quickly 07.08.03, 15:07 ...zagladasz tu jeszcze? Czy nie masz juz na to czasu? A moze teraz wygrzewasz sie na sloncu w jakichs zamorskich krajach, albo... albo zbierasz poziomki... Lubisz zbierac poziomki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salomonowe_gacie Re: Obieket moja inkwizytorko... 07.08.03, 15:27 Obiekt napisala na ktoryms watku ze jest w Paryzu.Zostala zaproszona do Paryza przez jakiegos wspanialego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Obiekt moja inkwizytorko... 07.08.03, 15:38 Dzieki Solomon. Nie jestes zadne "gacie". Lubie Cie... Obiekt napewna teraz przezywa romans stulecia, gdzies tam nad jakas Sekwana. A kto wie, co jeszcze do tego oni tam we dwojke robia? Napewno wcinaja sobie bulki paryskie, na tych paryskich bulwarach, popijajac moselle. Nawet jej teraz przez chwile malutka, malusienka mysl nie przejdzie, ze taki tam jeden o niej mysli i pamieta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Obiekt moja inkwizytorko... IP: *.protonet.pl 07.08.03, 15:42 quickly napisał: > > Nawet jej teraz przez chwile malutka, malusienka mysl nie przejdzie, ze taki > tam jeden o niej mysli i pamieta... no a co z twoja calineczka byc ?ty juz o niej zapomniec :-DDDDDDDDDDDDDDD > Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Obiekt moja inkwizytorko... 07.08.03, 15:54 Cali-ineczka jest moim aniolkiem. I zazwsze nim bedzie. Kocham mojego malego promyczka... Jak to dobrze, ze Ona jest... zahedan, a co u Ciebie slychac? Masz juz hmmm... powiedzmy swoja sympatie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: I'm looking for a girl from papua & new guinea IP: *.protonet.pl 07.08.03, 16:09 quickly napisał: > Cali-ineczka jest moim aniolkiem. > > Kocham mojego malego promyczka... > > Jak to dobrze, ze Ona jest... > > zahedan, a co u Ciebie slychac? > Masz juz hmmm... powiedzmy swoja sympatie? nobody wants me ;-(((((((((((((((((.by the way:ty nie znać jakas fajna papuaska dla zahedan????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papuaska Re: I'm looking for a girl from papua & new g IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 07.08.03, 16:35 Czy Ty mowic pidgin mélanésien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: I'm looking for a girl from papua & new IP: *.protonet.pl 07.08.03, 16:39 Gość portalu: papuaska napisał(a): > Czy Ty mowic pidgin mélanésien? moja jezyk byc zblizona nieco do pidgin....no cóż nie być to mowa molier....EWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eeetam Re: I'm looking for a girl from papua & new IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 07.08.03, 16:47 nie byc wielka roznica miedzy pidgin i molier'a jezyk korzenie wspolne miec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: I'm looking for a girl from papua & ne IP: *.protonet.pl 07.08.03, 16:51 Gość portalu: Eeetam napisał(a): > nie byc wielka roznica miedzy pidgin i molier'a jezyk > korzenie wspolne miec pidgin to byc mieszanka angielski i melanezja jezyk.francuski to byc indoeuropejska jezyk my tez korzenie wspólne miec od adam & ewa.;-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: I'm looking for a girl from papua & n IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 07.08.03, 17:01 zahedan duzo wiedziec i rozumic sens ludzka mowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: I'm looking for a girl from papua & IP: *.protonet.pl 07.08.03, 17:04 Gość portalu: Ewa napisał(a): > zahedan duzo wiedziec i rozumic sens ludzka mowa a ewa miec mnóstwo różne nicki.:*-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: I'm looking for a girl from papua & IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 07.08.03, 17:19 zahedan, kilka to nie byc mnostwo, chyba ze jako zrodlosow przyjmiesz liczbe mnoga( wiecej niz jeden)i wtedy mnostwo(podobnie jak w jezyku ros. mnogo) bedzie znaczylo to samo co kilka, ale w jezyku potocznym przyjelo sie okreslenie kilka na wiecej nie jeden; a pidgin byc tez indoeuropejski bo pomieszany z angielskim, angielski tez indoeuropejski byc Odpowiedz Link Zgłoś
messja mnostwo czyli wiele 07.08.03, 20:06 Gość portalu: Ewa napisał(a): > zahedan, kilka to nie byc mnostwo, to zalezy o czym mowimy. kiedy o palcach, to faktycznie, "kilka" to nie "mnostwo". kiedy natomiast komus nicki ciagle sie zmieniaja i w ciagu kilku dni ma ich 5, 6 a moze i wiecej, to moze sie wydawac "mnostwo" jak na potrzebe jednego forum. reasumujac "mnostwo" w jezyku potocznym oznacza "duzo", "wiele". ale "kilka" moze zarowno znaczyc "tylko kilka" albo "az kilka" czyli "wiele"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: I'm looking for a girl from papua & IP: *.protonet.pl 07.08.03, 20:55 Gość portalu: Ewa napisał(a): > zahedan, kilka to nie byc mnostwo, chyba ze jako zrodlosow przyjmiesz liczbe > mnoga( wiecej niz jeden)i wtedy mnostwo(podobnie jak w jezyku ros. mnogo) > bedzie znaczylo to samo co kilka, ale w jezyku potocznym przyjelo sie > okreslenie kilka na wiecej nie jeden; a pidgin byc tez indoeuropejski bo > pomieszany z angielskim, > angielski tez indoeuropejski byc zahedan nie umiec dobrze liczyc.on znac tylko:jeden,dwa,mnóstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: I'm looking for a girl from papua & IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 07.08.03, 23:25 Acha, to ja teraz rozumiec, trzy mnostwo byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: I'm looking for a girl from papua & IP: *.protonet.pl 07.08.03, 23:40 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Acha, to ja teraz rozumiec, trzy mnostwo byc niektóre luda prymitywne tak liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan ja Ciebie prosic IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 07.08.03, 23:52 zeby Ty posluchac piosenka co cezaria ewora spiewac- ona nie byc papuaska, tylko z zielonego przyladka byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan ja Ciebie prosic IP: *.protonet.pl 08.08.03, 15:40 Gość portalu: Ewa napisał(a): > zeby Ty posluchac piosenka co cezaria ewora spiewac- > ona nie byc papuaska, tylko z zielonego przyladka byc ja nie byc na biezaco ze współczesna muzyka rozrywkowa.gdzie ja ta cesaria znależć? wyspy zielona przylądek to afryka byc a przedtem do portugalia chyba należeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan ja Ciebie prosic IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 16:02 to nie byc dokladnie wspolczesna muzyka rozrywkowa, to byc tzw. muzyka swiata. zahedan znalezc w internet- cesaria znana byc, bo ona kochac zycie i cieszyc sie potrafic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan ja Ciebie prosic IP: *.protonet.pl 08.08.03, 16:08 Gość portalu: Ewa napisał(a): > to nie byc dokladnie wspolczesna muzyka rozrywkowa, > to byc tzw. muzyka swiata. zahedan znalezc w internet- > cesaria znana byc, bo ona kochac zycie i cieszyc sie > potrafic ja znalezc jedna music jej.to byc pain of love.hm....słowa nie taka optymistyczna byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan ja Ciebie prosic IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 16:15 jak zhedan dorze poszukac to znalezc jej mnostwo optymistycza muzyka bo ona czarna byc i wesola z natury byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan ja Ciebie prosic IP: *.protonet.pl 08.08.03, 16:17 Gość portalu: ewa napisał(a): > jak zhedan dorze poszukac to znalezc jej mnostwo > optymistycza muzyka bo ona czarna byc i wesola z natury byc pewnie byc tak jak ty mówic ale co piernik do wiatrak mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan ja Ciebie prosic IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 16:22 bo dyskusja o prymitywna ludzia byc, a oni nie byc prymitywna bo sie smiac i dobra organizacja socjalna miec i sztuka tez mnostwo ciekawa miec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan ja Ciebie prosic IP: *.protonet.pl 08.08.03, 16:43 Gość portalu: Ewa napisał(a): > bo dyskusja o prymitywna ludzia byc, a oni nie byc prymitywna > bo sie smiac i dobra organizacja socjalna miec i sztuka tez > mnostwo ciekawa miec gdzie melanezja a gdzie cap verde byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan ja Ciebie prosic IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 16:45 na mapie swiata byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan ja Ciebie prosic IP: *.protonet.pl 08.08.03, 16:56 Gość portalu: ewa napisał(a): > na mapie swiata byc rzym i krym tez na mapie swiata byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ty uparty byc, IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 16:58 koniecznie papuaska chciec, a ja tobie mily prezent z piosenka zrobic; zahedan wcale nie docenic moj prezent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc, IP: *.protonet.pl 08.08.03, 17:11 Gość portalu: Ewa napisał(a): > koniecznie papuaska chciec, a ja tobie mily prezent > z piosenka zrobic; zahedan wcale nie docenic moj prezent jak ja docenic jesli ja głosniki nie miec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ty uparty byc, IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 17:14 jak zahedan glosniki nie miec, to rzeczywiscie piosenka docenic nie moc, ale dobra chec moc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc, IP: *.protonet.pl 08.08.03, 17:44 Gość portalu: Ewa napisał(a): > jak zahedan glosniki nie miec, to rzeczywiscie piosenka > docenic nie moc, ale dobra chec moc ty mnie rozszyfrowac szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc, IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 17:49 ale troche udawac ze od razu nie rozszyfrowac, zeby porozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc, IP: *.protonet.pl 08.08.03, 18:10 Gość portalu: ewa napisał(a): > ale troche udawac ze od razu nie rozszyfrowac, > zeby porozmawiac no no zalotna i kokieteryjna osoba ty byc ;-)wiadomo :ewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc, IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 19:04 we francja mowic-noblesse oblige, ale to banalne byc, ja wolec inne przyslowie-femme rit quand elle peut et pleure quand elle veut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 08.08.03, 19:21 Gość portalu: ewa napisał(a): > we francja mowic-noblesse oblige,(to ty sie ze szlachta wywodzić ? olala) ja wolec > inne przyslowie-femme rit quand elle peut > et pleure quand elle veut- francuski język znac ja nie :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 20:43 ja byc potomek szlachta papuaska. moj pradziadek miec palac w Port Moresby i zakochac sie w czasie podrozy w polska dziewczyna za wsi co byc skromna ale piekna. historia dluga i bardzo romantyczna byc. ja krew papuasko-niebieska troche miec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 08.08.03, 21:39 Gość portalu: ewa napisał(a): > ja byc potomek szlachta papuaska. moj pradziadek miec palac w Port Moresby > i zakochac sie w czasie podrozy w polska dziewczyna za wsi co byc skromna ale > piekna. historia dluga i bardzo romantyczna byc. ja krew papuasko-niebieska > troche miec to pewnie ty miec spłaszczony nos od "przodków po mieczu " :-DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 22:56 splaszczony nos po mieczu to moja problem byc. zahedan byc pierwsza menszczyzna w moim zyciu co papuaska kobieta szukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 08.08.03, 23:40 Gość portalu: ewa napisał(a): > splaszczony nos po mieczu to moja problem byc. zahedan byc pierwsza menszczyzna > > w moim zyciu co papuaska kobieta szukac tak ja bardzo lubiec długa,mnóstwo wiszaca piersia.to do szalenstwa mnie doprowadzac... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 08.08.03, 23:44 w moja papuaska rodzina to taka dluga wiszaca piersia w rolek zwijac i wstazeczka zawiazywac. moja ciocia w Port Moresby to nawet kina od turystow dostawac jak ta wstazeczka pokazywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 09.08.03, 06:17 Gość portalu: ewa napisał(a): > w moja papuaska rodzina to taka dluga wiszaca piersia > w rolek zwijac i wstazeczka zawiazywac. moja ciocia w Port > Moresby to nawet kina od turystow dostawac jak ta wstazeczka > pokazywac ooooo !! skoro ty wiedziec jaka waluta w P&NG obowiązywać to chyba ta historia prawdziwa być.a ty też pokazywać taka wstążeczka? to musiec mnóstwo ciekawa sprawa byc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 09.08.03, 09:02 pewnie ze historia prawdziwa byc. wstazeczaka za kina to moja ciocia pokazywac ,bo od niepodleglosci(75)okropny burdel ekonomiczny w kraju byc. ty mnie zahedan intymna pytania nie zadawac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 09.08.03, 09:39 Gość portalu: ewa napisał(a): > ty mnie zahedan intymna pytania nie zadawac. ok.tylko ostatnia pytanie ja dac:a może ty mieć w rodzina taka specjalna futerał na/...../( ocenzurowano G.W.) dla panów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 09.08.03, 09:51 miec, to z drewna byc. wujek szukac galaz, potem drazyc i o.k. byc. jak ty bardzo potrzebowac, to moze wujek po znajomosci tobie poslac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 09.08.03, 09:57 Gość portalu: ewa napisał(a): > miec, to z drewna byc. wujek szukac galaz, potem drazyc i o.k. > byc. jak ty bardzo potrzebowac, to moze wujek po znajomosci tobie > poslac tak ,ale ja obawiać,że ta futerał mnóstwo za duży rozmiar mieć :-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 09.08.03, 10:34 to zahedan szczegoly rozmiar futeral z wujkiem omowic. papuaska kobieta nie moc sie mieszac w menska sprawa. za to kara straszna byc; susza byc i dzieciow nie przybywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 09.08.03, 16:21 Gość portalu: ewa napisał(a): > to zahedan szczegoly rozmiar futeral z wujkiem omowic. > papuaska kobieta nie moc sie mieszac w menska sprawa. > za to kara straszna byc; susza byc i dzieciow nie przybywac cóż ? futerał jaki byc-taki być.ani on sie zmniejszyc,ani ja sie powiększyć ;-) susza to już chyba tam we francja być,ty czymś zgrzeszyć może we wczesniejsza pora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 09.08.03, 17:08 futeral to taki psychologiczny trick byc. standartowy wymiar on miec 45 x10,5 i na sznurku w pasie trzymac sie. kobieta i inna menska ludzia myslec ze on od naturalna wymiar zalezec. jak zahedan w futeral sie ubrac to mnostwo powodzenia miec, nawet szef klanu moc zostac . ja zdradzic wazna tajemnica i dlatego we francja susza byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 09.08.03, 18:54 45x10 cm-nieeeeeeeeee to ja wysiadac...dobrze ,ze to tylko trik byc.ale jak jak ubrac taka futerał i kuoic sobie mnóstwo,czarne,smaczne swinia to ja zdobyc oełno papuaska kobieta :-)))))) a jesli inne papuasa mnie zjesc z zemsta potem? :-OOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 09.08.03, 19:18 zahedan spokojny byc. mnostwo czarna swinia kupic i mnostwo kobieta papuaska zdobyc. inna papuaska ludzia zahadana nie zjesc. moja rodzina wplywowa w papuasia§nowa gwinea byc. oni przepowiednia znac ze menszczyzna z polnocny kraj przyjsc i futeral miec i krolem zostac i w papuasia wreszcie dobrobyt byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 09.08.03, 19:27 Gość portalu: ewa napisał(a): . oni przepowiednia znac ze menszczyzna z polnocny kraj > > przyjsc i futeral miec i krolem zostac i w papuasia wreszcie dobrobyt byc. ja im mnóstwo wielkie cargo sprowadzić:-))))) .a ty czemu wolec we francyja byc i poezje na fr wypisywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 09.08.03, 19:40 ja czekac na spelnienie wielka przepowiednia. do tej pory to ja tylko kina moc wyciagac od moja ciocia co ona kokardka pokazywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 09.08.03, 19:47 Gość portalu: Ewa napisał(a): > ja czekac na spelnienie wielka przepowiednia. do tej pory to ja > tylko kina moc wyciagac od moja ciocia co ona kokardka pokazywac ooooooooo to ty sie chyba nie doczekac:-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 09.08.03, 22:48 to ja dalej wypisywac poezja na fr, bo w przepowiednia napisne byc ze krol co lud papuaska § nowa guinea od burdel ekonomiczna wybawic przez poezja znaleziony byc . ja sie poswiecic dla lud z ktorego moje przodki wywodzic. jak ja krol znalezc to na papuasia pojechac i czarna swinia pilowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 09.08.03, 23:15 Gość portalu: Ewa napisał(a): > to ja dalej wypisywac poezja na fr, bo w przepowiednia napisne > byc ze krol co lud papuaska § nowa guinea od burdel ekonomiczna > wybawic przez poezja znaleziony byc . ja sie poswiecic dla > lud z ktorego moje przodki wywodzic. jak ja krol znalezc to na papuasia > pojechac i czarna swinia pilowac. no.... ja w twoja historia nie wierzyc;ale na etnografia to ty sie znac :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 09.08.03, 23:21 wierzyc, nie wierzyc....w moja historia watki prawdziwa byc i troche mitomanstwa ja wsadzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 10.08.03, 07:21 Gość portalu: Ewa napisał(a): > wierzyc, nie wierzyc....w moja historia watki prawdziwa byc > i troche mitomanstwa ja wsadzic bonjour:-) ja znać takie powiedzenie: "żadna kobieta nie powiedziała całej prawdy o swoim życiu" .to co nieznane i tajemnicze zawsze pociągać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 10.08.03, 08:43 bonjour, zahedan racja miec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 10.08.03, 09:19 Gość portalu: Ewa napisał(a): > bonjour, zahedan racja miec to nie ja to isadora duncan powiedzieć.ooo..... ty wczesnie wstawać.jaka pogoda we francyja być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 10.08.03, 09:34 isadora duncan madre zdanie powiedzic a co do reszty zahedan racja miec. ja z pianiem kura wstawac, a we francja okropnie goraco byc, ludzia tutaj takiego lata nie widziec od 1976 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 10.08.03, 09:39 Gość portalu: Ewa napisał(a): > isadora duncan madre zdanie powiedzic a co do reszty zahedan racja miec. > ja z pianiem kura wstawac, a we francja okropnie goraco byc, ludzia > tutaj takiego lata nie widziec od 1976 a w jaka czescia ta francyja ty mieszkac? życzyć ja smaczny rogalik i kawa na sniadanie.pozdrawiac ja ciebia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 10.08.03, 09:45 ja mieszkac w czescia co sie nazywac île de france. rogalika ja juz zjesc i kawa sie napic, ale i tak ja tobie podziekowac. pozdrawiac ciebie tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 10.08.03, 10:10 Gość portalu: Ewa napisał(a): > ja mieszkac w czescia co sie nazywac île de france. rogalika ja juz zjesc i > kawa sie napic, ale i tak ja tobie podziekowac. pozdrawiac ciebie tez no to miłe dimanche czy jak tam u was to sie nazywac.francuski ja nie znac.ty uwazac na słonce.adieu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 10.08.03, 10:58 ja ci dziekowac za dobra slowa. ja miec mnostwo dni w tygoniu mile. dobrze sie bawic zwlaszcza ostatnio z zahedan.na basen w dimanche odwaznie ja isc i tlumu ludzia sie nie bac. slonce mnie nic nie zrobic bo ja prawie czarna byc.salut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.protonet.pl 10.08.03, 11:32 Gość portalu: ewa napisał(a): > ja ci dziekowac za dobra slowa. ja miec mnostwo dni w tygoniu mile. > dobrze sie bawic zwlaszcza ostatnio z zahedan.na basen w dimanche > odwaznie ja isc i tlumu ludzia sie nie bac. slonce mnie nic nie > zrobic bo ja prawie czarna byc.salut merci:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan, ty uparty byc :oui madame ;-) IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 10.08.03, 11:49 je vous en prie))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 10.08.03, 20:21 na piscina dzisiaj. to dotyczyc afrykanska zurbanizowana ludzia. jak ciebie to interesowac to ja résumé zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 10.08.03, 20:37 Gość portalu: ewa napisał(a): > na piscina dzisiaj. to dotyczyc afrykanska zurbanizowana ludzia. > jak ciebie to interesowac to ja résumé zrobic. i co ty odkryc u tych ludzia na basen? ja odkrycie nie zrobic ale widziec bocian i sarna w las Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 10.08.03, 22:35 ja siedziec na trawnik, a kolo mnie czarna ludzia zenska byc. ona byc caly czas w slonce, do wody nie isc , ani do cienia sie nie schowac(upal cholerny byc). w pewna chwila ramionczko jej od kostium kapielowa spasc i piers na wierzch wyjsc. piers byc czarna, ale mniej niz reszta czarna zenska ludzia. i je wtedy odkrycie etnologiczne zrobic ze afrykanska zurbanizowana ludzia opalac sie przyjsc. ja pierwszy raz to widziec, a myslec za znac afrykanska ludzia.i je tez potwierdzic ze czarna ludzia nie roznic sie mnostwo od biala i zawsze wiecej chciec- czarna byc bardziej czarna itd. p.s.ja tobie zazdroscic ze ty bocian i sarna widziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 11.08.03, 17:17 a ta pierś chociaż ładna być czy też taka jak w plemie masajów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 12.08.03, 11:49 taka sobie byc, w plemie masajow u mloda dziwczyna bardzo ladna piersia byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 12.08.03, 17:21 Gość portalu: Ewa napisał(a): > taka sobie byc, w plemie masajow u mloda dziwczyna bardzo ladna piersia byc u masaja młoda dziewczyna byc do 12-14 rok zycia a ty jaka młoda byc? dobre pytanie ja zadac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
niepokorna_ Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna 12.08.03, 17:33 ...??? Zahedan Ty jedyny Ludz zostac :))) Na wszystkich innych forach nikt nie zyc ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 12.08.03, 17:39 niepokorna_ napisała: > ...??? > Zahedan Ty jedyny Ludz zostac :))) > Na wszystkich innych forach nikt nie zyc ;) > Pozdrawiam 'niepokorna" ?????? ja taka osoba nie znac kto ty byC? :-oo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 12.08.03, 19:17 ja byc jak masajka, czyli juz mloda dziewczyna nie byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 12.08.03, 20:11 Gość portalu: Ewa napisał(a): > ja byc jak masajka, czyli juz mloda dziewczyna nie byc ale nie stara takze-ja myslec.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 13.08.03, 12:14 nie stara byc.ludzia nie stara byc, pies stara byc, mowic moj wujek z Pekowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 13.08.03, 15:36 Gość portalu: Ewa napisał(a): > nie stara byc.ludzia nie stara byc, pies stara byc, mowic moj wujek z Pekowic. czyli ty nie być wiekowa.;-) "jak sie zwać tak sie zwać byle sie tylko dobra mieć" gdzie to te pekowice byc?też w ille de france czy tez w P&NG? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 13.08.03, 16:05 right, wiekowa nie byc i dobra sie miec. pekowice kolo krakowa byc, moja rodzina mnostwo po swiecie rozrzucona byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 13.08.03, 19:54 EWA=archetyp wszelka kobieta być.:-) elegancyja-francyja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 14.08.03, 10:34 ooo zahedan psychoanaliza nicka robic argot we francyja nie byc elegancka;smieszna byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 14.08.03, 16:45 Gość portalu: Ewa napisał(a): > ooo zahedan psychoanaliza nicka robic > argot we francyja nie byc elegancka;smieszna byc ja tam prosta ludz byc i dlatego argotowej mowy używać jak tam kłopota z nieważny paszport.? OK już być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 14.08.03, 17:13 argotowa mowa dobra byc. we francyja specyjalna sztuka taka mowa byc. z niewazna paszporta to wymysl oszolomiona ludzia byc. na polska granica nawet do srodka paszporta polycyja nie zagladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 14.08.03, 17:26 Gość portalu: Ewa napisał(a): > argotowa mowa dobra byc we francyja specyjalna > sztuka taka mowa byc no to cenic i elegantowac taka mowa we wrancyja;czy tez nie-bo ja już nie rozumieć z niewazna paszporta > to wymysl oszolomiona ludzia byc. na polska granica > nawet do srodka paszporta polycyja nie zagladac. no widzisz:-) a ty tak martwić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 14.08.03, 17:39 argotowa mowa we francyja elegancka byc. ja dac przyklad. francuska ludzia mowic" ty amputowany kijku od szczotki" zamiast" ty .... zlamany". roznica byc-zahedan sie zgodzic. skad zahedan wiedzic ze ja martiwic sie w sprawie niewazna paszporta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 14.08.03, 17:45 Gość portalu: Ewa napisał(a): > skad zahedan wiedzic ze ja martiwic sie w sprawie niewazna > paszporta? a wiedzieć,wiedzieć....bo ty pisać o tym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 14.08.03, 17:56 zahedan wiedziec, ale ja nigdy nie pisac. zahedan pomylic ludzia,kazdemu mozec sie to przytrafic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 14.08.03, 18:03 Gość portalu: Ewa napisał(a): > zahedan wiedziec, ale ja nigdy nie pisac. > zahedan pomylic ludzia,kazdemu mozec sie to > przytrafic. eeeeeee ja nie pomylić chyba.a zresztą ty mnóstwo na różne foruma pisać.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 14.08.03, 18:10 Salutations distingués Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 14.08.03, 18:20 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Salutations distingués no...bez przesada ;-) Mon cheri :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 14.08.03, 18:28 zahedan byc très aimable. zahedan moc mnie od kapusta nazwac n.p. cheri chou Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.protonet.pl 14.08.03, 18:41 Gość portalu: Ewa napisał(a): > zahedan byc très aimable. zahedan moc mnie od kapusta nazwac > n.p. cheri chou nieeeeeeee.chociaż w polska mówić ty głąbie kapuściany;-).podejrzewać ja że francuska kucharz z kapusta umieć różna cuda zrobić -kiszona żabojada chyba jednak nie znać.jak tam?dobra zabawa ty mieć w ogród luksemburski;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia etnologiczna IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 14.08.03, 18:52 zahedan byc loup blanc, a tymczasem ludzia z FR o futeral zahedan martwic. kapusta kiszona brakowac we francyja, a do ogrod luksemburski ja dzisiaj nie dojsc, break w conversation byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 14.08.03, 19:18 Gość portalu: Ewa napisał(a): > zahedan byc loup blanc, a tymczasem ludzia z FR > o futeral zahedan martwic. kapusta kiszona brakowac > we francyja, a do ogrod luksemburski ja dzisiaj > nie dojsc, break w conversation byc. uff!!! dobrze ze ja dictionnaire francais-polonais mieć.ach paris- kiedy ja tam trafić :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 14.08.03, 19:45 J. Chirac dobra prezent dla ludzia co do paris przyjezdzac "ufundowac". On "kupic" mnostwo eksponata u prymitywna ludzia i muzeum zrobic. Futeral byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 14.08.03, 19:51 Gość portalu: Ewa napisał(a): > J. Chirac dobra prezent dla ludzia co do paris przyjezdzac "ufundowac". > On "kupic" mnostwo eksponata u prymitywna ludzia i muzeum zrobic. > Futeral byc. ooo..paris daleko od polska byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 14.08.03, 20:07 zahedan do paris nie musiec przyjezdzac.wizyta wirtualna muzeum od 04 byc. zahedan dobrze swoj futeral pilowac, bo mnostwo ludzia mnostwo chciec wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 14.08.03, 21:18 Gość portalu: Ewa napisał(a): > zahedan do paris nie musiec przyjezdzac.wizyta wirtualna muzeum od 04 > byc. zahedan dobrze swoj futeral pilowac, bo mnostwo ludzia mnostwo > chciec wiedziec. jak ja pilowac futerał to ja możeć jego zawartość uszkodzić.może ona sie jeszcze przydać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 14.08.03, 22:20 cos zahedan sie mylic z przedmiot etnologiczna z papuazja. futeral sluzyc do ochrony zawartosc co moc sie przydac.spisek sie kroic na FR- ludzia moc ukrasc futeral-i co byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 20:31 narazie to ja futerał nie mieć ,a więc chodzić bez.futerał bedzieć wtedy ja martwić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 15.08.03, 22:44 jesli zahedan nie martwic sie to ja zadowolona byc. jaka pogoda w tarnowskich gorach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 08:48 Gość portalu: Ewa napisał(a): > jesli zahedan nie martwic sie to ja zadowolona byc. > jaka pogoda w tarnowskich gorach? och "kika" !!!! ja nie wiedzieć ale jak ty chcciec to ja poszukac w net i tobie napisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 12:59 zygus, ja w net spojrzec i znalezc ze tarnowskie gory na garbie tarnowskim polozone byc. ladny ten garb byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 14:54 Gość portalu: Ewa napisał(a): > zygus, ja w net spojrzec i znalezc ze tarnowskie gory na garbie > tarnowskim polozone byc. ladny ten garb byc? no niezły być ale quasimodo-ten z katedra notre dame ładniejszy mieć :-DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 15:10 ale o pogoda ja nic nie wiedziec. czy zahedan miec nr. tel. do Komenda Strazy Pozarnej w Tarnowskich Gorach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 15:23 Gość portalu: Ewa napisał(a): > ale o pogoda ja nic nie wiedziec. czy zahedan miec nr. tel. > do Komenda Strazy Pozarnej w Tarnowskich Gorach? 0048-32-285-42-21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 15:31 ja serdecznie dziekowac. zaraz skorzystac, tylko dodac ze to chodzi o komenda powiatowa s p w tarnowskich gorach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 15:36 Gość portalu: Ewa napisał(a): > ja serdecznie dziekowac. zaraz skorzystac, tylko dodac ze to chodzi > o komenda powiatowa s p w tarnowskich gorach i jak? ty dodzwonic do pompiers? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 15:41 zadzwonic; pan bardzo uprzejmy byc. powiedziec ze pogoda nie zagrazac niebezpieczenstwem pozarowym. ja podziekowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 15:53 Gość portalu: Ewa napisał(a): > zadzwonic; pan bardzo uprzejmy byc. powiedziec ze pogoda nie > zagrazac niebezpieczenstwem pozarowym. ja podziekowac. a więc? znać ty taka piosenka doorsów "come on baby light my fire" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 16:00 ale ja nie chciec zapalac ognia w tarnowskich gorach. ja trzymac z chlopcami za strazy pozarnej. acha ja zapomniec zapytac czy oni dobre sikawki miec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 16:15 Gość portalu: Ewa napisał(a): > ale ja nie chciec zapalac ognia w tarnowskich gorach. ja trzymac > z chlopcami za strazy pozarnej. acha ja zapomniec zapytac czy oni > dobre sikawki miec. dobre,długie i grube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 16:19 a czy oni cwiczenia z tymi sikawkami odpowiednio czesto robic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 16:22 Gość portalu: ewa napisał(a): > a czy oni cwiczenia z tymi sikawkami odpowiednio czesto robic? zahedan tego nie wiedziec.ty bardzo wymagająca być.we francyja niedostatek sikawek sie zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 16:27 to ty nie wiedziec ze susza okropna byc? 3000 ofiar smiertelnych to nie pestka byc. a w portugalia co sie dziac?ja o ludzia myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 16:33 Gość portalu: ewa napisał(a): > to ty nie wiedziec ze susza okropna byc? 3000 ofiar smiertelnych > to nie pestka byc. a w portugalia co sie dziac?ja o ludzia myslec. wiedziec i słyszec ja.ty zaczekac.upała zelżeć i sikawki francuska pompier byc do twoka dyspozycja.one pewnie mieć lepszy design i technika tez tam lepsza od polska sikawka byc :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 16:40 ale to nie o moja dyspozycja chodzic; ja byc juz w kontakcie z powiatowa komenda w tarnowskich gorach i ja chlopcy namowic zeby oni na eksport sikawki z tytulu urgences wyslac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 16:41 Gość portalu: ewa napisał(a): > ale to nie o moja dyspozycja chodzic; ja byc juz w kontakcie > z powiatowa komenda w tarnowskich gorach i ja chlopcy namowic zeby > oni na eksport sikawki z tytulu urgences wyslac. ale to urgences to kto miec? ewa czy MARIANNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 16:47 ja ci juz raz powiedziec zeby ty intymna pytania nie zadawac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 16:59 Gość portalu: Ewa napisał(a): > ja ci juz raz powiedziec zeby ty intymna pytania nie zadawac hm.... ok.być-ja nie pytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 17:09 ja sie czuc bardzo zobowiazana zahedan za telefon; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 17:17 Gość portalu: ewa napisał(a): > ja sie czuc bardzo zobowiazana zahedan za telefon; ja polecac sie na przyszłos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 17:35 to ja sobie pozwolic w przyszloscia z uprzejmosc zahedan skorzystac. inne pytania o nr. tel. do instytucja w tarnowskie gory miec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.protonet.pl 16.08.03, 21:30 Gość portalu: ewa napisał(a): > to ja sobie pozwolic w przyszloscia z uprzejmosc zahedan skorzystac. > inne pytania o nr. tel. do instytucja w tarnowskie gory miec OK-jesli ja bedzieć móć to ja informacja tobie dać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan, ja zrobic odkrycia kulinarna IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 16.08.03, 22:59 ja teraz pracowac nad projekt wspolpraca miedzy tarnowskie gory i ïle de france. projekt nie byc ukonczony to ja dzisiaj tobie o telefony nie zawracac glowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 17.08.03, 10:22 czy zeby otrzymac Montes Tarnovicensis wystarczy wyslac mail, czy list pisac trzeba? Ja wprawdzie nie byc hr. A Henckel von Donnersmarck ale wyspa francja reprezentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
zahedan Re: zahedan nie wiedziec 17.08.03, 13:42 ja dokładna nie wiedziec ale możeć tak być,że osobiście ty musieć do nasza merostwo sie pokazać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 17.08.03, 14:07 jak trzeba bedzie to ja osobiscie sie stawic w wasze merostwo. ale ja najpierw chciec wiedzie czy dr. Arkadiusz Kuzio-Podrucki wiarygodna osoba byc. Odpowiedz Link Zgłoś
zahedan Re: zahedan nie wiedziec 17.08.03, 17:45 Gość portalu: Ewa napisał(a): > ale ja najpierw chciec wiedzie czy dr. Arkadiusz Kuzio-Podrucki > wiarygodna osoba byc. chyba ja nie byc na bieżąco bo ja nie znać taki ludż,ty musieć dalej szukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 17.08.03, 19:45 ty byc za bardzo pochloniety wirtualna dyskusja.wspomniany ludz miec kontakta z antypoda, a zahedan byc na miejscu i nawet tego ludzia nie znac! Odpowiedz Link Zgłoś
zahedan Re: zahedan nie wiedziec 17.08.03, 21:25 Gość portalu: Ewa napisał(a): > ty byc za bardzo pochloniety wirtualna dyskusja.wspomniany ludz > miec kontakta z antypoda, a zahedan byc na miejscu i nawet tego > ludzia nie znac! no widziec ty ewa-mnie tak dyskusja z twoja osoba pochłonąć,że ja o cały boży świat zapomnieć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 17.08.03, 23:10 ty mnie dyrdymaly zahedan nie opowiadac, bo ja wlasnie o bozy swiat ciebie pytac(antypoty w bozym swiecie byc) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 18.08.03, 16:26 Gość portalu: Ewa napisał(a): > ty mnie dyrdymaly zahedan nie opowiadac, bo ja wlasnie > o bozy swiat ciebie pytac(antypoty w bozym swiecie byc) ja na antypodach nie mieszkac-totez ich nie znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 18.08.03, 16:43 ty zahedan nie znac logika zenska ludzia. montes tarnovicensis na antypoda dotrzec dzieki swoj konsultant co znac hr. A Henckel von Donnersmarck. ja teraz szukac tego ludzia z antypoda. proste byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 18.08.03, 17:08 Gość portalu: ewa napisał(a): > ty zahedan nie znac logika zenska ludzia. znac,znac żenska ludzia zazwyczaj nie mieć żadna logika.proste??????????????????????????????????? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 18.08.03, 17:19 of course proste. ja przyklad dac. je vous prie d'agréer mes sentiments les meilleurs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 18.08.03, 17:24 Gość portalu: ewa napisał(a): > of course proste. ja przyklad dac. > je vous prie d'agréer mes sentiments les meilleu "wiem,że nic nie wiem" -kartezjusz ,ja zreszta też:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 18.08.03, 17:37 kartezjusz tez napisac o interakcji miedzy rozumem a cialem. czy zahedan wiedziec jak to jest u zenska ludzia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 18.08.03, 17:44 Gość portalu: ewa napisał(a): > kartezjusz tez napisac o interakcji miedzy rozumem a cialem. > czy zahedan wiedziec jak to jest u zenska ludzia? nie,ja byc prosta ludzia i na rozum zenska sie nie znac.a o ciało my nie mówic bo znowu bedziec,że zahedan mnóstwo za intymna pytania mówić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 18.08.03, 17:51 zahedan znac logika zenska ludzia to i rozum ta sama ludzia znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 18.08.03, 23:43 Gość portalu: ewa napisał(a): > zahedan znac logika zenska ludzia to i rozum ta sama ludzia znac ech ewa ,a kto tam móc tak do końca żenska ludzia zrozumiec.twoja stanowczo mnóstwo przeceniac moja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 19.08.03, 10:37 ja myslec ze nie przeceniac twoja, tylko doceniac. a co tam rozum- "miej serce i patrz w serce" powiedziec poeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 19.08.03, 16:13 Gość portalu: ewa napisał(a): > ja myslec ze nie przeceniac twoja, tylko doceniac. a co tam rozum- > "miej serce i patrz w serce" powiedziec poeta och ja sie zapłonic ze wzruszenie i niesmiałosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 19.08.03, 16:29 zahedan ladnie wygladac z tym zaczerwienionym licem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 19.08.03, 18:08 Gość portalu: Ewa napisał(a): > zahedan ladnie wygladac z tym zaczerwienionym licem ale ja nie wiedziec jak ty wyglądać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 19.08.03, 18:18 ni pies ni wydra, cos na ksztalt swidra. ja nie wiedziec jaka ja byc bo samemu to trudno osadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 19.08.03, 18:38 Gość portalu: Ewa napisał(a): > ni pies ni wydra, cos na ksztalt swidra. i salomon bardziej "salomonowa"wypowiedz nie umiec byc zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 19.08.03, 18:54 no widziec ty zahedan, ja umiec tobie zaimponowac moja glowa(szatynka, wlosy dosc dlugie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 19.08.03, 21:25 Gość portalu: Ewa napisał(a): > no widziec ty zahedan, ja umiec tobie zaimponowac moja glowa(szatynka, wlosy > dosc dlugie) no dobre i tyle byc ty powiedzieć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 19.08.03, 22:23 a zahedan jaki kolor oczu miec i ktory nr. obuwia nosic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 19.08.03, 22:37 Gość portalu: Ewa napisał(a): > a zahedan jaki kolor oczu miec i ktory nr. obuwia nosic? beer chyba on byc ale ja nie byc pewien,a lustro mi nie chciec zaglądać.ty chciec mi buty sprezentować :-DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 19.08.03, 22:43 piwne swiadczyc o dobry XY. buty to ja zahedan moc sprezentowac, ale pytanie sie dotyczc charakter zahedan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 19.08.03, 23:20 Gość portalu: Ewa napisał(a): > piwne swiadczyc o dobry XY. buty to ja zahedan moc sprezentowac, ale > pytanie sie dotyczc charakter zahedan charakter wredna moja byc niestety.co miec buta wielkosc do charakter? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 20.08.03, 09:31 wielkosc buta mowic na jakiej podstawie zahedan chodzic.podstawa wazniejsza od charakter byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 20.08.03, 15:10 Gość portalu: Ewa napisał(a): > wielkosc buta mowic na jakiej podstawie zahedan chodzic.podstawa wazniejsza > od charakter byc a ten xy? ty szukac dobry materiał genetyczny;czy jak byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 20.08.03, 15:28 ja nie byc bio-genetyk. tylko tak stwierdzic;komplement chciec powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 20.08.03, 17:34 Gość portalu: ewa napisał(a): > ja nie byc bio-genetyk. tylko tak stwierdzic;komplement chciec > powiedziec on byc chyba na wyrost ale ja merci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 20.08.03, 18:16 ja sie zaraz byc wiedziec czy na wyrost, czy nie.drugi palec u nogi zahedan miec krotszy czy dluzszy od pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 20.08.03, 18:30 niestety on krótszy byc,a to zle wrózyc ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 20.08.03, 18:34 right, mnostwo zle wrozyc. moze moj wojek z P§NG moglby cos dla zahedan zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 20.08.03, 18:37 Gość portalu: ewa napisał(a): > right, mnostwo zle wrozyc. moze moj wojek z P§NG moglby cos dla zahedan > zrobic? chyba duzy palec u noga maczetą obciąć.no ,thanks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 20.08.03, 18:44 zahedan nie martwic sie. wojek anestezja skuteczna znac. odrabany palec w szmatke zawinac, wysuszyc i gri-gri miec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 20.08.03, 19:23 Gość portalu: ewa napisał(a): > zahedan nie martwic sie. wojek anestezja skuteczna znac. odrabany > palec w szmatke zawinac, wysuszyc i gri-gri miec. no ale moja palca mi sie podobac.gri-gri to w afryka nazywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 20.08.03, 19:40 to ja teraz moc"portret roboczy" zahedan zrobic.oczy piwne i ladny duzy paluch miec. gri gri to byc afrykanskie slowo co we francyja czesto uzywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 20.08.03, 19:52 Gość portalu: ewa napisał(a): > to ja teraz moc"portret roboczy" zahedan zrobic.oczy piwne i ladny duzy paluch > miec. gri gri to byc afrykanskie slowo co we francyja czesto uzywac. w p%ng oni raczej wędzić całe ludzia i trzymac doma.portret trafny byc .@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 20.08.03, 23:22 w p§ng tez ucinac kawalka ludzia i amuleta robic;w afryka nie wedzic calego ludzia tylko zakopywac pod klepisko chalupa i przy przodkach trzymac. do portret jeszcze lewe ucho konieczne byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 21.08.03, 06:36 Gość portalu: Ewa napisał(a): > w p§ng tez ucinac kawalka ludzia i amuleta robic;w afryka nie wedzic calego > ludzia tylko zakopywac pod klepisko chalupa i przy przodkach trzymac. do > portret jeszcze lewe ucho konieczne byc .lewe ucho ja ci móc przemailować jesli to niezbędna być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 21.08.03, 09:09 niezbedne byc zeby zahedan w pulapka paszportowa nie wpasc.mail o.k. byc; ucho musiec dobrze widoczne byc- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 21.08.03, 16:48 Gość portalu: ewa napisał(a): > niezbedne byc zeby zahedan w pulapka paszportowa nie wpasc.mail o.k. > byc; ucho musiec dobrze widoczne byc- no my tu nie wspominac kto kłopota paszportowe miec.ty dac adr. ja ucho posłac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 21.08.03, 17:00 zahedan potrzebowac paszporta zeby spotkanie"real" w tumbuktu zrobic.a ucho skad ja wiedziec ze prawdziwe zahedan byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 21.08.03, 17:06 Gość portalu: ewa napisał(a): > zahedan potrzebowac paszporta zeby spotkanie"real" w tumbuktu zrobic.a ucho > skad ja wiedziec ze prawdziwe zahedan byc? do timbuktu ciekawe to byc pojechac.ja byc tylko w marrakech a to jeszcze 52 dni na wielbład w podrózy byc.czy prawdziwe? to tylko ty móc wierzyc w moja słowo.inna metoda nie móc byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 21.08.03, 17:15 prawdziwa byc. ok. 50 dni podroz na wielbladzie byc plus 3-6 miesiecy w grocie , w ramach atrakcja turystyczna ,siedziec.zahedan ucho obciac, podpisac i o.k.byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 21.08.03, 17:27 ja sie nazywać zahedan a nie van gogh :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 21.08.03, 17:42 eeetam. van gogh obciac prawe,a nie lewe ucho. dowod na to byc: autoportrait à l'oreille bandée, arles, janvier 1889, w londynie sie znajdowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 21.08.03, 18:03 Gość portalu: ewa napisał(a): > eeetam. van gogh obciac prawe,a nie lewe ucho. dowod na to byc: autoportrait &a > grave; > l'oreille bandée, arles, janvier 1889, w londynie sie znajdowac. może i tak byc-ja dawno ten obraz nie widzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 21.08.03, 18:25 a ja widziec 1/2 godz temu w ksiazce van gogh dziela wszystkie, malarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 21.08.03, 18:23 ty dac @ adres ja ci ucho wysłać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 21.08.03, 19:15 ja zalozyc skrzynka pocztowa w GW: ewa214@gazeta.pl , ale mnie wydawac ze to do 4 liter byc; tymniemniej ty sprobowac ucho poslac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 21.08.03, 19:51 it's done ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 22.08.03, 15:20 ja przewidziec klopota ze skrzynka. zahedan zajrzec do@interia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.protonet.pl 22.08.03, 16:12 it's done Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zahedan nie wiedziec - ano nie wiedzieć... IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 22.08.03, 16:30 thanks, ucho pasowac do portret zahedan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt Zahedan nie wiedzieć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 21:03 A Ty Zahedan nie wiedzieć, że chłop to świnia poligamiczna być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Zahedan nie wiedzieć? IP: *.protonet.pl 07.08.03, 21:24 Gość portalu: Obiekt napisał(a): > A Ty Zahedan nie wiedzieć, że chłop to świnia poligamiczna być? wiedziec,wiedziec bo on tez chłop być.ale z kim on ta poligamia robić? z innymi kobieta,które często o sobie wiedzieć ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie Re: Obiekt moja inkwizytorko... 07.08.03, 15:54 quickly napisał: > Dzieki Solomon. Nie jestes zadne "gacie". Lubie Cie... dzieki za komplement (chyba), ale tak szybko polubiles? Czy Ty czasem nie jestes powierzchowny??? Odpowiedz Link Zgłoś
messja "powierzchowny"?:) 07.08.03, 20:09 salomonowe_gacie napisał: > quickly napisał: > > > Dzieki Solomon. Nie jestes zadne "gacie". Lubie Cie... > > dzieki za komplement (chyba), ale tak szybko polubiles? > Czy Ty czasem nie jestes powierzchowny??? ktos ci mowi, ze cie lubi, a ty mu zarzucasz, ze jest powierzchowny? czy ty nie jestes zbyt czepialski?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt Mądre Gacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 21:11 No jasne, brawo Gacie, dobrze rozszyfrowałeś obywatela quickly. Strasznie on jest płytki, powierzchowny, a poza tym hurtownik, a nie detalista, stawia na ilość, a nie jakość. Nie daj mu się zwieść, może podejrzewa, że jestes kobitka, a on wszystkie kobitki kocha i pożąda, grasuje w sieci (www), łapie w sieci (znaczy łapska), konsumuje i wypluwa. A tfu! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mądre Gacie 07.08.03, 21:19 > a on wszystkie kobitki kocha i pożąda, grasuje w sieci (www), łapie w sieci > (znaczy łapska), konsumuje i wypluwa. A tfu! > > :-) chyba przesadzasz troche:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt Gacie plecie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 21:01 Szanowne Gacie, wywołujesz niepotrzebną dezinformację. Nie jestem, lecz dopiero będę w Paryżu, nie zaprosił mnie tam żaden facet, tym bardziej wspaniały, lecz jadę z własnej woli i wyboru, ale przyznaję, że zamierzam spotkać się tam z facetem, który specjalnie przyjedzie w tym celu z Londynu, a zna mnie jedynie z internetu. Lecz wystarczyło mu to, by zafascynować się moja osobą, kompletnie nie wiem skąd mu się to wzięło, jak myślisz, co go tak zafascynowało, quickly...? Odpowiedz Link Zgłoś
puder Re: Gacie plecie.... 09.08.03, 00:50 Gość portalu: Obiekt napisał(a): > > internetu. Lecz wystarczyło mu to, by zafascynować się moja osobą, kompletnie > nie wiem skąd mu się to wzięło, jak myślisz, co go tak zafascynowało, > quickly...? Obiekt zalezy Tobie co o Tobie quickly mysli??? Chcesz na nim wywrzec wrazenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt poziomki i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 21:22 Nie zbieram poziomek, małe to i człowiek nawet smaku nie poczuje. Kiedyś kupiłam jogurt poziomkowy, co za świństwo! Smakuje plastikowo jak "aromat identyczny z naturalnym". No ale Ty mnie tu nie czaruj poziomkami, zanim się obejrzysz będziesz nawijał swoją gadkę o zachodzie słońca, spaceru po australijskiej plaży, albo - oczywiście mimochodem - o nowym domu, jednym słowem swoje wyświechtane teksty, na które łapiesz kolejne niewinne, nie świadome niczego ofiary. I za mną się jakoś podejrzanie "stęskiłeś".... Strasznie wyposzczony musisz tam być, wokół smród, brud i ubóstwo, a do domu daleko, jedyna rozrywka to internet, bidaku. Z drugiej strony trochę pokuty Ci sie przyda. Proponuję Ci jeszcze samobiczowanie rodem z Filipin, choć to nie Wielkanoc. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poziomki i nie tylko 07.08.03, 21:29 jejciu, co ten quickly ci takiego zrobil, ze ciagle w niego jadem plujesz? on do ciebie jak do czlowieka, a ty z taka straszna zloscia piszesz... naprawde masz o co sie tak ciskac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt Re: poziomki i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 08:09 uczę się od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie dla mesja 08.08.03, 11:03 mesjo quickly mi daje komplement? Jaki??ze mnie lubi? Za co? Dla mnie to super powierzchowna reakcja. Ciebie tez nie lubi, tylko wykorzystuje jako adresata, zeby ciekawie o sobie pisac publicznie. Poza tym nie posadzaj mnie o czepialstwo bo,on pierwszy sie mnie zaczal czepiac. Do Obiekt: nie jestem kobitka Odpowiedz Link Zgłoś
messja odpowiedz 08.08.03, 19:26 salomonowe_gacie napisał: > mesjo quickly mi daje komplement? Jaki??ze mnie lubi? Za co? Dla mnie to super > powierzchowna reakcja. pewno, ze powierzchowna. bo forum jest powierzchowne. > Ciebie tez nie lubi, tylko wykorzystuje jako adresata, zeby ciekawie o sobie > pisac publicznie. a nawet jesli to niech wykorzystuje, skoro nikomu w ten sposob krzywdy nie robi, to dlaczego mialoby mi przeszkadzac? > > Poza tym nie posadzaj mnie o czepialstwo bo,on pierwszy sie mnie zaczal czepiac > . dobrze, juz wiecej nie bede:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poziomki i nie tylko 08.08.03, 19:22 Gość portalu: Obiekt napisał(a): > uczę się od ciebie. pudlo. nie przypominam sobie, zebym napadala na quickly. pewno masz jakies powody by sie tak zachowywac, ale ja nie widze zadnych uzasadnionych przyczyn dla tak ogromnych ulewow zlosci i kwasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt (prawdziwa) To nie ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 20:42 Ktokolwiek to napisał, jest oszustem. Ten post, skierowany do messji, nie jest mojego autorstwa. Ktoś wykorzystał fakt, że moje ip jest bardzo popularne i podszył się pode mnie. Nie pozostaje mi więc nic innego, jak tylko zacząć się logować. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dla zainteresowanych... 10.08.03, 10:44 salomonowe_gacie, mozna kogos nawet polubiec za to, ze zechcial napisac, co porabia Obiekt... Dziekuje, ze Ci sie chcialo... Poza tym darze szczera przyjaznia messja (tak samo jak wielu innych, o ile nie wszytskich - wlaczajac knabrna Obiekt). Ludzie na milosc boska, zycie to iskra. Szkoda czasu na "dokladanie sobie"... Poluzujcie sobie chociaz na internecie... Dobrze wam to zrobi Obiekt z cala pewnoscia napisze na temat moich przezyc w N.Gwineii (i nie tylko). Nie jest tak zle. Ten kraj da sie polubiec... Zycze Ci udanych wakacji z tym facetem z Londynu. Wiec bedziesz przechadzala sie w trampkach, dzinsach i okularach przeciwslonecznych po Elizejskich Polach z lodem w lapie? Szczerze Ci zazdroszcze... moze pozniej napiszesz cos fantastycznego... Uwazaj na siebie, Paryz potrafi byc gorszy niz nowogwinejska dzugla... Cal-ineczko masz maila w drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Pozdrowienia ;-) 11.08.03, 11:59 A witam, witam. A w drodze... dostalam tylko powiadomienie o nowej poczcie jak stalam w kolejce do ciecia nog. Ale tylko spod spodu, wiec spoko, zyje. (Przynajmniej 3 dni wolnego mialam). A wogole o czym jest ten watek, czy trzeba znow pisac na temat? quickly, napisze ale z mojego kompa bo tu sie nie da cal-ineczka Odpowiedz Link Zgłoś
puder Re: Obieket moja inkwizytorko... 12.08.03, 13:24 No i co Obiekt?Strach przed messja?Zbyt silny przeciwnik? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Re: Obieket moja inkwizytorko... 17.08.03, 21:52 A Ty puder (chociaż coś mi mówi, że jesteś pudernica...) czego oczekujesz? Ring sobie tutaj zrobiłaś? Myślisz, że przychodzę tutaj, żeby się kłócic i użerać? Co to to nie, nie oczekuj tego ode mnie. Widocznie brak Ci silnych wrażeń i wiedziesz żałosny żywot, a Twoja jedyna rozrywka to podżeganie do kłótni i czerpanie zadowolenia, jeśli juz uda Ci się zwerbować kogoś do tej pożałowania godnej rozrywki, którą zapewniasz sobie na cudzy koszt. Nie mówiąc już o ciągłej zmianie nicków (i wymyślania coraz bardziej kretyńskich) tudzież podszywania się pod inne osoby. No cóż, każdy orze jak może, miłej rozrywki! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Obieket moja inkwizytorko... 21.08.03, 04:45 to_ja_obiekt napisała: "A Ty puder (chociaż coś mi mówi, że jesteś pudernica...) czego oczekujesz? Ring sobie tutaj zrobiłaś? Myślisz, że przychodzę tutaj, żeby się kłócic i użerać? Co to to nie, nie oczekuj tego ode mnie. Widocznie brak Ci silnych wrażeń i wiedziesz żałosny żywot, a Twoja jedyna rozrywka to podżeganie do kłótni i czerpanie zadowolenia, jeśli juz uda Ci się zwerbować kogoś do tej pożałowania godnej rozrywki, którą zapewniasz sobie na cudzy koszt. Nie mówiąc już o ciągłej zmianie nicków (i wymyślania coraz bardziej kretyńskich) tudzież podszywania się pod inne osoby. No cóż, każdy orze jak może, miłej rozrywki!" to_ja_obiekt, ja sie tylko grzecznie pytam, co Ci ta biedna puder zrobila? No wlasnie, co? Ja to rozumie... Wiadomo: jestem prawdziwa cnota, wiec krytyki sie nie boje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
puder do Obiekt 22.08.03, 00:02 nie ring! tylko wytykam brak konsekwencji w Twoim zachowaniu. To samo zachowanie (mowa o messja) u innego osobnika by Cie doprowadzilo do szewskiej pasji Obiekt = obiektywna??? Odpowiedz Link Zgłoś