GoĹÄ: XpLove IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 00:10 moje palce jak saperzy pomyłka to zagłada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quickly Re: Podminowanie dotyku 08.01.02, 00:40 No bez przesady z tymi saperami! Jeszcze zostaje altyrerzysta jezyczek... Odpowiedz Link Zgłoś
yata Re: Podminowanie dotyku 08.01.02, 01:11 quickly napisał(a): > Jeszcze zostaje altyrerzysta jezyczek... Byle nie za ostry,bo zrobi krzywde... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: XpLove Re: Podminowanie dotyku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 22:38 wszystko zawiodło miałem nosa teraz używam go do obsługi klawiaturki Ctrl+Alt+Delete nie wchodzi w grę Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Podminowanie dotyku 09.01.02, 09:20 Xp-costam;-), co cie nie bylo ostatnio w pubie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: XpLove Re: Podminowanie dotyku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 22:08 No i co? czy po to mam dwa nicki żeby je łączyć? XpLove nigy nie było w żadnym pubie. Polega to na tym, że jeśli spotkasz tego w pubie to możesz rozmawiać z Nim O XpLove, a mnie nie spotkasz w pubie. Nie można rozmawiać z kimkolwiek, nie licząc się z intencjami wystąpień drugiej strony. Pozdrawiam. P.S. Tym razem nikt nie wniknął w poruszony przeze mnie temat. Zresztą chciałem tylko ogłosić pewną koncepcję. Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Podminowanie dotyku 11.01.02, 09:21 Xp-??? nie wybuchaj;o) spokoju i opanowania Ci jako saperowi zycze. bis dann. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Podminowanie dotyku 09.01.02, 09:24 ...hm...miny jeszcze Wam...brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś