dwausmiechy 25.06.08, 16:11 Lepiej być jeleniem czy rogaczem? :)) Tak filozoficznie pytam drugą płeć, bo, że łanią być nie jest źle- to już wiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy wole 25.06.08, 16:54 dwausmiechy napisała: > Lepiej być jeleniem czy rogaczem? :)) Tak filozoficznie pytam drugą płeć, bo, że łanią być nie jest źle - to już wiem. wole rogaczem. ciekawiej wyglada i przynajmniej pachnie pieniedzmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1i3n Jelen rogacz wszystko jedno :) IP: *.centertel.pl 25.06.08, 20:39 Byleby tylko nie zapelniac pustki w zyciu przez otwor, ktory nie do tego celu sluzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: Lepiej być 26.06.08, 13:29 dwausmiechy napisała: > że łanią być nie jest źle- to już wiem. - pewnie dlatego, że można się parzyć raz z jednym, raz z drugim. Z którym wolisz? Może z dwoma w jednym ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Lepiej być 26.06.08, 14:49 to podobno niegrzecznie odpowiadać pytaniem na pytanie. a własciwie nie odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: Lepiej być 26.06.08, 15:00 dwausmiechy napisała: > to podobno niegrzecznie odpowiadać pytaniem na pytanie. a własciwie nie > odpowiadać. - to nieładnie sugerować, że akurat ja kwalifikuję się do odpowiedzi na to pytanie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Lepiej być 26.06.08, 15:23 nie kwalifikujesz się? czyli jesteś kobietą, no to sory, nie zauwazyłam kolejnej zmiany płci. Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: Lepiej być 26.06.08, 15:32 dwausmiechy napisała: > nie kwalifikujesz się? czyli jesteś kobietą, no to sory, nie zauwazyłam kolejne > j > zmiany płci. - oto logika! Jak nie jeleń lub rogacz, to na pewno kobieta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy eeehhh.. ten damski boks... 27.06.08, 20:25 no nie ma nic lepszego :))) Odpowiedz Link Zgłoś