Dodaj do ulubionych

Obiekt :-)

20.08.03, 11:18
Ten nowy nick jest taki malutki mizerniutki.
lepiej nazwij sie: obiektywnakobieta, szkoda ze O przy zalogowaniu jest o
Obserwuj wątek
    • to_ja_obiekt Re: Obiekt :-) 20.08.03, 19:24
      Dlaczego szkoda? No i w ogóle to któż Ty jesteś?! Pachniesz mi tzw. stalkerem.
      A nie wiesz, że to karalne jest? (niestety, w Polsce jeszcze nie). No i wróg
      Ty, czy przyjaciel, pytanie zasadnicze?
      • quickly No i widzisz to_ja_obiekt... 21.08.03, 04:52
        ...masz adoratora! A tak caly czas tylko na mnie biednego, ze ja sobie "ringi"
        robie...

foxhunter, a jak jestes kobieta? Ojej, to zaczyna byc pikantne...
        • foxhunter Re: No i widzisz to_ja_obiekt... 21.08.03, 09:28
          quickly napisał:

> ...masz adoratora! A tak caly czas tylko na mnie biednego, ze ja
          sobie "ringi"
          >
          > robie...
          >
          > foxhunter, a jak jestes kobieta? Ojej, to zaczyna byc pikantne...

hehehe,nie mozesz zniesc ze innemu sie podoba? Zazdrosny?
          • quickly dla foxhunter... 26.08.03, 06:21
            Zazdrosny?
            Mylisz sie...
            Nie potrafie wskrzesic w sobie tego uczucia. Pod tym wzgledem jestem kaleka.

A co do Obiekt...
            No coz. Nie wiele napisala "pozytywnych rzeczy" pod moim adresem. Lubi sie
            klocic - a ja tego nie lubie... Nie czytalem jej w innych watkach. Nie
            dostrzeglem w niej wylewnej kobiecosci... Szczerze mowiac wydaje mi sie bardzo
            oschla. Wrecz zgorzkniala.

Nie mam jednak zamiaru zniechecac Cie do niej...
            Zycze powodzenia!

• foxhunter Re: dla foxhunter... 26.08.03, 09:21
              quickly napisał:

> Mylisz sie...
              > Nie potrafie wskrzesic w sobie tego uczucia. Pod tym wzgledem jestem kaleka.
              > Nie mam jednak zamiaru zniechecac Cie do niej...
              > Zycze powodzenia!

hahaha, kobiecosc? A wiesz co to jest? Boisz sie prawdziwych kobiet.
              Twoj gust co do kobiecosci to skrzywienie psychiczne.
              No tak, sa gusta i gusciki.
            • foxhunter Re: dla foxhunter... 27.08.03, 13:19
              quickly napisał:

>> A co do Obiekt...
              > No coz. Nie wiele napisala

Pamietasz quickly ten talerz i te patelnie?:)
              No wiec teraz moja kolej: "nie wiele" pisze sie "niewiele" Przyslowek.
              Oki?
    • fajowababka po co Ci to quickly? :-((( 26.08.03, 11:11
      Narzekasz na ataki Obiekt,ale ustawicznie prowokujesz. Po co? :-(
      Atmosfera na FR i tak nie jest najlepsza.
      • quickly Re: po co Ci to quickly? :-((( 27.08.03, 02:37
        fajowababka napisała:
        "Narzekasz na ataki Obiekt,ale ustawicznie prowokujesz. Po co? :-(
        Atmosfera na FR i tak nie jest najlepsza."

No bo lubie ta zarozumiala sekutnice! Koniecznie chce mi wcisnac dziecko w
        brzuch, ze jestem "bajerantam", a ja przeciez dobrze wiem, ze nim nie jestem!

Jak narazie nie sklamalem w niczym, o czym napisalem do tej pory na tym forum.
        Nie mam zwyczaju klamania. Owszem czasami lubie sie pochwalic, ubrac cos w
        kolorowe piorka, ale czy Obiekt nie uzywala nigdy zadnych kosmetykow?
        Ona to robi w stosunku do swojej twarzy, a ja do monitora.
    • Gość: Obiekt Do obu panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 18:24
      Dziękuję za jakże ciekawą wymianę słów, opinii tudzież inwektyw na mój temat.
      Jest mi niezmiernie miło. Mam cichą(?) nadzieję, że weźmiecie się za łby i
      dacie sobie po pyskach.
      • foxhunter Re: Do obu panów 26.08.03, 23:47
        Gość portalu: Obiekt napisał(a):

> Dziękuję za jakże ciekawą wymianę słów, opinii tudzież inwektyw na mój temat.
        > Jest mi niezmiernie miło. Mam cichą(?) nadzieję, że weźmiecie się za łby i
        > dacie sobie po pyskach.

Rekoczyny w stylu boksu(zwierzecy sport) nie dla mnie.
        Natomiast jestem doskonalym strzelcem :-)))

• quickly Bez obawy Obiekt, bojki nie bedzie :) 27.08.03, 00:47
          Obiekt, no i prosze: "uderzyc o stol, a nozyce sie odezwa"...
          A juz myslalem, ze zostalas na stale z ukochanym we Francji. Szczerze mowiac,
          tak naprawde to jeszcze sie w zyciu o dziewczyne nie bilem, ale nieskromnie sie
          przyznam ze odwrotnie to juz bylo... :))))

No coz, foxhunter, co do boksu dziecinko, to takiego 1.93cm wygibusa jak Ty
          zmiotlbym w kilka sekund. Ale z drugiej strony Obiekt, szkoda by go bylo,
          niesadzisz?
          Co do strzelania... Moj boze, co moge powiedziec? Tego mam na co dzien za
          duzo...
          • quickly dla foxhunter... 27.08.03, 02:45
            Ty fujara przeczytaj uwaznie co ta mala napisala o nas:
            "Dziękuję za jakże ciekawą wymianę słów, opinii tudzież inwektyw na mój temat.
            Jest mi niezmiernie miło. Mam cichą(?) nadzieję, że weźmiecie się za łby i
            dacie sobie po pyskach."

Czyli, ze foxhunter masz leb z pyskiem zreszta podobnie jak ja!!! I do tego
            bezczelna ma cicha nadzieje, ze sobie damy po tych pyskach...

A ja mam glosna(?) nadzieje, ze jej wytlumaczysz foxhunter, ze ta malolata nie
            powinna nikogo na tym forum obrazac.

• foxhunter Re: dla foxhunter... 27.08.03, 12:35
              quickly napisał:

> Ty fujara przeczytaj uwaznie co ta mala napisala o nas:
              >>
              > Czyli, ze foxhunter masz leb z pyskiem zreszta podobnie jak ja!!! I do tego
              > bezczelna ma cicha nadzieje, ze sobie damy po tych pyskach...
              >
              > A ja mam glosna(?) nadzieje, ze jej wytlumaczysz foxhunter, ze ta malolata
              nie
              > powinna nikogo na tym forum obrazac.

UUUU obrazony sie poczules?No tak...
              Jezeli masz glowke a nie leb, buzke a nie pysk, to rozumiem.Szczerze
              Wspolczuje.Tak naprawde od serca. Rzeczywiscie obrazila. A niedobra!! Obiekt,
              jak moglas???. Musisz zrozumiec, ze sa tez bardzo delikatne osobniki. Latwo je
              zranic.Nie daj Boze jeszcze sie tu nam rozplacza! I jak bedziesz sie wtedy
              czula???

Ufffff Quickly, taka ta Obiekt straszna, ze mnie wypychasz na pierwsze
              ognie.Widzisz jakim dobry? Poswiecilem sie dla Ciebie.

P.s. Co do fujary to mow za siebie Quickly,to co ja mam jest super sprawne i
              wydolne :-)))))))))))

• foxhunter Re: Bez obawy Obiekt, bojki nie bedzie :) 27.08.03, 12:21
            quickly napisał: >
            > No coz, foxhunter, co do boksu dziecinko, to takiego 1.93cm wygibusa jak Ty
            > zmiotlbym w kilka sekund. Ale z drugiej strony Obiekt, szkoda by go bylo,
            > niesadzisz?

Hehe ubawiles mnie tym wygibusem :))))(A jak ja wygibus to Ty sztywniak ??)
            Ale przyznam, niezly ze mnie wygibus, szczegolnie gdy karatuje.
            Nie powiem... - dziarski z Ciebie dziadek:-)) A jaki taf!Jaki kuuul! Gratuluje
            wiary w siebie. Nie ma to jak pozytywne nastawienie do zycia.Rozumiem, ze
            bardzo Ci zalezy aby mi udowodnic, ze nadal mozesz... ale nie obraz sie bo… mam
            swoje zasady: nie bijam staruszkow. Chcesz sie rozsypac i skonczyc jako zalosny
            stosik o nazwie “quickly"???
            Jezeli juz naprawde musze to…wole przeciwnika rownego sobie. Sorki stary.

> Co do strzelania... Moj boze, co moge powiedziec? Tego mam na co dzien za
            > duzo...
            Mowisz ze strzelasz, ale czy trafiasz???

• waleryj Re: Bez obawy Obiekt, bojki nie bedzie :) 28.08.03, 09:14
              No tutaj przynajmniej nie jest nudno hehehe:)
              • foxhunter Re: Bez obawy Obiekt, bojki nie bedzie :) 28.08.03, 19:48
                waleryj napisał:

> No tutaj przynajmniej nie jest nudno hehehe:)

A mial byc normalny, przyjazny watek do Obiekt...
                • Gość: Obiekt no właśnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 20:32
                  Znowu rozruchy na wątku ku Obiekt. A gdyby tak choć raz ktoś mnie po łapce
                  pogłaskał, i zrobił masażyk karku, i powiedział jaka to jestem ach & och! Ale
                  gdzie tam, znowu niejaki quickly mnie lży i odsądza od czci i wiary, nie zdając
                  sobie sprawy, jak bardzo nędzna byłaby jego żałosna wegetacja na tym padole -
                  po którym łazi do góry nogami na jakimś zadupiu na końcu świata - gdyby nie
                  trzeźwość umysłu i obiektywizm takiej jednej "małej", która jest głosem jego
                  sumienia (co kiedyś, pewnie w pijackim amoku, sam napisał).
                  • white.falcon Re: no właśnie! 28.08.03, 20:38

> Znowu rozruchy na wątku ku Obiekt. A gdyby tak choć raz ktoś mnie po łapce
                    > pogłaskał, i zrobił masażyk karku, i powiedział jaka to jestem ach & och! Ale
                    > gdzie tam, znowu niejaki quickly mnie lży i odsądza od czci i wiary, nie
                    zdając
                    >
                    > sobie sprawy, jak bardzo nędzna byłaby jego żałosna wegetacja na tym padole -
                    > po którym łazi do góry nogami na jakimś zadupiu na końcu świata - gdyby nie
                    > trzeźwość umysłu i obiektywizm takiej jednej "małej", która jest głosem jego
                    > sumienia (co kiedyś, pewnie w pijackim amoku, sam napisał).

A ja lubię czytać Twoje posty, Obiekt: za ich styl i za ... charakter. I nie
                    podlizuję się, uwierz. Mnie, jak zechcesz, to nie lub.:)

Pozdrv.:)
                    • foxhunter Re: no właśnie! 29.08.03, 00:27
                      white.falcon napisała:

>
                      > A ja lubię czytać Twoje posty, Obiekt: za ich styl i za ... charakter. I nie
                      > podlizuję się, uwierz. Mnie, jak zechcesz, to nie lub.:)
                      >
                      > Pozdrv.:)

O mamo!! I Ty Brutusie przeciwko mnie??? :-)))))
                      (Obiekt obiektywnie mi nawrzucala na innym watku)
                      • white.falcon Re: no właśnie! 29.08.03, 13:43
                        foxhunter napisał:

>
                        > O mamo!! I Ty Brutusie przeciwko mnie??? :-)))))
                        > (Obiekt obiektywnie mi nawrzucala na innym watku)

Ojej, nie. Powiedziałam, że mi się podoba styl i charakter pisania Obiekt, choć
                        z treścią merytoryczną mogę się nie zgadzać.:)

Pozdrv.:)
                        • foxhunter Re: no właśnie! 29.08.03, 14:48
                          white.falcon napisała:

>
                          >
                          > Ojej, nie. Powiedziałam, że mi się podoba styl i charakter pisania Obiekt,
                          choć
                          >
                          > z treścią merytoryczną mogę się nie zgadzać.:)
                          >
                          > Pozdrv.:)

Obiekt jest superbabka a ten barbarzynca quickly nie zasluguje na nia!:-)))))
                          • Gość: Obiekt Re: no właśnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 20:51
                            Hmmmmm no i co ja na to? Z jednej strony poczułam miodzik na serduszku bo to
                            takie milutkie określenie "superbabka", z drugiej zaś bolesne otrzeźwienie, bo
                            przecież foxhunter nie jest obiektywny. Natomiast absolutnie zgadzam się ze
                            stwierdzeniem, że niejaki quickly to barbarzyńca. Powiem więcej, on nie
                            zasługuje na to, by prać moje skarpetki...
                            • messja Re: no właśnie! 29.08.03, 20:58
                              Natomiast absolutnie zgadzam się ze
                              > stwierdzeniem, że niejaki quickly to barbarzyńca. Powiem więcej, on nie
                              > zasługuje na to, by prać moje skarpetki...

ale co on ci wlasciwie zrobil? wiem, ze mozesz powiedziec, ze to nie moja
                              sprawa, ale sama siebie nazywasz obiektywna, a wydajesz sie mocno uprzedzona do
                              quickly... podrywasz go w ten sposob, czy co?
                            • foxhunter Re: no właśnie! 30.08.03, 02:29

> Hmmmmm no i co ja na to? Z jednej strony poczułam miodzik na serduszku bo to
                              > takie milutkie określenie "superbabka", z drugiej zaś bolesne otrzeźwienie,
                              bo
                              > przecież foxhunter nie jest obiektywny. Natomiast absolutnie zgadzam się ze
                              > stwierdzeniem, że niejaki quickly to barbarzyńca. Powiem więcej, on nie
                              > zasługuje na to, by prać moje skarpetki...

Powiem wiecej,nawet na wypicie wody z tych skarpetek:-)))
                    • Gość: Obiekt Re: no właśnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 20:56
                      White-falcon, ja bardzo chętnie czytam Twoje wypowiedzi, nie wypowiadam się,
                      ale z uwagą śledzę. I tak już od dawna, pamietam nawet, co się stało z Twoim
                      samochodem.
                  • quickly Re: no właśnie! 29.08.03, 03:28
                    "...A gdyby tak choć raz ktoś mnie po łapce pogłaskał, i zrobił masażyk karku,
                    i powiedział jaka to jestem ach & och!..."
                    Ty tutaj nas nie podpuszczaj Obiekt, dobra!? Ale no... no naprawde chcesz zeby
                    Cie poglaskac? Na foxhantera to nie licz, bo on zajety jest teraz odpedzaniem
                    sie od takiej jednej loli... No to zostaje tylko ja!
                    (Zdaje sie inni bez kija (ze strachu) nie podejda... :)))))

• foxhunter Re: no właśnie! 30.08.03, 02:05
                      quickly napisał:

>> Cie poglaskac? Na foxhantera to nie licz, bo on zajety jest teraz
                      odpedzaniem
                      > sie od takiej jednej loli... No to zostaje tylko ja!
                      > (Zdaje sie inni bez kija (ze strachu) nie podejda... :)))))

Nie powiem... niezla sztuka z tej loli :-)))))

Stary, przestan sie ciagle krygowac jak mloda panienka!
                      Nie przystoi to Panu w Twoim wieku.
                      Wez po mesku( mesku!) i okresl sie co do Kobiety.
                      Albo pozostan przy cebulkowaniu w swoim ogrodku. :-)))

P.s. A jak bedziesz grzeczny,to moze naucze Cie skutecznie zapuszczac pawia :-))
              • Gość: Obiekt Re: Bez obawy Obiekt, bojki nie bedzie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 20:53
                A apf ciągle jeszcze bawi się w zmienianie nicków.
    • waleryj Re: Obiekt :-) 31.08.03, 23:27
      Tu to mozna bylo sie usmiac,a co tak ucichlo?? :-(
      • Gość: Obiekt dlatego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 00:39
        No cóż, barbarzyńca wyniósł się ponownie do dzikusów i potem będzie opisywać
        jak to świetnie było (ciekawe czy ktoś mu uwierzy), a niejaki łowca pewnie nie
        opędził się w końcu od loli i pielęgnuje życie uczuciowe w realu. A ja w końcu
        słaba kobitka jestem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka