bardzofajny 20.08.07, 00:40 Zapraszam dziewczyny,kobiety ktore lubia ten temat..i lubia rozmawiac i podkrecac sie w roZmowie przez telefon.Warunek...musi byc bez oporow..zahamowan.Zapraszam,odezwij sie:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bardzofajny Re: Sextelefon 20.08.07, 12:28 Hmm..naprawde zadna nie ma ochoty na fajną zabawę;-)?Zapraszam.... Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 20.08.07, 19:49 Ze mna nie mozna stracic...:-)Zapraszam....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: augustynka Re: Sextelefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 23:22 A nie można bez telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 21.08.07, 01:07 Augustynka...a powiedz jak bys to chciala?Moze sie dogadamy...) Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 21.08.07, 12:33 kolomyja...nie,zwykla polska komorka.Zapraszam zdecydowana i odwazna kobiete) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka82 Re: Sextelefon IP: 195.47.201.* 21.08.07, 13:58 HMMMMMMMM zdecydowaną i odważną kobietę, bez zahamowań - to może być ciekawe. Tylko pytanie co ty masz do zaoferowania??? Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 21.08.07, 15:41 Milka82...dostaniesz tyle ile wezmiesz...Nie mam zahamowan,za to mam wielka fantazje..:-)Chcesz o tym porozmawiac)? Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 21.08.07, 22:52 milka82...wiec jesli chcesz sprobowac..odezwij sie..czekam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-sz Re: Sextelefon 21.08.07, 23:15 i o czym dzieciaku chcesz rozmawiac przez ten telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 22.08.07, 15:59 Hmm zadna nie ma ochoty na fajna zabawe;-)?Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 22.08.07, 23:00 Odwazna i bez zahamowan kobiete zapraszam...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolomyia Re: Sextelefon 23.08.07, 09:50 Nie wystarczy tylko napisać sobie nicku - bardzofajny Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 25.08.07, 14:00 Zapraszam odwazna i bez zahamowan dziewczyne do fajnej zabawy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolomyia Re: Sextelefon 25.08.07, 15:11 Na czym ma polegać ta fajna zabawa? Dziewczyna dzwoni do Ciebie i za to płaci? W Polsce rozmowy telefoniczne są bardzo drogie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 26.08.07, 00:41 Kolomyja..nie mow do mnie prymitywie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kolomyia Re: Sextelefon 26.08.07, 08:40 Cmoknij mnie w tyłek matole. Masz link i tam się podkręć zboczku. sextelefon.pl/grafik.htm Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 26.08.07, 22:51 kolomyja...alez ty jestes glupi/a...prymyityw w calej okazalosci...nie pisz wiecej do mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 29.08.07, 23:28 No co..zadna nie ma ochoty na fajna zabawe)?ZAPRASZAM! Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 30.08.07, 23:57 Zapraszam odwazne kobiety do fajnej zabawy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinez Re: Sextelefon 31.08.07, 12:20 Ale o co chodzi z tym sextelefonem? Na czym ma niby polegać zabawa? Odpowiedz Link Zgłoś
kolomyia Re: Sextelefon 31.08.07, 12:44 Zabawa polega na tym,że facet dyszy do słuchawki. Całe szczęście jeżeli jest to tak tutaj "szybki wytrysk" w innym wypadku może to trwać całkiem długo. www.youtube.com/watch?v=dtySRIqMGgY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volume Re: Sextelefon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 00:32 Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam...co to ma byc?sextelefon? Bardzofajny kolesiu,dzisiejszej nocy zajmij się sam sobą nie truj pupy...Pzdr!miłej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 01.09.07, 01:40 volume..prostak z ciebie i kmiot...nie pisz nic wiecej do mnie...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volume Re: Sextelefon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 09:32 Prostak to masz na imię a kmiot na drugie,zboczeńcu!Nie szukaj na forum dziewczyn do rozmów o sexie,bo to trąca o chorobę.Wybierz się do agencji towarzyskiej,zapłac i będziesz mógł wymagac.Forum jest ogólnodostępne taka była moja opinia na Twój temat,to wszystko.Ech,nie masz za grosz poczucia humoru...Pozdrawiam i życzę sukcesów w sprawach sexu :~/ Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 01.09.07, 22:02 Volume..skoro forum jest ogolnodostepne,skoro mozna tu pisac o wszystkim..to przestan mnie krytykowac, bo nikogo do niczego nie zmuszam..a to ze takimi tekstami jedziesz i ludzie to czytaja,to pokazuje to tu jest kmiot i prostak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volume Re: Sextelefon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.07, 13:03 Jak widac nie tylko ja tak myślę Kolomyja i Rycerz...także,cymbale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza_13 Re: Sextelefon IP: 83.14.23.* 02.09.07, 14:00 Bardzofajny, proponuję zmienić nick na: kiepściutki.skoro swoje poszukiwania prowadzisz od 20 sierpinia i jak można stwierdzić to z nędznym skutkiem. Wątpię więc, że jesteś " bardzofajny"! Gdybyś był "Bardzofajny" pewnie nie obrażałbyś osób, które wyrażają otwarcie swoje zdanie. Pozdrawiam Volume,Kolomyję i Rycerza Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 03.09.07, 00:30 koza...jetes tak samo tępa jak oni..pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzęska Re: Sextelefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 13:25 Dla mnie to zupełna nowość. Ty dyszysz, jęczysz do słuchawki a w co w tym czasie robi druga strona? Odpowiedz Link Zgłoś
asleep_alien Re: Sextelefon 03.09.07, 15:56 Bardzofajny, jesteś moją przepustką do wolnego świata i wyleczenia się z uzależnienia od tej listy dyskusyjnej. Jak postanowię stąd odejść, to coś Ci odpiszę i wy pier dolą mnie stąd za łamanie net-etykiety - i będę miał problem z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza_13 Re: Sextelefon IP: 83.14.23.* 04.09.07, 22:24 Bardzofajny, czy raczej "kiepściutki" komu jeszcze ubliżysz? Wg ciebie Volume to prostak i kmiot, Kołomyja jest głupia i prymitywna, Asleep - idiota, a ja tępa. A może zastanów się nad sobą , kim ty tak na prawdę jesteś. Bo jeśli twoja propozycja to nie tylko dyszenie do słuchawki( na które się strasznie denerwujesz) , to objaśnij na czym to ma polegać. Czekam z niecierpliwością. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 04.09.07, 23:40 koza...jestes za cienka zeby z toba gadac...za cienka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza_13 Re: Sextelefon IP: 83.14.23.* 05.09.07, 00:25 Nie dziwię się,że szukasz kogoś "na telefon". Kto wytrzymałby z tobą na co dzień? A telefon daje możliwość przerwania rozmowy w każdej chwili:) Ciekawe jak teraz mnie nazwiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 05.09.07, 13:09 koza..hmm nie nazwie cie nijak..poprostu nie rozumiesz istoty rzeczy..a w takiej sytuacji ta "rozmowa" wyglada tak ze ja mowie o np gorach a Ty o morzu-to tak bardziej obrazowo..:-) Poza tym jestes bardzo zarozumiala..wydaje Ci sie ze wiesz wszystko,ze wiesz jaki ja jestem...zapewniam Cie ze nie masz bladego pojecia,wiec troche pokory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Sextelefon IP: *.crowley.pl 05.09.07, 13:15 wow.:):):)brrr.......cóz tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Sextelefon IP: *.crowley.pl 05.09.07, 13:17 przez tel. to chyba bezpieczniej i też może byc całkiem miło.:):) Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 05.09.07, 13:43 viviene..wiec sie zdecyduj..sprobij...zapraszam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ekst-aza Re: Sextelefon 05.09.07, 14:44 B.fajny obawiam się,ze jesteś nudnym gawędziarzem z małym fiutkiem. Atrakcyjna, trzydziestoletnia mężatka z dużym temperamentem szuka przystojnego, zadbanego, szorstkiego faceta który umili samotne chwile. Mąż na kontrakcie, a ja nie umiem już dłużej żyć bez kochania. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 05.09.07, 23:46 ekst-aza to przekonaj sie...:-)Mysle ze bylabys baaardzo zadowolona...Skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 06.09.07, 13:26 Hmm chce sie zabawic jeszcze ktoras..:-)?Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
kolomyia Re: Sextelefon 06.09.07, 13:52 A była jakaś? Na razie musi Ci wystarczyć pani rączka, hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 07.09.07, 00:11 kolomyja...zaloze sie ze jestes zwolennikiem PiSu... Odpowiedz Link Zgłoś
kolomyia Re: Sextelefon 07.09.07, 08:10 Ja "zwolennik PiSu"?!!! Broń Panie Boże. Już bardziej człowieka nie można obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volume Re: Sextelefon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 08:57 HejKołomyja powiedz Bardzofajnemu że jesteś zwolenniczką sexu,i pod tym się podPiSujesz...hi,hi Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 07.09.07, 22:18 Bez zahamowan,ale inteligentna kobiete zapraszam..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Sextelefon 07.09.07, 23:03 Oj,cos cięzko ta zbiórka idzie,jak działałam w harcerstwie zwołałam zbiorkę i byli wszyscy w umundurowaniu a tu co? co sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Sextelefon IP: *.crowley.pl 10.09.07, 12:29 ten znowu swoje..uparciuch. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 11.09.07, 23:50 Viviene wiec zrob z tym cos)Zapraszam cie) Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 19.09.07, 22:44 Zapraszam odwazna i chetna dziewczyne...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Sextelefon IP: *.crowley.pl 20.09.07, 09:55 Tyle czasu minęło a Ty wciąż nie zabierasz się do pracy,zacznij się rozglądac a nie czekac.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volume Re: Sextelefon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.07, 09:12 Nie dziękuję,bo nie muszę,ja mam to co chcę,a sex wypełnia moją dusze..;P Bardzofajny jak tam nocne łowy? :-} Odpowiedz Link Zgłoś
bardzofajny Re: Sextelefon 23.09.07, 01:33 Volume..ostatnio cieńko..:)Ale czekam..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Sextelefon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.14, 15:40 Witam, byłabym zainteresowana tym zajęciem. Bardzo proszę o podanie warunków współpracy oraz wysokości wynagrodzenia. Bardzo też mnie interesuje czy jest to praca legalna, bo szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak wygląda praca w tego typu biznesie;) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: Sextelefon 11.04.14, 16:14 co ty... lata minely i on juz nie moze... leci tylko na viagrze i innych dopalaczach. Odpowiedz Link Zgłoś