Dodaj do ulubionych

Jakie "portale randkowe" polecacie???

• aletta Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 23.10.14, 15:25
      A czy jakieś portale matrymonialne moglibyście polecić? Bo widzę tutaj głównie takie portale, które raczej skierowane są do osób, którym nie zależy na jakimś trwalszym związku, tylko na przelotnej znajomości. Mnie coś takiego nie interesuje, dojrzałam do tego, żeby ustatkować się i stworzyć związek na lata. Jednak nie do końca wiem gdzie czegoś takiego szukać. Słyszałam sporo pozytywnych opinii o mydwoje, że portal matrymonialny, że z testem osobowości, że pomaga w znalezieniu tego jedynego poprzez propozycje facetów najbardziej dopasowanych do mnie itp. Ale cały czas się waham, bo jednak musiałabym wydać tych kilkadziesiąt złotych. Nie ma problemu, żeby zainwestowała w to, jeśli będę wiedziała, że jest to skuteczne. Niby jest wiele Szczęśliwych Historii, które potwierdzają, że udało się tam wielu parom, ale skoro tutaj jest tyle osób, to może ktoś korzystał z tego portalu i mógłby powiedzieć coś więcej na ten temat?
      • Gość: fifi_rifi Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.14, 14:45
        Nie bój się inwestować w portal, w końcu za darmo nic nie dostaniesz, prawda? ;) Byłam kiedyś na dwóch darmowych portalach i mam bardzo kiepskie zdanie na ich temat? A mydwoje jest inne, widać, że jest płatnym portalem i widać, że jest to portal matrymonialny. I jeśli rzeczywiście szukasz kogoś, z kim mogłabyś stworzyć poważny związek, to myślę, że jest to bardzo dobry wybór. Tak, pisałaś o tym teście, to o nim mam bardzo dobre zdanie! Trochę czasu trzeba na niego poświęcić, ale później widać tego efekty. A właśnie o efekty się pytasz, prawda? To powiem Ci tak: wykupiłam abonament na 3 miesiące, w tym czasie mniej więcej z 10 mężczyznami miałam kontakt, do spotkania doszło z 4. I bardzo sobie cenię te znajomości. A najbardziej tą czwartą, bo do tej pory z nim jestem:) A co do Szczęśliwych Historii, to od znajomej wiem (która tam zamieściła właśnie swoją historię), to są one prawdziwe, nikt nie zmusza użytkowników do umieszczenia tam swojej historii ani nikt z tego portalu nie wymyśla sobie ich. Także jeśli się wahasz czy wydać kilkadziesiąt złotych, to powiem Ci, żebyś się nie zastanawiała, tylko wydała, pod warunkiem, że faktycznie szukasz poważnego związku.
      • portal_randkowy_razem50plus.pl Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 24.02.18, 16:49
        To zależy, kto potrzebuje testu dopasowania. Jak wiesz, czego oczekujesz, masz doświadczenie, to rozmowa i kontakt z drugą osobą może zdziałać więcej, szczególnie w dojrzałym wieku: www.razem50plus.pl/article/132595/po-50-tce-szansa-na-udany-zwiazek-jest-wieksza-niz-w-mlodosci
        • tapatik Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 24.02.18, 20:10
          Spierd... z tym spamem.
    • kaamil132 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 02.12.14, 19:29
      Ja poleciłbym dyskoteka.co . Mam tam konto od paru miesięcy, łatwo można tam nawiązać kontakt. Przynajmniej mnie to przychodzi. Ogólnie portal jest nowym, nie dawno wystartował i jest intuicyjny w obsłudze. ;)
      • valesulttte Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 07.09.25, 07:48
        Portal randkowy - paysale.g2afse.com/click?pid=8775&offer_id=3326 Ja na portalu 2 lata temu poznałam wspaniałego człowieka. Obydwoje jesteśmy po rozwodzie, nasze dzieci w podobnym wieku bardzo się polubiły.
    • blue7000 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 11.12.14, 19:35
      a co dla samotnej pani -lat 45 ladnej i milej,nie szukajacej przygod..moze jest wolny pan szukajacy do stalego zwiazku-tel po 17 godz-795210420
    • jadzia_ako Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 12.12.14, 17:03
      Zdecydowanie polecam BUZIAK.pl - znalazłam tam swojego obecnego męża. Moja opinia na temat tego portalu jest bardzo pozytywna.
    • pawel_marcisz najlepszy portal 19.12.14, 13:12
      moim zdaniem najlepszym portalem jest portal www.dyskoteka.co :)
      • jadzia_ako Re: najlepszy portal 19.12.14, 19:05
        SPAM.. dyskoteka.co ciagle spamuje, portal dla dzieci !
        • domikr Re: najlepszy portal 02.08.15, 21:32
          To nie jest portal dla dzieci, większość osób jest w wieku 25-30 lat. Korzystam i bardzo mi się podoba. Przynajmniej nie wulgarnych zdjęć profilowych i kont fikcyjnych. Można nawet wygrać bilety do kina. Nie rozumiem skąd te hejty. Pewnie w większości pochodzą od osób, które nie korzystały z tego portalu. Może się zarejestrujcie i dowiedzcie co i jak, będzie więcej użytkowników, bo na razie jest tylko ok 3500 aktywnych profili, co jest chyba jedyną wadą. :)
    • jadzia_ako Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 19.12.14, 19:06
      SPAM, dyskoteka.co spamuje. To portal dla dzieci. Nie polecam ! Żenada a nie poważny portal !
      • domikr Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 02.08.15, 22:32
        Masz przynajmniej konto na tym portalu , że wiesz w jakim wieku są ludzie korzystający z niego? Z moich informacji wynika, że mają 25-30 lat (średnio)
    • blue7000 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 23.12.14, 20:05
      elmaz oraz inne darmochy-dobre na samotne fochy...
    • kaamil132 portal 13.01.15, 22:50
      Dość ciekawym portalem z jakim miałem ostatnio styczność jest dyskoteka.co. Łatwy w obsłudze, darmowy co ważne. Ja nawiązałem tam kilka kontaktów więc wszystko jest w porządku. ;)
    • kaamil132 portal 19.01.15, 19:32
      Dość fajnym i przyjemnym portalem randkowym jest dyskoteka.co . Nie dawno w sumie wystartował, rejestracja jest zupełnie darmowa. Mam tam konto, udało mi się nawiązać kilka kontaktów z dziewczynami. :P
      • lukasz19911991 Re: portal 27.07.15, 16:56
        Dużo ludzi krytykuje ten portal dyskoteka co , ale myślę że to konkurencja chce zrobić ludziom z mózgu wodę. Jest to portal darmowy z przeważającą ilością osób w wieku 25-30 lat ,dbający o normy etyczne, brak profili z wyzywającymi zdjęciami i wszystkie profile moderowane, ciekawe niespodzianki i prezenty np bilety do kina. Nie ma się do czego przyczepić.
        • wojtekszyma Re: portal 27.07.15, 18:12
          Dobra, kończ Pan.

To , że piszesz z innych NICKÓW wcale nie sprawia ze jestes bardziej wiarygodny. Dla mnie do jakieś nieporozumienie !!!

Przecież to dziecinada, to całe spamowanie z innych nicków a treść prawie zawsze taka sama - to Ty nie rób ludziom wody z mózgu ! Bo obaj wiemy kto pisze te pochwały i komentarze :D

Przecież Wy nie jesteście żadną konkurencją do jakiegokolwiek serwisu randkowego - chłopie okrzesz się :) Hihi teraz to mnie rozbawiłeś :)

Dobra, pisałem jasno - zakończ swój SPAM bo mnie to IRYTUJE dlatego zwracałem Ci i innym przez kilka miesięcy kilka razy uwagę. Niech prawdziwe osoby się wypowiadają - po to jest to forum a nie po to abyś sobie spamował i chwalił pod różnymi nickami jaka to dyskoteka co jest super.. Jakzdy kto się zarejestrował ten oceni sam - ja sprawdziłem i napisałem Ci moją ocenę - infantylny na maxa !
          Jeśli nie chcesz abym znów przy kolejnych postach pochwalnych tego serwisiku nie demaskował Cię to powstrzymaj się już i jak to celnie ująłeś - NIE RÓB LUDZIOM WODY Z MÓZGU !!!

Człowieku, wystarczyło zareklamować się raz , dwa, trzy - i tak mogleś zakonczyc chwalenie swojego portalu ale nie 100 razy od 2 lat !!!
          Co chwile ładujesz te posty i piszesz ze dyskoteka jest super, ze zakochałeś/aś się itp.. aż nie wyrzymałem..

To widać , że nie piszą ich użytkownicy.. zdecydowanie za krótko siedzisz w marketingu szeptanym :)

Pozdrawiam i mam nadzieje , że już stopujemy spamowanie :)
      • bohuumil Re: portal 19.08.15, 16:34
        Portal dyskoteka co liczy coraz więcej ludzi. Nieprawdą jest, że to portal dla dzieci. Przeważają ludzie w wieku 25-30 lat. Jest to portal całkowicie bezpłatny :)
        • wojtekszyma Re: portal 19.08.15, 20:26
          Mój Drogi ! Masz już 20 lat więc powinienes rozumieć co ja piszę. Ja nie czepiam się do Twojego portalu a neich rejestrują się tam dzieci - Twoja sprawa. Ja cały czas piszę o tym ze ciągle SPAMUJESZ różne fora internetowe i piszesz jaka to dyskoteka co jest super. Ciągle tylko Twoje wpisy pod różnymi nickami. Ale widzę ze ty tego kompletnie nie rozumiesz. Dla mnie portal ktorego wlasciciel ciągle się reklamuje SPAMEM w taki sposób jak Dyskoteka. co nie jest godny polecenia ani nie jest godny zaufania. Ciągle tylko TY spamujesz, ciągle wychwalasz swój śmieszny serwis. Proszę cie daj juz spokój ! Nie rób nam wody z mózgu i nie pisz znow pod kolejnymi nickami ze dyskoteka co jest super i rozdaje bilety do kina bo to śmieszne jest a nie poważne. A może w drugim konkursie będziecie rozdawać skarpety albo pantofle ?

Prosze opanuj się i nie zasmiecaj internetu tymi nieprawdziwymi komentarzami ! Grasz na swoją niekorzyść niezaleznie od tego czy podpiszesz się jako ANKA , MAGDA, JANEK BOHUUMIL czy inne. w kazdym poscie az czuc z daleka ze pisany jest z jednego palca :D
    • lerak Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 25.03.15, 20:39
      A co sądzicie o portalach matrymonialnych? Jestem już po 30-tce, już nie chce mi się bawic w te wszystkie portale randkowe, trochę czasu na nich spędziłam i to nie dla mnie, większość facetów na tych portalach są po pierwsze młodsi, a po drugie zupełnie inaczej podchodzą do tematu związków. Raczej każdy z nich, z tego co zauważyłam, myśli bardziej o luźnej znajomości czy w ogóle tylko o tym, żeby zaciągnąć dziewczynę do łóżka. A portale matrymonialne, z tego co czytałam, trochę inaczej funkcjonują. Zaglądałam nawet na mydwoje, widziałam, że tam jest jakiś test, na podstawie którego dobierają dopasowane do ciebie osoby. No i jest skierowany do osób, które właśnie szukają jakiegoś poważnego związku. I zastanawiam się czy warto zapłacić za abonament i spróbować tam kogoś znaleźć, jak sądzicie? Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki.
      • Gość: Kamila Maj Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.connected.pl 25.03.15, 21:14
        Oczywiście, że portale randkowe są skuteczne. co to za pytanie :D
        Wiesz , że w USA aż 30% małżeństw poznaje się w necie ? W Europie jest mniejszy procent bo ok 18% ale widać, że cały czas rośnie i zapewne za kilka lat zbliżymy się do 40%. To chyba mówi samo za siebie jesli 1/3 czy 1/5 poznaje się w necie. Skuteczne czy nie ? :)

To tak jak z hipermarketem i małym sklepem. Łatwiej kupić coś w dużym sklepie niż małym.. bo masz większy wybór w jednym miejscu. Tak właśnie działają te portale. Możesz poznać kogos kto mieszka 50 czy 150 km od Ciebie . Kogoś , kogo nie poznasz w swoim mieście czy małej miejscowości. To niezaprzeczalny atut tych rozwiązań. Takie rozwiązanie mają swoje plusy i minusy - takie jest życie :)

Polecam osobiście: Sympatia.pl, WeDwoje.pl, Buziak.pl , Przeznaczeni.pl, Badoo.com.

Jest wiele dobrych i sprawdzonych portali randkowych. Trzeba też wiedzieć , że nikt nie będzie sponsorował Wam randek. Trzeba wydać 10 zł. To co darmowe to często jest do kitu (nie zawsze ale bardzo często).

Żałosne, że ludzie chcą czerpać korzyści z portali czy swatek czy innych sposobów poznania kogoś ale koniecznie za darmo. To tak jakbyś była korepetytorką i przychodzili do Ciebie ludzie i chcieli darmowych lekcji. Albo sprzedawcą w sklepie - czy ktoś rozdaje telewizory za darmo ?
        Są też wielcy sponsorzy , którzy bajerują kobiety a nie mają na konto płatne 10zł :)

• Gość: mackina Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.dynamic-ra-4.vectranet.pl 31.03.15, 18:12
          Całkowicie zgadzam się z Tobą, Kamila. Nawet nie wiedziałam, że aż tyle osób poznaje się przez internet, nie znałam tych statystyk, ale wychodzę z takiego samego założenia, że skoro jest możliwość skorzystania z takiej pomocy, jakim są portale randkowe czy matrymonialne, to czemu nie skorzystać? Normalnie nie mielibyśmy szansy poznania tak wielu osób, a przede wszystkim osób, które tak jak my, są samotne i chciałyby to zmienić. Przecież na ulicy, w klubie czy jeszcze jakimś innym miejscu nie wiesz, czy dana osoba jest już z kimś w związku, czy może jednak kogoś szuka, a poza tym trudniej do kogoś podejść i rozpocząć rozmowę. Przynajmniej dla mnie. A na portalu to jest naturalne, nikt nie będzie zdziwiony, że jako pierwsza wysyłam wiadomość i chcę nawiązać znajomość.

A co do opłat, to oczywiście masz rację, że w życiu nie ma nic za darmo. I jak ktoś nie traktuje tego jak zabawę, tylko naprawdę szansę na poznanie kogoś, to nie będzie żałował kilkudziesięciu złotych. Zwłaszcza, że te płatne portale po pierwsze są lepsze, lepszej jakości, więcej możliwości dają. A po drugie tam są osoby, które nie szukają zabawy, tylko naprawdę kogoś, z kim chcieliby się poznać. Sama to widziałam właśnie na mydwoje, jak założyłam konto, to poznawałam tam facetów, którzy poważnie podchodzili do tych znajomości, nie bali się przenieść znajomości do świata rzeczywistego, nie oszukiwali, nie próbowali jedynie poflirtować przez internet, tylko naprawdę nawiązać znajomość. W odróżnieniu od darmowych portali, na jednym z nich byłam i prawie całkiem zraziłam się do portali randkowych. Ale jak widać, jest spora różnica między tymi płatnymi a darmowymi portalami, moim zdaniem warto zapłacić, bo nie kosztuje to dużo, a korzyści są znaczne...
    • karolinkaaa1981 [...] 10.04.15, 12:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Anka Re: Najlepszy portal randkowy IP: *.connected.pl 10.04.15, 12:57
        ALE SPAM !!

Ale kaszana z tego serwisu. Z ciekawości weszłam i widzę , że jest FATALNY ! A ten spam to już jakieś nieporozumienie ! Droga karolinko1981 (która okazuje się być starym Wackiem - włascicielem spamowanego serwisu) - to kiepskie co robicie ! Tak się nie buduje zaufania tylko je traci ! Zadnej miłości tam nie znalazłeś ! Śmiech na sali co za spam.. tak samo jak dyskoteka co :D. Jesteście po jednych pieniądzach !

Nie polecam dobrzedobrani pl , sprawdziłam i widzę , że to kolejna dziecinada !
        • Gość: Pati [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.15, 16:43
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • wojtekszyma Re: Najlepszy portal randkowy 14.04.15, 19:10
            Ja też potwierdzam !
            To zdecydowanie SPAM. Ty też (tym razem piszący jako) "Pati" spamujesz aby uwiarygodnić SWÓJ poprzedni post.

Widać, że to zwykły , nieudolny "marketing szeptany" dla dobrzedobrani pl - i zamiast pomóc wychodzi tak jak tutaj, żenua :)

Pewnie zaraz znów ktoś z Was zacznie kolejny raz bronić ale moi drodzy lepiej niekiedy przemilczeć już tą wtopę bo będzie jeszcze większa kompromitacja. Więc "obrońco" zanim kolejny raz zaspamujesz jako inna osoba przemyśl moje słowa. Sprawdziłem właśnie i widzę , że dokładnie w ten sam sposób spamujecie inne miejsca.

Dla mnie takie portale jak dobrzedobrani pl czy dyskoteka co nie są wiarygodne gdy się w taki sposób stara robić ludziom wodę z mózgu. w Serwisie kafeteria też tak samo działacie ;)

Przestańcie spamować bo naprawdę każdy widzi , że to zwykły spam i w ten sposób szkodzicie tylko sobie :)

Serwis , który zleca coś takiego i tak działa nie jest dla mnie wiarygodny !

Pozdrawiam
            Wojtek Szymański
        • monika1150 Re: Najlepszy portal randkowy 11.07.15, 20:33
          Polecam portal Dyskoteka.
          Jest to nowy, bezpłatny portal randkowy, na którym warto się zarejestrować.
          • wojtekszyma Re: Najlepszy portal randkowy 11.07.15, 22:52
            dyskoteka jest słaba, tylko spamują.. dziecinada
          • wojtekszyma Re: Najlepszy portal randkowy 12.07.15, 16:00
            ODRADZAM !!!
            Dyskoteka tylko dla dzieciaków i prowadzony przez dzieciaków !
    • Gość: MEGGY Re: Chrześcijańki portal randkowy IP: *.play-internet.pl 13.04.15, 17:45
      ALE SPAM !!!

Nie polecam portali gdzie właściciele lub ich poplecznicy spamują.. Takie najmocniej śmierdzą.. nawet mgr inż dr hab nie pomoże :D
    • wojtekszyma Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 16.04.15, 10:35
      I znów SPAM.
      nie polecam dyskoteka co , bardzo słaba i właściciel również spamuje. Dziecko nie spamuj !

chcemy tutaj prawdziwych wypowiedzi, wystarczy , że już 100 razy spamowałeś, już znamy tą kiszkę ;)
    • bonomat.pl Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 01.05.15, 09:58
      Pratycznie one wszystkie są takie same
    • Gość: zulu_gula Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.play-internet.pl 04.05.15, 17:13
      a ja nie wiem...
    • Gość: Marcin Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.15, 20:21
      Jeśli chcecie, by zbliżające się wielkimi krokami wakacje w końcu nie były dla was samotne, polecam portal Dyskoteka. Mają spory "wybór" i są jednym z niewielu portali, na których ponad 95% użytkowników to osoby faktycznie szukające życiowego partnera, a nie trolle czy zboczeńcy.
      • wojtekszyma Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 11.07.15, 22:54
        NIE POLECAM dyskoteka ! Spamują, sami sobie piszą pozytywne komentarze ! To Dziecinada a nie portal !!!
      • admdarek9 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 20.07.15, 12:15
        Ja ze swojej strony polecam ZaadoptujFaceta.pl , darmowy i calkiem spoko. Latwe wyszukiwanie ludzi po hasztagach #blondynka #metal #sportowiec. Naprawde ok!
    • royals0 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 23.07.15, 19:16
      czesc :) ja swojego czasu bylam mocno aktywna na portalu dyskoteka .co spotkalam tam naprawde wielu fajnych mezczyzn :) z czescia utrzymuje kontakt i jestesmy przyjaciolki a jeden jest teraz moim chlopakiem od pol roku <3 uwazam ze to naprawde fajny portal i jak ktos szuka partnera przez internet to dobre miejsce :)
      • wojtekszyma Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 23.07.15, 19:53
        ludzie, czy wy myslicie ze jesli będziecie ciągle SAMI reklamowac ten serwis dla dzieci - dyskoteka co to ktoś sie na to nabierze ? To jakiś serwis dla małolatów, kompletnie niepoważny !
        • pand-a89 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 27.07.15, 15:07
          Portal dyskoteka wcale nie jest zły. Po prostu nie zezwalają na umieszczanie wyzywających zdjęć, a to raczej plus. Do tego pilnują żeby po serwisie nie krążyły konta fikcyjne, a to już w ogóle wielki plus.
          • wojtekszyma Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 27.07.15, 15:18
            Przestań Pan, wstydu oszczędź :D

tak się nie powinno robić marketingu szeptanego, plama na całej linii.. Nie odpisuj zaraz jako Ania, Adam, Lili bo wiemy o co chodzi :) Zrozum , że nie tędy droga :) Każdy to widzi ale nie każdemu się chce napisać to co ja piszę. Ciekawe czy jest choć 1 REALNY wpis na tym forum czy 100% spam.. Ale to wiesz tyko Ty :)

Nie miej nas internautów za półgłówków, tylko pogrążasz się w kolejnych obronach portalu tworzonego przez i dla dzieciaków :)

Najlepiej zastopuj ze SPAMEM na WSZELKICH FORACH bo śmiech na sali jak Ty to robisz.
            Zrozum ze nikt rozsądny nie chwali żadnego portalu tak jak Ty to robisz z dyskoteka co :)
            Zastopuj ze spamem a nie będę Ci wytykał , że spamujesz - sprawa jasna. A dla mnie ta cala dyskoteka jest mega infantylna :D

Pozdrawiam
            Wojtek
            • pand-a89 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 27.07.15, 17:01
              Wszystko zależy od człowieka. Mi się bardzo podoba.
              • admdarek9 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 03.08.15, 17:34
                Nie znam, ale ja uzywam ZaadoptujFaceta.. fajna szata graficzna i super ludzie, wyluzowani i z poczuciem humoru :)!
          • monika1150 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 05.08.15, 12:18
            Nie wiem dlaczego niektórzy tak krytykują portal dyskoteka... Nie jest to portal dla dzieci, ponieważ średni wiek użytkowników mieści się w przedziale 25-30 lat. Na portalu nie ma profili z wyzywającymi zdjęciami oraz kont fikcyjnych. Myślę, że jest to bardzo dobra funkcja. Na razie liczba aktywnych profili wynosi ok 3500 osób, ale miejmy nadzieję, że to powoli zacznie się zmieniać :)
            • valku Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 06.08.15, 00:13
              Co do szaty graficznej, to ostatnio zmienił ją, dość
              mocno, portal wspominany tutaj, mydwoje. Nie wiem, jestem w sumie
              tradycjonalistą, nie przepadam za zmianami, ale ta zmiana w sumie mi się
              podoba. Jakoś tak bardziej przejrzyście jest... Ale o szacie wspominam, bo
              akurat admdarek o tym wspominał. Ale jak dla mnie to nie wygląd portalu jest
              istotny, tylko jego wnętrze;, czyli ludzie,
              którzy mają tam konto i te wszystkie funkcje samego portalu. Pod tym
              względem spokojnie mogę polecić mydwoje, ale tylko dla osób, które wiedzą
              czego chcą. Jak ktoś szuka poważnego związku, myśli o przyszłości z drugą
              osobą, to zdecydowanie powinien spróbować sił na portalu matrymonialnym. A z
              tych, moim przynajmniej zdaniem, najlepiej prezentuje się mydwoje. Po prostu
              wydaje mi się, że jest najbardziej profesjonalny, a poza tym ma chyba
              najwięcej użytkowników z takich normalnych portali matrymonialnych.

Ja byłem
              zadowolony z tego, że założyłem tam konto i do tej pory jestem (chyba tak
              samo jak moja obecna narzeczona, którą właśnie tam poznałem:p).
    • wojtekszyma Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 27.07.15, 12:34
      Dziecinada ! Poczytaj sobie sam jak SPAMUJECIE. Sami wypisujecie pozytywne komentarze. Żaden portal tak nie ma nawet Sympatia. A u Was nagle okazuje się ze codziennie XXX osob znajduje miłość. To jest śmieszne. Tylko dziecko by się nie zorientowało. U was codziennie to samo. Codziennie TE SAME TEKSTY. Teraz pewnie będziecie inaczej pisać bo zostaliście zdemaskowani ! Dzieci przestańcie SPAMOWAĆ bo nikt nie ma zaufania do takiego dziecinnego portalu.

Ja przestanę krytykować gdy przestaniecie ŚCIEMNIAĆ i sami pisać sobie komentarze ! Przestańcie bo mnie to razi. Tylko Wy tu spamujecie.. i to codziennie lub co kilka dni od wielu miesięcy.

Jestem subskrybentem wielu grup na forum.gazeta.pl i udzielam się w różnych wątkach i razi mnie to co robicie !!!! Dla mnie to dziecinada na 100% i nie są to bezpodstawne wnioski ! Każde dziecko to zauważy ! Wyluzuj człowieku.
      • royals0 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 29.07.15, 21:37
        ja uważam, że jak ktoś ma krytykować to będzie krytykować, a jak ktoś ma się tam zarejestrować to się zarejestruje. Po co od razu fala nienawiści? Ja nie ukrywam też mam tam konto, a jestem na 4 roku studiów. Może i młodsi użytkownicy lat np. 18 też się znajdą, ale to nie od razu znaczy, że są tam same dzieci ;) Niewiele jest tam osób, co może być i plusem i minusem, ale ważne jest to, że każdy profil jest sprawdzany- co wg mnie jest naprawdę okej. Uważam, że to jeden z lepszych portali z jakimi miałam do czynienia.
        • wojtekszyma Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 29.07.15, 23:21
          Po co ja mam z Tobą polemizować skoro ja mowie w kółko to samo - SAMI SOBIE PISZECIE POZYTYWY. SAMI SPAMUJECIE !!! Zakladasz rozne nicki i SPAMUJESZ w wielu serwisach. Mam w kolejnym poscie podać linki do serwisow gdzie spamujesz czy już człowieku dasz spokój z tym zaśmiecaniem internetu ?

A ze to dziecinada to każdy widzi ! Dla mnie to kompromitacja a nie poważny serwis randkowy więc Twoje komentarze ze jest najlepszy są naciągane :D

Szkoda gadac, cłowieku nie brnij w to dalej bo pogrążasz się i swój serwis - dyskoteka,co
    • paras_olka Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 03.08.15, 14:31
      Czy ktoś rejestrował się na portalu przeznaczeni-sobie.pl? Jest to chyba nowy portal ,ale wygląda całkiem fajnie :) Pozdrawiam :)
    • monika1150 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 13.08.15, 23:10
      No właśnie, te negatywne komentarze o portalu Dyskoteka są niczym nie poparte. Ciekawe czy osoby, które je zamieściły, mają chociaż konto na tym portalu... Moim zdaniem jest to kulturalny portal.
      • wojtekszyma Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 14.08.15, 10:45
        banda dzieciaków !!!

Dziecko czy ty rozumiesz , że każdy kto czyta TWOJE wpisy (niezaleznie czy podpisujesz się jako monika, loleczka itp) doskonale wie ze to jedna i ta sama osoba ?
        Nie rozumiesz tego ?

Tylko ty chwalisz swój serwis dla dzieci. Spamujesz tak samo w wielu serwisach, forach itp. Ciągle tylko TY spamujesz i wychwalasz go .

Ośmieszasz się tylko, chłopie skoncz już tę szopkę bo ludzie się śmieją ! Nie znasz sie kompletnie na promocji serwisu !!!

Jakbys czytał uwaznie to bys wiedzial ze sie zarejestrowalem i serwis dla mnie jest do BANI, wyglada jakby był robiony przez dzieci i dla dzieci !!!

nie macie nic do zaoferowania poza waszymi pochwałami SPAMOWANYMI w miejscach gdzie sie da..

Nie oszukasz nas internautów ! Nie musisz zmieniać nicków i tak wiemy ze to ty spamujesz tymi pochwałami.

Jak bede mial wiecej czasu to pokazę innym gdzie jeszcze tak samo spamujesz.

Zdecydowanie NIE POLECAM Dyskoteka,co, nie jesteście uczciwi robiąc ludziom wodę z mózgu !!!!
    • bilbona Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 14.10.15, 21:25
      Zawsze wydawało mi się, że takie portale to bardziej zabawa, że raczej młodzi ludzie zakładają sobie konta na takich portalach, żeby sobie po prostu pogadać z kimś, dowartościować się czy po prostu poflirtować. Ale życie sprawiło, że dałam się namówić koleżance i sama założyłam konto na takim portalu, w sumie bez większych nadziei, że przyniesie to efekt, ale teraz widzę, że nie miałam racji. Nie spodziewałam się, że ludzie w moim wieku tak chętnie korzystają z takich portali, że mogę poznać mężczyznę, który jest w podobnej sytuacji do mnie, czyli samotny, po długim nieudanym związku. Pewnie nie wszystkie portale są takie jak mydwoje, inne podejście mają do tego tematu, ale przekonałam się, że są jeszcze miejsca, gdzie liczy się coś więcej niż tylko fotka przy fajnym aucie czy jak najbardziej rozebrane zdjęcie. Są wartości ważniejsze i na szczęście znalazłam portal, który też z takiego założenia wychodzi. Dlatego chciałam tylko powiedzieć, że nigdy nie jest za późno na szukanie miłości, nawet w internecie:)
      • wojtekszyma Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 15.10.15, 01:48
        Ale SPAM !
        MyDwoje też pięknie spamuje ! Już pare razy pisaliście w identyczny sposób. Fatalny marketing szeptany ! Nie zaufam serwisowi takiemu jak MyDwoje ponieważ wprowadza w błąd ludzi mydląc im oczy bajkami. Sami sobie piszą komentarze takie jak powyższy w wielu miejscach. Właśnie to sprawdziłem i piszą w ten sam sposób ! UWAGA !! NIE POLECAM MYDWOJE - SPAMERÓW którzy podają się za użytkowników ! Czy wy myślicie ze tego nie widać , że sami sobie piszecie ? Myslicie ze się nabierzemy na kolejnego takiego ?
    • dulinek33 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 27.11.15, 18:24
      Najlepszym portalem randkowym będzie taki gdzie nie ma gimbusów i gó...arzerii, która siedzi na necie i szuka sponsorów. Niestety większość portali randkowych zeszła na psy. Ciężko jest znaleźć coś odpowiedniego, żeby liczba kobiet w wieku 30-35 lat była tam zarejestrowana... Nie wiem dlaczego tak się dzieję, czy Wy kobiety boicie się takich portali czy ja po prostu trafiłem na złe?? :(
      Jednym z portali randkowych, który zwrócił moja uwagę jest buziak.pl/ można tam znaleźć starsze osoby, a nie w wieku 20-25lat ;) Może w końcu znajdę swoją miłość..
    • zuzazu1 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 10.12.15, 13:51
      Ja jestem na www.kochlik.pl Fajni ludzie, łatwa rejestracja, przejrzysta strona:) Mi tam dobrze, a i efekty są:)
    • ania27spoko Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 13.12.15, 19:31
      miejscedoznan.pl - dyskretnie i bez zobowiązań!
    • wojtekszyma Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 25.01.16, 12:14
      Zdecydowanie odradzam. Zwykły SPAM - sztucznie reklamowany. Kolejny cwaniak robi nam ludziom wodę z mózgu. Ludzie ocknijcie się, to widać ZE TO ŚCIEMA !!
      • abdulservin97 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 10.01.24, 19:52
        erodate najlepszy portal z samotnymi singlami w Twojej okolicy
        • roxikitty Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 25.01.24, 19:55
          centrum medyczne pelvi polecam odwiedzić po randkach w internecie
          • sandiwwaa Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 30.01.24, 08:52
            Polecam Randki z Ukrainkami, mają mniejsze wymagania niż polki.
            • roxikitty Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 24.02.24, 23:04
              fizjoterapia uroginekologiczna gdańsk
              • abdulservin97 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 13.03.24, 08:59
                blog o motoryzacji
                • abdulservin97 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 25.03.24, 14:13
                  samotne matki najlepszy portal randkowy
                  • abdulservin97 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 05.04.24, 11:52
                    Zalukaj HD - najlepsza baza filmów online

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka