dart 24.12.01, 22:51 I to jak bardzo ! Ale Ty nic o tym nie wiesz! Ale oglosilem to swiatu ! Jestes CUDOWNA ! Wiem wiem glupie ale mialem chec sie podzielic Ta wiadomoscia A twe imie ........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
planeta Re: Kocham Cie !!!!!!! 25.12.01, 01:26 Nie,nie- to nie jest głupie!!!To jest piękne wyznanie! Niezwykła musi być Ta Kobieta! Powiedz Jej to,nie bój się,uczucia są wspaniałe,pełne!Najpiekniejsze!O nich trzeba mówić i ONA niech będzie z Tobą szczęśliwa! Powodzenia. Pozdrawiam. planeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA zaś AGNIESZKA!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.12.01, 02:13 nie podam swojego imienia! Ukochanej mojej szepczę i krzyczę to, nagiej i ubranej. Agnieszka! kocham Cię! Do końca życia. Będziemy starzy będziemy płakali, że to już koniec, ale przed nami jeszcze tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mona2 Re: AGNIESZKA!!!!!!!!!!! 27.12.01, 02:18 Napisałeś o miłości jak o ekstra przygodzie ,jak o wspaniałym obozie,na którego końcu wszystkim smutno,że to już koniec.I masz rację-miłość to wspaniała,najwspanialsza przygoda jaka może człowieka spotkać.Naprawdę jest to coś pięknego ponad wszystko i trzeba się tym cieszyć i mówić o tym,krzyczeć,bo to wielka radość ją doświadczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
b.smutna Re: Kocham Cie !!!!!!! 25.12.01, 03:53 A ja nie wytrzymuje z zazdrosci... Odpowiedz Link Zgłoś
schone Re: Kocham Cie !!!!!!! 25.12.01, 11:25 A to czemu jestes taka zazdrosna? Nie zazdrosc ludziom szczescia! Wyciagnij reke, a ono do Ciebie przyjdzie. Tylko trzymaj go mocno, inaczej moze sie wyslizgnac. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Kocham Cie !!!!!!! 26.12.01, 13:30 CZEMU ?? nic z tego nie rozumiem ...co mu zazroscisz i co to jest milosc???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Kocham Cie !!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.01, 20:50 piekne wyznanie, tylko czemu oglaszac je swiatu a nie tej CUDOWNEJ! Wy faceci jestescie definitywnie z Marsa! .... a czemu ktos zazdrosci? bo moze nikt tej "smutnej" nie kocha, a moze ona kochac nie potrafi, w koncu do milosci nie wszyscy jestesmy stworzeni! co to jest milosc? dla wiekszosci mezczyzn to pogon za kolejna zdobycza, zaliczenie kolejnego cialka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dik Re: Kocham Cie !!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.12.01, 20:59 A dlaczego zaraz z Marsa może po prostu to miała być pruba generalna ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Kocham Cie !!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.01, 21:04 jestem dzisiaj zlosliwa ale pruba pisze sie przez "ó" jakos strasznie razi! =? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katrin Re: Kocham Cie !!!!!!! IP: 212.244.170.* 27.12.01, 11:32 Powiedz ,powiedz jej imię. Myslę, że będzie szczęśliwa. Moze tak jak my czyta forum a może przy okazji wiele innych dziewcząt o tym imieniu bedzie myslało, że to wynanie milosne jest własnie dla nich. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cool Re: Kocham Cie !!!!!!! IP: *.vc.shawcable.net 27.12.01, 12:36 Podaj tez kraj, stan, powiat, i miasto, inaczej dziewczyna sie nie domysli ze o nia chodzi. Bez dokladniejszego adresu zbyt wiele dziewczyn bedzie zaprzatalo swoje glowy Twoimi wyznaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Kocham Cie !!!!!!! 28.12.01, 12:35 ......jeżeli kochasz to o tym powiedz:JEJ!!!......może właśnie na to czeka.... Odpowiedz Link Zgłoś
coalka Re: Kocham Cie !!!!!!! 28.12.01, 12:55 A moze on tak tylko prowokuje? czeka ktora sie odezwie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nina78 Re: Kocham Cie !!!!!!! 28.12.01, 17:52 ... a może to chodzi o mnie ???? bo ja też kogos bardzo love, on może mnie tez ale .... no właśnie on nic nie mówi :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Kocham Cie !!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 22:00 .....nie Ty jedna czekasz na miłość.....nie Ty jedna szukasz miłości..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: do wszystkich zlaknionych slow IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.12.01, 04:43 Dajcie sobie spokoj przeciez to ekshibicjonista ,obnazyl sie i...uciekl. Odpowiedz Link Zgłoś
dart Re: do wszystkich zlaknionych slow 29.12.01, 14:01 Gość portalu: N napisał(a): > Dajcie sobie spokoj przeciez to ekshibicjonista ,obnazyl sie i...uciekl. Jestem jestem mialem wtedy taki cudny nastruj bylo mi tak wesolo ze zrobilem to co zrobilem .Jak euforia minela bylem troche zazenowany. Ale wasze odpowiedzi bardzo mile mnie zaskoczyly. ps pozdr wszyskich Odpowiedz Link Zgłoś