admin_dzin 26.09.03, 09:03 Witam wszystkich buszujących w "Matrixie"! Ciekawe co planujecie na ten pierwszy jesienny weekend? Ja zamierzam troszkę popracować fizycznie( dla zdrowia) oczywiście a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:10 Witaj adminie :-) Ja zamierzam leniuchować! Przyda mi się, bo przyszły tydzień będzie dla mnie prawdziwą harówką... Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:12 Jak miło Cie widzieć moj " owocu południowy";-) Więc bedziesz zbierać siły na przyszły tydzień? Witam Cie!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:18 Tak, chyba tak własnie będzie. Będzie napewno:-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:20 A jak dzisiejsze samopoczucie? CZy sniadanko już zjedzone? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:24 Samopopczucie takie sobie, a śniadanko nie zjedzone, bo nie zdążyłam sobie przygotować, wpadłam do biura z jęzorem na brodzie, spóźniona. Ale zaraz zejdę do bufetu i coś upoluje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:27 Ładninie to tak. Bezz śniadanka? No tak - busszowało siew nocy i rano sie zaspało ;-)) Ale nie przejmuj sie każdemu to może sie zdarzyć. Ciekawe jak uda sie polowanko na śniadanko?hihhiiihi;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:36 Oj tam, my buszmeni jakoś musimy sobie radzić. W nocy polujemy, a rano wstać się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:38 Faktycznie! Zapomniałem jak to było w buszu;-) Wiec moze dziśja zaproszę na śniadanko? Będzie to rewanżyk za wczorajsze. Wieć zapraszam!! Podać Menu? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:41 Jasne, poproszę o karę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:42 o kartę ( miało być :-) ) Z karą poczekamy, jak nie zjem, albo zacznę wydziwiać, że mi nie smakuje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:46 O.K. Więc: 1. Kanapka z szynką i pomidorkiem + sok pomarańczowy 2. Swieża bułeczka z masełkiem i białyn twarożkiem + Kakao 3. kanapka z liściem sałaty, wędliną ,pomidorkiem i ogórkiem + herbatka Lipton Prosze wybierać i życzę smacznego!!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:50 Wybieram wobec tego zestaw III-ci :-) Fiu, fiu, ale wybór ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:52 Bardzo prosze! Zaraz nasz kurier dostarczy Pani sniadanko pod wskazany adres. Zyczę smacznego i polecam sie na przyszłośc! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:55 A czy kuriera tez moge zjeść ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:58 Jeśli stwierdzisz ,ze lubisz taki typ to proszę! Wliczymy w koszta.;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:01 Ha, ha, ja go zjem, a później okaże się , że danie to było tak drogie, że mnie na nie nie stać ...i będę musiała...zwrócić;-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:02 Nie zwrócić tylko odpracować tak jak ten kurier. hihihiii;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:06 Eeeee, ale zwrócić łatwiej, szybciej i wygodniej...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:09 mówisz jakbyś była w tym doświadczona;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:17 Ech...mój drogi chłopcze, mając 75 lat na karku, niejedno się widziało, niejedno zwróciło...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:20 No tak to masz spore doświadczenie widzę. Ale w tym wieku to ja jeszcze nie zwsracałem. Zaczeło sie dopiero po 90-tce bo wiesz jak to jest i żoładek sie kurczy i wątroby brakuje...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:25 No tak, uch!! Cieszmy się póki mamy tych 75, toż, to jeszcze z nas młodzież !! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:26 Własnie tak!! Cieszcie sie!!Ale zaskocze Cie bo ja czyję sie na 80 lat. I jeszcze nie jedno moznaby zrobić, poszaleć ...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:28 Chorobcia jak to mówią głowa siwieje...:-) E, to chyba nie o to mi chodziło ...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:26 No tak, zwracało się tu i tam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:27 I zaracało i wracało różnie to bywało...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:30 Oj różnie różniście, ale wnukom o tym nie opowiadam, bo jeszcze pójdą w moje ślady...a hafty teraz wyszły z mody ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:32 HIHIHIHIIHI!!! Masz słuszną racje. To można opowiedzieć dopiero prawnukom - jak będe w naszym wieku.. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Zwrotów nie przyjmujemy... 26.09.03, 10:32 Łoj, aż mi się niedobrze zrobiło, co mi do głowy przyszło z samego rana takie niesmaczne historie wypisywać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Zwrotów nie przyjmujemy... 26.09.03, 10:35 Też się zastanawiałem ale jak chciałas to ja ....;-) Wiec co proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Zwrotów nie przyjmujemy... 26.09.03, 10:38 No, ale skoro jesteśmy przy temacie, opowiem Ci stary dowcip z przedszkola jeszcze: Leciał samolotem pewien pan. Żołądek podszedł mu do gardła i zaczął wymiotować. W schowku na swym fotelu znalazł torebkę, w którą sobie (...) Przechodziła tamtędy stewardessa i spytała ( widząc co się dzieje ) z troską w głosie: Może panu dać jeszcze jedna torebkę? Na to pan odpowiedział: Nie, dziękuję, tamta była już przepełniona więc trochę upiłem... :-( Przepraszam, mam nadzieję, że nie jestes w trakcie drugiego śniadania...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Zwrotów nie przyjmujemy... 26.09.03, 10:41 NIe jestem!! Czasami tak bywa!hihihii;-)) Apropos: Lubisz latać samolotem? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:38 A co do śniadanka, to widziałam, jak pod drzwiami bufetu grasowały 2 apetycznie wyglądające myszki, położyłam tam 2 pułapki , może się złapią. Jeśli nie, to jeszcze trutkę wykorzystam...Tylko takie martwe nie będą już takie apetyczne...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:40 Ale jeszcze wówczas trzeba odczekać aż trutka przestanie działać. Tylko jest wtedy jedno mała ale.. Do tego czasu można paśc z głodu..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:43 O! słuszna uwaga, nie pomyślałam o tym...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:19 Zimno dziś u mnie, jesień to czy co ?? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:21 Oj Mandaryn_ko!! Nie zauważyłaś? - Przyszła jesień ciemną nocą i przyniosła chłodu płaszcz...brrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:26 Oj to brrrr...jest rzeczywiście straszne, nie przyzwyczajonam jeszcze do niego. Łapki marzną, czas w rękawiczki wskoczyć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:29 Rękawiczki też ale i ciepłe m...:-) też bedzie trze ba już niedługo przeprosić czyżnie? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:40 Oj, taaak, jak to stare babcie mawiają , bo to się wilka można nabawić...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:42 Dokładnie tak. Jednak te nasze babcie miały wiele racji i dużo mądroiżci życowej.. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:44 I nosiły najseksowniejsze barchanowe majty w całym ubiegłym stuleciu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:48 Masz racje!!! Awiesz o tym że moda powraca co 70 lat wiec teraz właśnei jest czas na barchany...;-) Czy może już masz ? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:54 Ha, ha, ha...no to wychodzi na to, że jestem spóźniona co do obecnie krolujących kanonów mody:-) Ale to pewnie dlatego, że jestem zwolenniczką klasyki,a nie współczesności i awangardy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:56 Zawsze możesz wszystko nadrobić. Jeszcze wszystko przed Tobą! ;-) Ja też nie nadążam za modą i wspólczesnymi trendami- jestem indywidualistą. Podobno tak mówią. Ale nie wiem czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 09:59 Mówią tak pewnie Ci, którzy to wiedzą, więc pewnie tak właśnie jest.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:02 "Tego nie wie nikt" - jak śpiewał A. Dąbrowski :-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:06 Masz racje Mandaryn_ko. A powiedz mi czy już udało sie Tobie pojechać tą aleją drzew pokrytych jesiennymi liśćmi. Bo ja wczoraj właśnie jechałem taką aleją- prześliczny widok.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:01 Ale poważnie to faktycznie dziś jest zimno. Ale podobno w niedzielę ma byćładnie. Moze nie za Coepło ale ładnie - tak mówią górale;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:04 No to skoro tak mówią górale...to pewnie tak będzie. A jeśli nie będzie...to górali pogonimy ciupagami ! Będą uciekać, aż kierpce pogubią ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:08 Jestem za a nawet przeciw jak mówijeden z naszych włodaży hhihii Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:15 nie chcem, ale muszem być za, a nawet przeciw, bo to mi daje spore szanse u potencjalnego elektoratu w przyszłych wyborach prezydenckich, w których zamierzam zaznaczyc swój udział...Nie mówi, ale myśli tenże ( o którym wspomniałeś ) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:18 Przepraszam! Widać moja pamęć już szwankuje. No ale w moim wieku... to już ma prawo;-) Dziekuję za przypomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:23 Wybaczam, gdy będę miała tylk lat co Ty, czyli 103, to tez juz mogę pewnych faktów nie pamiętać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:25 Wooow!! Skąd znasz mój wiek? A moze Ty jesteś...? Aż boję sie to powiedzieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:27 "Jestem , jaki jestem" - Michał Wiśniewski ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:31 Możni i tak powiedzieć. Ale wiesz na jakie rodzaje dzielą sie kobiety? Jeśli nie to posłuchaj: 1. Niewiasty - to te co nic nie wiedzą 2. Wiedźmy - to te co wszystko wiedzą Ale to tylko tak na marginecie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:40 Hmmm...to ja w takim razie jestem ponad podziałami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_dzin Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 10:42 Tak też myślałem wiec to powiedziałem. Mam nadzieję ze Cie nie uraziłem. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Za kilka godzin Weekend!!!! 26.09.03, 11:00 łykend spedze czynnie na sportowo i grilowo.... Odpowiedz Link Zgłoś