fredoo 13.06.08, 09:21 Taka była piosenka chyba Kasi Sobczak kto to pamięta??? Trzynastego, nawet w grudniu jest wiosna Trzynastego, każda droga jest prosta .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygryska_28 Re: Piątek.trzynastego 13.06.08, 10:04 TRZYNASTEGO NAWET W GRUDNIU JEST WIOSNA TRZYNASTEGO KAŻDA DROGA JEST PROSTA TRZYNASTEGO NIE LICZY SIĘ STRAT TRZYNASTEGO OD MORZA DO TATR TRZYNASTEGO KAPELUSZE Z GŁÓW POWAŻNYCH ZRYWA WIATR TRZYNASTEGO WSZYSTKO ZDARZYĆ SIĘ MOŻE TRZYNASTEGO ŚWIAT W RÓŻOWYM KOLORZE TRZYNASTEGO NIE SMUCĄ MNIE ŁZY TRZYNASTEGO PIĘKNIEJSZE SĄ SNY TRZYNASTEGO A TY WŁAŚNIE TRZYNASTEGO JESTEŚ ZŁY. WIEM,ŻE GNIEWASZ SIĘ NA MNIE BO POWODÓW MASZ TYSIĄC ALE JEDNO CO POWIEM, JEDNO MOGĘ CI PRZYSIĄC. TRZYNASTEGO WIOSNA TWOJE MA IMIĘ TRZYNASTEGO TWOJE MYŚLI SĄ PRZY MNIE TRZYNASTEGO NIE WIDZĘ TWYCH WAD TRZYNASTEGO PIĘKNIEJSZY JEST ŚWIAT TRZYNASTEGO I DLATEGO TRZYNASTEGO ŚPIEWAM TAK. TRZYNASTEGO OD MORZA DO TATR TRZYNASTEGO PIĘKNIEJSZY JEST ŚWIAT TRZYNASTEGO ZAŚPIEWAM CI TAK TRZYNASTEGO Trzynastego od rana w pracy cisza... (przed burzą??) Ale już za chwilę weekend i to najlepsza informacja :)) Miłego dnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Piątek.trzynastego IP: *.crowley.pl 13.06.08, 10:19 Miłego dnia:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Piątek.trzynastego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 19:52 Trzynastego? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: Piątek.trzynastego 13.06.08, 22:38 betenoire.wrzuta.pl/audio/tRDb3gWUV4/kasia_sobczyk_trzynastego Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Piątek.trzynastego 15.06.08, 16:53 fredoo napisał: > Taka była piosenka chyba Kasi Sobczak > kto to pamięta??? > > Trzynastego, nawet w grudniu jest wiosna > Trzynastego, każda droga jest prosta > .... Pamiętam ją z czarnych płyt, słuchałam w dzieciństwie u mojej babci. Odpowiedz Link Zgłoś
mahora Re: Piątek.trzynastego 19.06.08, 17:41 Ja doskonale pamiętam, bo wtedy obchodziłam 21. urodziny :D Odpowiedz Link Zgłoś