rozmowy_w_sieci Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 04.10.09, 12:44 Takiej stronki to chyba żadnej. Fora są lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
diana92a Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 14.03.13, 12:13 ja lubie portal komax.com ;) fajne Ciekawe wątki można tam znaleść Odpowiedz Link Zgłoś
kubaa238 Internetowe biuro matrymonialne 06.10.09, 14:06 Ja polecam internetowe biuro matrymonialne: iduo.pl Znajdziesz tam wiele samotnych osób, a któraś z nich być może jest tą jedyną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtorek Re: Internetowe biuro matrymonialne IP: *.com.pl 04.04.12, 19:03 po;ecam sympatie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelli www.hellopl.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.09, 15:04 Darmowy portal randkowy Nie musisz płacić, 100 % za darmo, poznaj ciekawych ludzi, załóż konto. Za poznawanie ludzi nie musisz płacić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: www.hellopl.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 12:36 helloop.com? - ZDECYDOWANIE odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: www.hellopl.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 18:13 Anno napisałaś, że nie polecasz helloop.com a czy mogłabyś powiedzieć dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max www.onaion.co IP: *.zabrze.vectranet.pl 15.01.13, 13:58 Nowy darmowy portal randkowy logowanie przez facebooka chyba jak w innych :) prosty w obsłudze warto zaglądnąć i się przekonać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darmowy portal Re: www.hellopl.com IP: *.173.44.230.tesatnet.pl 21.10.13, 22:36 Darmowym portalem randkowym jest też nowy portal www.smartpage.pl - polecam. Niezła jakość i wszystko za darmo - brak opłat za pisanie wiadomości co cieszy szczególnie biorąc pod uwagę, że portale potrafią ostatnio ściągać nawet pod 100 zł za miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.aster.pl 19.10.09, 21:29 ZBardzo fajny portal randkowy i nie tylko. Sex anonse,gry erotyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamax Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.09, 21:21 Ten portal jest super zapraszamy... randkiinternetowe.forumowisko.net/portal.php?sid=1e670982674926777f440073bb8e1a26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:07 znam lepszy: darmowe-doladowanie.org/index.php?c=viral&m=index&id=7eebb4a6113cbfdf7df55eb8b02f43cd Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 26.10.09, 19:01 To nie jest portal randkowy spamerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dloogie Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 23:08 Nowo otworzony portal randkowy www.o-randki.pl Duzo ciekawych opcji. Zobaczcie Odpowiedz Link Zgłoś
foresi Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 28.10.09, 16:25 kurki.pl bo naprawdę prawie calkiem darmowy a nie jak wiekszosc pisze a wcale nie sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek89 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.19.165.4.osk.enformatic.pl 19.11.09, 14:58 zdecydowanie www.poklikajmy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porta_33 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.euro-net.pl 24.11.09, 20:00 Coś można wybrać z "e-podryw.pl". Seks i potrzeba uczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 195.242.108.* 19.12.09, 08:36 e-podryw.pl jest beznadziejny. Większość kont jest nieprawdziwa. Właściciel zatrudnił osoby do prowadzenia sztucznych profili i odpowiadania na wiadomości. Dałam się nabrać na konto premium. Szczerze nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STACH Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 29.11.09, 00:10 Jak widać połowa komentujących to akwizytorzy wszelkiej maści portali randkowych które próbują "wyciągać" pieniądz od użytkowników... ze swojej strony proponuję poszukać kogoś wśród żywych ludzi a nie tylko internetowych troli z portali randkowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Victoria Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 188.33.250.* 08.12.09, 14:27 www.gethighlife.com Odpowiedz Link Zgłoś
konto.na.chwile Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 08.12.09, 14:54 Z portali randkowych polecamy portale bardziej eleganckie, raczej nie jeansy - wiadomo randka to specjalna okazja. Szczególnie na pierwszej dobrze jest zrobic wrażenie:) Tak sądzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.static.sitel.net.pl 25.08.12, 15:43 e-muszla zarąbisty portal randkowy na ktorym mozna duzo zdzialac sam zobacz Odpowiedz Link Zgłoś
afaja Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 10.12.09, 13:31 ja polecam SzybkaRandka fajny portal inny od wszystkich, ma fajne opcje- teraz maja jakies roboty, chyba modernizują, ale portal jest naprawdę fajny szybkarandka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.hsd1.pa.comcast.net 24.12.09, 02:41 Polecam portal hellopl.com mozna poznac ciekawych ludzi poznalem tam swoja dziewczyne i jestesmy juz 1,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
pannisko nie polecam 13.01.10, 12:19 badoo, sam mi się wcisnął do poczty,pokazał,kto z moich znajomych ,których mam w książce adresowej tam jest.jest kiepsko przetłumaczony z angielskiego, jest w nim pełno chłopaków z 3 świata, trudno się po nim poruszć, zapisał mnie do sibie zanim się zorientowałam, to chuligaństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.10, 10:40 żadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
belcia26 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 14.01.10, 14:08 ja tam żadnych portali nie polecam.więcej z tym problemu niż dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.home.aster.pl 23.03.12, 16:28 Oj pewnie się zraziłeś i teraz wolisz omijac tego typu serwisy ?? Ale nie dziwię się bo sama wielokrotnie bywałam na różnych serwisach randkowych, aż trafiłam na mydwoje, który okazał się być i dobrym miejscem na poznanie nawet tej drugiej połówki, jak również dał mi szanse zapoznania fajnego chłopaka z Austrii. Bo przyznam szczerze, że naszych rodzimych facetów mam po dziurki w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.cm-5-1b.dynamic.ziggo.nl 23.03.12, 17:48 Ostatnio natrafiłam na www.szukam-milosci.pl - brak opłat i to się liczy w tego typu portalach. Odpowiedz Link Zgłoś
0chocolate0 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 12.04.12, 12:06 Ja polecam bottlefriend.pl. Dla mnie bomba, bo mozna sie umawiac z ludzmi na imprezy, wspolnego drinka.A ja nie lubie nudy. Odpowiedz Link Zgłoś
herkson Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 13.04.12, 11:53 Na pewno godny polecenia jest ten - sympatie.eu/ Mają mnóstwo ludzi i nie tylko z Polski. Poza tym nie oczekują płatności, co dla mnie, ma ogromne znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areolaa2 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 78.133.191.* 16.04.12, 18:03 Moim zdaniem ostatnio jakość wielu portali randkowych poszła do góry i coraz lepiej to wygląda… Jakieś 2,5 roku temu miałam konta na kilku tego typu portalach, później znalazłam faceta, więc zlikwidowałam konta, a teraz ponownie szukam drugiej połówki, dlatego założyłam konta na 3 portalach (na tych samych co ostatnio). I przyznaję, że wszystkie poszły naprzód, zdecydowanie więcej ludzi (widać, że jest trend na korzystanie z takich portali), ładniejsza grafika, lepsze funkcje, ale najbardziej mnie zaskoczyło mydwoje.pl. Z portalu, gdzie praktycznie nie było aktywnych ludzi, a nawigacja była starsznie trudna, stał się aktualnie moim ulubionym portalem. Nie mówiąc już o liczbie aktywnych osób, to największe wrażenie zrobiło na mnie rozbudowanie tych wszystkich funkcji tam. Nawet jakieś sortowanie według kryteriow partnera lub odległości można sobie wybrać. Pozostałe też zrobiły postępy, ale piszę o mydwoje, bo moim zdaniem zrobiło największy postęp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duzy Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.sieradz.vectranet.pl 31.05.12, 23:03 Polecam portal www.nlove.pl z uwagi na aktualne profile i ciekawe osoby nlove.pl albo sympatia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.12, 01:09 nlove.pl? dobry żart!! przecież to kompletne dno!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasiej Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 16:00 Witam, ja ostatnio byłem na www.zakochajsie.com.pl powiem wam że bardzo fajna strona, ładnie rozbudowana. Trochę mało ludzi (500) ale z tego co wiem to serwis działa od miesiąca. Jest darmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
belcia26 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 17.01.10, 16:26 na wiekszości portali wszystko jest darmowe dopoki nie chcesz napisać do kogos wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.play-internet.pl 13.02.12, 09:36 Nie prawda, ja korzystam z anonse-roksa.pl i wszystko jest darmowe, dane kontaktowe są widoczne i bez zadnych sms! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.centertel.pl 28.02.12, 17:16 WWW.TWOJAEREKCJA.COM WWW.TWOJAEREKCJA.COM WWW.TWOJAEREKCJA.COM Odpowiedz Link Zgłoś
bilbona Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 03.02.10, 16:55 Witam! Sporo osób zastanawia się nad skutecznością takich portali. Ja też na początku podchodziłam do tego sceptycznie. Jednak postanowiłam spróbować i nie zawiodłam się. Odbyłam parę spotkań, w końcu poznałam super faceta, z którym już jestem dobrych parę miesięcy. I mam nadzieję, że to już się nie zmieni. I to nie tylko moja opinia, bo na portalu MyDwoje.pl, dzięki któremu poznałam mojego partnera, jest wiele innych wpisów ludzi, którzy znaleźli drugie połówki właśnie przez ten portal i opisują całą historię. Tak więc naprawdę polecam takie portale. Warto spróbować, przecież nic nie tracimy, prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camilla21 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.09.10, 09:23 Na portalu myDwoje "nic nie tracimy" oprócz pieniędzy,czasu i cierpliwości.To klon be2,oba portale jednakowo oszukańcze zawierające profile oszustów,których poznałam osobiście i którzy pracują dla obu portali.Gdy o tym napisałam do serwisu i zażądałam wyjaśnień natychmiast zlikwidowano mój opłacony profil nie zwracając pieniędzy!!!Zlikwidowali ślad po mnie,bo napisałam,że jako użytkowniczka sprawę oszustwa zgłaszam na policję!!!Nie dajcie się im zmanipulować i oszukać,bo nikogo tam nie poznacie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajetka Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.tvk.torun.pl 30.01.12, 13:56 W pełni potwierdzam to co piszesz!!! Sama tego doświadczyłam. Mnie zawieszono i nie odwieszano aż do końca opłaty. Skrytykowałam też ich test psychologiczny,który zupełnie się nie potwierdzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paliska Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.static.korbank.pl 05.03.12, 18:20 Dziwne jest to, co piszecie o tych zawieszeniach. Prawdę powiedziawszy aż nie chce mi się w to wierzyć, ponieważ ja z moderatorami tego portalu miałam same pozytywne relacje. Kiedyś nawet sami mi zasugerowali, żebym ostrożnie podchodziła do jednego typka, mimo, że zlikwidowali jego konto, to ostrzegli przed prywatną korespondencją, bo okazał się oszustem (wyłudzał kasę). Dlatego mocno mnie dziwi, że ktoś Wam zawiesił konto za to, że wskazałaś oszustów. A Kajetka, Ciebie za co zawiesili? Wydaje mi się, że jednak musiało tam stać się coś większego, skoro takie konsekwencje Was spotkały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofa Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.unknown.vectranet.pl 28.06.12, 20:07 Wyłudzał kasę? Czy nie był to Jarek S. obecnie 57-letni uroczy żigolak, cyniczny drań, który bałamuci kobiety na wielu portalach? Zwykle mieszka u jednej kobiety, ale zawsze ma w zapasie kilka. Uważajcie. Ja straciłam dużą kasę i sporo nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 31.41.83.* 24.07.12, 23:06 Ostrzegam po portalach grasuje oszust!!!!!!!!!!!!! W.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camilla Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.09.10, 09:34 Na portalu myDwoje "nic nie tracimy" oprócz pieniędzy,czasu i cierpliwości.To klon be2,oba portale jednakowo oszukańcze zawierają profile oszustów,których poznałam osobiście i którzy pracują dla obu portali.A także są tam, o ironio,byli więźniowie przedstawiający się jako prokuratorzy,adwokaci itp.Gdy o tym napisałam do serwisu i zażądałam wyjaśnień natychmiast zlikwidowano mój opłacony profil nie zwracając pieniędzy!!!Usunęli wszelkie ślady,bo napisałam,że jako użytkowniczka sprawę oszustwa zgłaszam na policję!!!Nie dajcie się im zmanipulować i oszukać,bo nikogo uczciwego tam nie poznacie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 212.109.153.* 25.01.10, 10:39 ja polecam randkidojrzalych.pl - portal dla ludzi poważnie szukających tej drugiej osoby, dojrzałych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 09:45 randki.maxi-24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.cm-5-1b.dynamic.ziggo.nl 11.12.11, 16:19 Ja polecam www.szukam-milosci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marchewka Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.11, 21:17 Ja sie np zapisałam tu sexycity.pl/polecam/83 i i i póki co czekam na to aż porządnie ruszy, juz sie dużo razy rejestrowałam na innych portalach ale albo dowalali sie zboczence albo ludzie z problemami, a ja chcę poznać kogoś fajnego link jest tez poleceniem nie ukrywam ale dzięki jak przez niego wejdziecie. Im nas więcej się zapisze tym lepiej :) Moze nie bedzie jakichs tumanow ani zadnych takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1DZIUNIA000 Re: IP: *.dyn.as47377.net 08.02.10, 20:39 FAJNY JEST PORTAL NA CAFE.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klementyna Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 15:55 you4me Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.tvk.torun.pl 01.12.11, 11:24 Mogę tylko wypowiedzieć sie o mydwojeTRAGEDIA.Miałam tam konto przez 6 miesięcy. Listów w sumie otrzymałam przez te półroku ok 20,czyli średno 3 +na miesiąc.Na początku wypełnia się tzw.test psycholog.na podstawie,którego typują odpowiednie dla Ciebie osoby.Ocenia się osobę pod kątem zrównoważenia,dojrzałości,otwartości itp.Trafność doboru określają w %.Umówiłam się z kilkoma Panami z tzw wysoką trafnością i dużą dojrzałością psychiczną i wiecie co;jeden okazał się narkomanem,drugiego interesowało głównie czy mam córeczkę taką najlepiej 10-12 lat....,a jeszcze jeden przyznał się ,"że leczy się psychiatrycznie od wielu lat i dlatego nie pije alkoholu".Napisałam o tej wysokiej dojrzałości i zrównoważeniu emocjonalnym polecanych Panów i trafności testowej do mydwoje.W zamian zawiesili moją wizytówkę,pomimo opłaty-bo "trąciła" krytyczną ocenę profilu. I oczywiście odpisali,że psycholog, który sklecił ten test jest super itp.itd.,a oni stale pracują nad pogniesieniem jakości usług itp.,itd.Wnioski pozostawiam czytającym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 84.201.212.* 11.03.12, 13:11 Zgadzam się z panią z tymi narkomanami i pijakaki to prawda. Tez mi sie trafiali sami degeneraci, wiec dalam sobie spokoj z portalami. Z tego co tu przeczytalam są tacy co zniechecili sie takimi miejscami gdzie mozna poznac kogos przez net, ale sa tez tacy ktorzy szykuja sie do ślubu. Kwestia szczescia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasiej Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 23:03 Polecam www.zakochajsie.com.pl. OPIS: Bezpłatny serwis randkowy oferujący wiele nowych możliwości w tym ogólnodostępny czat, prywatny komunikator, ranking zdjęć i wiele innych dodatków. Poznaj ciekawych ludzi, znajdź drugą połówkę, przyjaźń lub przygodę. Prawdziwi ludzie=prawdziwa randka! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj_008 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 22.10.11, 20:01 Niestety, smutno to powiedzieć, ale polskie portale randkowe są raczej jeszcze w stanie "raczkowania". Na zagranicznych portalach jest o wiele mniej śmieci, a bardzo dużo wartościowych ludzi, oczywiście może dlatego, że to więcej kosztuje, ale są aktorzy, artyści i inni poważni ludzie.... nic dziwnego,że coraz więcej ludzi nawet z Polski tam wchodzi, oczywiście tylko trudno też znaleźć porządny, jeszcze gorzej niż u nas, tu jest lista chyba najlepszych tych zagranicznych portali zagraniczne-portale-randkowe.pl Odpowiedz Link Zgłoś
delmis Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 06.01.12, 05:23 Swojego chłopaka z którym jesteśmy już rok pozwalam w serwisie hellopl.com Przede wszystkim serwis jest darmowy i nic się nie ryzykuje zakładając konto. Na początku podchodziłam do takich serwisów sceptycznie i nie traktowałam ich poważnie ale później jak spotkałam się klika razy z Piotrem i okazał się na prawdę wartościowym człowiekiem to mnie utwierdziło w przekonaniu ze w serwisach randkowych to tak samo jak w życiu, spotyka się ludzi normalnych i mniej normalnych. Cala sztuka polega tylko na tym aby umiejętnie oddzielić jednych od drugich:) Odpowiedz Link Zgłoś
malaganaa Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 04.03.10, 15:00 STACH- może i masz rację, że połowa osób to pewnie ludzie z tych portali. Chociaż niekoniecznie, bo przecież to jest taki wątek, w którym, jeśli chcesz coś polecić, musisz podać nazwę portalu:) Inaczej się chyba nie da, nie?:) A jeśli już xyz chciała się dowiedzieć (albo inni, którzy to czytają), to dzięki tym sugestiom ma sporo portali, które może sprawdzić. A więc i ja się dorzucę- jeśli szukacie poważnego związku, to polecam MyDwoje.pl. Jest płatny, ale moim zdaniem to plus. Dzięki temu są tam osoby, którym naprawdę zależy na związku. Z tych wszystkich darmowych się wypisałam, bo loguje się tam każdy i nawet później nie sprawdzają swoich kont. Nie mówiąc już o chłopaczkach, którym zależy tylko na jednym spotkaniu (nie mówię, że wszyscy tacy są, ale miałam złe doświadczenia). A jeśli ktoś szuka po prostu znajomych, z którymi może się spotkać na piwo i tyle, to polecam ilove.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
dejzyyy Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 06.03.10, 13:28 Ja polecam poradnik Jak poderwać dziewczynę w internecie czyli e-podryw Odpowiedz Link Zgłoś
waltana Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 16.03.10, 10:31 Sporo tego się narobiło w necie:) ostatnio jestem na mydwoje.pl i mogę wam śmiało go polecić. Jednak tylko dla tych osób, które szukają poważnych partnerów. To nie jest portal dla osób szukających przygód, a raczej dla tych, którzy szukają partnera na "całe życie". Jeśli chodzi tylko o przygodę, to odradzam, bo admin pewnie i tak Was zaraz zbanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka38 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.09.10, 11:48 Ci,którzy polecają myDwoje to albo nie wiedzą co piszą,albo za polecenie biorą pieniądze!!! Zgadzam się z Camillą /wyżej/,że w serwisie tego portalu pracuje banda oszustów i złodziei,a profile tam są w większości nieprawdziwe!!! Ten portal jest nastawiony na wyciąganie pieniędzy od naiwnych podobnie jak be2!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 22:52 W pełni się zgadzam z powyższym :) Zauważcie że wszystkie opinie pozytywne o tym portalu są podobnej treści: bez krytyki "wprost" innych portali, jakaś niby "poruszona" duszyczka współczuje że na innych portalach nie można nikogo spotkać, a potem pisze mimochodem jacy to "wspaniali ludzie są na na My Dwoje" i "że tam profili może mało, ale za to takich którzy wiedzą czego chcą". Nie nagania wprost bo wie że to nie działa, ale styl pisania zdradza jedną i tą samą osobę. Tania psychologiczna manipulacja, albo mam paranoję ;] ... :) PS. Miałem tam darmowe, choć wypełnione, konto przez parę miesięcy. Nikt nie napisał do mnie, a lista profili wg moich kryteriów była ograniczona do ok. 40-50 i "przybywały" 1-2 na tydzień... Sorry, może za darmo, ale nie za te pieniądze które oni sobie życzą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majeczka Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.tvk.torun.pl 30.01.12, 14:02 mydwoje to przede wszystkim AUTOREKLAMA!!! Byłam,sprawdziłam i.....uciekłam z krzykiem! Szlkoda pieniędzy i straconych nadziei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.pila.vectranet.pl 19.03.10, 15:59 ja polecam super portal randkowy randkowy.wportal.pl/ goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migmatyt Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.centertel.pl 21.03.10, 20:50 ja polecam nowy w zasadzie dopiero rozkręcajacy sie portal, www.dwa- serca-pl. nie wiele tam ludzi, ale wiadomo, ze są oni realni, a nie jak na wiekszości portali. rejestrując sie dostaje sie od razu srebrne konto :) zobaczcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriz Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.220.122.251.dsl.dynamic.eranet.pl 21.03.11, 14:24 Witam.Jeżeli szukasz drugiej połówki,to wpadłem w necie na bardzo ciekawie zapowiadającą się stronę. Polecam. koncikerotyczny.hpu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
royalsalamander Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 29.01.15, 13:33 Osobiście nie mam najlepszych doświadczeń z portalami randkowymi a kilka już sprawdziłem, niemniej samotność jeszcze mniej mi się podoba. Ostatnio natrafiłem na taki portal royal-choice.net może to tylko przypadek ale po pierwszym spotkaniu byłem bardzo zadowolony, choć miłości z tego raczej nie będzie. Może komuś portal pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
amelkaa20 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 24.03.10, 12:09 Ja Ci polecam internetowy sklep z gadżetami erotycznymi, wejdź na dyskrecja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.sieradz.vectranet.pl 25.01.11, 01:36 Portal Randkowy www.nlove.pl Polecam. Nowy portal ale całkiem sympatyczny. Nikt z zewnątrz bez logowania nie dostanie się nasz profil bez zalogowania i to jest fajne. Polecam Internetowy portal randkowy www.nlove.pl Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.static.tvk.wroc.pl 27.01.11, 13:02 Czesc , przeglądałam różne portale Randkowe - tak naprawde skupiałam sie nie na tym jak sie nazywaja , bo przewaznie ludzie tylko tak szukaja , lecz przeglądałam ich funkcje i mozliwosci jak i wiek uzytkownikow i w koncu znalazłam dwa portale z których jeden jest nastawiony na zwiazek randke i milosc i co najwazniejsze nie jest w ckliwych kolorach czerwonych , a jego funkcje sa ogromne...co najwazniejsze jak juz kogos na nim poznasz to zeby sie przekonac ze ta osoba jest ta " ze zdjecia " :) wystarczy wlaczyc przekaz live i mozna przeprowadzic rozmowe na zywo z obrazem , oprocz tego ma bardzo rozbudowana polityke prywatnosci i wszystko co wlozym na portal nalezy do nas , ten portal to www. UandAll.com .... Drugi portal to wyzsza szkola jazdy i jest przeznaczony dla osob dorosłych www.Adulteffect.com i w nim chodzi o inny rodzaj milosci Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: north Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.12, 11:44 nlove? shit jakich mało.... odradzam... nie dość że kontakt z administracją utrudniony to jeszcze kasują konto i wygrażają jak się dopytuje o fakturę.... Odpowiedz Link Zgłoś