wielkosc buta mowic na jakiej podstawie zahedan chodzic.podstawa wazniejsza
                                                    od charakter byc
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 20.08.03, 15:10

> wielkosc buta mowic na jakiej podstawie zahedan chodzic.podstawa wazniejsza
                                                    > od charakter byc
                                                    a ten xy? ty szukac dobry materiał genetyczny;czy jak byc?
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 20.08.03, 15:28
                                                    ja nie byc bio-genetyk. tylko tak stwierdzic;komplement chciec
                                                    powiedziec
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 20.08.03, 17:34

> ja nie byc bio-genetyk. tylko tak stwierdzic;komplement chciec
                                                    > powiedziec
                                                    on byc chyba na wyrost ale ja merci
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 20.08.03, 18:16
                                                    ja sie zaraz byc wiedziec czy na wyrost, czy nie.drugi palec u nogi
                                                    zahedan miec krotszy czy dluzszy od pierwszy?
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 20.08.03, 18:30
                                                    niestety on krótszy byc,a to zle wrózyc ;-(((
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 20.08.03, 18:34
                                                    right, mnostwo zle wrozyc. moze moj wojek z P§NG moglby cos dla zahedan
                                                    zrobic?
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 20.08.03, 18:37

> right, mnostwo zle wrozyc. moze moj wojek z P§NG moglby cos dla zahedan
                                                    > zrobic?
                                                    chyba duzy palec u noga maczetą obciąć.no ,thanks

• Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 20.08.03, 18:44
                                                    zahedan nie martwic sie. wojek anestezja skuteczna znac. odrabany
                                                    palec w szmatke zawinac, wysuszyc i gri-gri miec.
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 20.08.03, 19:23

> zahedan nie martwic sie. wojek anestezja skuteczna znac. odrabany
                                                    > palec w szmatke zawinac, wysuszyc i gri-gri miec.
                                                    no ale moja palca mi sie podobac.gri-gri to w afryka nazywac
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 20.08.03, 19:40
                                                    to ja teraz moc"portret roboczy" zahedan zrobic.oczy piwne i ladny duzy paluch
                                                    miec. gri gri to byc afrykanskie slowo co we francyja czesto uzywac.
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 20.08.03, 19:52

> to ja teraz moc"portret roboczy" zahedan zrobic.oczy piwne i ladny duzy paluch
                                                    > miec. gri gri to byc afrykanskie slowo co we francyja czesto uzywac.
                                                    w p%ng oni raczej wędzić całe ludzia i trzymac doma.portret trafny byc .@
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 20.08.03, 23:22
                                                    w p§ng tez ucinac kawalka ludzia i amuleta robic;w afryka nie wedzic calego
                                                    ludzia tylko zakopywac pod klepisko chalupa i przy przodkach trzymac. do
                                                    portret jeszcze lewe ucho konieczne byc
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 21.08.03, 06:36

> w p§ng tez ucinac kawalka ludzia i amuleta robic;w afryka nie wedzic calego
                                                    > ludzia tylko zakopywac pod klepisko chalupa i przy przodkach trzymac. do
                                                    > portret jeszcze lewe ucho konieczne byc .lewe ucho ja ci móc przemailować
                                                    jesli to niezbędna być
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 21.08.03, 09:09
                                                    niezbedne byc zeby zahedan w pulapka paszportowa nie wpasc.mail o.k.
                                                    byc; ucho musiec dobrze widoczne byc-
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 21.08.03, 16:48

> niezbedne byc zeby zahedan w pulapka paszportowa nie wpasc.mail o.k.
                                                    > byc; ucho musiec dobrze widoczne byc-
                                                    no my tu nie wspominac kto kłopota paszportowe miec.ty dac adr. ja ucho posłac
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 21.08.03, 17:00
                                                    zahedan potrzebowac paszporta zeby spotkanie"real" w tumbuktu zrobic.a ucho
                                                    skad ja wiedziec ze prawdziwe zahedan byc?
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 21.08.03, 17:06

> zahedan potrzebowac paszporta zeby spotkanie"real" w tumbuktu zrobic.a ucho
                                                    > skad ja wiedziec ze prawdziwe zahedan byc?
                                                    do timbuktu ciekawe to byc pojechac.ja byc tylko w marrakech a to jeszcze 52
                                                    dni na wielbład w podrózy byc.czy prawdziwe? to tylko ty móc wierzyc w moja
                                                    słowo.inna metoda nie móc byc.
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 21.08.03, 17:15
                                                    prawdziwa byc. ok. 50 dni podroz na wielbladzie byc plus 3-6 miesiecy w
                                                    grocie , w ramach atrakcja turystyczna ,siedziec.zahedan ucho obciac, podpisac
                                                    i o.k.byc
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 21.08.03, 17:27

ja sie nazywać zahedan a nie van gogh :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 21.08.03, 17:42
                                                    eeetam. van gogh obciac prawe,a nie lewe ucho. dowod na to byc: autoportrait à
                                                    l'oreille bandée, arles, janvier 1889, w londynie sie znajdowac.
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 21.08.03, 18:03

> eeetam. van gogh obciac prawe,a nie lewe ucho. dowod na to byc: autoportrait
                                                    &a
                                                    > grave;
                                                    > l'oreille bandée, arles, janvier 1889, w londynie sie znajdowac.
                                                    może i tak byc-ja dawno ten obraz nie widzieć
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 21.08.03, 18:25
                                                    a ja widziec 1/2 godz temu w ksiazce van gogh dziela wszystkie, malarstwo
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 21.08.03, 18:23

ty dac @ adres ja ci ucho wysłać
                                                  • Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 21.08.03, 19:15
                                                    ja zalozyc skrzynka pocztowa w GW: ewa214@gazeta.pl , ale mnie wydawac ze to do
                                                    4 liter byc; tymniemniej ty sprobowac ucho poslac
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 21.08.03, 19:51

it's done ;-)
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 22.08.03, 15:20
                                                    ja przewidziec klopota ze skrzynka. zahedan zajrzec do@interia
                                                  • Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 22.08.03, 16:12
                                                    it's done
                                                  • Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 22.08.03, 16:30
                                                    thanks, ucho pasowac do portret zahedan
          • Gość: Obiekt Zahedan nie wiedzieć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 21:03
            A Ty Zahedan nie wiedzieć, że chłop to świnia poligamiczna być?
            • Gość: zahedan Re: Zahedan nie wiedzieć? IP: *.protonet.pl 07.08.03, 21:24
              Gość portalu: Obiekt napisał(a):

> A Ty Zahedan nie wiedzieć, że chłop to świnia poligamiczna być?
              wiedziec,wiedziec bo on tez chłop być.ale z kim on ta poligamia robić?
              z innymi kobieta,które często o sobie wiedzieć ;-)))
        • salomonowe_gacie Re: Obiekt moja inkwizytorko... 07.08.03, 15:54
          quickly napisał:

> Dzieki Solomon. Nie jestes zadne "gacie". Lubie Cie...

dzieki za komplement (chyba), ale tak szybko polubiles?
          Czy Ty czasem nie jestes powierzchowny???

• messja "powierzchowny"?:) 07.08.03, 20:09
            salomonowe_gacie napisał:

> quickly napisał:
            >
            > > Dzieki Solomon. Nie jestes zadne "gacie". Lubie Cie...
            >
            > dzieki za komplement (chyba), ale tak szybko polubiles?
            > Czy Ty czasem nie jestes powierzchowny???

ktos ci mowi, ze cie lubi, a ty mu zarzucasz, ze jest powierzchowny?
            czy ty nie jestes zbyt czepialski?:))))
          • Gość: Obiekt Mądre Gacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 21:11
            No jasne, brawo Gacie, dobrze rozszyfrowałeś obywatela quickly. Strasznie on
            jest płytki, powierzchowny, a poza tym hurtownik, a nie detalista, stawia na
            ilość, a nie jakość. Nie daj mu się zwieść, może podejrzewa, że jestes kobitka,
            a on wszystkie kobitki kocha i pożąda, grasuje w sieci (www), łapie w sieci
            (znaczy łapska), konsumuje i wypluwa. A tfu!

:-)
            • messja Re: Mądre Gacie 07.08.03, 21:19
              > a on wszystkie kobitki kocha i pożąda, grasuje w sieci (www), łapie w sieci
              > (znaczy łapska), konsumuje i wypluwa. A tfu!
              >
              > :-)
              chyba przesadzasz troche:)
      • Gość: Obiekt Gacie plecie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 21:01
        Szanowne Gacie, wywołujesz niepotrzebną dezinformację. Nie jestem, lecz dopiero
        będę w Paryżu, nie zaprosił mnie tam żaden facet, tym bardziej wspaniały, lecz
        jadę z własnej woli i wyboru, ale przyznaję, że zamierzam spotkać się tam z
        facetem, który specjalnie przyjedzie w tym celu z Londynu, a zna mnie jedynie z
        internetu. Lecz wystarczyło mu to, by zafascynować się moja osobą, kompletnie
        nie wiem skąd mu się to wzięło, jak myślisz, co go tak zafascynowało,
        quickly...?
        • puder Re: Gacie plecie.... 09.08.03, 00:50

>
          > internetu. Lecz wystarczyło mu to, by zafascynować się moja osobą, kompletnie
          > nie wiem skąd mu się to wzięło, jak myślisz, co go tak zafascynowało,
          > quickly...?

Obiekt zalezy Tobie co o Tobie quickly mysli???
          Chcesz na nim wywrzec wrazenie???
    • Gość: Obiekt poziomki i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 21:22
      Nie zbieram poziomek, małe to i człowiek nawet smaku nie poczuje. Kiedyś
      kupiłam jogurt poziomkowy, co za świństwo! Smakuje plastikowo jak "aromat
      identyczny z naturalnym". No ale Ty mnie tu nie czaruj poziomkami, zanim się
      obejrzysz będziesz nawijał swoją gadkę o zachodzie słońca, spaceru po
      australijskiej plaży, albo - oczywiście mimochodem - o nowym domu, jednym
      słowem swoje wyświechtane teksty, na które łapiesz kolejne niewinne, nie
      świadome niczego ofiary. I za mną się jakoś podejrzanie "stęskiłeś"....
      Strasznie wyposzczony musisz tam być, wokół smród, brud i ubóstwo, a do domu
      daleko, jedyna rozrywka to internet, bidaku. Z drugiej strony trochę pokuty Ci
      sie przyda. Proponuję Ci jeszcze samobiczowanie rodem z Filipin, choć to nie
      Wielkanoc.
      • messja Re: poziomki i nie tylko 07.08.03, 21:29
        jejciu, co ten quickly ci takiego zrobil, ze ciagle w niego jadem plujesz? on
        do ciebie jak do czlowieka, a ty z taka straszna zloscia piszesz...
        naprawde masz o co sie tak ciskac?
        • Gość: Obiekt Re: poziomki i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 08:09
          uczę się od ciebie.
          • salomonowe_gacie dla mesja 08.08.03, 11:03
            mesjo quickly mi daje komplement? Jaki??ze mnie lubi? Za co? Dla mnie to super
            powierzchowna reakcja.

Ciebie tez nie lubi, tylko wykorzystuje jako adresata, zeby ciekawie o sobie
            pisac publicznie.

Poza tym nie posadzaj mnie o czepialstwo bo,on pierwszy sie mnie zaczal czepiac.

Do Obiekt: nie jestem kobitka
            • messja odpowiedz 08.08.03, 19:26
              salomonowe_gacie napisał:

> mesjo quickly mi daje komplement? Jaki??ze mnie lubi? Za co? Dla mnie to
              super
              > powierzchowna reakcja.

pewno, ze powierzchowna. bo forum jest powierzchowne.

> Ciebie tez nie lubi, tylko wykorzystuje jako adresata, zeby ciekawie o sobie
              > pisac publicznie.

a nawet jesli to niech wykorzystuje, skoro nikomu w ten sposob krzywdy nie
              robi, to dlaczego mialoby mi przeszkadzac?
              >
              > Poza tym nie posadzaj mnie o czepialstwo bo,on pierwszy sie mnie zaczal
              czepiac
              > .

dobrze, juz wiecej nie bede:)
          • messja Re: poziomki i nie tylko 08.08.03, 19:22

> uczę się od ciebie.

pudlo. nie przypominam sobie, zebym napadala na quickly.
            pewno masz jakies powody by sie tak zachowywac, ale ja nie widze zadnych
            uzasadnionych przyczyn dla tak ogromnych ulewow zlosci i kwasu.
          • Gość: Obiekt (prawdziwa) To nie ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 20:42
            Ktokolwiek to napisał, jest oszustem. Ten post, skierowany do messji, nie jest
            mojego autorstwa. Ktoś wykorzystał fakt, że moje ip jest bardzo popularne i
            podszył się pode mnie. Nie pozostaje mi więc nic innego, jak tylko zacząć się
            logować.
            • puder do prawdziwej Obiekt 09.08.03, 00:44
              I nie odpiszesz mesji????
              • quickly Dla zainteresowanych... 10.08.03, 10:44
                salomonowe_gacie, mozna kogos nawet polubiec za to, ze zechcial napisac, co
                porabia Obiekt... Dziekuje, ze Ci sie chcialo...

Poza tym darze szczera przyjaznia messja (tak samo jak wielu innych, o ile nie
                wszytskich - wlaczajac knabrna Obiekt). Ludzie na milosc boska, zycie to
                iskra. Szkoda czasu na "dokladanie sobie"... Poluzujcie sobie chociaz na
                internecie... Dobrze wam to zrobi

Obiekt z cala pewnoscia napisze na temat moich przezyc w N.Gwineii (i nie
                tylko). Nie jest tak zle. Ten kraj da sie polubiec...
                Zycze Ci udanych wakacji z tym facetem z Londynu. Wiec bedziesz przechadzala
                sie w trampkach, dzinsach i okularach przeciwslonecznych po Elizejskich Polach
                z lodem w lapie? Szczerze Ci zazdroszcze... moze pozniej napiszesz cos
                fantastycznego... Uwazaj na siebie, Paryz potrafi byc gorszy niz nowogwinejska
                dzugla...

Cal-ineczko masz maila w drodze...
                • cal-ineczka Pozdrowienia ;-) 11.08.03, 11:59
                  A witam, witam. A w drodze... dostalam tylko powiadomienie o nowej poczcie jak
                  stalam w kolejce do ciecia nog. Ale tylko spod spodu, wiec spoko, zyje.
                  (Przynajmniej 3 dni wolnego mialam).
                  A wogole o czym jest ten watek, czy trzeba znow pisac na temat?
                  quickly, napisze ale z mojego kompa bo tu sie nie da
                  cal-ineczka
    • puder Re: Obieket moja inkwizytorko... 12.08.03, 13:24
      No i co Obiekt?Strach przed messja?Zbyt silny przeciwnik?
      • to_ja_obiekt Re: Obieket moja inkwizytorko... 17.08.03, 21:52
        A Ty puder (chociaż coś mi mówi, że jesteś pudernica...) czego oczekujesz? Ring
        sobie tutaj zrobiłaś? Myślisz, że przychodzę tutaj, żeby się kłócic i użerać?
        Co to to nie, nie oczekuj tego ode mnie. Widocznie brak Ci silnych wrażeń i
        wiedziesz żałosny żywot, a Twoja jedyna rozrywka to podżeganie do kłótni i
        czerpanie zadowolenia, jeśli juz uda Ci się zwerbować kogoś do tej pożałowania
        godnej rozrywki, którą zapewniasz sobie na cudzy koszt. Nie mówiąc już o
        ciągłej zmianie nicków (i wymyślania coraz bardziej kretyńskich) tudzież
        podszywania się pod inne osoby. No cóż, każdy orze jak może, miłej rozrywki!
        • quickly Re: Obieket moja inkwizytorko... 21.08.03, 04:45
          to_ja_obiekt napisała:

"A Ty puder (chociaż coś mi mówi, że jesteś pudernica...) czego oczekujesz?
          Ring sobie tutaj zrobiłaś? Myślisz, że przychodzę tutaj, żeby się kłócic i
          użerać? Co to to nie, nie oczekuj tego ode mnie. Widocznie brak Ci silnych
          wrażeń i wiedziesz żałosny żywot, a Twoja jedyna rozrywka to podżeganie do
          kłótni i czerpanie zadowolenia, jeśli juz uda Ci się zwerbować kogoś do tej
          pożałowania godnej rozrywki, którą zapewniasz sobie na cudzy koszt. Nie mówiąc
          już o ciągłej zmianie nicków (i wymyślania coraz bardziej kretyńskich) tudzież
          podszywania się pod inne osoby. No cóż, każdy orze jak może, miłej rozrywki!"

to_ja_obiekt, ja sie tylko grzecznie pytam, co Ci ta biedna puder zrobila?
          No wlasnie, co?
          Ja to rozumie... Wiadomo: jestem prawdziwa cnota, wiec krytyki sie nie boje :)))

• puder do Obiekt 22.08.03, 00:02
            nie ring! tylko wytykam brak konsekwencji w Twoim zachowaniu.
            To samo zachowanie (mowa o messja) u innego osobnika by Cie doprowadzilo do
            szewskiej pasji

Obiekt = obiektywna???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka