dziewczyna.z.bagien 02.06.08, 23:13 znow mieć złudzenia...Naprawdę chciałabym je mieć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamea5 Re: Chciałabym... 02.06.08, 23:18 ..."złudzenia",zamien na: piekno,zycie,wiare...kochaj zycie i baw sie nim:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: Chciałabym... 02.06.08, 23:27 Kocham życie, ale...bez złudzeń, które chciałabym mieć:) Nie można mieć wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Chciałabym... 02.06.08, 23:31 wizja "edenu",powiedzmy jest utopia;D wizja "ideałow"...tez;) pozostaje egocentryzm,w najbardziej wyrazistym wymiarze;DDD ...przepraszam wszystkich czytajacych idealistow...bum:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: Chciałabym... 02.06.08, 23:40 W każdym Raju, mieszka jakiś wąż:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Chciałabym... 02.06.08, 23:38 ..i tak trzymaj..."Najważniejsze, że 4/5 dnia jestem uśmiechnięta i zarażam tym ludzi dookoła"..;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Chciałabym... 02.06.08, 23:55 to nieaktualne...może tymczasowo...a może na stałe? Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Chciałabym... 03.06.08, 00:09 tragedią wielu ,jest brak wiary w ..."siebie","cuda",to jakby działa na tej samej "płaszczyznie":) wszelkie niepowodzenia sa: "skutkiem."..patrz"przyczyny"...wina,powiedzmy 50/50%...pa! kolorowych snow:) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Chciałabym... 03.06.08, 08:03 dopóki żyjesz,wszystko może się wydarzyć.To nie frazes tylko życiowe doświadczenie:) Poczekaj więc jeszcze troszkę cierpliwie,pragnij tego bardzo mocno a być może złudzenia powrócą:) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Chciałabym... 03.06.08, 11:02 To do mnie czy do dziewczyny.z.bagien? Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Chciałabym... 03.06.08, 12:56 A wydawałoby się, że tam na bagnach to tylko jakieś czary mary fatamorgany i inne elfy, duchy, przewidzenia. Ale żeby tak nawet maleńkiego złudzonka nie było to nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
a1i3n Ja też nie 03.06.08, 13:07 A w sumie to chciałbym takiego elfa zobaczyć, jak wygląda. Czy taki elf ma siusiaka czy sisi? I czy zmieści się do 5 litrowego plastykowego karnistra. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Jak możesz, jak śmiesz?!!! 03.06.08, 21:41 Jak możesz tak elfa sponiewierać codziennością?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1i3n A chleja te elfy szuje jedne IP: *.centertel.pl 03.06.08, 21:57 Taki elf na glodnego walnie dwie flaszki i potem lata pijany po internecie i szuka nimf. A po ch... mu ta nimfa jak on wyposazenia nie ma? Glupki jedne te elfy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Jestem pod wrażeniem 03.06.08, 22:05 wiedzy o Elfach i ich nieobyczajnych obyczajach , także sprośnych zachowaniach:) Ukłony w Twoją stronę, zapewne jakaś Elfologia ,czy coś, pozwala z takim znawstwem rozprawiać o tych dziwnych stworzeniach "z mgły i galarety":) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: Chciałabym... 03.06.08, 21:42 Drogi Fredoo, jak wiessz, nic w życiu nie jest takie jakie się wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Chciałabym... 03.06.08, 23:14 A ja bym chciała, żeby to, co wydaje się być złudzeniem, okazało się jednak czymś realnym... Po co karmić się złudzeniami? ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
a1i3n Ginger :) 04.06.08, 16:42 Te miliony gospodyń kur domowych w kieracie oglądające Dynastię, Modę na Sukces, Plebanie, D jak dupa, M jak miłość, Złotopolskich, Na dobre i na złe? Więźniowie w więzieniach, którzy uciekają w marzenia, aby przetrwać? Czasem trzeba karmić się marzeniami, złudzeniami - czasem trzeba. W uzasadnionych wypadkach tak. Normalnie - to oczywiście masz rację. Pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Ginger :) IP: *.aster.pl 04.06.08, 19:16 A co zlego w marzeniach i nawet zludzeniach? Ja nic zlego nie widze, dopoki nie rani to nikogo, NIE MA W TYM NIC ZLEGO, jak zwykle szukasz problemu gdzie go nie ma a1i3n -poswiec weicej czasu Zonie i dzieciom a zobaczysz, ze swiat nie jest taki zly!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1i3n Aster-alny kropkowy duchu :) IP: *.centertel.pl 04.06.08, 22:09 Moglbym z Toba polemizowac, z kolei w innych kwestiach sie zgodzic, ale nie w tym rzecz. Szanuje Cie. Bo tresc Twoich postow niesie zawartosc merytoryczna, a czasem tez emocje. Milo jest miec po tej drugiej stronie czlowieka, niezalenie od roznic pogladow. Bzdury nie wnoszace wartosci dodanej, sluzace tylko podtrzymywaniu rozmowy, oklepane frazesy, ktore mozna zawsze napisac bezbolesnie, bez ryzyka, ze sie kogokolwiek urazi a jednoczesnie pokazac sie jako ktos madry dzieki temu - tego CHLAMU na liscie jest od groma. Ciesze sie, ze sa tu jeszcze ludzie, ktorzy potrafia wyrazac swoje opinie, swoje emocje, a nie produkowac setki czy tysiace postow nie wnoszace zadnej wartosci dodanej. Moge sie z Toba nie zgadzac, ale szanuje Cie jako rozmowce. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Aster-alny kropkowy duchu :) IP: *.aster.pl 04.06.08, 22:48 a w czym sie ze mna nie zgadzasz A?............. powinnismy sie zgadzac w...1 i szesc zer procenta :P czy sie myle :P...? firenziano: to takie uczucie czuc sie pijanym od nadmiaru wrazen :) a jak wpadniesz w bagienne zakamarki..to Dziewczyna z Bagien Cie uratuje ;) czyz nie warto 'poplywac'..w bagnach....? bo mnie to zaden Pan z Bagien nie uratuje..;) Ja tam uwielbiam bajki, nawet jak bede miala tysiac lat, to bede wierzyc w smoki i ksiecia z bajki i inne cuda :) Dobranoc************** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1i3n Klep dalej te kropki :) IP: *.centertel.pl 05.06.08, 07:22 Po 1000 kropek bedziesz miala orgazm. Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Chciałabym... 04.06.08, 08:04 Pewnie jednak złudzenia są tak czy siak. Nawet bez elfów. Np.spodziewam sie premii. Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano to niebezpieczne 04.06.08, 22:27 miec zludzenia na bagnach... zamyslisz sie, zapatrzysz, spadniesz z traktu w bagno i po Tobie :) Odpowiedz Link Zgłoś