Gość: Oberon IP: 195.92.39.* 03.09.03, 10:59 Czekam na tematy. Mogę rozmawiać o wszystkim. Usiąść do symultany :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_27 O czym dzisiaj porozmawiamy? 03.09.03, 11:11 O tym, że teraz rano jest po 7-10 stopni? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rebeka2 Re: O czym dzisiaj porozmawiamy? 03.09.03, 11:20 Popołudniu też nie za ciepło, a i ogrzać nie ma kto.O!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 O czym dzisiaj porozmawiamy? 03.09.03, 11:26 Ma kto, na pewno ma kto :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: O czym dzisiaj porozmawiamy? IP: 195.92.39.* 03.09.03, 11:29 rebeka2 napisała: > Tylko koc wełniany!!! Koc wełniany ma wieeeele zalet. Nie gada głupot, nie pije, nie bawi się pilotem... same plusy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: O czym dzisiaj porozmawiamy? IP: 195.92.39.* 03.09.03, 11:31 ka_27 napisał: > I jaki cieplutki :-))) I jaki milutki!!! rebeka co Ty narzkasz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 O czym dzisiaj porozmawiamy? 03.09.03, 11:32 I czysty, bo można go ciągle prać :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rebeka2 Re: O czym dzisiaj porozmawiamy? 03.09.03, 11:33 Już nie narzekam. Macie racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: O czym dzisiaj porozmawiamy? IP: 195.92.39.* 03.09.03, 11:36 rebeka2 napisała: > Już nie narzekam. Macie racje No właśnie dziewczyno. Głowa do góry. Koc ma więcej dobrych właściwości niż facet. Rzucam hasło "Wszystkich mężczyzn wymięcie kobity na koce - ciepłe i mięciutkie"!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: O czym dzisiaj porozmawiamy? IP: 195.92.39.* 03.09.03, 11:36 A dacie mi roznosić te koce...??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 O czym dzisiaj porozmawiamy? 03.09.03, 11:38 Założysz Centralny Punkt Dostarczania Kocy do Pięknych Kobiet :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: O czym dzisiaj porozmawiamy? IP: 195.92.39.* 03.09.03, 11:40 ka_27 napisał: > Założysz Centralny Punkt Dostarczania Kocy do Pięknych Kobiet :-)))) Mmmmm, mniam, mniam. "Zademonstruję pani jak używa sie tego koca. Można używać go nawet we dwoje. Zademonstruję... och jak cipło i mięciutko..." :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rebeka2 Re: O czym dzisiaj porozmawiamy? 03.09.03, 11:42 No widzisz jak mam nie narzekać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: O czym dzisiaj porozmawiamy? IP: 195.92.39.* 03.09.03, 11:43 rebeka2 napisała: > No widzisz jak mam nie narzekać? Że co? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 O czym dzisiaj porozmawiamy? 03.09.03, 11:48 Będziesz Głównym Specjalistą Demonstrującym Pięknym Kobietom Działanie Koca :- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: O czym dzisiaj porozmawiamy? IP: 195.92.39.* 03.09.03, 11:50 ka_27 napisał: > Będziesz Głównym Specjalistą Demonstrującym Pięknym Kobietom Działanie Koca :- > )))) - Dzień dobry. Jestem BGSDPKDK. - Że co? - powiedziała piękna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
rebeka2 Re: O czym dzisiaj porozmawiamy? 03.09.03, 11:49 Bo ja już ten koc mam i nie dostanę go od Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: O czym dzisiaj porozmawiamy? IP: 195.92.39.* 03.09.03, 11:51 rebeka2 napisała: > Bo ja już ten koc mam i nie dostanę go od Ciebie Ach o to chodzi... Koca zawsze można się pozbyć. Na przykład nagle się spali. Lub coś w tym rodzaju. "Panie włądzo to nie moja wina. Palił w łóżku" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 O czym dzisiaj porozmawiamy? 03.09.03, 11:57 - Dzień dobry. Jestem BGSDPKDK. - Że co? - powiedziała piękna kobieta - mam już koc - Ale ja mam nowszy model - powiedziłą BGSDPKDK - jest milszy, delikatniejszy i cieplejszy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: O czym dzisiaj porozmawiamy? IP: 195.92.39.* 03.09.03, 11:59 ka_27 napisał: > - Dzień dobry. Jestem BGSDPKDK. > - Że co? - powiedziała piękna kobieta - mam już koc > - Ale ja mam nowszy model - powiedziłą BGSDPKDK - jest milszy, delikatniejszy i > > cieplejszy :-) ...i mam jeszcze mały dodatek do koca. Gratis... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 O czym dzisiaj porozmawiamy? 03.09.03, 12:03 A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: O czym dzisiaj porozmawiamy? IP: 195.92.39.* 03.09.03, 12:06 - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 O czym dzisiaj porozmawiamy? 03.09.03, 12:09 - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: O czym dzisiaj porozmawiamy? IP: 195.92.39.* 03.09.03, 12:11 - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 O czym dzisiaj porozmawiamy? 03.09.03, 12:14 - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. - Ale ja słyszałam o ciepłym i naturalnym - zripostowała piękna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: O czym dzisiaj porozmawiamy? IP: 195.92.39.* 03.09.03, 12:16 - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. - Ale ja słyszałam o ciepłym i naturalnym - zripostowała piękna kobieta - Pani chciała gwarancji - powiedział zbity z tropu sprzedawca i miś w jednej postaci, i po chwili dodał płaczliwym tonem.- Przecież chyba mogę mieć gorszy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 O czym dzisiaj porozmawiamy? 03.09.03, 12:22 - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. - Ale ja słyszałam o ciepłym i naturalnym - zripostowała piękna kobieta - Pani chciała gwarancji - powiedział zbity z tropu sprzedawca i miś w jednej postaci, i po chwili dodał płaczliwym tonem.- Przecież chyba mogę mieć gorszy dzień. - Alez oczywiście - odpowiedziała piekna kobieta - ale ja nie chcę kupować kota, to jest, koca w worku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: O czym dzisiaj porozmawiamy? IP: 195.92.39.* 03.09.03, 12:25 -------------------------------------------------------------------------------- - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. - Ale ja słyszałam o ciepłym i naturalnym - zripostowała piękna kobieta - Pani chciała gwarancji - powiedział zbity z tropu sprzedawca i miś w jednej postaci, i po chwili dodał płaczliwym tonem.- Przecież chyba mogę mieć gorszy dzień. - Alez oczywiście - odpowiedziała piekna kobieta - ale ja nie chcę kupować kota, to jest, koca w worku - Może pani wypróbować. Jeśli nie będzie sie pani podobało to nie dojdzie do tranzakcji. BGSDPKDK myślał "Kobiety nie mają w ogóle serca. Myślą, że misie mogą cały czas, a przecież wszystko ma swoją wytrzymałość. Ach te kobiety". Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 O czym dzisiaj porozmawiamy? 03.09.03, 12:28 - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. - Ale ja słyszałam o ciepłym i naturalnym - zripostowała piękna kobieta - Pani chciała gwarancji - powiedział zbity z tropu sprzedawca i miś w jednej postaci, i po chwili dodał płaczliwym tonem.- Przecież chyba mogę mieć gorszy dzień. - Alez oczywiście - odpowiedziała piekna kobieta - ale ja nie chcę kupować kota, to jest, koca w worku - Może pani wypróbować. Jeśli nie będzie sie pani podobało to nie dojdzie do tranzakcji. BGSDPKDK myślał "Kobiety nie mają w ogóle serca. Myślą, że misie mogą cały czas, a przecież wszystko ma swoją wytrzymałość. Ach te kobiety". Z chcęcią wyprubóję - stwierdziła piękna kobieta - a jak długo trwa czas testowania? Oferta jest wszechstronna - odpowiedział BGSDPKDK - ma szeroki wachlarz usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: O czym dzisiaj porozmawiamy? IP: 195.92.39.* 03.09.03, 12:32 -------------------------------------------------------------------------------- - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. - Ale ja słyszałam o ciepłym i naturalnym - zripostowała piękna kobieta - Pani chciała gwarancji - powiedział zbity z tropu sprzedawca i miś w jednej postaci, i po chwili dodał płaczliwym tonem.- Przecież chyba mogę mieć gorszy dzień. - Alez oczywiście - odpowiedziała piekna kobieta - ale ja nie chcę kupować kota, to jest, koca w worku - Może pani wypróbować. Jeśli nie będzie sie pani podobało to nie dojdzie do tranzakcji. BGSDPKDK myślał "Kobiety nie mają w ogóle serca. Myślą, że misie mogą cały czas, a przecież wszystko ma swoją wytrzymałość. Ach te kobiety". Z chcęcią wyprubóję - stwierdziła piękna kobieta - a jak długo trwa czas testowania? Oferta jest wszechstronna - odpowiedział BGSDPKDK - ma szeroki wachlarz usług. Hej, zapędzasz mnie w kozi róg... przecież nie powiem jaka jest oferta misia... to nie to forum... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 O czym dzisiaj porozmawiamy? 03.09.03, 12:37 - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. - Ale ja słyszałam o ciepłym i naturalnym - zripostowała piękna kobieta - Pani chciała gwarancji - powiedział zbity z tropu sprzedawca i miś w jednej postaci, i po chwili dodał płaczliwym tonem.- Przecież chyba mogę mieć gorszy dzień. - Alez oczywiście - odpowiedziała piekna kobieta - ale ja nie chcę kupować kota, to jest, koca w worku - Może pani wypróbować. Jeśli nie będzie sie pani podobało to nie dojdzie do tranzakcji. BGSDPKDK myślał "Kobiety nie mają w ogóle serca. Myślą, że misie mogą cały czas, a przecież wszystko ma swoją wytrzymałość. Ach te kobiety". Z chcęcią wyprubóję - stwierdziła piękna kobieta - a jak długo trwa czas testowania? Oferta jest wszechstronna - odpowiedział BGSDPKDK - ma szeroki wachlarz usług. Czy mogę złozyć zamówienie - zapytała się piekna kobieta. Już Ci otworzyłem furtkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: O czym dzisiaj porozmawiamy? IP: 195.92.39.* 03.09.03, 12:42 - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. - Ale ja słyszałam o ciepłym i naturalnym - zripostowała piękna kobieta - Pani chciała gwarancji - powiedział zbity z tropu sprzedawca i miś w jednej postaci, i po chwili dodał płaczliwym tonem.- Przecież chyba mogę mieć gorszy dzień. - Alez oczywiście - odpowiedziała piekna kobieta - ale ja nie chcę kupować kota, to jest, koca w worku - Może pani wypróbować. Jeśli nie będzie sie pani podobało to nie dojdzie do tranzakcji. BGSDPKDK myślał "Kobiety nie mają w ogóle serca. Myślą, że misie mogą cały czas, a przecież wszystko ma swoją wytrzymałość. Ach te kobiety". Z chcęcią wyprubóję - stwierdziła piękna kobieta - a jak długo trwa czas testowania? - Oferta jest wszechstronna - odpowiedział BGSDPKDK - ma szeroki wachlarz usług. - Czy mogę złozyć zamówienie - zapytała się piekna kobieta. - Oczywiście. Proszę wygodnie położyć się na łóżku- powiedział roztrzęsiony BGSDPKDK, do tej pory nie miał jeszcze tak pięknej klientki. Czy my piszemy erotyk? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon całość IP: 195.92.39.* 03.09.03, 12:45 - Dzień dobry. Jestem BGSDPKDK. - Że co? - powiedziała piękna kobieta - mam już koc - Ale ja mam nowszy model - powiedziłą BGSDPKDK - jest milszy, delikatniejszy i cieplejszy oraz jest jeszcze dodatek gratis. - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. - Ale ja słyszałam o ciepłym i naturalnym - zripostowała piękna kobieta - Pani chciała gwarancji - powiedział zbity z tropu sprzedawca i miś w jednej postaci, i po chwili dodał płaczliwym tonem.- Przecież chyba mogę mieć gorszy dzień. - Alez oczywiście - odpowiedziała piekna kobieta - ale ja nie chcę kupować kota, to jest, koca w worku - Może pani wypróbować. Jeśli nie będzie sie pani podobało to nie dojdzie do tranzakcji. BGSDPKDK myślał "Kobiety nie mają w ogóle serca. Myślą, że misie mogą cały czas, a przecież wszystko ma swoją wytrzymałość. Ach te kobiety". Z chcęcią wyprubóję - stwierdziła piękna kobieta - a jak długo trwa czas testowania? - Oferta jest wszechstronna - odpowiedział BGSDPKDK - ma szeroki wachlarz usług. - Czy mogę złozyć zamówienie - zapytała się piekna kobieta. - Oczywiście. Proszę wygodnie położyć się na łóżku- powiedział roztrzęsiony BGSDPKDK, do tej pory nie miał jeszcze tak pięknej klientki. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 całość 03.09.03, 12:51 - Dzień dobry. Jestem BGSDPKDK. - Że co? - powiedziała piękna kobieta - mam już koc - Ale ja mam nowszy model - powiedziłą BGSDPKDK - jest milszy, delikatniejszy i cieplejszy oraz jest jeszcze dodatek gratis. - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. - Ale ja słyszałam o ciepłym i naturalnym - zripostowała piękna kobieta - Pani chciała gwarancji - powiedział zbity z tropu sprzedawca i miś w jednej postaci, i po chwili dodał płaczliwym tonem.- Przecież chyba mogę mieć gorszy dzień. - Alez oczywiście - odpowiedziała piekna kobieta - ale ja nie chcę kupować kota, to jest, koca w worku - Może pani wypróbować. Jeśli nie będzie sie pani podobało to nie dojdzie do tranzakcji. BGSDPKDK myślał "Kobiety nie mają w ogóle serca. Myślą, że misie mogą cały czas, a przecież wszystko ma swoją wytrzymałość. Ach te kobiety". Z chcęcią wyprubóję - stwierdziła piękna kobieta - a jak długo trwa czas testowania? - Oferta jest wszechstronna - odpowiedział BGSDPKDK - ma szeroki wachlarz usług. - Czy mogę złozyć zamówienie - zapytała się piekna kobieta. - Oczywiście. Proszę wygodnie położyć się na łóżku- powiedział roztrzęsiony BGSDPKDK, do tej pory nie miał jeszcze tak pięknej klientki. - Tylko wezmę prysznic, przebiorę się i umaluję - odpwiedziała piękna kobieta - to potrwa chwilkę, proszę, tam jest sypialnia. - Ale mam dziś farta - uśmiechnął się BGSDPKDK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: całość IP: 195.92.39.* 03.09.03, 12:55 - Dzień dobry. Jestem BGSDPKDK. - Że co? - powiedziała piękna kobieta - mam już koc - Ale ja mam nowszy model - powiedziłą BGSDPKDK - jest milszy, delikatniejszy i cieplejszy oraz jest jeszcze dodatek gratis. - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. - Ale ja słyszałam o ciepłym i naturalnym - zripostowała piękna kobieta - Pani chciała gwarancji - powiedział zbity z tropu sprzedawca i miś w jednej postaci, i po chwili dodał płaczliwym tonem.- Przecież chyba mogę mieć gorszy dzień. - Alez oczywiście - odpowiedziała piekna kobieta - ale ja nie chcę kupować kota, to jest, koca w worku - Może pani wypróbować. Jeśli nie będzie sie pani podobało to nie dojdzie do tranzakcji. BGSDPKDK myślał "Kobiety nie mają w ogóle serca. Myślą, że misie mogą cały czas, a przecież wszystko ma swoją wytrzymałość. Ach te kobiety". Z chcęcią wyprubóję - stwierdziła piękna kobieta - a jak długo trwa czas testowania? - Oferta jest wszechstronna - odpowiedział BGSDPKDK - ma szeroki wachlarz usług. - Czy mogę złozyć zamówienie - zapytała się piekna kobieta. - Oczywiście. Proszę wygodnie położyć się na łóżku- powiedział roztrzęsiony BGSDPKDK, do tej pory nie miał jeszcze tak pięknej klientki. - Tylko wezmę prysznic, przebiorę się i umaluję - odpwiedziała piękna kobieta - to potrwa chwilkę, proszę, tam jest sypialnia. - Ale mam dziś farta - uśmiechnął się BGSDPKDK Zasiadł w fotelu. Zdjął buty. Włączy pilotem telewizor i znalazł Eurosport. Piękna kobieta wykąpała się, pięknie ubrała i umalował. Nagle z pokoju słyszy. - Przynieś mi zimne piwo i ciepłe kapcie kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: całość 03.09.03, 12:58 (Ja tylko głośno myślę: Co będzie dalej....????? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 całość 03.09.03, 13:02 - Dzień dobry. Jestem BGSDPKDK. - Że co? - powiedziała piękna kobieta - mam już koc - Ale ja mam nowszy model - powiedziłą BGSDPKDK - jest milszy, delikatniejszy i cieplejszy oraz jest jeszcze dodatek gratis. - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. - Ale ja słyszałam o ciepłym i naturalnym - zripostowała piękna kobieta - Pani chciała gwarancji - powiedział zbity z tropu sprzedawca i miś w jednej postaci, i po chwili dodał płaczliwym tonem.- Przecież chyba mogę mieć gorszy dzień. - Alez oczywiście - odpowiedziała piekna kobieta - ale ja nie chcę kupować kota, to jest, koca w worku - Może pani wypróbować. Jeśli nie będzie sie pani podobało to nie dojdzie do tranzakcji. BGSDPKDK myślał "Kobiety nie mają w ogóle serca. Myślą, że misie mogą cały czas, a przecież wszystko ma swoją wytrzymałość. Ach te kobiety". Z chcęcią wyprubóję - stwierdziła piękna kobieta - a jak długo trwa czas testowania? - Oferta jest wszechstronna - odpowiedział BGSDPKDK - ma szeroki wachlarz usług. - Czy mogę złozyć zamówienie - zapytała się piekna kobieta. - Oczywiście. Proszę wygodnie położyć się na łóżku- powiedział roztrzęsiony BGSDPKDK, do tej pory nie miał jeszcze tak pięknej klientki. - Tylko wezmę prysznic, przebiorę się i umaluję - odpwiedziała piękna kobieta - to potrwa chwilkę, proszę, tam jest sypialnia. - Ale mam dziś farta - uśmiechnął się BGSDPKDK Zasiadł w fotelu. Zdjął buty. Włączy pilotem telewizor i znalazł Eurosport. Piękna kobieta wykąpała się, pięknie ubrała i umalował. Nagle z pokoju słyszy. - Przynieś mi zimne piwo i ciepłe kapcie kobieto. - Jak to??? - krzyknęła zdziwiona piękna kobieta - przeciez towar miał być extra klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: całość IP: 195.92.39.* 03.09.03, 13:06 - Dzień dobry. Jestem BGSDPKDK. - Że co? - powiedziała piękna kobieta - mam już koc - Ale ja mam nowszy model - powiedziłą BGSDPKDK - jest milszy, delikatniejszy i cieplejszy oraz jest jeszcze dodatek gratis. - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. - Ale ja słyszałam o ciepłym i naturalnym - zripostowała piękna kobieta - Pani chciała gwarancji - powiedział zbity z tropu sprzedawca i miś w jednej postaci, i po chwili dodał płaczliwym tonem.- Przecież chyba mogę mieć gorszy dzień. - Alez oczywiście - odpowiedziała piekna kobieta - ale ja nie chcę kupować kota, to jest, koca w worku - Może pani wypróbować. Jeśli nie będzie sie pani podobało to nie dojdzie do tranzakcji. BGSDPKDK myślał "Kobiety nie mają w ogóle serca. Myślą, że misie mogą cały czas, a przecież wszystko ma swoją wytrzymałość. Ach te kobiety". Z chcęcią wyprubóję - stwierdziła piękna kobieta - a jak długo trwa czas testowania? - Oferta jest wszechstronna - odpowiedział BGSDPKDK - ma szeroki wachlarz usług. - Czy mogę złozyć zamówienie - zapytała się piekna kobieta. - Oczywiście. Proszę wygodnie położyć się na łóżku- powiedział roztrzęsiony BGSDPKDK, do tej pory nie miał jeszcze tak pięknej klientki. - Tylko wezmę prysznic, przebiorę się i umaluję - odpwiedziała piękna kobieta - to potrwa chwilkę, proszę, tam jest sypialnia. - Ale mam dziś farta - uśmiechnął się BGSDPKDK Zasiadł w fotelu. Zdjął buty. Włączy pilotem telewizor i znalazł Eurosport. Piękna kobieta wykąpała się, pięknie ubrała i umalował. Nagle z pokoju słyszy. - Przynieś mi zimne piwo i ciepłe kapcie kobieto. - Jak to??? - krzyknęła zdziwiona piękna kobieta - przeciez towar miał być extra klasa. - Kobieto nie zawracaj głowy tylko przynieś piwo. Nie widzisz, że Francja gra z Holandią?! i kapcie- dodał na koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 całość 03.09.03, 13:10 - Dzień dobry. Jestem BGSDPKDK. - Że co? - powiedziała piękna kobieta - mam już koc - Ale ja mam nowszy model - powiedziłą BGSDPKDK - jest milszy, delikatniejszy i cieplejszy oraz jest jeszcze dodatek gratis. - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. - Ale ja słyszałam o ciepłym i naturalnym - zripostowała piękna kobieta - Pani chciała gwarancji - powiedział zbity z tropu sprzedawca i miś w jednej postaci, i po chwili dodał płaczliwym tonem.- Przecież chyba mogę mieć gorszy dzień. - Alez oczywiście - odpowiedziała piekna kobieta - ale ja nie chcę kupować kota, to jest, koca w worku - Może pani wypróbować. Jeśli nie będzie sie pani podobało to nie dojdzie do tranzakcji. BGSDPKDK myślał "Kobiety nie mają w ogóle serca. Myślą, że misie mogą cały czas, a przecież wszystko ma swoją wytrzymałość. Ach te kobiety". Z chcęcią wyprubóję - stwierdziła piękna kobieta - a jak długo trwa czas testowania? - Oferta jest wszechstronna - odpowiedział BGSDPKDK - ma szeroki wachlarz usług. - Czy mogę złozyć zamówienie - zapytała się piekna kobieta. - Oczywiście. Proszę wygodnie położyć się na łóżku- powiedział roztrzęsiony BGSDPKDK, do tej pory nie miał jeszcze tak pięknej klientki. - Tylko wezmę prysznic, przebiorę się i umaluję - odpwiedziała piękna kobieta - to potrwa chwilkę, proszę, tam jest sypialnia. - Ale mam dziś farta - uśmiechnął się BGSDPKDK Zasiadł w fotelu. Zdjął buty. Włączy pilotem telewizor i znalazł Eurosport. Piękna kobieta wykąpała się, pięknie ubrała i umalował. Nagle z pokoju słyszy. - Przynieś mi zimne piwo i ciepłe kapcie kobieto. - Jak to??? - krzyknęła zdziwiona piękna kobieta - przeciez towar miał być extra klasa. - Kobieto nie zawracaj głowy tylko przynieś piwo. Nie widzisz, że Francja gra z Holandią?! i kapcie- dodał na koniec. - To ja idę na karmi z koleżankami - odpowiedziała obrażona juz piekna kobieta - kuchnia jest tam! Jak wrócę, to koc ma być gotowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: całość IP: 195.92.39.* 03.09.03, 13:14 - Dzień dobry. Jestem BGSDPKDK. - Że co? - powiedziała piękna kobieta - mam już koc - Ale ja mam nowszy model - powiedziłą BGSDPKDK - jest milszy, delikatniejszy i cieplejszy oraz jest jeszcze dodatek gratis. - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. - Ale ja słyszałam o ciepłym i naturalnym - zripostowała piękna kobieta - Pani chciała gwarancji - powiedział zbity z tropu sprzedawca i miś w jednej postaci, i po chwili dodał płaczliwym tonem.- Przecież chyba mogę mieć gorszy dzień. - Alez oczywiście - odpowiedziała piekna kobieta - ale ja nie chcę kupować kota, to jest, koca w worku - Może pani wypróbować. Jeśli nie będzie sie pani podobało to nie dojdzie do tranzakcji. BGSDPKDK myślał "Kobiety nie mają w ogóle serca. Myślą, że misie mogą cały czas, a przecież wszystko ma swoją wytrzymałość. Ach te kobiety". Z chcęcią wyprubóję - stwierdziła piękna kobieta - a jak długo trwa czas testowania? - Oferta jest wszechstronna - odpowiedział BGSDPKDK - ma szeroki wachlarz usług. - Czy mogę złozyć zamówienie - zapytała się piekna kobieta. - Oczywiście. Proszę wygodnie położyć się na łóżku- powiedział roztrzęsiony BGSDPKDK, do tej pory nie miał jeszcze tak pięknej klientki. - Tylko wezmę prysznic, przebiorę się i umaluję - odpwiedziała piękna kobieta - to potrwa chwilkę, proszę, tam jest sypialnia. - Ale mam dziś farta - uśmiechnął się BGSDPKDK Zasiadł w fotelu. Zdjął buty. Włączy pilotem telewizor i znalazł Eurosport. Piękna kobieta wykąpała się, pięknie ubrała i umalował. Nagle z pokoju słyszy. - Przynieś mi zimne piwo i ciepłe kapcie kobieto. - Jak to??? - krzyknęła zdziwiona piękna kobieta - przeciez towar miał być extra klasa. - Kobieto nie zawracaj głowy tylko przynieś piwo. Nie widzisz, że Francja gra z Holandią?! i kapcie- dodał na koniec. - To ja idę na karmi z koleżankami - odpowiedziała obrażona juz piekna kobieta - kuchnia jest tam! Jak wrócę, to koc ma być gotowy! Nagle wpada do mieszkania oddział antykonkubinatowy, założony przez Ojca Rydzyka. - Jesteście aresztowani - krzyczy komandos Radia Maryja.- Żyjecie na kocią łapę. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 całość 03.09.03, 13:21 - Dzień dobry. Jestem BGSDPKDK. - Że co? - powiedziała piękna kobieta - mam już koc - Ale ja mam nowszy model - powiedziłą BGSDPKDK - jest milszy, delikatniejszy i cieplejszy oraz jest jeszcze dodatek gratis. - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. - Ale ja słyszałam o ciepłym i naturalnym - zripostowała piękna kobieta - Pani chciała gwarancji - powiedział zbity z tropu sprzedawca i miś w jednej postaci, i po chwili dodał płaczliwym tonem.- Przecież chyba mogę mieć gorszy dzień. - Alez oczywiście - odpowiedziała piekna kobieta - ale ja nie chcę kupować kota, to jest, koca w worku - Może pani wypróbować. Jeśli nie będzie sie pani podobało to nie dojdzie do tranzakcji. BGSDPKDK myślał "Kobiety nie mają w ogóle serca. Myślą, że misie mogą cały czas, a przecież wszystko ma swoją wytrzymałość. Ach te kobiety". Z chcęcią wyprubóję - stwierdziła piękna kobieta - a jak długo trwa czas testowania? - Oferta jest wszechstronna - odpowiedział BGSDPKDK - ma szeroki wachlarz usług. - Czy mogę złozyć zamówienie - zapytała się piekna kobieta. - Oczywiście. Proszę wygodnie położyć się na łóżku- powiedział roztrzęsiony BGSDPKDK, do tej pory nie miał jeszcze tak pięknej klientki. - Tylko wezmę prysznic, przebiorę się i umaluję - odpwiedziała piękna kobieta - to potrwa chwilkę, proszę, tam jest sypialnia. - Ale mam dziś farta - uśmiechnął się BGSDPKDK Zasiadł w fotelu. Zdjął buty. Włączy pilotem telewizor i znalazł Eurosport. Piękna kobieta wykąpała się, pięknie ubrała i umalował. Nagle z pokoju słyszy. - Przynieś mi zimne piwo i ciepłe kapcie kobieto. - Jak to??? - krzyknęła zdziwiona piękna kobieta - przeciez towar miał być extra klasa. - Kobieto nie zawracaj głowy tylko przynieś piwo. Nie widzisz, że Francja gra z Holandią?! i kapcie- dodał na koniec. - To ja idę na karmi z koleżankami - odpowiedziała obrażona juz piekna kobieta - kuchnia jest tam! Jak wrócę, to koc ma być gotowy! Nagle wpada do mieszkania oddział antykonkubinatowy, założony przez Ojca Rydzyka. - Jesteście aresztowani - krzyczy komandos Radia Maryja.- Żyjecie na kocią łapę. - I nie dość, że na kocią łapę - krzyknął drugi komandos - To w dodatku nie zapłaciliscie za nauki i za ślub!! A opłaty za chrzest?? - Ale ja jestem tylko BGSDPKDK - wyjąkał zaskoczony BGSDPKDK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: całość IP: 195.92.39.* 03.09.03, 13:25 - Dzień dobry. Jestem BGSDPKDK. - Że co? - powiedziała piękna kobieta - mam już koc - Ale ja mam nowszy model - powiedziłą BGSDPKDK - jest milszy, delikatniejszy i cieplejszy oraz jest jeszcze dodatek gratis. - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. - Ale ja słyszałam o ciepłym i naturalnym - zripostowała piękna kobieta - Pani chciała gwarancji - powiedział zbity z tropu sprzedawca i miś w jednej postaci, i po chwili dodał płaczliwym tonem.- Przecież chyba mogę mieć gorszy dzień. - Alez oczywiście - odpowiedziała piekna kobieta - ale ja nie chcę kupować kota, to jest, koca w worku - Może pani wypróbować. Jeśli nie będzie sie pani podobało to nie dojdzie do tranzakcji. BGSDPKDK myślał "Kobiety nie mają w ogóle serca. Myślą, że misie mogą cały czas, a przecież wszystko ma swoją wytrzymałość. Ach te kobiety". Z chcęcią wyprubóję - stwierdziła piękna kobieta - a jak długo trwa czas testowania? - Oferta jest wszechstronna - odpowiedział BGSDPKDK - ma szeroki wachlarz usług. - Czy mogę złozyć zamówienie - zapytała się piekna kobieta. - Oczywiście. Proszę wygodnie położyć się na łóżku- powiedział roztrzęsiony BGSDPKDK, do tej pory nie miał jeszcze tak pięknej klientki. - Tylko wezmę prysznic, przebiorę się i umaluję - odpwiedziała piękna kobieta - to potrwa chwilkę, proszę, tam jest sypialnia. - Ale mam dziś farta - uśmiechnął się BGSDPKDK Zasiadł w fotelu. Zdjął buty. Włączy pilotem telewizor i znalazł Eurosport. Piękna kobieta wykąpała się, pięknie ubrała i umalował. Nagle z pokoju słyszy. - Przynieś mi zimne piwo i ciepłe kapcie kobieto. - Jak to??? - krzyknęła zdziwiona piękna kobieta - przeciez towar miał być extra klasa. - Kobieto nie zawracaj głowy tylko przynieś piwo. Nie widzisz, że Francja gra z Holandią?! i kapcie- dodał na koniec. - To ja idę na karmi z koleżankami - odpowiedziała obrażona juz piekna kobieta - kuchnia jest tam! Jak wrócę, to koc ma być gotowy! Nagle wpada do mieszkania oddział antykonkubinatowy, założony przez Ojca Rydzyka. - Jesteście aresztowani - krzyczy komandos Radia Maryja.- Żyjecie na kocią łapę. - I nie dość, że na kocią łapę - krzyknął drugi komandos - To w dodatku nie zapłaciliscie za nauki i za ślub!! A opłaty za chrzest?? - Ale ja jestem tylko BGSDPKDK - wyjąkał zaskoczony BGSDPKDK. - Tak. To dlaczego pan ogląda telewizje zamiast ją miziać - spytał pierwszy komandos. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 całość 03.09.03, 13:29 - Dzień dobry. Jestem BGSDPKDK. - Że co? - powiedziała piękna kobieta - mam już koc - Ale ja mam nowszy model - powiedziłą BGSDPKDK - jest milszy, delikatniejszy i cieplejszy oraz jest jeszcze dodatek gratis. - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. - Ale ja słyszałam o ciepłym i naturalnym - zripostowała piękna kobieta - Pani chciała gwarancji - powiedział zbity z tropu sprzedawca i miś w jednej postaci, i po chwili dodał płaczliwym tonem.- Przecież chyba mogę mieć gorszy dzień. - Alez oczywiście - odpowiedziała piekna kobieta - ale ja nie chcę kupować kota, to jest, koca w worku - Może pani wypróbować. Jeśli nie będzie sie pani podobało to nie dojdzie do tranzakcji. BGSDPKDK myślał "Kobiety nie mają w ogóle serca. Myślą, że misie mogą cały czas, a przecież wszystko ma swoją wytrzymałość. Ach te kobiety". Z chcęcią wyprubóję - stwierdziła piękna kobieta - a jak długo trwa czas testowania? - Oferta jest wszechstronna - odpowiedział BGSDPKDK - ma szeroki wachlarz usług. - Czy mogę złozyć zamówienie - zapytała się piekna kobieta. - Oczywiście. Proszę wygodnie położyć się na łóżku- powiedział roztrzęsiony BGSDPKDK, do tej pory nie miał jeszcze tak pięknej klientki. - Tylko wezmę prysznic, przebiorę się i umaluję - odpwiedziała piękna kobieta - to potrwa chwilkę, proszę, tam jest sypialnia. - Ale mam dziś farta - uśmiechnął się BGSDPKDK Zasiadł w fotelu. Zdjął buty. Włączy pilotem telewizor i znalazł Eurosport. Piękna kobieta wykąpała się, pięknie ubrała i umalował. Nagle z pokoju słyszy. - Przynieś mi zimne piwo i ciepłe kapcie kobieto. - Jak to??? - krzyknęła zdziwiona piękna kobieta - przeciez towar miał być extra klasa. - Kobieto nie zawracaj głowy tylko przynieś piwo. Nie widzisz, że Francja gra z Holandią?! i kapcie- dodał na koniec. - To ja idę na karmi z koleżankami - odpowiedziała obrażona juz piekna kobieta - kuchnia jest tam! Jak wrócę, to koc ma być gotowy! Nagle wpada do mieszkania oddział antykonkubinatowy, założony przez Ojca Rydzyka. - Jesteście aresztowani - krzyczy komandos Radia Maryja.- Żyjecie na kocią łapę. - I nie dość, że na kocią łapę - krzyknął drugi komandos - To w dodatku nie zapłaciliscie za nauki i za ślub!! A opłaty za chrzest?? - Ale ja jestem tylko BGSDPKDK - wyjąkał zaskoczony BGSDPKDK. - Tak. To dlaczego pan ogląda telewizje zamiast ją miziać - spytał pierwszy komandos. - Tak, tak - przytaknał drugi komandos - bo musicie się postarać, raz a porządnie, żeby chrzciny raz, dwa zrobić. - Bo ja sobie idę na karmi teraz - odpowiedziała piekna kobieta z dumnie podniesioną głową i wypiętą piersią (piersiami?!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: całość IP: 195.92.39.* 03.09.03, 13:36 - Dzień dobry. Jestem BGSDPKDK. - Że co? - powiedziała piękna kobieta - mam już koc - Ale ja mam nowszy model - powiedziłą BGSDPKDK - jest milszy, delikatniejszy i cieplejszy oraz jest jeszcze dodatek gratis. - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. - Ale ja słyszałam o ciepłym i naturalnym - zripostowała piękna kobieta - Pani chciała gwarancji - powiedział zbity z tropu sprzedawca i miś w jednej postaci, i po chwili dodał płaczliwym tonem.- Przecież chyba mogę mieć gorszy dzień. - Alez oczywiście - odpowiedziała piekna kobieta - ale ja nie chcę kupować kota, to jest, koca w worku - Może pani wypróbować. Jeśli nie będzie sie pani podobało to nie dojdzie do tranzakcji. BGSDPKDK myślał "Kobiety nie mają w ogóle serca. Myślą, że misie mogą cały czas, a przecież wszystko ma swoją wytrzymałość. Ach te kobiety". Z chcęcią wyprubóję - stwierdziła piękna kobieta - a jak długo trwa czas testowania? - Oferta jest wszechstronna - odpowiedział BGSDPKDK - ma szeroki wachlarz usług. - Czy mogę złozyć zamówienie - zapytała się piekna kobieta. - Oczywiście. Proszę wygodnie położyć się na łóżku- powiedział roztrzęsiony BGSDPKDK, do tej pory nie miał jeszcze tak pięknej klientki. - Tylko wezmę prysznic, przebiorę się i umaluję - odpwiedziała piękna kobieta - to potrwa chwilkę, proszę, tam jest sypialnia. - Ale mam dziś farta - uśmiechnął się BGSDPKDK Zasiadł w fotelu. Zdjął buty. Włączy pilotem telewizor i znalazł Eurosport. Piękna kobieta wykąpała się, pięknie ubrała i umalował. Nagle z pokoju słyszy. - Przynieś mi zimne piwo i ciepłe kapcie kobieto. - Jak to??? - krzyknęła zdziwiona piękna kobieta - przeciez towar miał być extra klasa. - Kobieto nie zawracaj głowy tylko przynieś piwo. Nie widzisz, że Francja gra z Holandią?! i kapcie- dodał na koniec. - To ja idę na karmi z koleżankami - odpowiedziała obrażona juz piekna kobieta - kuchnia jest tam! Jak wrócę, to koc ma być gotowy! Nagle wpada do mieszkania oddział antykonkubinatowy, założony przez Ojca Rydzyka. - Jesteście aresztowani - krzyczy komandos Radia Maryja.- Żyjecie na kocią łapę. - I nie dość, że na kocią łapę - krzyknął drugi komandos - To w dodatku nie zapłaciliscie za nauki i za ślub!! A opłaty za chrzest?? - Ale ja jestem tylko BGSDPKDK - wyjąkał zaskoczony BGSDPKDK. - Tak. To dlaczego pan ogląda telewizje zamiast ją miziać - spytał pierwszy komandos. - Tak, tak - przytaknał drugi komandos - bo musicie się postarać, raz a porządnie, żeby chrzciny raz, dwa zrobić. - Ja sobie idę na karmi teraz - odpowiedziała piekna kobieta z dumnie podniesioną głową i wypiętą piersią (piersiami?!) Kobieta poszła na karmi. Komandosi nie byli w stanie jej powstrzymać, bo kiedy kobieta jest rozjuszona to nawet diabeł ze swoimi piekielnymi sługusami chowa się po kątach. - Jak mnie nie będzie to macie tu posprzątać, pozmywać, obiad ugotować- darła się na mężczyzn. Kiedy wyszła zaczęli sprzątać - pierwszy komanados, zmywać - drugi, oraz gotować - BGSDPKDK. Tak oto spędzili swoje życie w mordędze i znoju. Piękna kobieta pędziła ich do pracy jak woły. Czasem też chłostała ich zakładając lateksowe wdzianko... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 całość 03.09.03, 13:51 - Dzień dobry. Jestem BGSDPKDK. - Że co? - powiedziała piękna kobieta - mam już koc - Ale ja mam nowszy model - powiedziłą BGSDPKDK - jest milszy, delikatniejszy i cieplejszy oraz jest jeszcze dodatek gratis. - A cóż to za dodatek gratis? - zapytała się piekna kobieta - Miś do przytulania i miziani - odparł BGSDPKDK. - A czy on ma gwarancję - zapytała się piękna kobieta - Tak - i pokazał na paczuszkę Viagry.- Peeełna gwarancja. - Ale ja słyszałam o ciepłym i naturalnym - zripostowała piękna kobieta - Pani chciała gwarancji - powiedział zbity z tropu sprzedawca i miś w jednej postaci, i po chwili dodał płaczliwym tonem.- Przecież chyba mogę mieć gorszy dzień. - Alez oczywiście - odpowiedziała piekna kobieta - ale ja nie chcę kupować kota, to jest, koca w worku - Może pani wypróbować. Jeśli nie będzie sie pani podobało to nie dojdzie do tranzakcji. BGSDPKDK myślał "Kobiety nie mają w ogóle serca. Myślą, że misie mogą cały czas, a przecież wszystko ma swoją wytrzymałość. Ach te kobiety". Z chcęcią wyprubóję - stwierdziła piękna kobieta - a jak długo trwa czas testowania? - Oferta jest wszechstronna - odpowiedział BGSDPKDK - ma szeroki wachlarz usług. - Czy mogę złozyć zamówienie - zapytała się piekna kobieta. - Oczywiście. Proszę wygodnie położyć się na łóżku- powiedział roztrzęsiony BGSDPKDK, do tej pory nie miał jeszcze tak pięknej klientki. - Tylko wezmę prysznic, przebiorę się i umaluję - odpwiedziała piękna kobieta - to potrwa chwilkę, proszę, tam jest sypialnia. - Ale mam dziś farta - uśmiechnął się BGSDPKDK Zasiadł w fotelu. Zdjął buty. Włączy pilotem telewizor i znalazł Eurosport. Piękna kobieta wykąpała się, pięknie ubrała i umalował. Nagle z pokoju słyszy. - Przynieś mi zimne piwo i ciepłe kapcie kobieto. - Jak to??? - krzyknęła zdziwiona piękna kobieta - przeciez towar miał być extra klasa. - Kobieto nie zawracaj głowy tylko przynieś piwo. Nie widzisz, że Francja gra z Holandią?! i kapcie- dodał na koniec. - To ja idę na karmi z koleżankami - odpowiedziała obrażona juz piekna kobieta - kuchnia jest tam! Jak wrócę, to koc ma być gotowy! Nagle wpada do mieszkania oddział antykonkubinatowy, założony przez Ojca Rydzyka. - Jesteście aresztowani - krzyczy komandos Radia Maryja.- Żyjecie na kocią łapę. - I nie dość, że na kocią łapę - krzyknął drugi komandos - To w dodatku nie zapłaciliscie za nauki i za ślub!! A opłaty za chrzest?? - Ale ja jestem tylko BGSDPKDK - wyjąkał zaskoczony BGSDPKDK. - Tak. To dlaczego pan ogląda telewizje zamiast ją miziać - spytał pierwszy komandos. - Tak, tak - przytaknał drugi komandos - bo musicie się postarać, raz a porządnie, żeby chrzciny raz, dwa zrobić. - Ja sobie idę na karmi teraz - odpowiedziała piekna kobieta z dumnie podniesioną głową i wypiętą piersią (piersiami?!) Kobieta poszła na karmi. Komandosi nie byli w stanie jej powstrzymać, bo kiedy kobieta jest rozjuszona to nawet diabeł ze swoimi piekielnymi sługusami chowa się po kątach. - Jak mnie nie będzie to macie tu posprzątać, pozmywać, obiad ugotować- darła się na mężczyzn. Kiedy wyszła zaczęli sprzątać - pierwszy komanados, zmywać - drugi, oraz gotować - BGSDPKDK. Tak oto spędzili swoje życie w mordędze i znoju. Piękna kobieta pędziła ich do pracy jak woły. Czasem też chłostała ich zakładając lateksowe wdzianko... I żyli długo i ... no właśnie co po tym i ?? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka a ja nie mam... 03.09.03, 11:19 a ja nie mam z kim isc na wesele...co prawda to za 2 mies...ale jednak...:( Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 a ja nie mam... 03.09.03, 11:26 Jak będzie Twoje wesele, to na pewno będziesz miała z kim iść :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: a ja nie mam... IP: 195.92.39.* 03.09.03, 11:28 takandrynka napisała: > a ja nie mam z kim isc na wesele...co prawda to za 2 mies...ale jednak...:( Napisz ofertę na forum. Wtedy zgłoszą sie kawalerowie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: a ja nie mam... 03.09.03, 11:38 Oberon...myslisz? to nie takie proste...a w ciemno z kims isc...ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: a ja nie mam... IP: 195.92.39.* 03.09.03, 11:41 takandrynka napisała: > Oberon...myslisz? to nie takie proste...a w ciemno z kims isc...ech A co za różnica. Konwenanse to bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 a ja nie mam... 03.09.03, 11:47 A co za różnica. Konwenanse to nie bzdura :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: a ja nie mam... IP: 195.92.39.* 03.09.03, 11:48 ka_27 napisał: > A co za różnica. Konwenanse to nie bzdura :-))) Bzdura... a zresztą nie wiem co to znaczy konwenanse :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 a ja nie mam... 03.09.03, 11:55 Konwenanse ... a zresztą nie wiem co to znaczy bzdura:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: a ja nie mam... IP: 195.92.39.* 03.09.03, 11:56 ka_27 napisał: > Konwenanse ... a zresztą nie wiem co to znaczy bzdura:))) To jest abstrakcyjne myślenie. Kobiety wolą dowcip sytuacyjny, mężczyźni abstrakcyjny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 : a ja nie mam... 03.09.03, 11:57 To jest sytuacyjne myślenie. Kobiety wolą dowcip abstarkcyjny, mężczyźni sytuacyjny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: a ja nie mam... 03.09.03, 14:23 veto, panowie! kobiety lubią po prostu dobre dowcipy! Gość portalu: Oberon napisał(a): > To jest abstrakcyjne myślenie. Kobiety wolą dowcip sytuacyjny, mężczyźni > abstrakcyjny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: a ja nie mam... IP: 195.92.39.* 03.09.03, 14:32 taka_tam napisała: > veto, panowie! kobiety lubią po prostu dobre dowcipy! To niemożliwe!!! Właśnie przewróciłaś moje myślenie o świecie do góry nogami!!! aaaaa chlip, chlip, chlip. Ja się zabiję - kobiety lubią dobre dowcipy... nieeeee to niemożliwe... aaaaa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: a ja nie mam... 03.09.03, 14:56 nie rycz, bo nie wiem, co ze sobą zrobić :-) Gość portalu: Oberon napisał(a): > To niemożliwe!!! Właśnie przewróciłaś moje myślenie o świecie do góry nogami!!! > aaaaa chlip, chlip, chlip. Ja się zabiję - kobiety lubią dobre dowcipy... > nieeeee to niemożliwe... aaaaa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: a ja nie mam... 03.09.03, 14:58 Dziwne, to oni zazwyczaj nie wiedzą co robić :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: a ja nie mam... 03.09.03, 15:01 ale on nie dość, że ryczy, to jeszcze zabijać się chce... tylko buuu i aaaa... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: a ja nie mam... IP: 195.92.39.* 03.09.03, 14:58 taka_tam napisała: > nie rycz, bo nie wiem, co ze sobą zrobić :-) Przytulić ;P :))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: a ja nie mam... 03.09.03, 15:02 no to masz wirtualnego przytulańca i już nie bucz ;-) Gość portalu: Oberon napisał(a): > Przytulić ;P :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: a ja nie mam... IP: 195.92.39.* 03.09.03, 15:04 taka_tam napisała: > no to masz wirtualnego przytulańca i już nie bucz ;-) Oki. Może być, ale jakiś taki zimny... wolałbym cieplejszy i proszę o więcej czułości na przyszłość!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: a ja nie mam... 03.09.03, 15:07 oj tam, oj tam... cieplutki był i serdeczny... już nosek wytarty? :-) Gość portalu: Oberon napisał(a): > Oki. Może być, ale jakiś taki zimny... wolałbym cieplejszy i proszę o więcej > czułości na przyszłość!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: a ja nie mam... IP: 195.92.39.* 03.09.03, 15:10 > > Oki. Może być, ale jakiś taki zimny... wolałbym cieplejszy i proszę o więc > ej > > czułości na przyszłość!!! :)))) Chlip, białą chusteczką z monogramem. Chlip, przytul mocno, bo będę płakał :)) Instrukcja dla panów; Panowie grajcie małego zapłakanego chłopca wtedy instynkt kobiety do przytulania obudzi się, a potem można przejść do przyjemniejszych rzeczy, ten, tego... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: a ja nie mam... 03.09.03, 15:15 to fakt, zwykle wiecie, jak nas "zmiękczyć" ;-) ale hola, mój oberku, nie tak zaraz z tym "przechodzeniem" :-) instrukcja dla kobiet: jak zaczyna grać małego, zapłakanego chłopca, to należy przytulić, ale zaraz potem ponownie zbesztać, żeby nie myślał, że wszystko mu wolno ;-))) ps. a jaki był monogram na tej chusteczce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: a ja nie mam... IP: 195.92.39.* 03.09.03, 15:17 > to fakt, zwykle wiecie, jak nas "zmiękczyć" ;-) ale hola, mój oberku, nie tak > zaraz z tym "przechodzeniem" :-) No co? Kobiety też lubią "przechodzenie". Ka mi powiedział. :))))) > instrukcja dla kobiet: > jak zaczyna grać małego, zapłakanego chłopca, to należy przytulić, ale zaraz > potem ponownie zbesztać, żeby nie myślał, że wszystko mu wolno ;-))) ;PPPPP > ps. a jaki był monogram na tej chusteczce? A co powinno? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: a ja nie mam... 03.09.03, 15:26 noooo... jak ka ci powiedział... :-))) lubią, tylko nie w tak zawrotnym tempie, jak wy ;-) nie co powinno, tylko co było? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: a ja nie mam... IP: 195.92.39.* 03.09.03, 15:32 taka_tam napisała: > noooo... jak ka ci powiedział... :-))) lubią, tylko nie w tak zawrotnym tempie, > > jak wy ;-) Tiaaa, wierzę... ;)) > nie co powinno, tylko co było? :-) Co było? Cholera nie pamiętam, ale była biała i pachnąca. :) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: a ja nie mam... 03.09.03, 15:36 nie pamiętasz? czyżbyś był wtedy wstawiony? nieładnie, tak przy tulącej cię w płaczu damie... ;-P > > Co było? Cholera nie pamiętam, ale była biała i pachnąca. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 a ja nie mam... 04.09.03, 07:54 Oberonku :-) przecież nie chciałeś ze mną pogadać na temat pięknych kobiet :-))) A zresztą nie wierz nigdy pięknej kobiecie, dobrą radę Ci dam :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 a ja nie mam... 03.09.03, 14:32 Kobiety lubią ... zresztą, co ja będę pisał o tym, o czym wszyscy dobrze wiedzą :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: a ja nie mam... IP: 195.92.39.* 03.09.03, 14:38 ka_27 napisał: > Kobiety lubią ... zresztą, co ja będę pisał o tym, o czym wszyscy dobrze > wiedzą :-))) Ty wiesz co lubią kobiety ka!!!! Jesteś moim guru!!! Powiedz co kobiety lubią!!! Nie się dowiem wreszcie tej tajemnicy skrzętnie ukrywanej przed światem? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 a ja nie mam... 03.09.03, 14:49 O tym mężczyzni rozmawiają przy piwie, a nie w obecności kobiet ... :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: a ja nie mam... IP: 195.92.39.* 03.09.03, 14:59 ka_27 napisał: > O tym mężczyzni rozmawiają przy piwie, > a nie w obecności kobiet ... :-))))) Hmmm, ja przy piwie w ogóle się nie odzywam... a zresztą piwo to nuda ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 a ja nie mam... 04.09.03, 07:51 No ... jak piwo to dla Ciebie nuda ... :-PPPP To o czym niby będziemy rozprawiać? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: O czym dzisiaj porozmawiamy? 03.09.03, 15:27 O śmieciach. Dziś rano wyszłam wynieść śmieci w takim worku foliowym i nie miałam je gdzie wyrzucić - mało się na mnie nie wysypały śmieci innych ludzi, zebrane w zsypie. Musiałam idiotycznie z workiem z obierkami, pustymi pojemniczkami po śmietanie i jogurtach i p.t. lecieć na przystanek autobusowy, by wyrzucić do kosza. Spotkaliście się z problemem "śmieci, których nie ma gdzie wrzucić"? Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś