Dodaj do ulubionych

Za kilka godzin Weekend!!!!

26.09.03, 09:03
Witam wszystkich buszujących w "Matrixie"! Ciekawe co planujecie na ten
pierwszy jesienny weekend?
Ja zamierzam troszkę popracować fizycznie( dla zdrowia) oczywiście a Wy?
Obserwuj wątek
    • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:10
      Witaj adminie :-)
      Ja zamierzam leniuchować! Przyda mi się, bo przyszły tydzień będzie dla mnie
      prawdziwą harówką...
      • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:12
        Jak miło Cie widzieć moj " owocu południowy";-)
        Więc bedziesz zbierać siły na przyszły tydzień?
        Witam Cie!!
        • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:18
          Tak, chyba tak własnie będzie.
          Będzie napewno:-)
          • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:20
            A jak dzisiejsze samopoczucie? CZy sniadanko już zjedzone?
            • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:24
              Samopopczucie takie sobie, a śniadanko nie zjedzone, bo nie zdążyłam sobie
              przygotować, wpadłam do biura z jęzorem na brodzie, spóźniona. Ale zaraz zejdę
              do bufetu i coś upoluje ;-)
              • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:27
                Ładninie to tak. Bezz śniadanka? No tak - busszowało siew nocy i rano sie
                zaspało ;-)) Ale nie przejmuj sie każdemu to może sie zdarzyć. Ciekawe jak
                uda sie polowanko na śniadanko?hihhiiihi;-))
                • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:36
                  Oj tam, my buszmeni jakoś musimy sobie radzić. W nocy polujemy, a rano wstać
                  się nie chce...
                  • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:38
                    Faktycznie! Zapomniałem jak to było w buszu;-) Wiec moze dziśja zaproszę na
                    śniadanko? Będzie to rewanżyk za wczorajsze. Wieć zapraszam!! Podać Menu?
                    • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:41
                      Jasne, poproszę o karę :-)
                    • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:42
                      o kartę ( miało być :-) )
                      Z karą poczekamy, jak nie zjem, albo zacznę wydziwiać, że mi nie smakuje;-)
                      • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:46
                        O.K.
                        Więc:
                        1. Kanapka z szynką i pomidorkiem + sok pomarańczowy
                        2. Swieża bułeczka z masełkiem i białyn twarożkiem + Kakao
                        3. kanapka z liściem sałaty, wędliną ,pomidorkiem i ogórkiem + herbatka Lipton
                        Prosze wybierać i życzę smacznego!!;-)
                        • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:50
                          Wybieram wobec tego zestaw III-ci :-)
                          Fiu, fiu, ale wybór ;-)
                          • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:52
                            Bardzo prosze! Zaraz nasz kurier dostarczy Pani sniadanko pod wskazany adres.
                            Zyczę smacznego i polecam sie na przyszłośc! ;-)
                            • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:55
                              A czy kuriera tez moge zjeść ?:-)
                              • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:58
                                Jeśli stwierdzisz ,ze lubisz taki typ to proszę! Wliczymy w koszta.;-))
                                • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:01
                                  Ha, ha, ja go zjem, a później okaże się , że danie to było tak drogie, że mnie
                                  na nie nie stać ...i będę musiała...zwrócić;-)
                                  • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:02
                                    Nie zwrócić tylko odpracować tak jak ten kurier. hihihiii;-)
                                    • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:06
                                      Eeeee, ale zwrócić łatwiej, szybciej i wygodniej...:-)
                                      • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:09
                                        mówisz jakbyś była w tym doświadczona;-))
                                        • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:17
                                          Ech...mój drogi chłopcze, mając 75 lat na karku, niejedno się widziało,
                                          niejedno zwróciło...;-)
                                          • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:20
                                            No tak to masz spore doświadczenie widzę. Ale w tym wieku to ja jeszcze nie
                                            zwsracałem. Zaczeło sie dopiero po 90-tce bo wiesz jak to jest i żoładek sie
                                            kurczy i wątroby brakuje...;-)
                                            • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:25
                                              No tak, uch!! Cieszmy się póki mamy tych 75, toż, to jeszcze z nas
                                              młodzież !! :-)
                                              • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:26
                                                Własnie tak!! Cieszcie sie!!Ale zaskocze Cie bo ja czyję sie na 80 lat. I
                                                jeszcze nie jedno moznaby zrobić, poszaleć ...:-))
                                                • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:28
                                                  Chorobcia jak to mówią głowa siwieje...:-)
                                                  E, to chyba nie o to mi chodziło ...:-)
                                            • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:26
                                              No tak, zwracało się tu i tam;-)
                                              • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:27
                                                I zaracało i wracało różnie to bywało...;-))
                                                • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:30
                                                  Oj różnie różniście, ale wnukom o tym nie opowiadam, bo jeszcze pójdą w moje
                                                  ślady...a hafty teraz wyszły z mody ;-)
                                                  • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:32
                                                    HIHIHIHIIHI!!! Masz słuszną racje. To można opowiedzieć dopiero prawnukom -
                                                    jak będe w naszym wieku..
                                                • mandaryn_ka Zwrotów nie przyjmujemy... 26.09.03, 10:32
                                                  Łoj, aż mi się niedobrze zrobiło, co mi do głowy przyszło z samego rana takie
                                                  niesmaczne historie wypisywać ??
                                                  • admin_dzin Re: Zwrotów nie przyjmujemy... 26.09.03, 10:35
                                                    Też się zastanawiałem ale jak chciałas to ja ....;-)
                                                    Wiec co proponujesz?
                                                  • mandaryn_ka Re: Zwrotów nie przyjmujemy... 26.09.03, 10:38
                                                    No, ale skoro jesteśmy przy temacie, opowiem Ci stary dowcip z przedszkola
                                                    jeszcze:
                                                    Leciał samolotem pewien pan.
                                                    Żołądek podszedł mu do gardła i zaczął wymiotować.
                                                    W schowku na swym fotelu znalazł torebkę, w którą sobie (...)
                                                    Przechodziła tamtędy stewardessa i spytała ( widząc co się dzieje ) z troską w
                                                    głosie:
                                                    Może panu dać jeszcze jedna torebkę?
                                                    Na to pan odpowiedział:
                                                    Nie, dziękuję, tamta była już przepełniona więc trochę upiłem... :-(

Przepraszam, mam nadzieję, że nie jestes w trakcie drugiego śniadania...:-(
                                                  • admin_dzin Re: Zwrotów nie przyjmujemy... 26.09.03, 10:41
                                                    NIe jestem!! Czasami tak bywa!hihihii;-))
                                                    Apropos: Lubisz latać samolotem?
                • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:38
                  A co do śniadanka, to widziałam, jak pod drzwiami bufetu grasowały 2 apetycznie
                  wyglądające myszki, położyłam tam 2 pułapki , może się złapią. Jeśli nie, to
                  jeszcze trutkę wykorzystam...Tylko takie martwe nie będą już takie
                  apetyczne...:-)
                  • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:40
                    Ale jeszcze wówczas trzeba odczekać aż trutka przestanie działać. Tylko jest
                    wtedy jedno mała ale..
                    Do tego czasu można paśc z głodu..;-)
                    • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:43
                      O! słuszna uwaga, nie pomyślałam o tym...:-)
    • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:19
      Zimno dziś u mnie, jesień to czy co ?? :-(
      • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:21
        Oj Mandaryn_ko!! Nie zauważyłaś? - Przyszła jesień ciemną nocą i przyniosła
        chłodu płaszcz...brrrr...
        • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:26
          Oj to brrrr...jest rzeczywiście straszne, nie przyzwyczajonam jeszcze do niego.
          Łapki marzną, czas w rękawiczki wskoczyć:-)
          • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:29
            Rękawiczki też ale i ciepłe m...:-) też bedzie trze ba już niedługo przeprosić
            czyżnie?
            • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:40
              Oj, taaak, jak to stare babcie mawiają , bo to się wilka można nabawić...:-)
              • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:42
                Dokładnie tak. Jednak te nasze babcie miały wiele racji i dużo mądroiżci
                życowej..
                • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:44
                  I nosiły najseksowniejsze barchanowe majty w całym ubiegłym stuleciu:-)
                  • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:48
                    Masz racje!!! Awiesz o tym że moda powraca co 70 lat wiec teraz właśnei jest
                    czas na barchany...;-) Czy może już masz ?
                    • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:54
                      Ha, ha, ha...no to wychodzi na to, że jestem spóźniona co do obecnie
                      krolujących kanonów mody:-)
                      Ale to pewnie dlatego, że jestem zwolenniczką klasyki,a nie współczesności i
                      awangardy :-)
                      • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:56
                        Zawsze możesz wszystko nadrobić. Jeszcze wszystko przed Tobą! ;-)
                        Ja też nie nadążam za modą i wspólczesnymi trendami- jestem indywidualistą.
                        Podobno tak mówią. Ale nie wiem czy to prawda?
                        • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:59
                          Mówią tak pewnie Ci, którzy to wiedzą, więc pewnie tak właśnie jest.:-)
                          • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:00
                            Tego nie wiem.
                            • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:02
                              "Tego nie wie nikt" - jak śpiewał A. Dąbrowski :-)
                              • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:06
                                Masz racje Mandaryn_ko.
                                A powiedz mi czy już udało sie Tobie pojechać tą aleją drzew pokrytych
                                jesiennymi liśćmi. Bo ja wczoraj właśnie jechałem taką aleją- prześliczny
                                widok.:-)
                          • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:01
                            Ale poważnie to faktycznie dziś jest zimno. Ale podobno w niedzielę ma
                            byćładnie. Moze nie za Coepło ale ładnie - tak mówią górale;-))
                            • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:04
                              No to skoro tak mówią górale...to pewnie tak będzie. A jeśli nie będzie...to
                              górali pogonimy ciupagami ! Będą uciekać, aż kierpce pogubią ! :-)
                              • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:08
                                Jestem za a nawet przeciw jak mówijeden z naszych włodaży hhihii
                                • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:15
                                  nie chcem, ale muszem być za, a nawet przeciw, bo to mi daje spore szanse u
                                  potencjalnego elektoratu w przyszłych wyborach prezydenckich, w których
                                  zamierzam zaznaczyc swój udział...Nie mówi, ale myśli tenże ( o którym
                                  wspomniałeś ) :-)
                                  • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:18
                                    Przepraszam! Widać moja pamęć już szwankuje. No ale w moim wieku... to już ma
                                    prawo;-)
                                    Dziekuję za przypomnienie.
                                    • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:23
                                      Wybaczam, gdy będę miała tylk lat co Ty, czyli 103, to tez juz mogę pewnych
                                      faktów nie pamiętać :-)
                                      • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:25
                                        Wooow!! Skąd znasz mój wiek? A moze Ty jesteś...?
                                        Aż boję sie to powiedzieć!!!
                                        • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:27
                                          "Jestem , jaki jestem" - Michał Wiśniewski ;-)
                                          • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:31
                                            Możni i tak powiedzieć. Ale wiesz na jakie rodzaje dzielą sie kobiety?
                                            Jeśli nie to posłuchaj:
                                            1. Niewiasty - to te co nic nie wiedzą
                                            2. Wiedźmy - to te co wszystko wiedzą
                                            Ale to tylko tak na marginecie;-)
                                            • mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:40
                                              Hmmm...to ja w takim razie jestem ponad podziałami :-)
                                              • admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:42
                                                Tak też myślałem wiec to powiedziałem. Mam nadzieję ze Cie nie uraziłem. ;-(
    • samowolny Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 11:00
      łykend spedze czynnie na sportowo i grilowo....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka