Dodaj do ulubionych

S_y_m_p_a_t_y_c_z_n_y z Gdanska szuka !!!

02.01.08, 09:31
Jesteś młodą i sympatyczną dziewczyną? Szukasz sensownego i
konkretnego "przyjaciela"? Ja mam 30 lat, jestem z Gdanska. A TY?
Dyskretne spotkania bez zobowiązań. Wszystko do ustalenia. $$
możliwe.
Mój mail brunet3city@wp.pl.
pozdrawiam,
adam
Obserwuj wątek
    • zwierz_futerkowy Re: S_y_m_p_a_t_y_c_z_n_y z Gdanska szuka !!! 02.01.08, 09:38
      ale tu sie oferty od gosci ktorzy chca wsadzac (za przeproszeniem ) pieniazki do kieszonki namnozylo, no no... ciekawe co na to panie...
      • Gość: nora Re: S_y_m_p_a_t_y_c_z_n_y z Gdanska szuka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 09:41
        wczesniej przeważali tacy którzy chcieli wsadzać...wiadomo co ale bez
        sponsoringu PPPP
        • zwierz_futerkowy Re: S_y_m_p_a_t_y_c_z_n_y z Gdanska szuka !!! 02.01.08, 09:46
          czyli ewouluja innym slowem...
          • ginger43 Re: S_y_m_p_a_t_y_c_z_n_y z Gdanska szuka !!! 02.01.08, 15:42
            zwierz_futerkowy napisał:

> czyli ewouluja innym slowem...

Nie ewolucja, tylko desperacja :)
            .................................................................
            Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa
            przyjemności.
            • Gość: Greyblue Niekoniecznie :) IP: *.centertel.pl 02.01.08, 16:26
              Przychod +5000 wygrana zakladu, ze uda mu sie wyrwac laske z Romantica
              Koszt -3000 poniesiony he he
              Wynik brutto +2000 :)
              • ginger43 Re: Niekoniecznie :) 02.01.08, 16:31
                Ja się zakładam tylko wtedy, jak jestem pewna wygranej, czyli prawie
                nigdy. Do dziś pamiętam pewną dotkliwą przegraną :)
                przyjemności.
                • Gość: Greyblue Re: Niekoniecznie :) IP: *.centertel.pl 02.01.08, 16:42
                  Ja czasem zakladam sie bedac pewnym przegranej. Udaje pokonanego, cieszy mnie wygrana tej drugiej osoby, dowartosciowanie i ten niezapomniany blysk triumfu w jej oczach. Szczegolnie w relacjach z dziecmi trzeba sie umiec "podkladac" :)
                  • ginger43 Re: Niekoniecznie :) 02.01.08, 16:50
                    My jak grywamy w Chińczyka - to jest walka na bij zabij (starzy, a
                    bawią się jak dzieci) i często jest tak, że Mała Dziewczynka
                    rozpacza, że znowu ograła tatusia, a do zakładania się chyba jeszcze
                    jest za mała.
                    przyjemności.
            • fanka.turystyki Co do ewoluowania ogłoszeniodawców 03.01.08, 14:08
              To mnie się wydaje tak:
              jak ktoś chciał coś wsadzić za darmo to próbował jak umiał i tu się
              otwierają dwie możliwości:

a) albo mu się udało (może jest wyjątkowo atrakcyjny???) i dalej nie
              szuka, bo nie ma po co...

b) albo mu się nie udało, a podobno potrzeba niezaspokojona jest
              motorem naszych poczynań (do tego jeszcze przy niskiej podaży
              wzrasta cena produktu/usługi) i wreszcie sobie uświadomił, że trzeba
              będzie wsadziś $$$ do kieszeni wybranki ;-PPP
              • Gość: Greyblue Przekornie powiem, IP: *.centertel.pl 03.01.08, 16:11
                Ze wartosciowej kobiety najlepiej szukac bedac finansowo niezaleznym ale niezbyt zamoznym, jezeli oczywiscie mezczyznie zalezy na wartosciowej kobiecie. Bo wtedy nie jest sie obiektem zainteresowania wytrenowanych aktoreczek z $$ zamiast oczu.
                • fanka.turystyki Re: Przekornie powiem, 03.01.08, 17:18
                  Słuchaj Greyblue (a on nie słucha),
                  na forum nie ma żywego ducha,
                  więc się we wróżkę wielką zabawię,
                  prawdę tajemną Tobie objawię...

I tu mi się skończyło poetyckie natchnienie, więc powiem prozą:
                  jeśli ktoś zamieszcza anons tej treści i sam pierwszy porusza
                  kwestię płatności, to przecież nie szuka wartościowej kobiety, tylko
                  po prostu zgłasza ofertę transakcji handlowej: seks lub "miłość" za
                  pieniądze. A jak za pieniądze to jak najbardziej zgłosi się
                  wytrenowana aktoreczka i wtedy obie strony są very happy, więc może
                  let it be...

• Gość: Greyblue Prowokujesz :) IP: *.centertel.pl 03.01.08, 17:30
                    "na forum nie ma zywego ducha"
                    Masz na mysli, ze to forum umiera duchowo i dla tych, ktorzy nie szukaja kasy i seksu, czas na przeprowadzke?
                    :)))
                    • fanka.turystyki Nadinterpretacja :) 03.01.08, 17:46
                      Nic nie miałam na myśli związanego z przeprowadzką, rym mi tylko był
                      potrzebny, połączony z klimatem grozy i tajemniczości...

No to może tak:
                      Słuchaj Greyblue (nie słucha, cholera!)
                      -to forum jeszcze wcale nie umiera,
                      tylko ja czasem kiepskie rymy klecę,
                      kiedy w pośpiechu poprzez forum lecę :-P

• Gość: Greyblue Dobrze Ci idzie :) n/t IP: *.centertel.pl 03.01.08, 18:14
                        .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka