white.falcon 28.08.03, 20:06 Gdy powiedziałam "dzień dobry", to nastapiło coś dziwnego. A jak będzie z miłym wieczorem, którego wszystkim serdecznie życzę?! :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luladelrio1 Re: Miłego wieczoru. :) 28.08.03, 20:21 wiesz, sama nie wiem...pisać coś czy nie...tu jakaś posucha...poszli gdzieś wszyscy i wyjdzie, że tylko my takie netomanki:) a propos "Miłego wieczoru",dziękuję, innym również życzę, Tobie wiście oczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Miłego wieczoru. :) 28.08.03, 20:35 luladelrio1 napisała: > wiesz, sama nie wiem...pisać coś czy nie...tu jakaś posucha...poszli gdzieś > wszyscy i wyjdzie, że tylko my takie netomanki:) > > a propos "Miłego wieczoru",dziękuję, innym również życzę, Tobie wiście oczy:) Odnajdą sie, nie martw się.:) Teraz jest "martwa" godzina. Gdyby nie to, że "przestawiono" mi obowiązki w pracy dopiero teraz bym tu zajrzała. Ale dziś wcześnie idę spać, bo mam "zarwaną" noc przez pracę (choć wirtualny drink był pomocny - zdrzemnęłam się z nosem w papierach!). :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Miłego wieczoru. :) 28.08.03, 20:55 ja natomiast nadrabiam pewną pracę teraz, więc jestem jedną nogą tu drugą w projekcie...który poprawiam przez FR zbyt długo:) słuchaj, ja Ci więcej drinka nie postawię, a ni nie przygotuję jeśli efekt ma być tak śpiący:( Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Miłego wieczoru. :) 28.08.03, 21:07 luladelrio1 napisała: > ja natomiast nadrabiam pewną pracę teraz, więc jestem jedną nogą tu drugą w > projekcie...który poprawiam przez FR zbyt długo:) > słuchaj, ja Ci więcej drinka nie postawię, a ni nie przygotuję jeśli efekt ma > być tak śpiący:( A nie pośpij - tak policzyłam - 52 godziny, to nie chciałoby Ci się zmusić pójść do łóżka. Chociaż trochę przesadziłam z kawą, więc jak pójdę spać, to rano nie powiem naszym Miłym Panom "dzień dobry".:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Miłego wieczoru. :) 28.08.03, 21:26 52h mówisz...dwa wyjścia: albo ktoś Cię nie lubi i tak Cie męczy, albo Ty sama jesteś masochistka...albo narobiłaś sobie zaległości:)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Miłego wieczoru. :) 28.08.03, 22:29 luladelrio1 napisała: > 52h mówisz...dwa wyjścia: albo ktoś Cię nie lubi i tak Cie męczy, albo Ty sama > jesteś masochistka...albo narobiłaś sobie zaległości:)) Albo taka praca - coś za coś. Jutro śpię ile wlezie.:) I mam trzy dni wolnego.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Miłego wieczoru. :) 28.08.03, 22:40 w takim razie życzę jeszcze mobilizacji oraz niebiańskiego po niej odpoczynku ja idę liczyć aniołki dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Miłego wieczoru. :) 28.08.03, 22:41 Ooo wątki mi się pop...., o spaniu była mowa tutaj ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Miłego wieczoru. :) 28.08.03, 22:50 Ja też obciążony jestem jak rzadko:) Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta28 Re: Miłego wieczoru. :) 29.08.03, 00:04 Jestem również zajęta:))) Potrzebne mi były te życzenia, o tak , teraz ten wieczór jest bardzo miły:)) Wypoczywaj, po ciężkiej pracy nasz Sokole. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś