Dodaj do ulubionych

Jak wyswatać ojca?

02.01.08, 02:39
Mój ojciec od 10 lat jest wdowcem. Teraz ma lat 59 i widzę jak się męczy nie mając partnerki (nie chodzi o brak miłości w ogóle, bo rodzina jest dla niego oparciem, ale to jednak co innego...). On sam nie ma jakoś inicjatywy by ten stan rzeczy zmienić, ale ja postanowiłem mu pomóc. Problem tylko w tym, że nie wiem jak...
Macie może jakieś rady? Jak wyswatać 59-letniego wdowca?
Obserwuj wątek
    • Gość: ciechocinek Re: Jak wyswatać ojca? IP: *.icm.edu.pl 02.01.08, 12:25
      może spróbuj go wysłać na turnus to jakiegoś uzdrowiska. tam można chyba spotkać wiele chętnych pań ;]
    • Gość: roomcatka Re: Jak wyswatać ojca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 14:49
      mam wrazenie ze "wyswatywanie" kogos na sile nie jest zbyt dobrym pomyslem. napisales ze ojciec nie ma w tym kierunku inicjatywy - moze mu dobrze tak jak jest?
      • Gość: RandomEncounter Re: Jak wyswatać ojca? IP: *.server4you.de 03.01.08, 13:02
        To niekoniecznie musi być tak że jemu jest dobrze. Może po prostu mieć blokadę
        związaną np. ze swoim wiekiem. Może myśleć że jest za stary, niewydolny
        seksualnie, nieatrakcyjny dla kobiet itp. Ale to wszystko można zmienić -
        polecam wizytę u psychologa (chociaż wiem że może być go trudno namówić).
        • Gość: ciechocinek Re: Jak wyswatać ojca? IP: *.icm.edu.pl 04.01.08, 15:57
          psycholog to chyba lekka przesada ;] na tego typu kłopoty pomaga zazwyczaj po prostu skok na głęboką wodę. a od wydolności seksualnej mamy odpowiednie środki ;]
          • donramirez Re: Jak wyswatać ojca? 08.01.08, 16:11
            Też nie wydaje mi się, żeby ojcu był potrzebny aż psycholog. Zresztą nie zdołałbym go chyba do niego zaciągnąć... Co ma zresztą wpływ na uzywanie "środków", bo na wyprawę do seksuologa po receptę też się raczej nie da namówić. Gdyby już coś takiego było mu potrzebne, to pewnie raczej z internetu.
            • Gość: omega Re: Jak wyswatać ojca? IP: *.aster.pl 08.01.08, 18:09
              a potem ludzie się dziwią że firmy farmaceutyczne muszą prowadzić jakieś akcje uświadamiające jak pfeizer albo ostatnio producent maxigry... nie kupuj takich rzeczy w internecie bo się natniesz na podróbce!!!
              • arajanyk Re: Jak wyswatać ojca? 08.01.08, 18:33
                Zalezy jeszcze gdzie w internecie
                Jest kilka aptek dzialajacych calkowicie legalnie
                czyli takich gdzie trzeba np. wyslac recepte.
                Tam na podrobke sie raczej nie trafi
                poza tym chyba nieco praktyczniej.
                Prosilbym nie generalizować z tym 'internetem'
                AR ;)
    • tapatik Re: Jak wyswatać ojca? 04.01.08, 08:45
      A czy On tego na pewno chce?
      • donramirez Re: Jak wyswatać ojca? 08.01.08, 16:09
        Wydaje mi się że tak. Tylko sam przed sobą się nie przyznaje...
        • Gość: czina58 Re: Jak wyswatać ojca? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.01.08, 19:45
          Napisz coś o swoim ojcu.Mam bardzo fajną przyjaciółkę, która jest
          samotna.Szuka przyjaznej duszy w postaci mężczyzny,a może by tak ich
          razem poznać ze sobą? I napisz z jakiego miasta jest twój tato. Bo
          ona jest z Wałbrzycha.
    • ilonka-pl Re: Jak wyswatać ojca? 13.01.08, 19:56
      witam!mam podobny problem z moja mama.ja rowniez wraz moim mezem
      staramy sie znalezc partnera dla mojej mamy.ona jest wdowa od 3,5
      roku i ma 54 lata .nie mam pojecia z kad jestes ale fajnie by bylo
      gdybyscie mieszkali w poblizu to moze chetnie by sie poznali i moze
      akurat znalezli by w sobie bratnie dusze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się