Gość: marek IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.22.* 14.07.03, 05:26 mój mail - riki3@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_zuchwala Re: szukam kochanki.....z Głogowa i okolic 14.07.03, 05:55 A ja szukam kochanka z... Cairns i okolic. Ma byc prawdziwe macho! :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oleksin Re: szukam kochanki.....z Głogowa i okolic 14.07.03, 14:28 Marku lepiej daj anons na randka Odpowiedz Link Zgłoś
maczczo Re: szukam kochanki.....z Głogowa i okolic 15.07.03, 07:54 A gdzie jest Cairnes? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_zuchwala Re: szukam kochanki.....z Głogowa i okolic 15.07.03, 14:51 maczczo napisał: > A gdzie jest Cairnes? Cairns jest w Aus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: szukam kochanki.....z Głogowa i okolic IP: *.pg.com 15.07.03, 16:14 Zastanawiam się czy kochanki z Głogowa mają jakieś szczególne właściwości-bądź umiejętności. I czy np. kochanki z Krosna Odrzańskiego są mniej interesujące. Może w Głogowie jest jakaś szkoła Gejsz - Gejsze Głogowskie. Jednocześnie pragnę zapewnić że byłem w Głogowie i uważam ze jest to bardzo ładne i przyjazne miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: szukam kochanki.....z Głogowa i okolic 15.07.03, 17:01 acha, i zamek maja ladny choc mocno podupadly dacie wiare, ze dwa lata temu kosztowal 30.000 PLN?! ale trzeba bylo kupujac podpisac cyrograf, ze sie go wyremnotuje zgodnie z jakimis normami dla zabytkow, co slono kosztuje dlatego nadal mieszkam w bloku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: szukam kochanki.....z Głogowa i okolic IP: *.pg.com 15.07.03, 17:04 ellen napisała: > acha, i zamek maja ladny choc mocno podupadly > dacie wiare, ze dwa lata temu kosztowal 30.000 PLN?! ale trzeba bylo kupujac > podpisac cyrograf, ze sie go wyremnotuje zgodnie z jakimis normami dla > zabytkow, co slono kosztuje > > dlatego nadal mieszkam w bloku Jesteś kustoszem czy tylko w nim straszysz ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: szukam kochanki.....z Głogowa i okolic 16.07.03, 09:02 > > Jesteś kustoszem czy tylko w nim straszysz ?:))) smiej sie smiej, dostaniesz zmarszczek :) a to naprawde super zamek, bylam ciezko zszokowana ze za cene skody mozna kupic sobie kupe historycznych kamieni i postawic w wejsciu napis "WLASNOSC PRYWATNA, WON". Kapitalizm to jednak piekny system jest. Odpowiedz Link Zgłoś
delicatesca Re: szukam kochanki.....z Głogowa i okolic 16.07.03, 00:29 Dobrze z Michael Jackson nie kupil polskiego zamku i nie zrobil z niego Michael_land. To by dopiero byla profanacja zabytku. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: szukam kochanki.....z Głogowa i okolic 16.07.03, 00:33 Biedny Michael, sam się sypie jak polskie zabytki... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: szukam kochanki.....z Głogowa i okolic 16.07.03, 12:03 On przynajmniej co i raz robi sobire facelifting;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: szukam kochanki.....z Głogowa i okolic IP: *.pg.com 16.07.03, 12:07 ja_nek napisał: > On przynajmniej co i raz robi sobire facelifting;) Jest tak naciągnięty że w zasadzie pośladki ma na wysokości czoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: szukam kochanki.....z Głogowa i okolic IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.22.* 17.07.03, 09:00 wszyscy powinniście poszukać forum o budowlach..... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: szukam kochanki.....z Głogowa i okolic 17.07.03, 13:00 Ellen.... czy my przypadkiem nie znamy się ze spotkania netowego w "Windzie" (jeśli nie mylę nazw knajp)? Czy to ta sama Ellen? Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark a ty powinienes... IP: *.unitymediagroup.de 17.04.14, 13:48 Gość portalu: marek napisał: > wszyscy powinniście poszukać forum o budowlach..... a ty powinienes z ogloszeniami przeniesc sie na foro "Ogloszenia Towarzyskie", a nie smiecic tutaj i zamulac to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corsarz Re: szukam kochanki.....z Głogowa i okolic IP: 5.172.252.* 15.04.14, 19:28 Chce ciebie Odpowiedz Link Zgłoś