zwierz_futerkowy 10.01.08, 00:05 www.youtube.com/watch?v=cPNxTCp9mEQ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misia Re: Dla poprawienia humoru!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 00:09 Czy to znów wirus? Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Dla poprawienia humoru!!!! 10.01.08, 00:22 tiaaaa wielki potezny owlosiony kosmaty warczacy wirus!!! nie klikaj bo swiat sie skonczy! odpadna Ci uszy a oczy wyparuja! Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Dla poprawienia humoru!!!! 10.01.08, 11:42 www.youtube.com/watch?v=b1v4BYV-YvA Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Dla poprawienia humoru!!!! 10.01.08, 07:01 Do tej pory mialam w pamieci tamte sniadania :))) Teraz bede miala TO hhahahahah :DDDDDD Rewelacja hahah :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Krzesło obrotowe na dobry początek już mam :))) 10.01.08, 11:13 Ciekawe co by było, gdybym nagle zaczęła grać na niewidzialnych instrumentach? Krzesło odpowiednie już mam na dobry początek, a w pewnym fragmencie, to nawet jakbym siebie tam widziała :DDD Chociaż może nikt by nie zauważył, bo tu sami nawiedzeni :))) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Krzesło obrotowe na dobry początek już mam :) 10.01.08, 11:20 Piszesz z pracy???????? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Krzesło obrotowe na dobry początek już mam :) 10.01.08, 11:27 Nooo! W tak zawanym międzyczasie nawet zdążyłam się zalogować - w końcu muszę mieć jakiś wentyl bezpieczeństwa od tego ciągłego napięcia uwagi :))) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś